Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hadi hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın Allah a emanet olun.
Ben gidip biraz kitap okuyip yatayım sonra.
Nekadarzor cnm emin ol hepsi geçecek inş. Dua edelim cnm bol bol Rabbim kimseyî darda koymasın bir yandsn da seni inş.

Hadi hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın Allah a emanet olun.
Ben gidip biraz kitap okuyip yatayım sonra.
Nekadarzor cnm emin ol hepsi geçecek inş. Dua edelim cnm bol bol Rabbim kimseyî darda koymasın bir yandsn da seni inş.

sanada iyigeceler canım bende çıkıcam birazdan erken tatıyım da erken kalkayım.

bende cıkıyorum kızlar hafta sonu fulll temizlik yaptımm üstüne birde grip olmuşumm nasıl yatacaksam bu gecee..

hoşcakalın sevgiyle kalın dostlarr ALLAHA EMANET OLUN

muhatcımmm dilerim yarin gelmiş olursunnn topiğimizin gülüüüüü seni seviyozz cnm byee byee

seyyan eksik zikirler varsa bu hafta ben rahatım çekebilirim fazladan yazarsın canımm yasini belki okuyamayabilirimde yani fazladan kendiminkiler dışında ama zikirleri çekebilirim..

Haklısın canım bizim içinde sanki hala rüyadayız.Allah herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu:16:
aminnnnnnnnnnnnnnnnn,mis kokusunu kokla bizim için annesiiiii
arkadaşlar şimdiye kadar yazdığım hiç bi konuda bana yardımcı olmadınız ama lütfen bu konuda bari olunuz bu gün doktora gitim bana gonal f 450 verdi altı gün boyunca kulanacakmışım altıncı günden sonra tekrar doktora gidicekmişim sizce kulanayımı ne yapayım iii bişeymi sonuç ne olucak bana yardımcı olun ne olur
tabi canım benim zaten kontrole çağırmıitır

dozunu ya artırır ya düşürür

inşallah gelir meleğinnn
Kizlar, ailevi bir sikinti var. Cok ozel, buraya yazamayacgim kadar beni uzen bir durum. Sehirdisina cikicam. Ne zaman donerim bilmiyorum. Bebek meselesi benim icin bitti. Malesef anne olamadan olucem galiba. Hepiniz hakkinizi helal edin. Agustostan beri dualarla rahatladim ama kader boyleymis. Beni listeden cikarin. Ama gonlunuzden degil lutfen. Her duamda sizler varsiniz, siz de beni unutmayin.
:26::31::31:ooolduu inşallah düzelir ne sıkıntın varsa
bu kadar üzme kendini
a.s canım hoşgeldin.bizde bilmiyoruz.banlandı heralde ama sebebinide bilmiyoruz.baktım muhatın girdiği yerlere bişi göremedim ama.yarın döner inşaallah ve anlatır bizede.

hmmm link var en son mesajında belkim ondandırr

link kopylamakta yasakya

ne alakaysa:19:

eğer sebeb oysa gelir yarınn

kız çabuk gel haaa

kpss için azcık daha gaz ver bana:40:

canlar hepinize hayırlı geceler.muhat hayalet oldun.gizemli gizemli öle arada beğeniyon falan ayyyyyyyyyyy anammmmmm ne oluyo ya :30:hadi bakalım seni yarın aramızda görmek istiyoruz.eşinede söle yani saygılar ,hürmetler..kk yönetimine keza öle saygılar,hürmetleeeeeeeeeeeeeeeeer.hadi canlar hepinizi öptüm yarın hepiciğiniz burda oluuuuuuuuuuun.eslem sende :20:dayak mı istiyonuz yaaaaaaaaa.gel gel tpiğe geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

İyi akşamlar hanımlar yaklaşık 4-5 ay önce bende bu topikdeydim sizlerle dua ediyordum mevlam isteyen herkes gibi bana da evlat versin diye ama yorulup yıkılıp foruma girmeyi bıaktım umudumu yitirdiğim anda mucizem geldi. Mevlam burda bana dua eden herkese muradını tez zamanda versin allah razı olsun hepinizden

sa. kılzra nasılsınız ben çok sıkıntılı günler yaşıyorum Rabbim feraha çıkarsın inşallah ameliyat işini henüz halledemedim her gittiğim doktor durumun ciddiyetinden ve zorluğundan bahsediyor kesinlikle rastgele biryerde yapmamam gerektiğini ve zor bir durum olduğunu prof doktorun ameliyat yapması gerektiğini falan söylediler.kızlar bu arada muhat arkadaşımız banlanmış size haber vermemi istedi ama sebebini bilmiyormuş

