ben 31 gunde adet oluyorum adetıme çok var bıtanem..test yaptığım gun 26. Gun oluyo sanırsam ..
benimkilerde sisti canim artik canimi yakmaya basladilar bence belirti arama benim transfern ilk gunleri hafif bel agrim vardi sonra gecti arkasindan agzimda bir degisik tat ne yapsam geciremiyorum hala oyle ama hepsi bu....
ayşecim dualarım bitmek üzere.
canım sana teselli olur mubilmiyorum arkadaşım 3 tüp bebek yaptırdı hiçbiri tutmadı. 4, denemede halı yıkamış, halı çırpmış vb. adet dönemini yaşamış yani. diğer dönemindeki adet gecikmesi olunca yumurtalıkta sorun var sanıp doktora gitmişler. 5 yıl ardından HAMİLE HABERİNİ ALDI. kalbimni ferah tut. innâ lillah ve innâ ileyhî ra'ciûn bak bunu mutlaka oku.
hayırlı haberlerle gel.. sonuçlar ne zaman elli oluck??
cnm geçen sana sorduğum soruyu yanlış anlamadın değil mi?? ölü sperm bulunması bi azolu için iyi bişey mi?? kaan hoca sperm bank yada evlatlık önermiş
sağol canım Allah razı olsun.kız çağır beni ben sana işleinde yardım ederim sizler benim için o kadar dua ediyorsunuz sizin hakkınızı nasıl öderim aç kapıtamamm okunmuş bil şimdii başlıyorum okumaya evin işini bile yarım bıraktıımmm..
hadi gözün aydın canım darısı başımıza Rabbim kucağına almanı nasip etsinRabbimin izniyle bugun kan testimin sonucunuda aldim ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah Rabbim yuzumuzu guldursun kucaklarimizida doldursun insallah
sağol canımcım ALLAH razı olsunVck icin 2yasin okudm
2 yasin 1 meryem daha okurum demiştimm onlarıda okudum...inşallah ii haberlerinii alırızz..allah dualrımızı kabul etsinn
Allah razı olsun teşekkür ederim
bilmeyenler için yazıyorumm vck nın duları varmış tamamlanması gereken ..bizde elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruzz...
amin Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayıKızlar vck arkadaşımıza dua okunuyormuş galiba;benden de 5 Meryem Suresi alın,ilgilenen arkadaş görür umarım aldığımı
sağol canım Allah razı olsun ekledim seni teşekkürler
Rabbim okunan dualar hürmetine arkadaşımızı bebeğine kavuştursun hayırlısı ile
hoşbulduk canım çok şükür iyiyimsen nasılsın nasıl gidiyor kaç gun kaldı test yapmana
bu arada yeni listeyi gördüm canım
vck için ne okunuyor tam anlayamadım:44:
bide krizantem hamileymiş gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin
Vck arkadaşımız için 100adet tefriciye okudum
Rabbim hayırlısıyla muradına erişebilmeyi nasip etsinnnn
Eşim işten gelınce bız dayanamadık em bıraz merak hemd e agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 sonra tekrar test yap dedı geb olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım
Eşim işten gelınce bız dayanamadık em bıraz merak hemd e agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 sonra tekrar test yap dedı geb olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım
ayşeciiiim...nasıl sevindim bilemezsin.ben çok umutluydum zaten daha öncede yazmıştım.hadi bakalım hayırlısı canım ya.dikkat et kendine olurmu canım.dualarımız tabiki seninle ve burada ki herkesle.
