Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Baharcım sağol canım..benim ikinci rahim filmim. ilkini normal çektirmiştim.bunu anestezili çektirdim...hiç bişey hissetmedim..normalde muayene olurken bile sorun yaşıyorum...canım adetin bittiğinde hemen çektimelisin doktorunun dediği gibi..benimde adetle birlikte 10 gün çekilmiş oldu....canım çok araştırdım...800tl isteyende var 600 tl 300 tl 450 tl isteyende oldu anestezili rahim filmi için...normal çektirisen daha ucuzz...ben aydında özle nysa kadın doğum hastanesinde doktormuayene parası 31tl, anestezili rahim filmi için 173 tl ödedim..toplam204tl..nerde yaşıyorsan sor ve araştır canım...çoook telefon ettim çoğu kendi hastamıza rahim filmi çekiyoruz dediler ve kapattılar....ben çektirdiğim hastaneden memnun kaldım....zaten sadece kadın doğum hastanesi.....canım inşallah sende güzel haberler alırsın...ne zaman adet olucaksın????[/QUOTE]
Sende sağol canım.güzel geçmesine sevindim senin adına canım.haklısın her hastanede hsg için farklı fiatlar istiyorlar.bir arkadaşım söyledi arkadaşı bir hastanede 100 e çektirmiş hsgyi ondan bilgi alıcaktı bakalım hayırlısı olsun.Adet düzensizliği var canım bende oyüzden doktor progestan yazdı adet olayım diye
canım hadi hayırlı olsun.güzel sonuçlar alırsın inş.sende yeni yılda bebek haberi verenlerden olursun bize belki.inş.
canım çok sağol Allah razı olsun.inşllh hepimiz güzel haberler veririz
çok teşekkürler canım inşllh.
inşallah güzel haber alısınız Allah yardımcın olsun
hayirlisi olsun canim ilk denemende hamis olursun insallah

Amin canım Allah razı olsun

Cnm ben 5 yasin ve 5 meryem suresi okudum. Ozelden msj attim ama iletildimi bilmiyorum oyuzden burdanda yaziyim

baharım inşallah adet olup sağlıkla filmini çektirirsin tatlım...ama araştırmayı unutma....100 tl iyiymiş ...araştırmazsak çok kazıklanıyoruz.malesef...inşallah güzel sonuçlarını bekliyorum tatlımmmm hayırlısyla....

muhatcım vck arkadaşımız için kimler hangi duaları aldı yazabilir misiniz biliyorsanız???
kimler ne kadar tefriciye aldı acaba???? bilsek daha iyi olurdu...

ynz06 2yasin suresi (2yerde 2yasin demiş. ben az önce şaşırdım 4 saydım.)
kays_ 1 yasin suresi
esmacvs 5 yasin ve 5 meryem suresi(özelden mesaj da attı)

ssönmez 200 tefriciye
E_M_A 100 tefriciye
muhat 500 tefriciye

Son düzenleme:

muhatcım ben 200 tefriciye alırım diye yazmıştım tatlım...200 bende...okumaya başladım....

Kritantanemde 5 yasiinle 3 meryem suresi okudum diye yazmis cnm gordunuzmu onu gozden kacmasin cnm sayfa 731 de

arkadaşlar göremediklerim için beni uyarın olur mu?

ynz06 2yasin suresi (2yerde 2yasin demiş. ben az önce şaşırdım 4 saydım.)
kays_ 1 yasin suresi
esmacvs 5 yasin ve 5 meryem suresi(özelden mesaj da attı)
hayatumuttur 1 yasin
surpriz06 1 yasin 1 meryem

ssönmez 200 tefriciye
E_M_A 100 tefriciye
muhat 500 tefriciye

Son düzenleme:
hayırlııı olsunn canım saglıkla sıhatla gelsin inşşş yavrun..tez zamanda darısıda hepimizee olsunnn :)))
Allah razı olsun canım :)) amiiin inşallahh en hayırlı en kısa zamanda ınsallah:)
canım çok sevindim

çok sukur rabbım nasip etti canım
inan dun aklımdaydın dua ettım ıns hamıledr dedm.
rabbim hayırlı saglıklı evlat etsın ıns
aysecımmm canım :) Allah razı olsun sen de burdakı butun arkadaslar da benım aklımdaydınız aglarken sevıncten:) ınsallah senın de guzel haberını 3 ocakta alıcaz kısmetse..sen burda bızlere dualarla tanısmaya payşlasmaya vesıle oldun ya rabbım yuzune baksın yuzunu guldursun ınsallah..
Cnm cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip eder insallah
Amiin canım rabbim hepımızın yuzunu guldursun ınsallah:)
nasılsınız ..
bı hamılemız daha oldu çok sukur
:))canım ya
ay canım benim nasıl sevindim anlatamam hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşalllahhhhh

Allah razı olsun canım:)
kızlar...oyle destek oldunuz kı ..once de yazdım yıne yazayım..tedavımı annem babamdan baska kımse bılmıyordu...sızınle paylastım sız benımle paylastınız..ık tedavımden bu yana dualarınızı eksık etmedınız..rabbım ısterse rabbım ol derse oluyor buna hepımızın ınancı sonsuz..ama ıcten kalben edılen duaların da etkısı yadsınamaz..bunun ıcın kalben ettıgınız dualarınız ıcın ,cekılen acıları bılerek onu hıssederek dua ettgınız ıcın Allahım hepınızden razı olsun..en kısa en hayırlı zamanda hepınızın de gonlunuzun muradını versın ınsallah
..herzaman dualarım da olucaksınız..:)

vck için 2 yasin 1 meryem okudum tefriciyeye başlamadım sayı durumuu son halii nasıll??

ynz06 .........................2yasin suresi (2yerde 2yasin demiş. ben az önce şaşırdım 4 saydım.)
kays_ .........................1 yasin suresi
esmacvs .....................5 yasin ve 5 meryem suresi(özelden mesaj da attı)
hayatumuttur ..............1 yasin
surpriz06 ....................2 yasin 1 meryem
Kritantanem................ 5 yasiinle 3 meryem

ssönmez..................... 200 tefriciye
E_M_A....................... 100 tefriciye
muhat........................ 500 tefriciye

Son düzenleme:

takvimde ne yakışmışşşş arkadaşımaa:))))))bebişşş nasılll canımmm hissedebiliyormusun artıkkk

2 yasin 1 meryem okurum ..yarın.söylerim

arkadaşlar bi meryem suresi de ben okuyayım ekesikçokmu blmiyorum çoksa haber verin eşime okutayım hafız hızlı seri okur...

kimse yokmu bilgi verecek ben şimdi çıkıyorum benden bi meryem suresi alın eksik çoksa yazın ben bakarım sayfaya birz sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…