Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

heyecan yaptın değilmi canım vck hamile yazdığını zannedince inşallah bu heyecanı bir ay sonra size yaşatırım 9 senelik hasretim ve sıkıntılarım son bulur sizin gibi ben ve isteyen herkes bebişine kavuşur.sende bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah hamilelerin duası kabul olur bebişimzle benim için dua et olurmu canımcım.canım mesajına da geri döenememiştim malum 10 dakikada bir özel mesaj atabiliyoruz bende mesaj atamamıştım.ama eşim sigarayı henüz tam olarak bırakmadı sadece azalttı günde bir kaç tane içiyor olsun sperm çıksında ben artık onu serbet bırakıcam artık bebişimle uğraşıcam

esmacvs canım mesajını aldım duaların için çok teşekkür ediyorum bana her zaman yardımcı oldun Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım umarıım benim için ettiğin dualarının hatırına Rabbim senin her sıkıntını gidersin seni cennetine nail eylesin hem dünyada hem ahirette sıkıntı yüzü göstermesin.benim için dua okuyan okumayan okumak isteyen istemeyen herkesten Allah razı olsun iyiki varsınız Rabbim hepinizin hayırlı dileklerini tez vakitte versin inşallah

İnşallah canım Allah razı olsun bakalım arkadaşım haber vericek orası uygunsa çektiricem 100 tlyse yani.inşallah senin sonucunda güzel çıkar canım hayırlısı olsun hakkımızda

canım senin adına okunuyor sanırım.Allah hayırlı haberler nasip etsin bende 2 yasin okuyabilirim.inaşllh güzel haberler alırsın

Nasılsınız neler yapıyorsunuz
benı merak eden arkadaslarım olmus
iyiyim hamdolsun kızlar çok sukur bı problem yok..
Bugun evdeydım iş guc derken aksam oldu

Nasılsınız neler yapıyorsunuz
benı merak eden arkadaslarım olmus
iyiyim hamdolsun kızlar çok sukur bı problem yok..
Bugun evdeydım iş guc derken aksam oldu

Allah iyilik versin canım bende evdeydim ev işi yemek derken tatil dediğinde geldi geçti yarın işe artık ayrıca çalışan arkadaşlara şimdiden hayırlı işler

evet canım benim için okunuyor dualar Allah razı olsun inşallah sizlerin dualarıyla bebeğime kavuşurum
tamam canım eklerim ben seni 2 yasin okuyacaksın haber verirsen okuyunca çok iyi olur teşekkür ederim arkadaşım

Allah kabul eder inşallahta bebeğine kavuşursun.Sendende Allah razı olsun ben birazdan okumaya başlıyacağım sen ekleyebilirsin,rica ederim canım

Ayşecim Asenatcım hoşgeldiniz....nasılsınız???
Ayşecim iyi olmana sevindim....gelmeyince merak ettim canım..
kendinize iyi bakın ben çıkıyorum..yarım malum iş var...hazırlıklarımı yapıp yatayım....öpüyorum Allah'a emanet olun...

Allah kolaylık versin canım hayırlı işler

Kızlar bende çıkayım artık yasinleri okuyup yatarım yarın iş başı.Hepinize iyigeceler güzel bir hafta diliyorum Allah'a emanet olun görüşmek üzere

corek otu bal tarcin yaptim ama yerken dislerim agriyo ezemiyorum sen nasil kullandin onu.ezdirdinmi once.robottan cekmeye calistim ezilmedi.bende tum tum kattim oyle yutsam olurmuki

muhatcim bana 6 meryem suresi 5 tane yasin yazarmisin,ablam okuycak onada verdim Allah kabul etsin

corek otu bal tarcin yaptim ama yerken dislerim agriyo ezemiyorum sen nasil kullandin onu.ezdirdinmi once.robottan cekmeye calistim ezilmedi.bende tum tum kattim oyle yutsam olurmuki

Benim de midem bulaniyordu o yuzden yutuyordum ustune su iciyordum bu defa da mideme dokundu corekotu bende sarimsak ezeceginile ezdim rObottanda gecirenler var

Selamun aleykum arkadaşlar
hepinize hayırlı bı hafta diliyorum
içimde anlayamadıgım bı sıkıntı huzursuzluk var
hıcbısey yapasım gelmıyo tuhafkı aglamak ıstıyorum

Selamun aleykum arkadaşlar
hepinize hayırlı bı hafta diliyorum
içimde anlayamadıgım bı sıkıntı huzursuzluk var
hıcbısey yapasım gelmıyo tuhafkı aglamak ıstıyorum

aleyküm selam canım rabbim sıkıntını hayra çıkarsın heyecan mı yaptın acaba
kızlar herkese hayırlı haftalar dilerim

günaydın kızlarrrrr BU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞMEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR

gunaydın kızlar :) hayırlı haftalar mutlu yıllar olsun inş. :103:

2013 kucaklarımızı doldursun inş. nasılsınız ? :103:

Günaydın şekerler
Haftasonu giremedim var mı yeni gelişmeler tefriciye falan gördüm hayırdır dua sistemimi değişti ki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…