- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
anammmmmm dünürüm benim de canım sıkkındıdeğeri olmayan şu yalan dünyada,çıkarsız,samimiyetle birbiri için dua eden güzel insanlar.bugün canım sıkkın,bugün yüreğim kırgın,bugün gözlerim ağlamaklı,bugün gönlüm coşkulu ve bugün ben fazla duygulu .....hiçbirşey olmadı aslında yani kötü giden birşeyde yok.ama ağlamaklıyım nedense.biliyorum ki geçici bir durum.biraz uyku,biraz sessizlik belki kendime getirir beni.hayatta dilediğiniz herşey gönlünüzce olsun amaaaa eksikse birşeyler bırakın, Rabbim neyleyrse güzel eyler...............sağlık yerine gelmeyen en büyük nimet.bugünlerimizede şükürler olsun.elhamdülillah..................

gittikçe birbirimizi daha iyi hissediyoruz sanırım

ablarlar gelecek demiştim ya annemlerdeydim gece 1 gibi geldim, sıkkın olduğumdan topiğe girmedim.
negatiflemeyim dedim.
şimdi elhamdürillahhh süperim

yanına getirtme beni. oyalanacak bişi bul,kursa git, hemen kursa yazıl tamama mıııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım inşaallah önemli bişi yoktur.umarım dualara ve derslerine kaptırmışsındırda ondan gelmiyosundur topiğe.merak ettim gerçekten.
bak kzızım beni oraya getirtme.............nolur bi gir iyiyim yaz yaaaaa..................duaların hepsiciğini bitirdim yaz bak kıskanmıcam yeterki yaz bişi yani..
arkadaşlar banada dua edin ne olur bende hepinize ediyorum
canım sıkıntın nedir anlamadık tam

biz dua ediriz elbette ama senin de kendin için etmen icap eder.
rabbim yardım etsin.