Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

dürtülmekten kırkı tamamlayamayıp geldiiiiii:27::27::27:

hoşbulduk tatlımmm naptın bakalım özledin mi bizi:23::23:
aaaaaaaa gelmiş
canım ben kıldım seni bekliyodum :)
ama teli duymamışım :)
nasılsınız kızlarrr
bu arada yatsıyla birleşince 20 den fazla kılmış oluyorum :)
evet canım o zaman sen 66 kılmışındır.beni geççen ya:52:
benim sonuç haftaya şimdi ben size bişey söyleyecem ama telaşlanmla yok dua etmek var belkide iğnenin etkisidir hani sen dedinya seğirmeler bebek belirtisin diye bu gün aşılamamanın 8. günü iğnenin10. günü ben ikindin test yaptım kıl gibi belli belirsiz hayalet çizgi gördüm sonrada testş attım iğnenin etkisi olabilir diye inşaallah o çizgiyi haftayada görürüm

ayyyyyyyyy heyecanlanmamı kız yüreğim bi tuhaf oldu.hani yüksekten aşağıya inersin ya...
inşaallah kaysım ya...

kız aşk olsun bu şimdimi söylenirrrrrrr:52::52::52::52::52:
yeğenimiz geliyor Allahımın izniyleeeeeeee:52::52::52::52:
ay ne bileyim iğnenin etkisiyse yalan çıkmak istemem dönüp duruyom ya ikindinden beri iğnenin etkisi ne zaman bitiyo diye... inşaallah ol demiştir rabbim hayırlarla....

benim sonuç haftaya şimdi ben size bişey söyleyecem ama telaşlanmla yok dua etmek var belkide iğnenin etkisidir hani sen dedinya seğirmeler bebek belirtisin diye bu gün aşılamamanın 8. günü iğnenin10. günü ben ikindin test yaptım kıl gibi belli belirsiz hayalet çizgi gördüm sonrada testş attım iğnenin etkisi olabilir diye inşaallah o çizgiyi haftayada görürüm

hiiiii hadi insallahhhhhh :) teker teker hamiş kalın kızlarrr sonrada ben :)

ay ne bileyim iğnenin etkisiyse yalan çıkmak istemem dönüp duruyom ya ikindinden beri iğnenin etkisi ne zaman bitiyo diye... inşaallah ol demiştir rabbim hayırlarla....

bence geçmiştir artık iğnenin etkisi yaaaa ay inşallah geçmiştir balım inşallahhh o bebişin çizgisidirrr aminnnnnn:52::52::52:

SEYYAN canım napıyoruz ne okuyoruz dünyadan haberim yok :D bana ne düştü mesajları geriye dönüp okumak vakit alıyoo bilgilendirin beni kızlar öptümm muckkk bu arada hamiş olanlar var mı ben yokken muckkk muckk

muhat geldin yazmıyon.... bak bizi kızdırıyon... akşam ne yedim bilmiyyooommmmm..... ondan böyle sallıyyyoooommmmm:)))))

dürtülmekten kırkı tamamlayamayıp geldiiiiii:27::27::27:

hoşbulduk tatlımmm naptın bakalım özledin mi bizi:23::23:
:9::9:

ayy canım tutunuyor demkki. ama dikkat et olur mu?
ayy heycanlans-dım :)
davulumun ipi kaytan... buranın hanımları birbirine hayraaannnnn...... gelin ey ahaliiiiiii..... kalmadı seyyanda dermaaaannnnnnn:4::4::4::4:
heyyytttt beeeee
aaaaaaaa gelmiş

evet canım o zaman sen 66 kılmışındır.beni geççen ya:52:

ayyyyyyyyy heyecanlanmamı kız yüreğim bi tuhaf oldu.hani yüksekten aşağıya inersin ya...
inşaallah kaysım ya...
seyyan oturdun oturdun sonra durdun 6 cüzden birden okudun.
ama sen hasta olursun nasılsa :):9:

kızlar benim evde net yopk annemlerdeyim ordan girip kaçar tan dua edilecek oa bakacatım..hemen çıkıyorum k.i.b. sabaha görüşürüz inşallah..Rabbim dualarımızı kabul etsin:16::16:iyi geceler

bakalım net burdan çekiyor u.
çok açılıyor mesaj sayfası.
beki şimdi olmuştur...

SEYYAN canım napıyoruz ne okuyoruz dünyadan haberim yok :D bana ne düştü mesajları geriye dönüp okumak vakit alıyoo bilgilendirin beni kızlar öptümm muckkk bu arada hamiş olanlar var mı ben yokken muckkk muckk
canım daha bu akşam çınlattım kulaklarını.liste3105.sayfada.sen nasılsın
:9::9:

ayy canım tutunuyor demkki. ama dikkat et olur mu?
ayy heycanlans-dım :)

heyyytttt beeeee

seyyan oturdun oturdun sonra durdun 6 cüzden birden okudun.
ama sen hasta olursun nasılsa :):9:
eee napayım kaşındın sende:33::33::33::33:benim adetim o kadar uzun sürmese sen görürdünde.bide gözüm hasta.enfeksiyon.sölediydim ya.eğeeeeeeeer öteki gözümede geçerse sende geçersin beni:52::52::52:
ve yarış kızışırrrr:27::27:
kendi kaşınıyo ben nnabayım:36::36::36::36:

Back
X