- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım gözün aydın hamişsin çok sevindim geçen ay düşük yapmıştın sanırım Rabbim fazla bekletmeden gönderdi meleğini darısı başımıza bende geçen ay tüpbebek sonucu negatif sonuç aldım çok zor bir durum inşallah en yakın zamanda bende meleğime kavuşurum benide dualarında unutma canımbu arada yeni tebrikler için de teşekkürler. daha eşimin bile haberi yok. malum ayrıyız. çarşambaya gelecek inşallah. şimdi söylesem gelince mi söylesem bilemedim:)
canım gözün aydın hamişsin çok sevindim geçen ay düşük yapmıştın sanırım Rabbim fazla bekletmeden gönderdi meleğini darısı başımıza bende geçen ay tüpbebek sonucu negatif sonuç aldım çok zor bir durum inşallah en yakın zamanda bende meleğime kavuşurum benide dualarında unutma canım
aleyküm selam canım.dualarını okumşsun Allah kabul etsin...tamam sen cumadan cumaya oku eksik yada fazla olursa ben ayarlama yaparım.dualrımda elbette sanada yer ayırırım ..sende dua et canım ....Seyyancim selamun aleykumm ben aranizda yeniyim kays ve dafniya nin bana verdigi bilgi dahilinde :)) 129 ihlas 5 yasin 100 enbiya suresi 89 . Ayeti okudum . aranizda pek aktif olamicm yani heraksam giremicem ama cumadan cumaya kesintisiz bu sureleri okurum okudugumuda haber veririm..Aminnnn bitanemmBen bu sekilde okurum ozamann.. bende bu hafta hep yalnizdim kocis calisiyodu neyseki bugun son gelecek hafta esimle iftar yapicaz insallah..Aminnn canim dualarinda banada ismen dua edersen sevinirim gulsm adim. bebegimin olmasini cok ama cok istiyprum sizler gibi....
Allah razı olsun ya...çok okudun sen helal et hakkını canım.arkadaşlar günaydın...
ben dün 3 adet daha yasini şerif okudum haber vereyim dedim bu hayırlı ayın hayırlı gününde Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah...
ah canım sen bu haftakileri okudunda daha geçen geçen haftaki bitmedikiiiiiiiii...mneyse ben not aldım.Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar...Rabbim bu mübarek ayda duaları kabul olunan ve bağışlananlardan eylesin bizleri inşaAllah. Ben bu haftaki duaları okudum Allah kabul etsin
inşaallah dafniyam inşaallah.Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu en kısa zamandaaheeee bu arada ben geçen ramazanda hamile kalmıştım kendiliğinden..bayram gecesi düşük yaptıydım...hamiş olduğumu düşükten sonra öğrenmiştim tabi....debreştim gene bak....[/QUOTE
inşallah bu ramazanda öyle bir şey olur.çifte bayram yaparsınız ailece canım..
kızlar s.a nasılsınz ben iyiym elh... ama içim bi garip ya bebeişim gelmemişse diye korkuyorum dua edin noluuurrrr.....
tamam işte seyirmesi bebişe işaret canım ya................geliyo bizim yaramaz artık....hiç belirti yok ki arada kasıklarım atıyo gibi seyiriyo gibi ama çok nadir bikaç saniye sadec
ayyyyy utanıyorum artık ama malesef listede eksik vvar daha ...tamamlanır diye düşündüydüm,o yüzden bu gün yayınlarım demiştim ama malesef....niye böyle oldu anlıyamıyorum bende.sanırım listede ayıklama yapmam lazım...kızlar yeni liste bugün yayınlanmayacakmıydı..
kaçar tane dua okuyacagız canlar bi haber verin bu garibe
tebrikleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. daha önce de dediğin gibi bekleyen tüm arkadaşlara da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim. beraber doğurup büyütelim bebişlerimizi:)
dualarınız için teşekkürler hepinize. şükür hayırlı haberi aldık. kanda gebelik çıktı. ultrasonda da görünce gebe olduğuma inanacağım allahın izniyle. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına:):):):)
Canımmm tebrik ederim,hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı da nasip etsinİnşaallah bu sefer,tatlı mı tatlı,akıllı mı akıllı,güzel ahlaklı sağlıklı saliha bir kızın olur Ohh süslersin de sen şimdi onuu Darısı bizlere olsun,eksik etme dualarından canım
canım alıntı yapmışım ama yazmayı unutmuşum..
tebrik ederim bebiş haberini almışsın.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizlerede dua edersen seviniriz.
canım ben 41 yasini şerif okudum ama hepdini bu haftaya niyet ettim fazlasını haftaya artırma hftaya yine okurum allahtan bi mani gelmezse inşaallah....
tamam canım bana tam okunn sayıyı verbilirmisin adetlerikaysçım senden bir ricam var.liste tamamlandı...sana ,asbeloveye,ve melek181 ebağışlanmasını yaparmısın...
tamam canım bana tam okunn sayıyı verbilirmisin adetleri
canım kahramanmarasta oturuyor adını telı ozelden yazarım sananapacaktı ramazan davulu gibi tıptıp tıp vuracak mı :)
cüssesiyle anca o kadar olur.
içini rahat tut.
gebelik olup da kalbi atmayanlar oldu.
hayırlı dilek dile olur mu şekerim
canım onun muskat.
küçük hindistan cevizi de deniliyor.
rendelenerek kullanılıyor kullanan kişide rahatlık hissi oluyor.
bazı pastanelerde tatlılarda kullanılıyor, anneler yedikleri zaman etkisi stle bebeğe geçiyor ve gaz sancısı yaşamıyor.
araştırmıştık biz burda onu. gebeliğe en ufacık bi etkisini okumadık.
canım çoook tebrik ederim :)
canım sen bana numarayı bi yollar mısın.
en azından ki,mlik bilgisine ulaşabiliriz.
facesi varsa eger bi şekilde ulaşırız.
bu arada sen onun adını ve yaşadığı ili biliyormusun?
ben ayarladım canım.fazla olanları yeni listeye ekledim.senin okuduğun 41 yasini bu listeye ekledim.artanları yeni listeye akatardım.ay çok karışık oldu galiba ama sen anlarsın.şindik çıkıyorum.muhatla konuştuk telden.teravihleri kılıp geleceğiz sohbete sende gel tamammı...hani bazı arkadaşlar payına düşenden fazla okuduya o yüzden emin olmak istemiştim hemen sahur vakti seherde eşimle dualıyoruz inşaallah rabbim kabul buyursun ve bayram şekerlerimizi göndersin inşaallah hepimizin... Kızlar allah razi olsun hepimizden inşaallah
seyyan listeden birilerinimi çıkardın pek az görndü gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?