Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Vck arkadaşımız için 100adet tefriciye okudum
Rabbim hayırlısıyla muradına erişebilmeyi nasip etsinnnn

ben 31 gunde adet oluyorum adetıme çok var bıtanem..test yaptığım gun 26. Gun oluyo sanırsam ..

canım mrb umarım hersey yolundadırr seni o kadar düşündüm kii dün gece rüyamda gördüm işten gelir gelmez açtım okudummm,,inş hayırlara vesile olurr::))bugün kaçıncı günün eger bebiş varsa duyarlı testlerde çıkarr aslında yapabilirsinnn kii bel agrısıı ve göğüs agrısı çok büyük 2 işaret..

benimkilerde sisti canim artik canimi yakmaya basladilar bence belirti arama benim transfern ilk gunleri hafif bel agrim vardi sonra gecti arkasindan agzimda bir degisik tat ne yapsam geciremiyorum hala oyle ama hepsi bu....

canım hayırlııı uğurluu olsunnnn rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinn sizleri ona onu size bağışlasın inşşş..darsıda tez vakitte hayırlısıyla hepimize olsunnn çokk sevindimm inann hergün bir haber alır oldukkk süperr vallaaa

benimm güzelll yürekli arkadaşlarımm bu yıll hepimize öncelikle sağlıkk,mutlulukk ,huzurr veee bolll bollll bebekler getirsin inşşş..dilerim gönlünüzde ne varsa bu yıl kavuşursunuzz sizleri çok seviyorummm nice niceeeeee yıllaraaa inşşşş

şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .....................................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabilir )

böyle şeyler hep umut olur aslında.o kadar çok duyuyorum ki değişik hikayeler.ümdimi yitirdiğim de hep onları düşünürüm.Rabbim bizlerede yaşatacakmı acaba böyle mucizeler.inşaallah diyorum.hepimize yaşatsın o güzel duyguyu.

amin canım Allah razı olsun.bir ay içinde belli olacak canım aslında yarın tüpbebek tedavisine başlamam gerekiyor fakat eşimin test sonuçları çıkmadı
belki önümüzdeki aya aksayabilir tedavimiz geç olsun güç olmasın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.hayır canım yanlış anlamadım neden yanlış anlıyayım ki ben biraz daha tecrübeli olduğum için benden yardımcı olmamı istemişsin bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum sana ve isteyen herkese.canım arkadaşının eşinde ölü sperm çıkması bile bence çok mutlu bir haber bizlerin eşinde sperm çıkmadığı halde umutvar isek neden arkadaşın bebek sahibi olmak için elinden geleni yapmasın ki.evlat alınması farklı bir mevzu ama doktorların zoru görünce insanlara bu denli acımasızca laflar söylemesinden nefret ediyorum.benim eşimde de seneler önce sperm çıkışı olmuştu ve gittiğimiz doktor dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz diye eşime söylemiş ve eşim tam 9 senedir doktora gitmiyor zorlan ikna ettim eşimi. hem senelerim hem umutlarım gitti halbuki şimdiki bilgim olsaydı kesinlikle bebek sahibi olmuştum şimdiye kadar.Rabbim hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın.birde sperm bankasından sperm alınmasına kesinlikle karşıyım geçen gün ana haberde bir aile isyan ediyordu sperm bankasından sperm almışlar çocuk özürlü olmuş ve aile perişan doktordan şikayetçilermiş.siz doktordan şikayetçi olana kadar Rabbimin yasaklarından uzak dursaydınız o zaman belki evladınız olmayacaktı ama hasta bir çocuğunuz olupta hergün ızdırap çekmeyecektiniz .belki çok sert konuştum ama kusura bakmayın ben donasyona karşıyım Rabbimin haram ettiği herşeyde bir hayır vardır.ve arkadaşına söyle hiç umudunu kaybetmesin iyi bir doktor bulsun ve eşine bitkisel kürler kullandırsın inşallah şifasını bulur bebeğine kavuşur.

tamamm okunmuş bil şimdii başlıyorum okumaya evin işini bile yarım bıraktıımmm..
sağol canım Allah razı olsun.kız çağır beni ben sana işleinde yardım ederim sizler benim için o kadar dua ediyorsunuz sizin hakkınızı nasıl öderim aç kapını geliyorum
Rabbimin izniyle bugun kan testimin sonucunuda aldim ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah Rabbim yuzumuzu guldursun kucaklarimizida doldursun insallah
hadi gözün aydın canım darısı başımıza Rabbim kucağına almanı nasip etsin
Vck icin 2yasin okudm
sağol canımcım ALLAH razı olsun
deseteğiniz için çok teşekkür ederim güzel yürekli dostalarım benim
amin Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayı

