kaç tane okunacak yasin
canim subat ve ya martta Rabbim izin verirse baslayacam suanda ben yasin suresini dagitiyorum am atabi yeterli bir sayiya ulasamadim belki burda bana yardimci olursunuz diye dagitmaya calisiyorum
canim normalde 500 yasin ama Hocaya sordum sayi koyma sayiylan olmaz dedi en iyisi okuta bildigin kadar okut bende öyle yapiyorum canim ellimden geldigi kadar okutmaya calisiyorum kisi basina 1 yasin olarak
Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
Bu saatte size bunlari niye yaziyorum once onu acikliyim. Belkide yureginizin sizisini acisini belkide yarasini taaas icimde hissediyorum.*
Yasli ve hasta bir babam var. Bir nevide yardima bakima ihtiyaci var. Ben bir evladiyim babamin baskada evlatlari var. Simdi babam yillarca bizlere kendi sagligindan ve canindan vazgecerek var gucu ile calisti ve ben inaniyorum ki asla haram yedirmedi. Dovmedi sahip cikti elinden geldiyince okutu meslek sahibi yapti. Asla kotu bir baba olmadi bence aksine hakkini asla odeyemeyecegim bir babam var. Hayatimda sadece babami bor kere gordum calisirken yllar evvel en az 20 yil evvel. Halada babamin o hali aklimdan gitmez. Bizim icin ne kosullara katlandi diye. Ben elimden gelen yapiyorum babama ama genede ne icim ne vicdanim rahat degil. Keske babama sagligina kovusmasi icin birseyler yapabilsem belki icim bir nebze rahatlayacak. Rabbim e hergun babam saglikli huzurlu bir omur nasip etsin diye yalvariyorum. Simdi gelelim asil soruna evladi olan diger kardeslerimin birinin disinda kimse aramaz sormaz bir ihtiyaci varmi bilmez.babam hergun agliyor ben biliyorum kimse ilgilenmedigi icin. Oysaki sadece bir telefon bekliyor.*
Ben evladimi kaybettgimde bosandigimda oturdum agladim dizlerinde babamin dedimki baba yillarca hayirli huzurlu bir yuva istedim olmadi kaderime razi oldum nasibim buymus dedim. Baba Allah verdigi evladi niye aldi dedim. Ben simdi bir evlat kokusu koklayamacakmiyim dedim. Evladimdan geriye bir cift corap var sadece dedim. Ben buna nasil dayanicam baba dedim.icimin acisin tarif etmem mumkun degil. O zaman babamin su dedigini unutmam hic. "bak kizim ben kac evladim var, ben suan varliklarindan dolayi agliyorum. Keske olmasalardida icim boyle haketmedigim halde yakmasalardi. Canimi biraz daha iui yesinler okusunlar diye hce saydim. Simdi elden dustum yuzume bakan yok soran yok. Aglama hayirsiz olsaydi omur boyu aglardin. Zamanla bi yaranda sarilir" dedi. Simdi zaman gecti hala evladimi olsun istiyor yuregim, ama bakinca kosullarada iyikde Allah nasip etmemis diyorum. Olsaydi perisan olacakti babasi denen o sahsin psikolojik durumu yuzune.*
Ozetle veren de Allah alan da Allah. Emin olun hayirsiz evlat cok daha zor. Dua edin inanin ve Rabbim den hayirlisini isteyin. Hayirsiz cok daha zor.*
Allah sizlere hayirli ve saglikli evlatlar versin ins.*
Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
kizlaaaar su anda bat imla birlikte batmis durumdayim.dunden beri hafif lekelerim var 5 gun erken geldi ama Yasinlerimi ben baskasina okuturum insallah Ayet elkursiyide okuturum......obur aya tup bebek basliyoruz insallah ondan negatif almam
Kendi adıma konuşayım canım okurum 1tane tabi kiiiii ama bugün yarın regl olacağım bitiminde okusam sıkıntı olmaz snaırım senin için dimi canım
canım bu hafta sonuna kadar inşallah bende okurum Allah yardımcın olsun
Rabbim yoklukla sınamasın inşallah..Biraz önce okudum ve duası için size gönderiyorum.Allahım kabul etsin.biliyorum günahkar bu dil ama tanımadığı din kardeşine ettiği için kabul eder diye sığınıyorum O'na..İnşAllah hayırlı afiyetli,göznuru olacak evlatlar versin Ümmeti Muhammede içinde de size,tüm isteyenlere.
Kendi adıma konuşayım canım okurum 1tane tabi kiiiii ama bugün yarın regl olacağım bitiminde okusam sıkıntı olmaz snaırım senin için dimi canım
edanur ayşe arkadaşımızla görüş istersen konu sahıbıne msj at :) rabbım yardımcın olsun
gunaydın kızlar ıyı haftalar nasılsınız
bu kadar zor şeyler yaşadığını bilmiyordum arkadaşım.dediklerinde haklısın.Allah insana herşeyin hayırlısını nasip etsin.babana gelince .o kdadar doğru söylemişki.evet bir baba evleadına üzüm bağı verirken evlat babaya bir salkım üzümü çok görürmüş.Rabbim hayırsız evlat hayırsız insan olmaktan muhafaza etsin hepimizi.babanın kıymetini bil.ben babacığımı ki obenim arkadaşımdı dert ortağımdı herşeyimdi 1.5 sene evvel kaybettim.ne büyük bir acı tarif edemem.o yüzden annelerimiz ve babalarımızın yaşarken kıymetini bilmemiz gerekir.Allah babana sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.sanada ona bakıp ihtiyaçlarını görmenin hürmetine gönlündeki her muradı nasip etsin ki edecektir.her şey gönlünce olsun.
kizlaaaar su anda bat imla birlikte batmis durumdayim.dunden beri hafif lekelerim var 5 gun erken geldi ama Yasinlerimi ben baskasina okuturum insallah Ayet elkursiyide okuturum......obur aya tup bebek basliyoruz insallah ondan negatif almam
canim normalde 500 yasin ama Hocaya sordum sayi koyma sayiylan olmaz dedi en iyisi okuta bildigin kadar okut bende öyle yapiyorum canim ellimden geldigi kadar okutmaya calisiyorum kisi basina 1 yasin olarak
ayatel kursi ben okuyabilirimm...bu gün dua denemesi yaptımm...isteyince oluyorr vallaa...kaç tane okunuyor...yine yasin gibi mi cumadan cumaya mı okunuyorr...?bilgilendirirseniz sanırım bu soru ayşeyi ilgilendir,yor:)) destek olan herkese tşkler..
Kırmızıları da gördüm az önceeeeeeeeee bu ayda hüsranla sonuçlandıııııı
hadi hayırlısıı.... bir gün gelicekk o kırmızı kartı görmücezz allahh büyükkk......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?