Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam bendeçıkıyorum o zaman banada telepati yapın olar mı gelince

Allah razı olsunnnn okuyan okumayan tüm arkadaşlarımdan iyi ki varsınız sizi çok seviyorum Rabbim tez zamanda sizler gibi güzel yürekli evlatlar nasip etsin hepimize inşallahhh
Canım benimmm Allah razı olsunnnn
Rabbim emeklerimizin karşılığını nasip eder inşallah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn
canımm çok geçmiş olsun inşallah bir an önce kendine gelirsin prensesin çok mu yoruyor seni annesiiii

nerdesiniz kızlar yaaa gelinde 2lafın belini kıralım telepati yoluyla çağırıyorum sizi bakalım işe yarayacak mı

kızlar hadi sohbete
muhat muhat
eslem eslem
kays kays
nurusima nurusima
herkesler haydin
asbecim zaten burdasın...
hadi telepati yaptım gelin gari

bu telepatinin gözünü seveyim....kaysda geldi

eslem eslem muhat muhat
algılarınız mı kapalı hadi

davulumun ipi kaytan... buranın hanımları birbirine hayraaannnnn...... gelin ey ahaliiiiiii..... kalmadı seyyanda dermaaaannnnnnn

davulumun ipi kaytan... buranın hanımları birbirine hayraaannnnn...... gelin ey ahaliiiiiii..... kalmadı seyyanda dermaaaannnnnnn
he valla derman falan kalmadınerden buluyon bu laflarıııı.senin çocuk doğuştan komediyen olcek
damladım kuzum burdayım :) heheh
hoşgeldin canım
yok yaaa sanırım foliküllerim kist oldu onlar sızlıyor arada yumurtalıklarımın olduğu bölgede başka da bişey yok canımcım
inşallah bebişim-bebişlerim benimledir yaaa

inşaallah canım inşaallah ...rahat ol...o sızlayan yerlerinde bebiş vardır inşaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…