Çok şükür canımmm sevindim bak bu habere hayırlısıyla diğer sonuçlarda güzel çıkar da bir an önce alırız senden de güzel haberlerr
Valla sırtımdan ter akıyor benimde acaip yoğunum ve yorgunummmm
Şimdi düşük olunca biz ümitlendik tabi bi de bu dğerleri alınca bugün takviyelerle normal yoldan denemeye devam diye düşünüyorum açıkçası şu an tek sıkıntımız morfoloji sanırım inşallah değerlerimiz daha da yükselir de bir an önce gelir meleklerimiz
Canım bizim de şu ml de 20milyon ortalama değerlerimiz aynı bize normalden deneyin bi kaç aya %90gelir dedi dr. bugün hatta şaşırmış siz nasıl yaptınız bunu diye ne kadardır bekliyorsun vs bilmiyorum ama yaşın gençse ben biraz daha bekle derim çünkü normal yolla aşılama arasında çok fark yok diyor ve dr.lar biraz rant için de yapıyorlar bu durumu maddi yönden baktıklarını görmemek mümkün değil.
Ayyyy ne tatlıdır o şimdiiiiRabbim onlara nasip ettiği gibi bizlere de nasip edecek inşallahhhh
Canımmm inşallahhh inşallahhh hepimiz sırayla veririzzzz
Aminnnnnnn hepimizin gönlümüzdeki muratları nasip eylesin inşallahhh
inşallah ama doktor olmaz dedi bana aşılama yap dedi acaba başka doktoramı gitsek
inşallah ama doktor olmaz dedi bana aşılama yap dedi acaba başka doktoramı gitsek
cinsiyet ne hadi gelde soyle bizeeeeee pasamizmi olacak yoksa prensesimizmi?
ne şanslılar dimi bi kere de 20taneeeevet canım çok tatlılar mini mini balıkçıklar..sorma zaten çok kıskandım anne balığıbir seferde 20 tane bebek yapabiliyor biz bir tane için yıllardır uğraşıyoruz
selam kızlar muhabbetiniz bol olsun...hepinizin iyi haberlerinizii alırız...allahın izniyle..bi kaç sayfa okuyabildim...kaçırıdklarım varsa kusuruma bakmayın..
absleove canım gözünüz aydın bebişiniz tez zamanda gelsin inşallah...
antikdeniz...sıkıntılarınzıı rabbim feraha çıkarsın inşallah....nekadar zor seninde yeni işin hayırlı olsun..inşallah bir gün hepimizin evinde çocuklarımız zıplar dolaşır....seyyan ,muhat kays..ema eşlem ayşe ve tüm topik ne var ne yok...bu sıralar etrafım bebişler le dolu öyle özeniyorum kii...allahım bizim kucaklarımızıda doldurur...inşallah....
canim bende 3kere asilama denedim ama olmadi ama topigimizi acan Ayse arkadasimiz asilama ile hamis kaldi belki seninkiler yolda takiliyordur bir yere ben 1 kere olsun dene derim
Oooo geldin mi paranoyalar kraliçesikız hala mı depresyon takılıyorsun.Bak ne güzel haberler aldık bu gün. abiye değil de asıl sana lazım bir kızılcık sopası hııııı:
ayşenin cinsiyeti belli oldu muuuuuu
valla yine sen bilirsin tabi ki canım ama bi kaç dr. gezmelisin derim ben tüp kararı verirken 4dr. gezdim
ne şanslılar dimi bi kere de 20taneeebizim bi tane olsun diye uğraşlarımızı görseler doğurganlığın yarısını bize verirlermiydi acaba
Sağolasın canımmmm bebiş haberlerimi de veririm inşallahhh tez zamandaa
canım ben çorumluyumnereliydin canım sen bi de adı ne bu yemeğinnn?
he he heatarız düdüklüye pişer :) günaydoğu yemeği sanırım..aşiret gelinimisin yoksa kız hiç masraftan kaçınmamışsınız maşallah64 kiloyum ama canım
a.s canım sen nasılsın
olurmu öyle şey bebek dediğin adı mucize zaten olur inşALLAH sen ümidini hiççç kaybetmeTatlım benim tüplerde tıkalı o yüzden bize direk tüp bebek denildi zaten 9,5 yıl oluyor evleneli doğal olması tıbben mümkün değil ama Allah büyük belki bir mucize olabilir... gariptir ben hep kendiliğinden olacağına inanıyorum aç tavuk darı ambarı misali....
selam kızlar muhabbetiniz bol olsun...hepinizin iyi haberlerinizii alırız...allahın izniyle..bi kaç sayfa okuyabildim...kaçırıdklarım varsa kusuruma bakmayın..
absleove canım gözünüz aydın bebişiniz tez zamanda gelsin inşallah...
antikdeniz...sıkıntılarınzıı rabbim feraha çıkarsın inşallah....nekadar zor seninde yeni işin hayırlı olsun..inşallah bir gün hepimizin evinde çocuklarımız zıplar dolaşır....seyyan ,muhat kays..ema eşlem ayşe ve tüm topik ne var ne yok...bu sıralar etrafım bebişler le dolu öyle özeniyorum kii...Allahım bizim kucaklarımızıda doldurur...inşallah....
