Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:) evet canım kaynanam :) heheheh ama beni kabul etmesiyle annemden farkı olmayacak cünkü gercekten benim için büyük bir iyilik.aynı sekilde esimde kıymetlim olacak babasıda cünkü gönlümde yerleri büyük olacak.beni kabul ettikleri için.insalalh canım hele bi gelsinde dogudan :)

değil mi bu işler böyle kaynanalar şevkatli olacak ki gelinlerde anne gibi sevip saysınlar..Kayınperden arıza çıkmaz da kaynanalar ehh acıcık oğullarını kıskanıyor galiba:1:

:) evet canım kaynanam :) heheheh ama beni kabul etmesiyle annemden farkı olmayacak cünkü gercekten benim için büyük bir iyilik.aynı sekilde esimde kıymetlim olacak babasıda cünkü gönlümde yerleri büyük olacak.beni kabul ettikleri için.insalalh canım hele bi gelsinde dogudan :)

Canım sanki böyle bir mülaimlik hissettim sanki 1-0 yenik başlıyormuş gibi eşinden ayrılmış bir hatun olmak senin suçun değil ne umutlarla başladın o evliliğe de ama olmadıysa bunda yapacak bişey yok lütfen kalk ayağa dimdik dur:34:
inşallah müstakbel eşin ve ailesi ile de dediğin gibi ilişkileriniz harika olur:16:
doğuda ne yapıyor canım asker-polis falan mı

değil mi bu işler böyle kaynanalar şevkatli olacak ki gelinlerde anne gibi sevip saysınlar..Kayınperden arıza çıkmaz da kaynanalar ehh acıcık oğullarını kıskanıyor galiba:1:

heheh evet kuzum aynen ben sorun istemiyorum gercekten ondan beni kızları gibi sevsinler yeter:)bakalım bi tanısayım göreyim bakalım heheh :)

Canım sanki böyle bir mülaimlik hissettim sanki 1-0 yenik başlıyormuş gibi eşinden ayrılmış bir hatun olmak senin suçun değil ne umutlarla başladın o evliliğe de ama olmadıysa bunda yapacak bişey yok lütfen kalk ayağa dimdik dur:34:
inşallah müstakbel eşin ve ailesi ile de dediğin gibi ilişkileriniz harika olur:16:
doğuda ne yapıyor canım asker-polis falan mı

birazeziklik var ister istemez canım olyo.asker canım bir haftaya gelecek.insallah canım güzel dilekleriniz ve desteginiz için tesekkür ederim

birazeziklik var ister istemez canım olyo.asker canım bir haftaya gelecek.insallah canım güzel dilekleriniz ve desteginiz için tesekkür ederim
olmasın canım o eziklik hiçbir eksiğin yok şükür hatta fazlan var deneyiminle adım atıyorsun evliliğine:54::54::54::54:
asker eşi olcen hee vayyyyy fiyakaya bak:52::52:
canlarım adet oldum simdi sükür :) canlarım salavatı tefriciyeyi adetliyken okuyabilirmiyim
okunabiliyor diye biliyorum canım ben diğer topikte okuyoruz biz:34:
ama benden bilgili arkadaşlarımız mevcut onlar daha detay bilgi verirler sanırım

selamunaleykum arkadaşlar.. hayırlı cumalar. nasılsınız. ben bugün yine köye gidiyorum inşallah.
yeni liste yayınlandımı acaba?
ben yeni liste için 5 yasin 130 ihlası şerif 100 enbiya suresi okuyacağım inşallah. geldiğimde bilgisini veririm ..
Allah'a emanet olun görüşürüz inşallah...

Asbeee nasılsınn enn taze anne :52: :52:

Selamün aleyküm kızlar,Rabbim bu mübarek ayın bu mübarek günündede ettiğimiz ve edeceğimiz tüm duaları kabul eylesin...Cumanız mübarek olsun. :16: :16: :16: :16: :16:

olmasın canım o eziklik hiçbir eksiğin yok şükür hatta fazlan var deneyiminle adım atıyorsun evliliğine:54::54::54::54:

ama benden bilgili arkadaşlarımız mevcut onlar daha detay bilgi verirler sanırım

he kuzum insallah o askeri ikizbebeiş cok seviyo :) sizlerin desteklerinizlede o eziklik azaldı :)okunuyomus ama hatime katılmıyormus canım okurum ben yinede okuyan arkadaslarımdan okumayanlardan herkesden ALLAH RAZI OLSUN :) HATİMLERİNİZE benide katın arkadaslar bende katılmak isterim

selamunaleykum arkadaşlar.. hayırlı cumalar. nasılsınız. ben bugün yine köye gidiyorum inşallah.
yeni liste yayınlandımı acaba?
ben yeni liste için 5 yasin 130 ihlası şerif 100 enbiya suresi okuyacağım inşallah. geldiğimde bilgisini veririm ..
Allah'a emanet olun görüşürüz inşallah...

Ve aleykümselam canım,Hayırlı Cumalar.... :16: :16: Hamdolsun,sende iyisindir inşaallah :12:

Yeni liste yayınlanmadı canım,inşaallah bugün tamamlanırsa dualar,Seyyan yayınlar daha sonra...Rabbim kabul etsin.Hayırlı yolculuklarrr sende Allaha emanet ol :54: :54: :54:

Evet okuyabilirsin ama Hatime katılmaz canım...Sanırım 4444 defa okuyup Hatim yapmaya çalışıyorsun,bende okurum senin için,net sayıyı okuduktan sonra bildiririm,Rabbim kabul eylesin :16:

sagol canım evet hatim yapmaya calısıyorum ama adet oldum ilaçla oldum sükür ben ilaçsız adet olamıyorum pcos varda.Allah razı olsun canım cok sagolllllll.dualarınız kabul olsun.hatimlerinize bende katılmak isterim benide haber edin olur mu :)

kızlar yeni liste bugün yayınlanmayacakmıydı..
kaçar tane dua okuyacagız canlar bi haber verin bu garibe:34:

canım diger topik hangisi dua okudugunuz?Allah kabul etsin

dualarınız için teşekkürler hepinize. şükür hayırlı haberi aldık. kanda gebelik çıktı. ultrasonda da görünce gebe olduğuma inanacağım allahın izniyle. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına:):):):)

dualarınız için teşekkürler hepinize. şükür hayırlı haberi aldık. kanda gebelik çıktı. ultrasonda da görünce gebe olduğuma inanacağım allahın izniyle. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına:):):):)
hadi gözün aydın arkadaşım sağlıkla kucagınada alırsın inşallah

cok sukur canim cok sevindim hadi bakalim sira geldi kalp atislarina insallah onlarida duyarsin:16::64::64::64::64::64::64::64::64:ramazanin ilk guzel haberi sana kismetmis sira kays ve asbeloveda

Back
X