Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

değeri olmayan şu yalan dünyada,çıkarsız,samimiyetle birbiri için dua eden güzel insanlar.bugün canım sıkkın,bugün yüreğim kırgın,bugün gözlerim ağlamaklı,bugün gönlüm coşkulu ve bugün ben fazla duygulu .....hiçbirşey olmadı aslında yani kötü giden birşeyde yok.ama ağlamaklıyım nedense.biliyorum ki geçici bir durum.biraz uyku,biraz sessizlik belki kendime getirir beni.hayatta dilediğiniz herşey gönlünüzce olsun amaaaa eksikse birşeyler bırakın, Rabbim neyleyrse güzel eyler...............sağlık yerine gelmeyen en büyük nimet.bugünlerimizede şükürler olsun.elhamdülillah..................
anammmmmm dünürüm benim de canım sıkkındı :D
gittikçe birbirimizi daha iyi hissediyoruz sanırım:D
ablarlar gelecek demiştim ya annemlerdeydim gece 1 gibi geldim, sıkkın olduğumdan topiğe girmedim.
negatiflemeyim dedim.
şimdi elhamdürillahhh süperim:D
yanına getirtme beni. oyalanacak bişi bul,kursa git, hemen kursa yazıl tamama mıııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım inşaallah önemli bişi yoktur.umarım dualara ve derslerine kaptırmışsındırda ondan gelmiyosundur topiğe.merak ettim gerçekten.

bak kzızım beni oraya getirtme.............nolur bi gir iyiyim yaz yaaaaa..................duaların hepsiciğini bitirdim yaz bak kıskanmıcam yeterki yaz bişi yani..

arkadaşlar banada dua edin ne olur bende hepinize ediyorum

canım sıkıntın nedir anlamadık tam :D
biz dua ediriz elbette ama senin de kendin için etmen icap eder.
rabbim yardım etsin.

Hoşgeldınız nasılsınız
ya bugun pek kımsecıkler yok

:D ayşe bi kalabalık anımıza denk gelemedin gitti :D
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın. ben birazdan çıkıcam şimdiden söyleyim de canım aniden çıkabilirim :D
sen nasılsın. prenses nasıl? (kızdır diye düşündüğümden prenses dedim)

seyyan; canım bi süre nete sık giremeyecegim. eşimin arkadaşı net yüzünden boşanmalık oldu :D benimki de korkuyo :D
antikdeniz; canım hem üzüldüm hem sevindim. sonuçların kötü çıkmasına üzüldümama bi daha bebeğini kaybetmeni engelleyecek şeyi öğrenmenize de sev,ndim:) nisan hamileleri arasında sayalım mı seni :)
kays; n,ye denk gelemiyoruz biz bu ara :D
nekadarzor; sen öyle san ben bitti demeden bitmez:D 2 güne kalmaz bitti benim dualar şekerim :D
seyyan; canım azsonra 41 yasine başlıyorum. bu gün listeye ekleyebilirsin.
nurunisa; ameliyat oldun mu yoksa , nerdesin sen ??????????
ssönmez; hocam kekti çaydı götürüyo bunlar muhabbeti :D

:d ayşe bi kalabalık anımıza denk gelemedin gitti :d
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın. Ben birazdan çıkıcam şimdiden söyleyim de canım aniden çıkabilirim :d
sen nasılsın. Prenses nasıl? (kızdır diye düşündüğümden prenses dedim)
aynen canım ya denk gelemedık
hamdolsun ıyıyım canım
bugun kıme hoşgeldın dedıysem gıttı hemen
inşallah canım ya :) ağzından bal damlıyor valla

ıns canım rabbım yuzunu guldursun ıns

aynen canım ya denk gelemedık
hamdolsun ıyıyım canım
bugun kıme hoşgeldın dedıysem gıttı hemen