Rabbimin ne zaman ne verecegi belli olmaz bakarsin hamissin
ayşenin cinsiyeti belli oldu muuuuuu
valla yine sen bilirsin tabi ki canım ama bi kaç dr. gezmelisin derim ben tüp kararı verirken 4dr. gezdim
ne şanslılar dimi bi kere de 20taneeebizim bi tane olsun diye uğraşlarımızı görseler doğurganlığın yarısını bize verirlermiydi acaba
Sağolasın canımmmm bebiş haberlerimi de veririm inşallahhh tez zamandaa
canım artık doktorlar söylüyorki bizim ümüdimizi hayallerimizi yıkıyorlar ya da para kazanmak içi yapıyorlar bakalım bu ay deniyecez inşallah allahım hepimize verir
merhaba kizlar.. nasilsiniz..
asbelove cnm cok sevindim rabbim ins en kisa zamanda bebis haberlerini vermeyide nasip eder..
krizantm cnm cok sukur iyiyiz biz gecen hafta kntrolumuz vardi doktor hersey yolunda dedi ins boyle devam eder..biraz halsizligim var havalardan sanirim siz nasilsiniz cnm??
ayyy inşallah canım Allah söyletmiş olsun...senin bebişin cinsiyeti ne penbe mi? mavi mi?
merhaba kizlar.. nasilsiniz..
asbelove cnm cok sevindim rabbim ins en kisa zamanda bebis haberlerini vermeyide nasip eder..
krizantm cnm cok sukur iyiyiz biz gecen hafta kntrolumuz vardi doktor hersey yolunda dedi ins boyle devam eder..biraz halsizligim var havalardan sanirim siz nasilsiniz cnm??
nefret ediyorum o tutumdan ee 5sene oldu evleneli hani bi torun torba görmedik diyenlerden özellikle komşularla görüşmek istemiyorum özellikleBence verirlerdi tatlımbir takım insanoğlundan daha merhametli olduklarını tahmin ediyorum. Hani şu bak falancı senden sonra evlendi 2 çocuğu var sen niye hala çocuk yapmıyorsun kilişesinin insanlarını kastediyorum sanki çocuk oyun hamurundan yapılıyorda biz mi yapmıyoruz
canım ben çorumluyum
dolma iskilip dolması düğün yemeğimiz
he he heyok kız çorumluyum
ama aşiret kadar kalabalık maşallah eşimin aile kayınvalidem 7 tane yapmış maşallah
hamdolsun canım iyi olmak için çabalıyoruz
olurmu öyle şey bebek dediğin adı mucize zaten olur inşALLAH sen ümidini hiççç kaybetme
İNŞALLAH CANIMMMMMMMMMM
SEN NASILSIN
canım ben çorumluyum
dolma iskilip dolması düğün yemeğimiz
he he heyok kız çorumluyum
ama aşiret kadar kalabalık maşallah eşimin aile kayınvalidem 7 tane yapmış maşallah
hamdolsun canım iyi olmak için çabalıyoruz
olurmu öyle şey bebek dediğin adı mucize zaten olur inşALLAH sen ümidini hiççç kaybetme
İNŞALLAH CANIMMMMMMMMMM
SEN NASILSIN
evet canım çok benziyor sen yazınca farkettim.
çok sevindim canım.inşaallah en kısa zamanda diğer müjdeyide verirsin
a.s canım sen nasılsın
canım kişi başına 6 yasin(bazen değişebiliyo 5 yasin de olabiliyo),707 ya varis ve 100 enbiye suresinin 89. ayeti düşüyor.
Aysenin bugun gosterirse belli olacakti canim ama ev tasidi neti yok ama esinin yanina giderse haber verebilir
sen onlara inat hayallerini yikmayacaksin asbelove yazmis sanirim bir kac doktora daha git istersen ozel yaptiracaksan ama biliyorsun bu isin muhim tarafi stressiz olman insallah o bebis gelecek buraya
ohhh cok sukur canim merak etmistim cok seni soucta az kaldi rabiimin izniyle prensesimizi kucagina almana bizde iyiyiz canim biraz dan fazla yorgunum bu saat oldu temizlik yapiyorum yavas yavas neyseki bitmek uzere canim senin kasik agrilarin olmusmuydu benim bu aralar siklasti normaldir diye dusunuyorum insallah oyledir
Aminnn insallah oyledir tatlimbenim cinsiyetim belli degil canim malesef ayin 23unde randevumuz var insallah ogrenecegiz bana gore ve gobusume gore erkek bakalim gosterirse ogrenecegiz
Maaşallah subhanallah canım inşallah hep böyle devam eder güzel haberler verirsin bize dualarınızı esirgemeyin bizlerden
nefret ediyorum o tutumdan ee 5sene oldu evleneli hani bi torun torba görmedik diyenlerden özellikle komşularla görüşmek istemiyorum özellikleaa canım bakkaldan alıp geliosun sen de yani onlara göre
ohhhh götürmüşsündür canım benimmmm gerçi o gün heyecandan tadına bakabildin mi merak ediyorum
duymuştum ününü iskilip dolmasının canımmmm
bu arada sen 64 e mi tombişim diyosun
ah ben bi düşşem o kiloya sevincem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?