hadi hayırlısı canım inşallah değerin katlanırinşallah bebeğin seninlendir yeni yıl sana yeni umutları ve bebeğinle uğurlu gelir inşallah
allah razı olsun canım benım ama yukselırmı bılmıyorum..dr çok sancın olursa hemen gel dedi.kadınlar kulubunde baktım biraz degeri 14. Gun 31 cıkıp 2 gun sonra tekrarlanan testte 165 cıkmıs ıns.yukselır canım
allah razı olsun canım benım ıns yaa .. 2 gun nasıl sabretcem bılmıyorum
canım benim yükselir inş .merak etme.sadece dikkat et ki ettiğine eminim herşey güzel olacak.nasıl heyecanlandım biliyomusun?EY BÜYÜK ALLAHIM SENİN ÜMİTLERİNİ DE BURDAKİ HERKESİN ÜMİTLERİNİDE BOŞA ÇIKARMASIN.
amin canım Allah razı olsun.bir ay içinde belli olacak canım aslında yarın tüpbebek tedavisine başlamam gerekiyor fakat eşimin test sonuçları çıkmadı
belki önümüzdeki aya aksayabilir tedavimiz geç olsun güç olmasın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.hayır canım yanlış anlamadım neden yanlış anlıyayım ki ben biraz daha tecrübeli olduğum için benden yardımcı olmamı istemişsin bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum sana ve isteyen herkese.canım arkadaşının eşinde ölü sperm çıkması bile bence çok mutlu bir haber bizlerin eşinde sperm çıkmadığı halde umutvar isek neden arkadaşın bebek sahibi olmak için elinden geleni yapmasın ki.evlat alınması farklı bir mevzu ama doktorların zoru görünce insanlara bu denli acımasızca laflar söylemesinden nefret ediyorum.benim eşimde de seneler önce sperm çıkışı olmuştu ve gittiğimiz doktor dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz diye eşime söylemiş ve eşim tam 9 senedir doktora gitmiyor zorlan ikna ettim eşimi. hem senelerim hem umutlarım gitti halbuki şimdiki bilgim olsaydı kesinlikle bebek sahibi olmuştum şimdiye kadar.Rabbim hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın.birde sperm bankasından sperm alınmasına kesinlikle karşıyım geçen gün ana haberde bir aile isyan ediyordu sperm bankasından sperm almışlar çocuk özürlü olmuş ve aile perişan doktordan şikayetçilermiş.siz doktordan şikayetçi olana kadar Rabbimin yasaklarından uzak dursaydınız o zaman belki evladınız olmayacaktı ama hasta bir çocuğunuz olupta hergün ızdırap çekmeyecektiniz .belki çok sert konuştum ama kusura bakmayın ben donasyona karşıyım Rabbimin haram ettiği herşeyde bir hayır vardır.ve arkadaşına söyle hiç umudunu kaybetmesin iyi bir doktor bulsun ve eşine bitkisel kürler kullandırsın inşallah şifasını bulur bebeğine kavuşur.
Aminn cnm insallah. Allah da senin kalbinin guzelligine gore versin insallaaaaaahhhhhhh. Cnm bu ay baslamazsaniz sen corek otu bal tarcin kullan en az 2ay kullanmis olursun buda daha kaliyltwli yumurta uretmeni saglick insallah ayrica corekotu ve tarcin rahimi gebelik icin hazirliyormus. Benim icimde bahara karsi hep umut vardi ve aylar sonra okudugumda milyonlarca sperm kazanfdiklarini ogrendim inanir misin sevindim ama hiiiiiic sasirmadim cunku mithis derecede hissetmistim ve seni de ayni sekilde hissetmistim ve olucak bu tedavide cok yuksek ihtimalle oluck bunda olmazsa birgun olucak. Hic bi mucadele mukafatsiz kalmamis Bu kadar dua bosa olmaz insallah. Ayyy sene hamis olursan birde cok istedigim bikac arkadasiminda hamis haberlerini alirsam cok mutlu bi hamilelik gecircem. Susn pek tadini cikaramiyorum butun duygusalligim inceligim ustumde. Allahhh sifa bekleyen herkesiinn dermanini versin her zamn diyorum Allah olmayani aratsin olup da elden avuctan gideni aratmasin cumlemize. Mucx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?