Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadi hayırlı olsun canımmm kendine dikkat ett bol bol dinlennn o sayı boş değil emin ol yükselecektirr canımmm çok sevindimm maşallahhh maşallahhhhhh her ay bu kadar hamişimiz olsaa ohhhh ohhh :nazar

ay canım ıns yukselır ne bereketlı bı ay oldu demı rabbım devamını nasıp etsın ıns

bakıp bakıp duruyorlar

9 kişi var şuan. sadece ikimiz konuşuyoz. umarım hepimiz iyi bir yıl olur. geldiğimden beri(yaklaşık 2 ay oldu) sanırım 10 kişinin hamilelik haberini aldım. iğne ucu kadar vesile olabildim mi bilmiyorum. umarım her ay 10 hamile çıkar:)
sen de moralini bozma sakın. anlaşılan senin bebiş oyunbaz olacak:) onunla konuş ve sana tutunsun.

canım benım gercekten rabbım dualara ıcabet eder..nasıp eder ıns bızlerede
benımkı çok nazlı sanırım

İyi aksamlar kizlar.. Mutlu yillar diliyorum hepinize
aysecim cok sevindim canim degerin yukselir merak etme bence cok normal ki test gununden iki gun once yaptirdim.moralini bozma cnm yeni yila bebisinle girdin. Rabbim ayirmasin ins kucagina almayia nasip etsinn insallah

hayırlısı olsun başlamakta bişeydir......gelsin bebişler....

:) saol cnım benim sizde iyiiki varsınız eşim diyoki biras da benimle konuss benimle konusurken bile bukadar gulup eglenmiyonn:):)

benimkide kime gülüyon diyo....o kadarr etkinnde kalıyorum yanii....ne diyecem hiççççççççççç diyorum.....o da baka kalıyor...bana...sonunda bizim hanım kafayı sıyırdı diyecekkk az kaldı...hele şu bebiş gelmezsee...

canım bir yasin okumak isterim ....3 de hastalancam belli olmaz erkekn geççç neysee...yarın okurum bi aksilik çıkmazsa...kesinleşirse yazarımm.....bu kırmızıların saatii belli olmuyorr...allah dualarını kabul eder inşallahh..

mutlu yıllar canım
ıns dedığin gıbı degerlerım yukselır
eşimle sevınemıyoruz bıle ya rabbım hayra çıkarsın

Okadar yazismissinizki anca okudum gecmis sayfalRi cnm tabiki vesile oldun hepinizin diline yuregine saglik.aysenin bebisi kizmi olcak acaba cok nazli

hanımlar ben çıkıyorum, hayırlı rüyalar ve hayırlı haberlerle dönmeniz dileğiyle............. aeo

ben alayım canım bir tanesini.Allah şimdiden dualarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…