Allah hayırlı etsin canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğineRabbimin izniyle bugun kan testimin sonucunuda aldim ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah Rabbim yuzumuzu guldursun kucaklarimizida doldursun insallah
Canım çok sevindim senin adına inşallahhhhhhhh değerin yükselir ve o güzel haberi alırsın sağlıkla kavuşursun meleğine canımEşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım
Kızlar yenı yılınız hayırlı ugurlu olsun ıns huzurlu bı yıl gecrmek nasip olur
mutlu yıllar canım
ıns dedığin gıbı degerlerım yukselır
eşimle sevınemıyoruz bıle ya rabbım hayra çıkarsın
allah hayırlı etsin canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Canım çok sevindim senin adına inşallahhhhhhhh değerin yükselir ve o güzel haberi alırsın sağlıkla kavuşursun meleğine canım
Geçmişi oku oku bitiremedim anca gelebildim son sayfayaseninde canım hep birlikte inşallah
yukselir canim yukselir merak etme.benim uc gun gecikince 180 di senin test gununden once bu deger iki gunde bir ikiye katlaniyor zatenn.ay cok sevindim ya aysecim.hayirli haberlerini bekliyoruzz
bu bılgı çok ıyı geldı bana canım..ıns hayrlı haberler vermek nasıp olur
Kızlar ben çıkıyorum
yarın gorusuruz
sizlerı çok sevıyorum
allaha emanet olun
ben alayım canım bir tanesini.Allah şimdiden dualarını kabul etsin.
bende katılmak istiyorum... 1 tane yasin okurum nasipse Allah kabul etsin.. banada dua etmeyi unutmayın günüm geçti yarın test yapacam inş. güzel sonuç olur
:) rumuzun kays, kays mecnunun gerçek adı, bebeğide benzetince o sandım
amin Allah razı olsun.canım bende aslında kullanmak istiyorum ama yan etkileride varmış vücudun direncini artırıyormuş ve bebeği yabancı madde gibi görüp bebeğin vucuttan atılmasına sebep oluyormuş.evet canım baharın eşindes sperm çıkışı oldu şükürler olsun.inşallah canım inşallah Rabbim duysun sesini aslında bende doktorların hiç umut yok demelerine karşın yine umutluyum Rabbim verdikten sonra kim ne yapabilirki.benim eşimde genetik sorun olduğu için biraz ağır bir durum ama imkansız değil.ben saraçoğlu hocamla telefonda görüşmüştüm %30şansınız var demişti.hocam siz %30 dediniz Rabbimede %100 inanaıyorum şansımdemekki %130demiştim hoca şok olmuştu sen bu inançla inşallah herşeyin en iyisine kavuşursun demişti bana.canım sen hamileleğinin tadını çıkar bizede bol bol dua et hamilelerin duası kabul olur elini göbeğine koy ve bana da Rabbimin nasip etmesi için dua et.bu arada benim ismim remziye.canım hamileler duygusal olurmuş hormonlar değişiyorya birde anneliğin o güzelliği yavaş yavaş içine nakşediliyor.duana da canı gönülden amin diyorum Allah razı olsun
allah razı olsun canım ınsallah testınde çift çizgi görur meleğinin haberını alırsın dualarım senınle
mutlu yıllar canım
ıns dedığin gıbı degerlerım yukselır
eşimle sevınemıyoruz bıle ya rabbım hayra çıkarsın
Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?