- 6 Aralık 2012
- 923
- 5
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım seni tanımıyorum,ama ne kadar sevindiğimi anlatamam.rabbim sağlıklı hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin,salih saliha evlatlar nasip etsin canımm
Canım son iki gün kaldı desene,inşaallah bir güzel haberde sen verirsin.birbirimize dua etmemize vesile oldun,inşaallah rabbimde senin dualarını kabul eder de,alırsın meleğinin müjdesini
Ben iki aktarda da bulamadım hayıt suyunu ya,bakalım inşaallah vardır bir hayır bunda da :26: Soğan kürüne başlıyacam ben yine,bide bal çörek otu tarçınıda yapayım diyorum
Canım ben ilk denediğim zaman geberiyodum mide bulantısından,bide çok pimpirikliyimdir ben![]()
Sonra buldum çözümünü
Sıcağa yakın ılıkken,burnumu tıkayıp iki üç seferde içiyorum nefes almadan.bitince de yine hemen açmıyorum burnumu,sonrada ardından bal yada çikolata atardım ağzıma,koku bulantı falan olmuyor o zaman
![]()
soğan kürü yapmadım hiç ama eminim ki hayıtında soğanında tadı kötüdür burnumu kapıcam bir kerede içicem bide çalışıyorum ya akşam üstü ve gece içsem olur herhalde değilmi
kızlar şu göğüs şişkinliği falan olmuşmuyduu sizde ...kendimi kandırmak istemiyorumm....ama ne bileyim bu sıralar 2 katı oldudaa..1 hafta 10 gündürde devam ediyorr ...bazenn kısaa süreli şişmişti adet olduğumda foss..![]()
Ay canım seni tanımıyorum,ama ne kadar sevindiğimi anlatamam.Rabbim sağlıklı hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin,salih saliha evlatlar nasip etsin canımm
Canım son iki gün kaldı desene,inşaallah bir güzel haberde sen verirsin.Birbirimize dua etmemize vesile oldun,inşaallah Rabbimde senin dualarını kabul eder de,alırsın meleğinin müjdesini
Ben iki aktarda da bulamadım hayıt suyunu ya,bakalım inşaallah vardır bir hayır bunda da :26: Soğan kürüne başlıyacam ben yine,bide bal çörek otu tarçınıda yapayım diyorum
Canım ben ilk denediğim zaman geberiyodum mide bulantısından,bide çok pimpirikliyimdir ben![]()
Sonra buldum çözümünü
Sıcağa yakın ılıkken,burnumu tıkayıp iki üç seferde içiyorum nefes almadan.Bitince de yine hemen açmıyorum burnumu,sonrada ardından bal yada çikolata atardım ağzıma,koku bulantı falan olmuyor o zaman
![]()
amin insallah canim hepimie versin Rabbim
ayyy benim melegim insallah meleklerimdir sagolasin canim Rabbim herkese versin hamilerin duasi tutarmisya:)insallah aysede hayirli verir
amin canim tesekkur ederim
CANIM BENIM NEGUZEL BI HABER BU YA ÇOK SEVINDIM RABBIM SONUNA KADAR DAIM ETSIN INS..,
HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT ETSIN INS
HAYDI KIZLAR HALAYA[/QUOT
amin canim Rabbim sanada guzel haber vermeyi nasip etsin sen yarinmi yapcaksin testini canim?
ALLAH RAZI OLSUN CANIM CARSAMBA GUNU ..DR ASILAMANIN 14. GUNU TEST YAPTIR DEMISTI
bende bulamadım dedim acaba yok mu yoksa çok şükür sen bulup gün yüzüne çıakrmışsın
evde misin canım işte mi inşallah bebiş yapıodur o ağrıları sanaaa
kızlar şu göğüs şişkinliği falan olmuşmuyduu sizde ...kendimi kandırmak istemiyorumm....ama ne bileyim bu sıralar 2 katı oldudaa..1 hafta 10 gündürde devam ediyorr ...bazenn kısaa süreli şişmişti adet olduğumda foss..![]()
hoşgeldın canım nasılsın özledm senı
yanma falan oluyomuydu vajinanda bende oluo bide goguslerim agırmıyoo nasıl bişi bu yaa
yok canim bende belirtiler yok denecek kadar azdi hala oyle bazen kasiklarima biraz sanci giriyor varla yok arasi okadar...