amanınnnnn bi bakayım dedim ne göreyim ayşem hamile Canım çok sevindim değer yükselecek hiç merak etme bol bol dinlen dualarımız seninle
hadi hayırlı olsun canımmm kendine dikkat ett bol bol dinlennn o sayı boş değil emin ol yükselecektirr canımmm çok sevindimm maşallahhh maşallahhhhhh her ay bu kadar hamişimiz olsaa ohhhh ohhh:nazar
ayşe sen gelince topik doluverdi:d
öylemı oldu canım..
Gelsınler hoşgeldı hepsı
geliyolar da yazmılar ki:d iki lafın belini kıramıyoz:)
bakıp bakıp duruyorlar
9 kişi var şuan. Sadece ikimiz konuşuyoz. Umarım hepimiz iyi bir yıl olur. Geldiğimden beri(yaklaşık 2 ay oldu) sanırım 10 kişinin hamilelik haberini aldım. Iğne ucu kadar vesile olabildim mi bilmiyorum. Umarım her ay 10 hamile çıkar:)
sen de moralini bozma sakın. Anlaşılan senin bebiş oyunbaz olacak:) onunla konuş ve sana tutunsun.
Kızlar yenı yılınız hayırlı ugurlu olsun ıns huzurlu bı yıl gecrmek nasip olur
senin için çok sevindim:) bende iyiyim. bugün doktora gittim yumurtalar, rahim falan iyiymiş. dünya kadar test verdi:) önümüzdeki ay onları vericem artık. bakalım olmadı nisan gibi aşılama yaparız falan dedi. bi de ilaç verdi.
:) saol cnım benim sizde iyiiki varsınız eşim diyoki biras da benimle konuss benimle konusurken bile bukadar gulup eglenmiyonn:):)
pekı arkadasım:)) evet kızlar bebeğim olması ve eşimin testınde sperm cıkabılmesı nıyetıyle 500 yasın baslattım ve eksığım var almak ısteyen olurmu aranızda herkese 1 tane dusuo alamazsanızda ALLAH razı olsun
kızlar yenı yıllarr huzurlu ve bol hamişli bı yıl olsun ınsallah :))
canım benım gercekten rabbım dualara ıcabet eder..nasıp eder ıns bızlerede
benımkı çok nazlı sanırım
iyi aksamlar kizlar.. Mutlu yillar diliyorum hepinize
aysecim cok sevindim canim degerin yukselir merak etme bence cok normal ki test gununden iki gun once yaptirdim.moralini bozma cnm yeni yila bebisinle girdin. Rabbim ayirmasin ins kucagina almayia nasip etsinn insallah
amın canım ıns yasını serifı okudum haberın olsun
amin canım sımdı okudum ınsallah hamılesındır canım ınsallah bebeğin senınledır bıanda yukselsın değerın rabbım meleğini sana kavustursun ınsallahh
9 kişi var şuan. sadece ikimiz konuşuyoz. umarım hepimiz iyi bir yıl olur. geldiğimden beri(yaklaşık 2 ay oldu) sanırım 10 kişinin hamilelik haberini aldım. iğne ucu kadar vesile olabildim mi bilmiyorum. umarım her ay 10 hamile çıkar:)
sen de moralini bozma sakın. anlaşılan senin bebiş oyunbaz olacak:) onunla konuş ve sana tutunsun.
pekı arkadasım:)) evet kızlar bebeğim olması ve eşimin testınde sperm cıkabılmesı nıyetıyle 500 yasın baslattım ve eksığım var almak ısteyen olurmu aranızda herkese 1 tane dusuo alamazsanızda ALLAH razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?