Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba
canım dualara katılmak ıstıyorsan seyyan arkadasımız ekler senı
tabı duaları aksatmamak gerekıyo herkes payına dusenı cumaya kadar bıtırıyo..
Bırde bazı ınsanlar katılıcam deyıp bı hafta gorunup adıını yazdırıp ortadan kayboluyorlar ...
Neyse eksık dualarımız var sayısını vereyım ıstersen cumaya kadar okuyabılırsın

ewt arkadaşım bende okumak istiyorum. uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama işlerimdeki yoğunluktan dolayı katılamadım. çünkü üzerime düşüni tama yapaamam diye. o yüzden şimdi kendimi hazır hissettiğim için yazdım. size. bu arada bazı arkadaşları BAHAR27 yi sormuşlar. bahar da kızıda çok iyiler maşallah. 2.200 doğdu NEHİR prenses. Dünya kadınlar gününde doğudu :-)

Merhaba kızlar
Ne zamandır giremiyordum inşallah yeni hamiş haberleri vardır
Ben size iyi haberler vermek isterdim ama maalesef düştü bebişim:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

amin canım, allah kabul eder inş. Sağlıkla kucaklayasın minnoşunu.
aın amın teyzesı allah razı olsun ıns tez zamnda allahım sanada nasıp etsın
ewt arkadaşım bende okumak istiyorum. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama işlerimdeki yoğunluktan dolayı katılamadım. çünkü üzerime düşüni tama yapaamam diye. O yüzden şimdi kendimi hazır hissettiğim için yazdım. Size. Bu arada bazı arkadaşları bahar27 yi sormuşlar. Bahar da kızıda çok iyiler maşallah. 2.200 doğdu nehir prenses. Dünya kadınlar gününde doğudu :-)

canım bende çalısıyorum hamılelıgımden dolayı evdeyım çalısırkende dualarımı okumakta zorlanmadım hıc zaten okudukca dahada hızlı okuyorsun
eksıklerımız var yarına kadar bı kaç yasın okursan sevınırız canım
bahar çok sasırttı hamıle oldugunu ogrendk sonra doğumu ogrendık allahım hayılı saglıklı omur versın nehır bebege

aın amın teyzesı allah razı olsun ıns tez zamnda allahım sanada nasıp etsın

canım bende çalısıyorum hamılelıgımden dolayı evdeyım çalısırkende dualarımı okumakta zorlanmadım hıc zaten okudukca dahada hızlı okuyorsun
eksıklerımız var yarına kadar bı kaç yasın okursan sevınırız canım
bahar çok sasırttı hamıle oldugunu ogrendk sonra doğumu ogrendık allahım hayılı saglıklı omur versın nehır bebege

ewt bende okumak istedim. canım duaları okumaya sanırım bi kaç gün sonra başlayabilirm. çüünkü aşılma yaptırmıştım vu tutmadı pazartesi akşam üzere regl oldum. henüzde bitmedi.ben sadece birkaç gün önce yazayım dedim. şimdi liste falan nasıl oluyor bilemedim için. hafta sonu falan okurum herhalde biterse.

ewt bende okumak istedim. Canım duaları okumaya sanırım bi kaç gün sonra başlayabilirm. çüünkü aşılma yaptırmıştım vu tutmadı pazartesi akşam üzere regl oldum. Henüzde bitmedi.ben sadece birkaç gün önce yazayım dedim. şimdi liste falan nasıl oluyor bilemedim için. Hafta sonu falan okurum herhalde biterse.

canım burda seyyan arkadasımız var ona ozelden yazarsan o senı yenı hazırlayacagı lısteye ekler 5 yasın 100 enbıya suresı 707 ya varıs cekıyoruz

Kızlar ben çıkıyorum
yemgım yok
yarın gunduz gıremeyebılırım ama aksamına lıste bıttımı dıye mutlaka gırıcem
bu arada yarın annem gelecek nasıpse
hepınzı çooook opuyorum allaha emanet olun:54::54::54::54::54::54::54:
Yarın gırdıgımde bebıs yapmış olun taammı:1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::54::54::54::54::54::54::54:

SELAMUN ALEYKÜM KIZLAR NASILSINIZ.seyyancım beni okundu yazmışsınız ancak 50 tane enbiya süresi kaldı ama olsun. bugün bitiririm inşallah..

canım sen beni okundu yazmışssın zaten ama ben yine de söyliyim dün zikirlerinde hepsini bitirdim canım
listeye tamamlayacağınızı yazdığınız için sizi okumdu yazdım.ancak defterime not almıştım eksiklerinizi.takipteyim ..................
seyyan; canım bi süre nete sık giremeyecegim. eşimin arkadaşı net yüzünden boşanmalık oldu :D benimki de korkuyo :D
antikdeniz; canım hem üzüldüm hem sevindim. sonuçların kötü çıkmasına üzüldümama bi daha bebeğini kaybetmeni engelleyecek şeyi öğrenmenize de sev,ndim:) nisan hamileleri arasında sayalım mı seni :)
kays; n,ye denk gelemiyoruz biz bu ara :D
nekadarzor; sen öyle san ben bitti demeden bitmez:D 2 güne kalmaz bitti benim dualar şekerim :D
seyyan; canım azsonra 41 yasine başlıyorum. bu gün listeye ekleyebilirsin.
nurunisa; ameliyat oldun mu yoksa , nerdesin sen ??????????
ssönmez; hocam kekti çaydı götürüyo bunlar muhabbeti :D