ıns canım rabbım yuzunu guldursun ıns

evet canım farkettim :D
bu ara yeni gelenler çok farkettin mi.
dua isteyip gidiyolar:)

evet canım farkettim :d
bu ara yeni gelenler çok farkettin mi.
Dua isteyip gidiyolar:)

evet farkettım yanı rabbım gonlunuze gore versın hakknızda hayırlısını nasıp etsın dıyebılıyorum ancak
ama bızım burdakı arkadaslarımıza ettıgımız dualar bambaska
çünkü bız burda bırbırımıze allahın kelamıyla allahtan ıstıyoruz..rabbım bılıyo her namazımdan sonra dualarımdasınız
nete gırmeyecegım demıssın ya

evet farkettım yanı rabbım gonlunuze gore versın hakknızda hayırlısını nasıp etsın dıyebılıyorum ancak
ama bızım burdakı arkadaslarımıza ettıgımız dualar bambaska
çünkü bız burda bırbırımıze allahın kelamıyla allahtan ıstıyoruz..rabbım bılıyo her namazımdan sonra dualarımdasınız
nete gırmeyecegım demıssın ya

geçen hafta yeni gelenlere listeden söz ettim bi daha gelmediler:D
aminnn canım aminnn kimin yüreği nasıl yanıyo biz bilemeyiz ama insan kendisine dua etmeyi bilecek eksik etmeyecek.
birbirimize ettiğimiz duanın lezzeti de sevabı da elbette çok çok farklı keşke daha kalabalık olsak da daha çok kişiyle paylaşabilsek biz bu lezzeti.
Allah razı olsun canım. bende secdedeyken ediyorum daha çok :D
canım ben çıkıyorum artık.
akşama gelecegimi pek sanmıyorum:( aeo
kızllaaaaaaaaaaaaaaaar öptüm sizi :*

geçen hafta yeni gelenlere listeden söz ettim bi daha gelmediler:d
aminnn canım aminnn kimin yüreği nasıl yanıyo biz bilemeyiz ama insan kendisine dua etmeyi bilecek eksik etmeyecek.
Birbirimize ettiğimiz duanın lezzeti de sevabı da elbette çok çok farklı keşke daha kalabalık olsak da daha çok kişiyle paylaşabilsek biz bu lezzeti.
Allah razı olsun canım. Bende secdedeyken ediyorum daha çok :d
canım ben çıkıyorum artık.
Akşama gelecegimi pek sanmıyorum:( aeo
kızllaaaaaaaaaaaaaaaar öptüm sizi :*

bende optum canım allaha emanet ol..

Mrb arkadaşlar. Bayadır sizinle birlikte dulara katılmak istiyorum. Birileri bana yardımcı olursa sevinirim çok.

nasilsiniz? bahar gelmis bebegi iyiymis cok sukur kac kilo dogdugunu cok merak ediyorumm.
bende dun doktora gittim cocuk asadaymis tam sinirda dedi doktor oyuzden kendini yorma yat dedi:5:

kizlar bu arada ben 5 tane yasinimi okudum.ema arkadasimizda okuyamiyor sanirim onun yerinede 5 yasin okudum rabbim kabul etsin insallah

nasilsiniz? Bahar gelmis bebegi iyiymis cok sukur kac kilo dogdugunu cok merak ediyorumm.
Bende dun doktora gittim cocuk asadaymis tam sinirda dedi doktor oyuzden kendini yorma yat dedi:5:

Kizlar bu arada ben 5 tane yasinimi okudum.ema arkadasimizda okuyamiyor sanirim onun yerinede 5 yasin okudum rabbim kabul etsin insallah

canım merhaba
evet bahar geldı hemen cıktı ıns ıyılerdır
kendıne dıkkat et canım ya dınlen

mrb arkadaşlar. Bayadır sizinle birlikte dulara katılmak istiyorum. Birileri bana yardımcı olursa sevinirim çok.

merhaba
canım dualara katılmak ıstıyorsan seyyan arkadasımız ekler senı
tabı duaları aksatmamak gerekıyo herkes payına dusenı cumaya kadar bıtırıyo..
Bırde bazı ınsanlar katılıcam deyıp bı hafta gorunup adıını yazdırıp ortadan kayboluyorlar ...
Neyse eksık dualarımız var sayısını vereyım ıstersen cumaya kadar okuyabılırsın

kızlar, ben yasin ve diğer dualarımı bitirdim. listeye ekleyin olur mu? eksik olursa bana mesaj atar mısınız okuyayım. belki burda gözden kaçırabilirim, hızlı ilerliyo sayfalar.

[COLOR="#0000FF"]bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz
9 ve 10. cüzler okunuyor
ssonmez==11.cüz
[/COLOR]