canim iste sen anla duygu gecisi yasadim bir anda sok gecirmisde olabilirim yani..seninde mi kedi ne guzel bahcede duruyor biz binadayiz o yuzden bizimle...sen dikkat et aman astimin varsa gecmis olsun insallah...yazik yaaa bise oksusmiu kaldi garibim ama sen anne olmusun ona baksana
anaaammm vallahi benim kedim yapsa gebertirdim onuyazık yavruyu bi çırpıda yemiştir o yaaa
benimkisi geçen yaz balkondan kuşu yakalamıştıda kendı kedim oldugu halde kafasına vura vura cıkartmıstım agzındanakşam bide babasından dayak yemişti yavrum şimdik kuş uçsun kafasını bile kaldıramıyo garibim ben yanındaysam
iyi canım topikte zaman geçiriyoruz...
ayyy yazık kız kuşaa....
kociş vardiyelimi canım...bencede sefamız olsun bazen kendime vakit ayırınca ayrıcanak mutlu oluyorum...
benimki daha yeni geldiya teyzesi alisacak ama bu arada kus gitti...
tamam hemen gönder kediyi canım o zevki yaşamak istiyooommm...
gerçi bursa hatırasıııı kızzzzzzzzzzz acırımda şimdi:)
ama kılçıklarını bırakması lazım kocişe yem atmayı unuta unuta balıklar bu hale geldi dicem...yoksam bir balık kadar değerim olmaz canıma okurrrr
selamun alyküm :)
hayırlı akşamlar kızlar...
iyi akşamlarr
ahhhhhhh canımmm nerdeeeeee
kendi dükkanımız var öğlen gidip gece geliyoooo...
yanarım yanarım kuşa yanarımmm
bizimkisi 3 seneden beri yanımda artık evin kızı teyzesi ama iş falan yaptığı falan yokanca yan gelip yatsın hanımkız
selamun alyküm :)
ahhhhhhh canımmm nerdeeeeee
kendi dükkanımız var öğlen gidip gece geliyoooo...
canim kediye baliklari yedirme konusunu senin dogumdan sonra konusalim bence...hormonlar tavan yapmis galiba niyee yediriyosun baliklari kediye olmaaaaz naayiiir naapaaamazsiinn
Slm ben de cocuk istiyorum siz ne zamandır cocuk istiyorsunuz
ayy senin iş kolay o zaman:)inşallahhhhhhhhh
ben kpss çalışıyorum canım
okul önceciyim
hadi hayırlı olsun:)mrb arkadaşlar hastaneden öğrendim kurul kararı çıkmış.artık haftaya tüp bebek için doktorla görüşmeye gidiyorum.ilk defa tüp bebek yaptırıyorum.nelere dikkat etmeliyim lütfen bilgisi olan varsa tecrübelerini paylaşır mı...
:) ateşle barut yana yana bırakılırsa olacagı o:)selam kizlaar...beklenen son en sonunda oldu...cook uzuldum coook guldum...yani ben kafayi yedim galiba...ne yapacagimi bilemedim,sonra evi temizledim halilari sildim vs.artik hayatimda yeni kararlar almaliyim...yani bi kusla kediyi bi evde koymamaliyim..sonra onu bidaha yikadim.bi kolye aldim bonuna taktim...KIIIIZZZZZLAAAARRR KEIM KUSUMU YEMIIIISSS....BEKLENEN SON....kafayi takmisti ama bu kadarini tahmin etmemistim..sabah evden ciktim kafes duruyodu,bi ana dusundum oteki odaya koyum diye,sonra artik alisti bisey yapmaz dedim ve ciktiim...3 saat kadar disarda kaldim eve geldimki her yaede kusun tuyu ucuyor..kaldim oyle kedide karnini doyurmus yuzunu yikiyor patisiyle kiyamadim hic kizmadimda.aslinda kizmistim ama onu oyle gorunce yumusadim...bi kedi beni bu hale getirdiyse bi bebek bana neler yapmazki..insallah bebeyim de gelir..muhaaat sen demiztin kusu kediye ver yesin diye uygulamis oldum boylece
oşşşş bulduk be a:)kızzzzzzzzzzzzzz oşşşşşşşşşşgeldin
aleyküm selamselamun alyküm :)
bizimki evvelki gun geldi daha...cnm tuy meselesi nasil cok tuyu oluyomu...bizimkinin pek yok ama esim cook titiz bu konuda odum kopuyo biyerde tuy bulacak diye
Ya evlilik sürmesini nasıl olusturuyorsunuz
canım hoşgeldin nerdeyse 4 yıllık evliliğim varr 3 yıldırda uğraşıyoruz....sen yeni evlimisin yoksa...Slm ben de cocuk istiyorum siz ne zamandır cocuk istiyorsunuz
yok unutmak mümkün müü .takvim sağolsun.....hanii evliliğe alışmışmı mısındır ..ev hanımlığıda kolay olmuyor...hoşbuldum kızlar iyiyim elhamdülillah :) siz nasılsınız? evet canım yeni evliyim. unuttun mu yoksaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?