yanma falan oluyomuydu vajinanda bende oluo bide goguslerim agırmıyoo nasıl bişi bu yaa
Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım
ben test yapptım daha ongunum vardıı amaaa:):):):):) sıırf nasıl bişii diee sonuuuuuuuuuuuuuucc negatiiiiiiiiiiiff:):):)):)
ben test yapptım daha ongunum vardıı amaaa:):):):):) sıırf nasıl bişii diee sonuuuuuuuuuuuuuucc negatiiiiiiiiiiiff:):):)):)
pozitifide görürsün inşallahh ...çatladın dimii....merakını giderdin mi canımm
ilahi asenat.eğer pozitif çıksaydı türünün ilk ve son örneği olurdun heralde.canım hamile olabilirsinde.ama biraz sabret be tatlım.kendinide strese sokuyosun böyle yaparak.olacak inş.
pozitifide görürsün inşallahh ...çatladın dimii....merakını giderdin mi canımm
vck canım nasılsın. rahatsızlığın ne oldu. daha iyi misin?
bugün çok daha iyiyim canım sağol Allah razı olsun.ama soğan suyu gerçekten işe yarıyormuş inşallah tamamen miyomu yok eder ameliyat olmaktan kurtulurum
sen nasılsın canım
kızlar ya bide onerdiğiniz test markası varmı benim test için burda iiyi yazmamıslar bebe time adıı
yaa seyyyannnnnçok kötüsüünnnn:):):) dalga gecme kızz:):)
şaka yapıyorum ya ama gerçekten test markalarından anlamam pek.ya varya sen beni keyiflendiriyosun.iyiki katıldın kız aramıza.:90:
senin için çok sevindim:) bende iyiyim. bugün doktora gittim yumurtalar, rahim falan iyiymiş. dünya kadar test verdi:) önümüzdeki ay onları vericem artık. bakalım olmadı nisan gibi aşılama yaparız falan dedi. bi de ilaç verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?