- 13 Ekim 2011
- 1.831
- 52
- 158
dualarınız için teşekkürler hepinize. şükür hayırlı haberi aldık. kanda gebelik çıktı. ultrasonda da görünce gebe olduğuma inanacağım allahın izniyle. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına:):):):)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dualarınız için teşekkürler hepinize. şükür hayırlı haberi aldık. kanda gebelik çıktı. ultrasonda da görünce gebe olduğuma inanacağım allahın izniyle. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına:):):):)
daha yayınlanmadı kuzum birazdan yayınlar seyyan..haber veririz tabisi şu garibe![]()
tebrik ederim canım rabbim sağ salim kuçağına almayı nasip etsin inşallah..oğluşun abi mi oluyor şimdi (oğlun vardı değil mi inşallah yanlış hatırlamıyorumdur)
![]()
ema vesile olmuştu benim burda dualara katılmama..emayı yıne aradım artık ulasmak dahada zor numarası servıs dısı olmus çok uzuldum ne yapıcaz nasıl ulasıcaz
rabbım yardımcısı olsun tez zamanda hayırlı haberlerını alırız ıns
gozun aydin cnm..rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
ema vesile olmuştu benim burda dualara katılmama..
emayı bende merak ediyorum çok...facesinde ekli olan arkadaşlar yokmu acaba
cnım hosgeldııııııııııııınnnnnnnnn nasılsın kızımız fırsat vermıyor sanırım gırıp hemen çıkıyorsun
bu garip 15 dk sonra işten cıkacak ama
artık yarın bakar bu garipte![]()
![]()
hosbuldum cnm iyiyiz cok sukur siz nasilsiniz.. aynen girmemle cikmam bir oluyor..suan bebis uyuyo bi girim dedim guzel haberler var topikte masallah
bızde hamdolsun canım artık agırlasıyorum nefes almakta zorlanıyorum mıde rahatsızlıgım çıktı ayaklarım çok agrıyor yanı ne arasan var artık
masallah canım ıns bu haberler devam eder ya bebıs kac gunluk oldu nasıl kılo aldımı canım
ne guzel uyyodur sımdı bende hergece kzımı ruyamda goruyorum
ayyy inşallah balım inşallahhhhhhhhh ne güzel söyledinAsbeee nasılsınn enn taze anne![]()
Selamün aleyküm kızlar,Rabbim bu mübarek ayın bu mübarek günündede ettiğimiz ve edeceğimiz tüm duaları kabul eylesin...Cumanız mübarek olsun.![]()
![]()
![]()
![]()
ayyy bizde ikiz-üçüz diye dua ediyoz valla Rabbim kavuştursun inşallah canımmmmhe kuzum insallah o askeri ikizbebeiş cok seviyo :) sizlerin desteklerinizlede o eziklik azaldı :)okunuyomus ama hatime katılmıyormus canım okurum ben yinede okuyan arkadaslarımdan okumayanlardan herkesden ALLAH RAZI OLSUN :) HATİMLERİNİZE benide katın arkadaslar bende katılmak isterim
4444tefriciye topiği canım dur linki vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/duala...usmak-icin-4444-adet-salavati-tefriciyye.htmlcanım diger topik hangisi dua okudugunuz?Allah kabul etsin
maaşallah subhanallah Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhhh ay malum mu oluyor ne sabah yine yadıydım güzel haber alcaz diye abdal mıyım aptal mı bilemedimdualarınız için teşekkürler hepinize. şükür hayırlı haberi aldık. kanda gebelik çıktı. ultrasonda da görünce gebe olduğuma inanacağım allahın izniyle. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına:):):):)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnhiiiiiiiiiiiiiiiii ne güzel ramazanın bereketi işte:) insallah bütün kızlardan bu güzel haberi duyarız bu ay bereketli olur insallah :)
son aylar zor oluypr gercekten cnm ben artik dogsun diyodum hep ne yatabiliyosun ne kalkabiliyosun ben bide cok kilo almistim senin kilo durumun nasil cok kilo aldinmi?
bugun bebis tam bir aylik oldu asisi vardi saglik ocagina gittik tam 1 kilo almis boyda 3 cm uzamis:) cok guzel dedi hemsire gelisimini insallah boyle devam eder..
ayyy inşallah balım inşallahhhhhhhhh ne güzel söyledin
ayyy bizde ikiz-üçüz diye dua ediyoz valla Rabbim kavuştursun inşallah canımmmm
4444tefriciye topiği canım dur linki vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/duala...usmak-icin-4444-adet-salavati-tefriciyye.html
maaşallah subhanallah Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhhh ay malum mu oluyor ne sabah yine yadıydım güzel haber alcaz diye abdal mıyım aptal mı bilemedim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
acıkçasıı telı servıs dısı deyınce dahada tedırgın oldum
keske ıyı haberını alabılsek