Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

inşallah ama doktor olmaz dedi bana aşılama yap dedi acaba başka doktoramı gitsek

evet canım çok tatlılar mini mini balıkçıklar..sorma zaten çok kıskandım anne balığı bir seferde 20 tane bebek yapabiliyor biz bir tane için yıllardır uğraşıyoruz

Son düzenleme:
inşallah ama doktor olmaz dedi bana aşılama yap dedi acaba başka doktoramı gitsek

Oooo geldin mi paranoyalar kraliçesi kız hala mı depresyon takılıyorsun.Bak ne güzel haberler aldık bu gün. abiye değil de asıl sana lazım bir kızılcık sopası hııııı:

selam kızlar muhabbetiniz bol olsun...hepinizin iyi haberlerinizii alırız...allahın izniyle..bi kaç sayfa okuyabildim...kaçırıdklarım varsa kusuruma bakmayın..
absleove canım gözünüz aydın bebişiniz tez zamanda gelsin inşallah...
antikdeniz...sıkıntılarınzıı rabbim feraha çıkarsın inşallah....nekadar zor seninde yeni işin hayırlı olsun..inşallah bir gün hepimizin evinde çocuklarımız zıplar dolaşır....seyyan ,muhat kays..ema eşlem ayşe ve tüm topik ne var ne yok...bu sıralar etrafım bebişler le dolu öyle özeniyorum kii...allahım bizim kucaklarımızıda doldurur...inşallah....

cinsiyet ne hadi gelde soyle bizeeeeee pasamizmi olacak yoksa prensesimizmi?

ayşenin cinsiyeti belli oldu muuuuuu

valla yine sen bilirsin tabi ki canım ama bi kaç dr. gezmelisin derim ben tüp kararı verirken 4dr. gezdim

evet canım çok tatlılar mini mini balıkçıklar..sorma zaten çok kıskandım anne balığı bir seferde 20 tane bebek yapabiliyor biz bir tane için yıllardır uğraşıyoruz
ne şanslılar dimi bi kere de 20taneee bizim bi tane olsun diye uğraşlarımızı görseler doğurganlığın yarısını bize verirlermiydi acaba

Sağolasın canımmmm bebiş haberlerimi de veririm inşallahhh tez zamandaa

canim bende 3kere asilama denedim ama olmadi ama topigimizi acan Ayse arkadasimiz asilama ile hamis kaldi belki seninkiler yolda takiliyordur bir yere ben 1 kere olsun dene derim

canım artık doktorlar söylüyorki bizim ümüdimizi hayallerimizi yıkıyorlar ya da para kazanmak içi yapıyorlar bakalım bu ay deniyecez inşallah allahım hepimize verir

merhaba kizlar.. nasilsiniz..
asbelove cnm cok sevindim rabbim ins en kisa zamanda bebis haberlerini vermeyide nasip eder..
krizantm cnm cok sukur iyiyiz biz gecen hafta kntrolumuz vardi doktor hersey yolunda dedi ins boyle devam eder..biraz halsizligim var havalardan sanirim siz nasilsiniz cnm??

Bence verirlerdi tatlım bir takım insanoğlundan daha merhametli olduklarını tahmin ediyorum.Hani şu bak falancı senden sonra evlendi 2 çocuğu var sen niye hala çocuk yapmıyorsun kilişesinin insanlarını kastediyorum sanki çocuk oyun hamurundan yapılıyorda biz mi yapmıyoruz

nereliydin canım sen bi de adı ne bu yemeğinnn?
canım ben çorumluyum
dolma iskilip dolması düğün yemeğimiz
atarız düdüklüye pişer :) günaydoğu yemeği sanırım..aşiret gelinimisin yoksa kız hiç masraftan kaçınmamışsınız maşallah 64 kiloyum ama canım
he he he yok kız çorumluyum
ama aşiret kadar kalabalık maşallah eşimin aile kayınvalidem 7 tane yapmış maşallah
a.s canım sen nasılsın

hamdolsun canım iyi olmak için çabalıyoruz
olurmu öyle şey bebek dediğin adı mucize zaten olur inşALLAH sen ümidini hiççç kaybetme

İNŞALLAH CANIMMMMMMMMMM
SEN NASILSIN

Aysenin bugun gosterirse belli olacakti canim ama ev tasidi neti yok ama esinin yanina giderse haber verebilir

canım artık doktorlar söylüyorki bizim ümüdimizi hayallerimizi yıkıyorlar ya da para kazanmak içi yapıyorlar bakalım bu ay deniyecez inşallah allahım hepimize verir

sen onlara inat hayallerini yikmayacaksin asbelove yazmis sanirim bir kac doktora daha git istersen ozel yaptiracaksan ama biliyorsun bu isin muhim tarafi stressiz olman insallah o bebis gelecek buraya

ohhh cok sukur canim merak etmistim cok seni soucta az kaldi rabiimin izniyle prensesimizi kucagina almana bizde iyiyiz canim biraz dan fazla yorgunum bu saat oldu temizlik yapiyorum yavas yavas neyseki bitmek uzere canim senin kasik agrilarin olmusmuydu benim bu aralar siklasti normaldir diye dusunuyorum insallah oyledir

ayyy inşallah canım Allah söyletmiş olsun...senin bebişin cinsiyeti ne penbe mi? mavi mi?

Aminnn insallah oyledir tatlim benim cinsiyetim belli degil canim malesef ayin 23unde randevumuz var insallah ogrenecegiz bana gore ve gobusume gore erkek bakalim gosterirse ogrenecegiz

Maaşallah subhanallah canım inşallah hep böyle devam eder güzel haberler verirsin bize dualarınızı esirgemeyin bizlerden

nefret ediyorum o tutumdan ee 5sene oldu evleneli hani bi torun torba görmedik diyenlerden özellikle komşularla görüşmek istemiyorum özellikle aa canım bakkaldan alıp geliosun sen de yani onlara göre

ohhhh götürmüşsündür canım benimmmm gerçi o gün heyecandan tadına bakabildin mi merak ediyorum
duymuştum ününü iskilip dolmasının canımmmm

Maşallah kayınvalidene..leblebicimisin kız seneşim pek methetti bir ara kampa gitmişlerdi çoruma

Tamam canım ben cuma gününden itibaren başlıyorum.

evet cnm az kaldı 32.haftada alttan muayene edıcekmıs o korkutuyo benı inş.sorunsuz atlatırım.. evet cnm kasık agrısı oluyor karın buyudukce agrı yapıyo normal korkma ama fazlada yormaa kendını cnm..

amin cnm.. herzaman dualarımdasınız cnm

bu arada sen 64 e mi tombişim diyosun

ah ben bi düşşem o kiloya sevincem

bölgesel kilom var tatlım yaaa...şimdi bir ampül düşün..biraz saç kaş göz falan ekle....işte o benim canım üst 38 alt 42 beden ne giysem arkada o çıkıntı bariz belli oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…