- 13 Ekim 2011
- 1.831
- 52
- 158
canım özel msj hafızan dolmus atamıyorum msj
tamamdır canım şuan uygun gönderebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım özel msj hafızan dolmus atamıyorum msj
:) evet canım kaynanam :) heheheh ama beni kabul etmesiyle annemden farkı olmayacak cünkü gercekten benim için büyük bir iyilik.aynı sekilde esimde kıymetlim olacak babasıda cünkü gönlümde yerleri büyük olacak.beni kabul ettikleri için.insalalh canım hele bi gelsinde dogudan :)
:) evet canım kaynanam :) heheheh ama beni kabul etmesiyle annemden farkı olmayacak cünkü gercekten benim için büyük bir iyilik.aynı sekilde esimde kıymetlim olacak babasıda cünkü gönlümde yerleri büyük olacak.beni kabul ettikleri için.insalalh canım hele bi gelsinde dogudan :)
değil mi bu işler böyle kaynanalar şevkatli olacak ki gelinlerde anne gibi sevip saysınlar..Kayınperden arıza çıkmaz da kaynanalar ehh acıcık oğullarını kıskanıyor galiba![]()
Canım sanki böyle bir mülaimlik hissettim sanki 1-0 yenik başlıyormuş gibi eşinden ayrılmış bir hatun olmak senin suçun değil ne umutlarla başladın o evliliğe de ama olmadıysa bunda yapacak bişey yok lütfen kalk ayağa dimdik dur
inşallah müstakbel eşin ve ailesi ile de dediğin gibi ilişkileriniz harika olur
doğuda ne yapıyor canım asker-polis falan mı
olmasın canım o eziklik hiçbir eksiğin yok şükür hatta fazlan var deneyiminle adım atıyorsun evliliğinebirazeziklik var ister istemez canım olyo.asker canım bir haftaya gelecek.insallah canım güzel dilekleriniz ve desteginiz için tesekkür ederim
okunabiliyor diye biliyorum canım ben diğer topikte okuyoruz bizcanlarım adet oldum simdi sükür :) canlarım salavatı tefriciyeyi adetliyken okuyabilirmiyim
canlarım adet oldum simdi sükür :) canlarım salavatı tefriciyeyi adetliyken okuyabilirmiyim
olmasın canım o eziklik hiçbir eksiğin yok şükür hatta fazlan var deneyiminle adım atıyorsun evliliğine
asker eşi olcen hee vayyyyy fiyakaya bak
okunabiliyor diye biliyorum canım ben diğer topikte okuyoruz biz
ama benden bilgili arkadaşlarımız mevcut onlar daha detay bilgi verirler sanırım
selamunaleykum arkadaşlar.. hayırlı cumalar. nasılsınız. ben bugün yine köye gidiyorum inşallah.
yeni liste yayınlandımı acaba?
ben yeni liste için 5 yasin 130 ihlası şerif 100 enbiya suresi okuyacağım inşallah. geldiğimde bilgisini veririm ..
Allah'a emanet olun görüşürüz inşallah...
Evet okuyabilirsin ama Hatime katılmaz canım...Sanırım 4444 defa okuyup Hatim yapmaya çalışıyorsun,bende okurum senin için,net sayıyı okuduktan sonra bildiririm,Rabbim kabul eylesin![]()
olmasın canım o eziklik hiçbir eksiğin yok şükür hatta fazlan var deneyiminle adım atıyorsun evliliğine
asker eşi olcen hee vayyyyy fiyakaya bak
okunabiliyor diye biliyorum canım ben diğer topikte okuyoruz biz
ama benden bilgili arkadaşlarımız mevcut onlar daha detay bilgi verirler sanırım
hadi gözün aydın arkadaşım sağlıkla kucagınada alırsın inşallahdualarınız için teşekkürler hepinize. şükür hayırlı haberi aldık. kanda gebelik çıktı. ultrasonda da görünce gebe olduğuma inanacağım allahın izniyle. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına:):):):)
dualarınız için teşekkürler hepinize. şükür hayırlı haberi aldık. kanda gebelik çıktı. ultrasonda da görünce gebe olduğuma inanacağım allahın izniyle. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına:):):):)
kızlar yeni liste bugün yayınlanmayacakmıydı..
kaçar tane dua okuyacagız canlar bi haber verin bu garibe![]()