inşallah iyidir yaaaa
oy maşallah annesının sutu yaramıs desene
gecelerı uyumak zor gelıyor ter ıcınde kalıyorum sureklı dusa gırıyorum
benım kilom 63canım 57 ıle hamıle kalmıstım onumuzdekı salı gıdıcem bakalım ne dıyecek dr..
evdekı tartı hala 63 gosterıyor..
bebısın kılosu guzeldı rabbım sağılıklı eder ıns..
amin cnm insallah.. ne guzel bebegin kilo almis sen almamissin dogumda gider onlar zaten bn dogum yaptim 8 kilom gitmisti insallh kalnlarda gider en kisa zamanda :)
canım ıns tekrar denk gelırız allaha emanet ol kızmıızı op benım ıcn
napacaktı ramazan davulu gibi tıptıp tıp vuracak mı :)hiç belirti yok ki arada kasıklarım atıyo gibi seyiriyo gibi ama çok nadir bikaç saniye sadec
canım onun muskat.Mekke'den gelen meyve hakkında bilgisi olan varmı?
canım çoook tebrik ederim :)dualarınız için teşekkürler hepinize. şükür hayırlı haberi aldık. kanda gebelik çıktı. ultrasonda da görünce gebe olduğuma inanacağım allahın izniyle. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına:):):):)
canım sen bana numarayı bi yollar mısın.emayı yıne aradım artık ulasmak dahada zor numarası servıs dısı olmus çok uzuldum ne yapıcaz nasıl ulasıcaz
rabbım yardımcısı olsun tez zamanda hayırlı haberlerını alırız ıns
harikasın tatlımmm bebişini büyütmüşsün maaşallahhhhoy maşallah annesının sutu yaramıs desene
gecelerı uyumak zor gelıyor ter ıcınde kalıyorum sureklı dusa gırıyorum
benım kilom 63canım 57 ıle hamıle kalmıstım onumuzdekı salı gıdıcem bakalım ne dıyecek dr..
evdekı tartı hala 63 gosterıyor..
bebısın kılosu guzeldı rabbım sağılıklı eder ıns..
inşallahhhhhıns canım ıns temmennımız bu
kolay gelsin canımm sizde Allaha emanet olunnnnben cıkıyorum ıftara yemek hazırlayayım
hıc halım yok uykum çok ama yemek yok
allaha emanet olun ıns
sen bu işin üstesinden gelirsin kuzummmmmamin cnm insallah.. ne guzel bebegin kilo almis sen almamissin dogumda gider onlar zaten bn dogum yaptim 8 kilom gitmisti insallh kalnlarda gider en kisa zamanda :)
bir haftada biter canım ben geçen yumoş takibinde cumartesi yapılmıştı iğnem perşembe ovu testi tek çizgiydi ama daha erken değil mi test için yine de için rahat edecekse yap yapslm millet çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde biter acil cevap elimde test bekliyorum daha bihFTA VAR MA
ayyyy muhat beni nasıl güldürdün evde tekbaşınayım kahkaha ile güldüm....allah da seni güldürsün bebişlerimiz şebeklik yapsın bir araya gelelimde onlar gülelim inşaallah....napacaktı ramazan davulu gibi tıptıp tıp vuracak mı :)
cüssesiyle anca o kadar olur.
içini rahat tut.
gebelik olup da kalbi atmayanlar oldu.
hayırlı dilek dile olur mu şekerim
canım onun muskat.
küçük hindistan cevizi de deniliyor.
rendelenerek kullanılıyor kullanan kişide rahatlık hissi oluyor.
bazı pastanelerde tatlılarda kullanılıyor, anneler yedikleri zaman etkisi stle bebeğe geçiyor ve gaz sancısı yaşamıyor.
araştırmıştık biz burda onu. gebeliğe en ufacık bi etkisini okumadık.
canım çoook tebrik ederim :)
canım sen bana numarayı bi yollar mısın.
en azından ki,mlik bilgisine ulaşabiliriz.
facesi varsa eger bi şekilde ulaşırız.
bu arada sen onun adını ve yaşadığı ili biliyormusun?
slm millet çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde biter acil cevap elimde test bekliyorum daha bihFTA VAR MA
bu arada yeni tebrikler için de teşekkürler. daha eşimin bile haberi yok. malum ayrıyız. çarşambaya gelecek inşallah. şimdi söylesem gelince mi söylesem bilemedim:)
senin tahminlerin neydi?? ne güzel çok fazla yoradı seni inşaallah bizde asıl müjde vericez diye düşünürüz eşlere.... bak duygusala bağladım şimdi muhat gel beni çıkart....bebek 12 günlük olunca idrarda silik de olsa çıkmaya başlıyor canım. ama çatlama iğnesinin etkisini bilmiyorum. ama bebiş adet gecikmesine kalmadan da belli oluyor. yine de en kesin sonuç adet günü ve sonrası.
yliss selam bebiş hayırlarla gelsin bi zahmet bizimkilrede söylesin sizi bekliyorlar diye her ay ay üzülüyordesi azcık acındırsın bize dayanamyıp geliversinler....
senin tahminlerin neydi?? ne güzel çok fazla yoradı seni inşaallah bizde asıl müjde vericez diye düşünürüz eşlere.... bak duygusala bağladım şimdi muhat gel beni çıkart....
senin tahminlerin neydi?? ne güzel çok fazla yoradı seni inşaallah bizde asıl müjde vericez diye düşünürüz eşlere.... bak duygusala bağladım şimdi muhat gel beni çıkart....
kasıklarım herzamakinden sertkasıklarında dolgunluk falan var mı canım?
şimdi ben hamileyim ya canım, duam daha çok çabuk kabul olur belki:) öyle içten dua ediyorum ki hepinizin anne olması için. zaten şu süreçte hep sizin için okudum enbiya suresi ve yasinleri. rabbim çarçabuk güldürdü yüzümü. inşallah tez vakitte hepinizin tedavileri olumlu sonuç verecek ve seneye bebişleri beraber doğurup büyüteceğiz. siz de bana dua edin de inşallah bu sımsıkı tutunur ve beni bırakmaz önceki gibi. tez zamanda da kalp atışlarını görürüz inşallah. eşim düşük yaptığım günlerde benden fazla üzülmüştü. şimdi de soruyor haber var mı diye daha erken daha erken diye geçiştiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?