- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Ayyy konu girisini vck hamile kalmis diye okudum nasl heyecanlandiiiimmm
Ben 2yasin aliyorum. Bu arada ozelden sormussun ne kadardir sigara icmiosun diye ben her tedaviye baslarken champix aliyordum 2haftafaln kullanip sigarayi da ilacida birakiyordum negatifi alinca huznumle tekrar basliodum. Son tedavimde transfere kadar sigara ictim ilacada basladim transfer gunu ilaci da sigarayida biraktim 23 gun oldu
İnşallah canım Allah razı olsun bakalım arkadaşım haber vericek orası uygunsa çektiricem 100 tlyse yani.inşallah senin sonucunda güzel çıkar canım hayırlısı olsun hakkımızdabaharım inşallah adet olup sağlıkla filmini çektirirsin tatlım...ama araştırmayı unutma....100 tl iyiymiş ...araştırmazsak çok kazıklanıyoruz.malesef...inşallah güzel sonuçlarını bekliyorum tatlımmmm hayırlısyla....
muhat kullanıcısından alıntı
ynz06 .........................2yasin suresi (2yerde 2yasin demiş. ben az önce şaşırdım 4 saydım.)
kays_ .........................1 yasin suresi ve 1 meryem
esmacvs .....................5 yasin ve 5 meryem suresi(özelden mesaj da attı)2yasin+1meryem
hayatumuttur ..............1 yasin
surpriz06 ....................2 yasin 1 meryem
Kritantanem................ 5 yasiinle 3 meryem
ssönmez..................... 200 tefriciye
E_M_A....................... 100 tefriciye
muhat........................ 500 tefriciye
canım senin eklediğine göre 18yasin,11meryem.800tefriciye okunmuş.
benim listeme göre 18yasin,18meryemve tefiriciye var ama sayısında tam kesinlik yok haber bekliyorum bazı arkadaşlardan
toplamda 5yasin.12meryem suresi eksik canım fazla okunmasın diğe haber vermek istedim.arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun
Rabbim hepinizi en yakın zamanda evlatlarınızın varlığıyla şereflendirsin inşallah amin
Nasılsınız neler yapıyorsunuz
benı merak eden arkadaslarım olmus
iyiyim hamdolsun kızlar çok sukur bı problem yok..
Bugun evdeydım iş guc derken aksam oldu
İnşallah canım Allah razı olsun bakalım arkadaşım haber vericek orası uygunsa çektiricem 100 tlyse yani.inşallah senin sonucunda güzel çıkar canım hayırlısı olsun hakkımızda
hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım bende yeni çektirdim rahim filmimi çok korkuyordum bence acı konusunda çok abartmışlar
şükürler olsun benim ağrım olmadı istanbulda istanbul cerrahi hastanesinde çektirdim fiyatı biraz pahallıydı350tl ama doktor çok anlayışlı dikkatli ve eli hafifti
inanın normal muayenede daha çok ağrım oluyordu çünkü bende büyük 2 tane miyom vardı .inşallah sizinde sorunsuz ve ağrısız geçer şimdiden geçmiş olsun
canım senin adına okunuyor sanırım.Allah hayırlı haberler nasip etsin bende 2 yasin okuyabilirim.inaşllh güzel haberler alırsın
Nasılsınız neler yapıyorsunuz
benı merak eden arkadaslarım olmus
iyiyim hamdolsun kızlar çok sukur bı problem yok..
Bugun evdeydım iş guc derken aksam oldu
evet canım benim için okunuyor dualar Allah razı olsun inşallah sizlerin dualarıyla bebeğime kavuşurum
tamam canım eklerim ben seni 2 yasin okuyacaksın haber verirsen okuyunca çok iyi olur teşekkür ederim arkadaşım
Ayşecim Asenatcım hoşgeldiniz....nasılsınız???
Ayşecim iyi olmana sevindim....gelmeyince merak ettim canım..
kendinize iyi bakın ben çıkıyorum..yarım malum iş var...hazırlıklarımı yapıp yatayım....öpüyorum Allah'a emanet olun...
Canim ben onu kullanirken bisuru vitamin kur falan kullaniyordum champix'in ispatlanmis bi zarari yok bu konuda bi calismada yok. Sonucta ben kaldim benim dr da tedaviden 2-3 ay once ilaci birak demisti ilkinde oyle yaptim ilaci ve sigarayi biraktiktan bikac ay sonra basladm tevaviye o zamn tutmamisti. Taktirr.
Tupbebek yaptiracaklarin dikkatine; transfer sirasinda sakinlestirici yaptirin boylelikle kendinizi kasmiyorsunuz ve embrio dogru yere trabsfer edilebilio
Tedavi oncesi mutlaka corek otu bal tarcina baslayin en gec tedaviyle birlikte baslayin benim tavsiyem
muhat kullanıcısından alıntı
ynz06 .........................2yasin suresi (2yerde 2yasin demiş. ben az önce şaşırdım 4 saydım.)
kays_ .........................1 yasin suresi ve 1 meryem
esmacvs .....................5 yasin ve 5 meryem suresi(özelden mesaj da attı)2yasin+1meryem
hayatumuttur ..............1 yasin
surpriz06 ....................2 yasin 1 meryem
Kritantanem................ 5 yasiinle 3 meryem
ssönmez..................... 200 tefriciye
E_M_A....................... 100 tefriciye
muhat........................ 500 tefriciye
canım senin eklediğine göre 18yasin,11meryem.800tefriciye okunmuş.
benim listeme göre 18yasin,18meryemve tefiriciye var ama sayısında tam kesinlik yok haber bekliyorum bazı arkadaşlardan
toplamda 5yasin.12meryem suresi eksik canım fazla okunmasın diğe haber vermek istedim.arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun
Rabbim hepinizi en yakın zamanda evlatlarınızın varlığıyla şereflendirsin inşallah amin
corek otu bal tarcin yaptim ama yerken dislerim agriyo ezemiyorum sen nasil kullandin onu.ezdirdinmi once.robottan cekmeye calistim ezilmedi.bende tum tum kattim oyle yutsam olurmuki
Selamun aleykum arkadaşlar
hepinize hayırlı bı hafta diliyorum
içimde anlayamadıgım bı sıkıntı huzursuzluk var
hıcbısey yapasım gelmıyo tuhafkı aglamak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?