Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Sağol cnm öyle oldu bu sene torunları m olacak inşallah bir yaşına girdi de dişi ya bi de benim bahcemden kedi hiç eksik olmaz kayinvalidem çok kızıyor ama öyle bırakmadım açlıktan ölürdü

benimki daha yeni geldiya teyzesi alisacak ama bu arada kus gitti...

iyi canım topikte zaman geçiriyoruz...

ayyy yazık kız kuşaa....

kociş vardiyelimi canım...bencede sefamız olsun bazen kendime vakit ayırınca ayrıcanak mutlu oluyorum...

ahhhhhhh canımmm nerdeeeeee
kendi dükkanımız var öğlen gidip gece geliyoooo...

canim kediye baliklari yedirme konusunu senin dogumdan sonra konusalim bence...hormonlar tavan yapmis galiba niyee yediriyosun baliklari kediye olmaaaaz naayiiir naapaaamazsiinn

yanarım yanarım kuşa yanarımmm
bizimkisi 3 seneden beri yanımda artık evin kızı teyzesi ama iş falan yaptığı falan yok anca yan gelip yatsın hanımkız

bizimki evvelki gun geldi daha...cnm tuy meselesi nasil cok tuyu oluyomu...bizimkinin pek yok ama esim cook titiz bu konuda odum kopuyo biyerde tuy bulacak diye

hoşbuldum kızlar iyiyim elhamdülillah :) siz nasılsınız? evet canım yeni evliyim. unuttun mu yoksaa :)

canim kediye baliklari yedirme konusunu senin dogumdan sonra konusalim bence...hormonlar tavan yapmis galiba niyee yediriyosun baliklari kediye olmaaaaz naayiiir naapaaamazsiinn

ben o doğumu 16 gün önce yaptım canım maalesefff((
yok kız şaka yapıorum zaten 4 senedir bakıyorum o balıklara ben onları bursadan tekirdağa tekirdağdan istanbula taşıdım şimdimi kıyabilcem.ama bazen çok kızıyorum akvaryum temizlerken işleri güüçleri yiyip......

inşallahhhhhhhhh

ben kpss çalışıyorum canım

okul önceciyim
ayy senin iş kolay o zaman:)
hadi hayırlı olsun:)

:) ateşle barut yana yana bırakılırsa olacagı o:)
kızzzzzzzzzzzzzz oşşşşşşşşşşgeldin
oşşşş bulduk be a:)
selamun alyküm :)
aleyküm selam

bizimki evvelki gun geldi daha...cnm tuy meselesi nasil cok tuyu oluyomu...bizimkinin pek yok ama esim cook titiz bu konuda odum kopuyo biyerde tuy bulacak diye

alışırsınız canım zamanlamevsımsel tüy döküşü artıyo ama özellikle kıştan yaza yazdan kışa geçerken bunalıyo hayvanlar
tüylerini kestirebilirsiniz ama çok çirkin oluyolar ben hiç kestirmedim kıyamıyorumbide banyo yaptırın ve hergün tara tüylerini atan tüyleri alıyo azalıyo ozamanbizimkisi çok döküyordu iğne vurduktan 1 ayda 2 defa.sonra kesıldı 3 ay oldu tık yok halabu ay tekrar goturucez aşıyabide zaten alıştınmı tüyü falan hiç gözüne batmıyor çünkü ona göre seçim yapıyorsn artık.mesela benim ve eşimin hiç siyah koyu lacivert kıyafeti yok artık özellikle pantalonaçık renk giydinmi belli olmuyor en azından
artık ortamızda yatıyor bizim kızımızçok alıştık ve brgün giderse nolur halimiz bilmem

Slm ben de cocuk istiyorum siz ne zamandır cocuk istiyorsunuz
canım hoşgeldin nerdeyse 4 yıllık evliliğim varr 3 yıldırda uğraşıyoruz....sen yeni evlimisin yoksa...

hoşbuldum kızlar iyiyim elhamdülillah :) siz nasılsınız? evet canım yeni evliyim. unuttun mu yoksaa :)
yok unutmak mümkün müü .takvim sağolsun.....hanii evliliğe alışmışmı mısındır ..ev hanımlığıda kolay olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…