Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Rabbimin izniyle bugun kan testimin sonucunuda aldim ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah Rabbim yuzumuzu guldursun kucaklarimizida doldursun insallah
Allah hayırlı etsin canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine:nazar::49::emir_bebek:
Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım
Canım çok sevindim senin adına inşallahhhhhhhh değerin yükselir ve o güzel haberi alırsın sağlıkla kavuşursun meleğine canım:nazar::nazar::49::16:
Kızlar yenı yılınız hayırlı ugurlu olsun ıns huzurlu bı yıl gecrmek nasip olur

Geçmişi oku oku bitiremedim anca gelebildim son sayfaya:1:Seninde canım hep birlikte inşallah:16:

mutlu yıllar canım
ıns dedığin gıbı degerlerım yukselır
eşimle sevınemıyoruz bıle ya rabbım hayra çıkarsın

Yukselir canim yukselir merak etme.benim uc gun gecikince 180 di senin test gununden once bu deger iki gunde bir ikiye katlaniyor zatenn.ay cok sevindim ya aysecim.hayirli haberlerini bekliyoruzz

allah hayırlı etsin canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine:nazar::49::emir_bebek:

Canım çok sevindim senin adına inşallahhhhhhhh değerin yükselir ve o güzel haberi alırsın sağlıkla kavuşursun meleğine canım:nazar::nazar::49::16:

Geçmişi oku oku bitiremedim anca gelebildim son sayfaya:1:seninde canım hep birlikte inşallah:16:

amın canım ıns ykselırde sevırız

İyigeceler can arkadaşlarım Allah hepimize sağlıklı mutlu hayırlı ve bol bebişli yıllar nasip etsin.Kİmseye evlat hasreti acısı vermesin.En önemliside sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.inşallah hepimiz güzel haberleri arka arkaya veririz ve bebeklerimizle ilgili konuşuruz inşallah.Allah gönlünüzce versin:16::3::nazar::54:

yukselir canim yukselir merak etme.benim uc gun gecikince 180 di senin test gununden once bu deger iki gunde bir ikiye katlaniyor zatenn.ay cok sevindim ya aysecim.hayirli haberlerini bekliyoruzz

bu bılgı çok ıyı geldı bana canım..ıns hayrlı haberler vermek nasıp olur

bende katılmak istiyorum... 1 tane yasin okurum nasipse Allah kabul etsin.. banada dua etmeyi unutmayın günüm geçti yarın test yapacam inş. güzel sonuç olur

Son düzenleme:
bende katılmak istiyorum... 1 tane yasin okurum nasipse Allah kabul etsin.. banada dua etmeyi unutmayın günüm geçti yarın test yapacam inş. güzel sonuç olur

ALLAH razı olsun canım ınsallah testınde çift çizgi görur meleğinin haberını alırsın dualarım senınle

Mekkemizin fethi hayırlı olsun:16::nazar:Allah müslüman dolu bir dünya nasip etsin ve şu okunan duaların hürmetine gönlümüzdekileri niyetleri kabul etsin, iyigeceler Allah'a emanet olun:16::nazar::3:

amin Allah razı olsun.canım bende aslında kullanmak istiyorum ama yan etkileride varmış vücudun direncini artırıyormuş ve bebeği yabancı madde gibi görüp bebeğin vucuttan atılmasına sebep oluyormuş.evet canım baharın eşindes sperm çıkışı oldu şükürler olsun.inşallah canım inşallah Rabbim duysun sesini aslında bende doktorların hiç umut yok demelerine karşın yine umutluyum Rabbim verdikten sonra kim ne yapabilirki.benim eşimde genetik sorun olduğu için biraz ağır bir durum ama imkansız değil.ben saraçoğlu hocamla telefonda görüşmüştüm %30şansınız var demişti.hocam siz %30 dediniz Rabbimede %100 inanaıyorum şansımdemekki %130demiştim hoca şok olmuştu sen bu inançla inşallah herşeyin en iyisine kavuşursun demişti bana.canım sen hamileleğinin tadını çıkar bizede bol bol dua et hamilelerin duası kabul olur elini göbeğine koy ve bana da Rabbimin nasip etmesi için dua et.bu arada benim ismim remziye.canım hamileler duygusal olurmuş hormonlar değişiyorya birde anneliğin o güzelliği yavaş yavaş içine nakşediliyor.duana da canı gönülden amin diyorum Allah razı olsun:16::16::16:

böyle duygusal şeyler yazmayın sonra ağlıyorum yaaaaa gecnin bu satinde:(((

Kızlar şimdidn günaydın..... Hayırlı sabahlar.... Ben ancak öğlene doğru gelirim ben gelene kadar 20 30 sayfa yazmış olusunz siz zaten ben onları okuyana kadar ikndi olur sonra ben çıkaım siz yine tam gaz yazarsınz ve bu böylece devam eder yarın gece görüşmek üzere.... Sizce ben hamilemiyim belimde hafif bi ağrı var göğüslerimde sızı bide etrafı sivilce gibi belli oldu 2 ocakta test yapmam lazım amaaan ne karışık bi mesaj oldu demi neyse anlarsınz siz herhalde gece vakti bu kadar yazılıyo ii geceler anacııımmm:))))

Ayşecim hayırlı uğurlu olsun bebişin güle güle büyüt altını çok kirletsin yemeğini hemen yesin çok çalışkan olsun karnesi beş olsunbüyük büyük okullara gitsin aşık olsun elini öpmeye getirsin kzı yanına sen de kaynanalık yap emi:))))) tabi bu arada ihtiyarladın farkın da değilsin ama....

mutlu yıllar canım
ıns dedığin gıbı degerlerım yukselır
eşimle sevınemıyoruz bıle ya rabbım hayra çıkarsın

Ayşecim hayırlı uğurlu olsun bebişin güle güle büyüt altını çok kirletsin yemeğini hemen yesin çok çalışkan olsun karnesi beş olsunbüyük büyük okullara gitsin aşık olsun elini öpmeye getirsin kzı yanına sen de kaynanalık yap emi:))))) tabi bu arada ihtiyarladın farkın da değilsin ama....

Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Ayşecim canım yeni yılın en güzel haberini aldım şimdi.süperrrrrrrr bir haberrrrrrrrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:..sakın kendini üzme 2 gün sonra değerin inşallah katlanacak...
canım tebrik ediyorum..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....darısı bizlere inşallah.....:nazar::nazar::nazar::nazar:
2 gün sonra hayırlı ve güzel haberlerini almak dileğiyle....rabbim herşeyin hayırlısını versin......

Ayşemmmmmmmm bu ne güzel bir haber böyle.Hiç stres yapma olur mu değerlerin yükselecek inşallah dualarımız seninle :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek: yat dinlen keyfini çıkar canımmmmmm

Back
X