Vck arkadaşımız için 100adet tefriciye okudum
Rabbim hayırlısıyla muradına erişebilmeyi nasip etsinnnn

Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım

Son düzenleme:

ayşeciiiim...nasıl sevindim bilemezsin.ben çok umutluydum zaten daha öncede yazmıştım.hadi bakalım hayırlısı canım ya.dikkat et kendine olurmu canım.dualarımız tabiki seninle ve burada ki herkesle.

hadi hayırlısı canım inşallah değerin katlanırinşallah bebeğin seninlendir yeni yıl sana yeni umutları ve bebeğinle uğurlu gelir inşallah

ayşeciiiim...nasıl sevindim bilemezsin.ben çok umutluydum zaten daha öncede yazmıştım.hadi bakalım hayırlısı canım ya.dikkat et kendine olurmu canım.dualarımız tabiki seninle ve burada ki herkesle.

allah razı olsun canım benım ama yukselırmı bılmıyorum..dr çok sancın olursa hemen gel dedi.kadınlar kulubunde baktım biraz degeri 14. Gun 31 cıkıp 2 gun sonra tekrarlanan testte 165 cıkmıs ıns.BENIMDE yukselır canım

Son düzenleme:

canım benim yükselir inş .merak etme.sadece dikkat et ki ettiğine eminim herşey güzel olacak.nasıl heyecanlandım biliyomusun?EY BÜYÜK ALLAHIM SENİN ÜMİTLERİNİ DE BURDAKİ HERKESİN ÜMİTLERİNİDE BOŞA ÇIKARMASIN.

allah razı olsun canım benım ıns yaa .. 2 gun nasıl sabretcem bılmıyorum

haklısın sabretmek zor gibi ama şöyle düşün önünde dua etmek ve bebeğine seni terk etmemesi için konuşacağın ve onunla geçireceğin tam koskoca 2 gün var bence anın güzelliğini yaşa inşallah Rabbim sana bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin iyi düşün iyi olsun dualarımdasın

ama vajıyim çok kötüüüüüüüüü siteye yeni katldm

Aminn cnm insallah. Allah da senin kalbinin guzelligine gore versin insallaaaaaahhhhhhh. Cnm bu ay baslamazsaniz sen corek otu bal tarcin kullan en az 2ay kullanmis olursun buda daha kaliyltwli yumurta uretmeni saglick insallah ayrica corekotu ve tarcin rahimi gebelik icin hazirliyormus. Benim icimde bahara karsi hep umut vardi ve aylar sonra okudugumda milyonlarca sperm kazanfdiklarini ogrendim inanir misin sevindim ama hiiiiiic sasirmadim cunku mithis derecede hissetmistim ve seni de ayni sekilde hissetmistim ve olucak bu tedavide cok yuksek ihtimalle oluck bunda olmazsa birgun olucak. Hic bi mucadele mukafatsiz kalmamis Bu kadar dua bosa olmaz insallah. Ayyy sene hamis olursan birde cok istedigim bikac arkadasiminda hamis haberlerini alirsam cok mutlu bi hamilelik gecircem. Susn pek tadini cikaramiyorum butun duygusalligim inceligim ustumde. Allahhh sifa bekleyen herkesiinn dermanini versin her zamn diyorum Allah olmayani aratsin olup da elden avuctan gideni aratmasin cumlemize. Mucx

amin Allah razı olsun.canım bende aslında kullanmak istiyorum ama yan etkileride varmış vücudun direncini artırıyormuş ve bebeği yabancı madde gibi görüp bebeğin vucuttan atılmasına sebep oluyormuş.evet canım baharın eşindes sperm çıkışı oldu şükürler olsun.inşallah canım inşallah Rabbim duysun sesini aslında bende doktorların hiç umut yok demelerine karşın yine umutluyum Rabbim verdikten sonra kim ne yapabilirki.benim eşimde genetik sorun olduğu için biraz ağır bir durum ama imkansız değil.ben saraçoğlu hocamla telefonda görüşmüştüm %30şansınız var demişti.hocam siz %30 dediniz Rabbimede %100 inanaıyorum şansımdemekki %130demiştim hoca şok olmuştu sen bu inançla inşallah herşeyin en iyisine kavuşursun demişti bana.canım sen hamileleğinin tadını çıkar bizede bol bol dua et hamilelerin duası kabul olur elini göbeğine koy ve bana da Rabbimin nasip etmesi için dua et.bu arada benim ismim remziye.canım hamileler duygusal olurmuş hormonlar değişiyorya birde anneliğin o güzelliği yavaş yavaş içine nakşediliyor.duana da canı gönülden amin diyorum Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…