Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Selamun aleykum arkadaşlar
hepinize hayırlı bı hafta diliyorum
içimde anlayamadıgım bı sıkıntı huzursuzluk var
hıcbısey yapasım gelmıyo tuhafkı aglamak ıstıyorum

teşekkürler...senin içinde güzel bir hafta olur ii haberler alırsın inşallahh...sanırım gün yaklaştıkçaa sıkıntıı basıp gerilmişsinn çook normalll....düşünmek istemeyipte ister istemez bilinçaltından ne olucakk stresiii.......hayır olsunnn.... herşey gönlünce olsunnnn
gunaydın kızlar :) hayırlı haftalar mutlu yıllar olsun inş. :103:

2013 kucaklarımızı doldursun inş. nasılsınız ? :103:

teşekkürler sanada iii haftalar ve mutlu yıllar....herşey gönlünüzce olsun

.........................

kızlarrr bu yeni yılda gorun hepimiz dogurucazzz eminnniimm buna gorun baaakkk yeni yıl yeni umut demekk..2012 geride kaldıı artık kötü haddiseleri unutulalımm bebeklerimize odaklanalım inşallahhh hepinizii çok seviyorummmmmmm ayseciiim sıkma canınınıı stres yapıyon herhalde la havle vela kuvvete illabillahil alıyyul aziim de canım okunusunu yazdım yanlış yazmıs olabilirim :) sıkmayın canlarınızıı bakkk bebeişlerde sıkılııyoo sonraaaaa:):):):):):):1::54:

yasin ve meryemde azalma gördümm...2 yasin bir meryem okuyacaktım bugün için daha başlamadımm ....şimdii devam edeyim miii....sayılar fazla olmasın??????

hayırlı günler arkadaşlar.... inş. hepiniz iyisinzdir asenat soğan suyu nasıl gidiyo yada diğer kullanan arkadaşlar.....

hayırlı günler arkadaşlar.... inş. hepiniz iyisinzdir asenat soğan suyu nasıl gidiyo yada diğer kullanan arkadaşlar.....

hayırlı günler canım .ben kendim soğan suyu kullandım .eşim ibrhim saraçoğlunun kürlerini kullanıyor eşim için aramışken birde kendimde olan miyomu sordum hocam bende 7,5ve 3,5cmlik miyom var bunun için ne kullanayaım dedim .yada doktorum amelyat olman lazım demişti amelyat olayımmı diğe sordum.saraçoğluda kızım günde 2bardak soğan suyu iç bana duacı olursun dedi.ama soğan suyunun etkisiyle miyomun küçülür aynı zamanda .ok sancın olur haberin olsun dedi.neyseki 1ay düzenli kullandım malum bu ay tüpbebek tedavisi olacağım için ameliyattan da korkuyorum soğan suyumu düzenli içmemden kaynaklandığını düşünüyorum adetim 5 gün erken oldu ve dün yaşadığım acıyı sana anlatamam ölüyorum sandım şükürler olsun bugün iyiyim.buda demek oluyorki gerçekten soğan suyu işe yarıyor eğer sizde miyom yoksa soğan suyu ağrı yapmaz haberiniz olsun sizleri korkutmak için değil işe yaradığını söylemek için bu mesajımı yazdım:34::34::34:

canım benim için okunuyor eşim bu ay mikrotese ameliyatı olacak eşimde sperm çıkarsa tüpbebek tedavim olacak .benim tedavimin olumlu olması için 41meryem,41yasin.4444tefriciye okuyoruz:34::34::34:

hayırlı haberlerle gel.. sonuçlar ne zaman elli oluck??
cnm geçen sana sorduğum soruyu yanlış anlamadın değil mi?? ölü sperm bulunması bi azolu için iyi bişey mi?? kaan hoca sperm bank yada evlatlık önermiş

acısıyla tatlısıyla 1sene daha bitti üzüldük sevindik ağladık güldük dertlerimize ortak olduk inşallah 2013 hepimizin hayırlsısı ile evladına kavuştuğu bir yıl olsun
sevdiklerimizle beraber geçirdiğimiz sağlıklı mutlu bir yıl olsun sağlık olsun güzellik olsun bolluk olsun :32::32::32::21::21:
hergün birimizden mutlu haberler duymak dileğiyle....:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aleyküm selam canım rabbim sıkıntını hayra çıkarsın heyecan mı yaptın acaba
kızlar herkese hayırlı haftalar dilerim :16::16:

canım amın ınş..sabah yıne bel agrısıyla uyandım inş baska bı rahatsızlığım yoktur..
Rabbım hayırlısını nasıp etsın ıns
sen ne yaptın tedavı oluyormusun yada kendınce bışeyler yapıyormusun

teşekkürler...senin içinde güzel bir hafta olur ii haberler alırsın inşallahh...sanırım gün yaklaştıkçaa sıkıntıı basıp gerilmişsinn çook normalll....düşünmek istemeyipte ister istemez bilinçaltından ne olucakk stresiii.......hayır olsunnn.... Herşey gönlünce olsunnnn

teşekkürler sanada iii haftalar ve mutlu yıllar....herşey gönlünüzce olsun

.........................

canım merhaba..cumlemız ıçın ıyı bı hafta olur ıns..
Ya bel rahatsızlıgım korkutuyo benı dra da gdıp ilaç kullanmak ıstemıyorum..
Arada kaldım öyle

hayırlı gunler herkese
benım çok şükür netim açıldı dün
dualar nasıl gidiyo geçmişe bakamadım da daha

Back
X