geçen hafta yeni gelenlere listeden söz ettim bi daha gelmediler:D
aminnn canım aminnn kimin yüreği nasıl yanıyo biz bilemeyiz ama insan kendisine dua etmeyi bilecek eksik etmeyecek.
birbirimize ettiğimiz duanın lezzeti de sevabı da elbette çok çok farklı keşke daha kalabalık olsak da daha çok kişiyle paylaşabilsek biz bu lezzeti.
Allah razı olsun canım. bende secdedeyken ediyorum daha çok :D
canım ben çıkıyorum artık.
akşama gelecegimi pek sanmıyorum:( aeo
kızllaaaaaaaaaaaaaaaar öptüm sizi :*
cancağzım yazılarındanda anlaşıldığı gibi seninde pek yadın tuzun yok.ama ben bugün iyiyim.halimi Rabbime arz ettim.çok şükür Rabbimde iyilik ihsan etti.gelememene çok üzüldüm.:43:sensiz pek tadı tuzu olmuyo.ama sen iyi ol yeter.Rabbim seninde sıkıntılarını gidrsin tez zamanda..evinde huzur hep daim olsun.Rabbim korusun sizi canım.41 yasini not aldım canım.Allaha emanet ol.
Merhaba kızlar
Ben size iyi haberler vermek isterdim ama maalesef düştü bebişim:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
yaaaaaa canım ne diyebilirim sana bilmiyoorum.ama Rabbim yar ve yardımcın olsun.Rabbim sabırlar vesin.ve en kısa zamanda bebişini verip sana tüm acılarını unttursun inş.

listeye tamamlayacağınızı yazdığınız için sizi okumdu yazdım.ancak defterime not almıştım eksiklerinizi.takipteyim ..................

cancağzım yazılarındanda anlaşıldığı gibi seninde pek yadın tuzun yok.ama ben bugün iyiyim.halimi Rabbime arz ettim.çok şükür Rabbimde iyilik ihsan etti.gelememene çok üzüldüm.:43:sensiz pek tadı tuzu olmuyo.ama sen iyi ol yeter.Rabbim seninde sıkıntılarını gidrsin tez zamanda..evinde huzur hep daim olsun.Rabbim korusun sizi canım.41 yasini not aldım canım.Allaha emanet ol.

yaaaaaa canım ne diyebilirim sana bilmiyoorum.ama Rabbim yar ve yardımcın olsun.Rabbim sabırlar vesin.ve en kısa zamanda bebişini verip sana tüm acılarını unttursun inş.

İnşallah canım zaten mucizeydi bizim için biliyorsun bu şekilde olması ama kavuştuk mucizemize diye düşünürken gitti kaybettik meleğimizi
Rabbim neylerse güzel eyler

Mrb arkadaşlar. Bayadır sizinle birlikte dulara katılmak istiyorum. Birileri bana yardımcı olursa sevinirim çok.

Merhaba kızlar

aaaaaaaa
hemile kalabilmiş olmana sevindim
ama tekrar dönmesine üzüldüm :(
demekki hayatında daha mucizeler olacak:)
üzülme sakın dua et, bizd eedicez senin için.

SEYYAN, canım 42 yasin olarak not alır mısın???????
NURUSİMA; kızlar nurusima iyiymiş, agrılarondan dolayı yatıyormuş ve henüz ameliyat olmamış.

İnşallah canım zaten mucizeydi bizim için biliyorsun bu şekilde olması ama kavuştuk mucizemize diye düşünürken gitti kaybettik meleğimizi
Rabbim neylerse güzel eyler

Canım ya çok üzüldüm,bi süredir yoktun aklımdaydın,insan ne diyeceğinide bilemiyor,Rabbim şefaatçi kıldı meleğini sana ve inşaallah en kısa sürede tekrar hamile kalıp,sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alman nasip olur.

kızlar adetten haber yok daha dün akşam üstü karın ağrım geçti sonra bi baş ağrısı girdi.akşam uyuyacağım vakitlerde şiddetlendi.zor uyudum.şimdide hafif bi baş ağrım var.
canım belki gelmez...ay inşallahh bebiştir...1-2 gün bekle istersen testte yapp..
Kızlar ben çıkıyorum
yemgım yok
yarın gunduz gıremeyebılırım ama aksamına lıste bıttımı dıye mutlaka gırıcem
bu arada yarın annem gelecek nasıpse
hepınzı çooook opuyorum allaha emanet olun:54::54::54::54::54::54::54:
Yarın gırdıgımde bebıs yapmış olun taammı:1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::54::54::54::54::54::54::54:
kolay gelsin canım ..yarın belki bende giremem yarın akşam misafirim gelebilirr...bu akşamdan arıcak yanii ...hazırlık falan yapmam gerekk....kendine dikkat et ...hastalığım bitti...en kısa zamanda senin cüzünüü okucammm canım...

Merhaba kızlar
merhaba canım ...ay hamile kalmışsın bu güzel haberini alamadan .....düştüğünüü öğrendik....:50:allah büyük canımm..çok geçmiş olsun......inşallahh yine gelir....allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..

Mrb arkadaşlar. Bayadır sizinle birlikte dulara katılmak istiyorum. Birileri bana yardımcı olursa sevinirim çok.
merhaba aramıza hoşgeldin..

nasilsiniz? bahar gelmis bebegi iyiymis cok sukur kac kilo dogdugunu cok merak ediyorumm.
bende dun doktora gittim cocuk asadaymis tam sinirda dedi doktor oyuzden kendini yorma yat dedi:5:

kizlar bu arada ben 5 tane yasinimi okudum.ema arkadasimizda okuyamiyor sanirim onun yerinede 5 yasin okudum rabbim kabul etsin insallah

iyi canım ..evet bir girip çıktıı...o zaman yattt yorma kendiniii....hayırlısıylan dünyaya da gelicekk...üzülme ....allah yardımcınız olsun..anladım ki hamile kalmakla iş bitmiyor...:50:

Back
X