Ayşeciğim doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllar...:nazar::16::54:

İyigeceler kızlar Allah'a emanet olun.:3::16:İyi bir hafta dilerim hepinize:16:

sa. kılzra nasılsınız ben çok sıkıntılı günler yaşıyorum Rabbim feraha çıkarsın inşallah ameliyat işini henüz halledemedim her gittiğim doktor durumun ciddiyetinden ve zorluğundan bahsediyor kesinlikle rastgele biryerde yapmamam gerektiğini ve zor bir durum olduğunu prof doktorun ameliyat yapması gerektiğini falan söylediler.kızlar bu arada muhat arkadaşımız banlanmış size haber vermemi istedi ama sebebini bilmiyormuş

A.s arkadaşım sabrın sonu selamet, inşallah sıkıntılarını atlatır feraha kavuşursun canım.Hayırlı haberler olsun iyigeceler Aeo.:16:

offfffff offfffffffff çıldıracammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:27::27::27::27::27::27:

:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

ben iyiyim ya sizzzzz.. nerde bu millettttttttttttttttt........yaaaaa......

Hiç valla nerde bu millet ya :14:

tedavimin ikinci günündeyim.göbişten 2. iğnemi yaptım.kendime güzel bir kitap aldım.sağlıklı bir beslenme programı uyguluyorum.veeeeeeeeee akşamları yürüyüşe çıkyoruz eşimle.çok iyi geliyor.herşey güzel olacak hep öyle düşünüyorum.dualarınızı bekliyorum.

Canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve alırsın bebişini kucağına hayırlısıyla AMİN

Öyle nazar değdirdiler :)) iyiyim bende yarın test yapacam onun stresi var :((

Güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Antikdeniz cnm ben ist dayım. Burda evler pahalı. Ben tek yaşıyom yaşıyorum cnm o yüzden evin yeri ortamı çevresi önemli.
Bakalım Rabbim onunda yolunu vericek inş.
Ooooo sendiyi okuyucusun bence. Ben not almam. Ama en çok ekilendiğim toprak ana ve şeker portakalı ve bide iki cami arasında aşk isimli kitaplar aklıma glen şuan okuduklarım içinde
Seyhan cnm yürüyüş iyidir yap yap ne güzel. Eşinle bide daha keyifli olur yürüme. Maşallah size

Ben bu arada süt içim dedim. Sütü taşırdım elim yandı bide sızlıyor yafff
Ocak battı sildim ama parmağım sızlıyor

Geçmiş olsun canımmmm.Ev arıyormuşsun inş gönlüne göre evde bulursun eşte :)

İyi akşamlar hanımlar yaklaşık 4-5 ay önce bende bu topikdeydim sizlerle dua ediyordum mevlam isteyen herkes gibi bana da evlat versin diye ama yorulup yıkılıp foruma girmeyi bıaktım umudumu yitirdiğim anda mucizem geldi. Mevlam burda bana dua eden herkese muradını tez zamanda versin allah razı olsun hepinizden

Maşallah :nazar:Hayırlısıyla kucağına da alırsın bebişini inşallah canım

Rabbim senin ve sıkıntıda olan bütün arkadaşların sıkıntısını gidersin inşallah canım

Antisocial nekadarzor Rabbim gönlünüzü ferahlatsın inşallah canlarım

Muhat bende çok merak ettim seni cancazım sabırsızlıkla bekliyoruz seni

insan evlenince 2 şey yapar;
1. nurtopu gibi bi bebek
2. havantopu gibi bi göbek :D

ay güzelmiş muhatım banlanmadan son mesajın dı galiba.....şu konuşmalar vardıı belki beni banlayabilirler diye yanlış anlaşılmalar olmuş diyordun ondan m banlandın diye düşünmüyor değilim yanii...neyse kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz...ben bebiş yapamadan göbiş yaptımmm...direk 2 ye terfi ettim..hadi hayırlısıı

bu arada hep yakınıyordum ya eşim tedavi olmak istemiyor sıcak bakmıyor diye. hamd olsun Rabb'ime artık keçiboynuzu içmeye başladı... ama tadını kokusunu hiç sevmedi her an bırakacak diye çok korkuyorum... 1 ay sonrada kontrole gitmeyi düşünüyoruz ama başka bir doktora.... bu haftaki listede bende varım .. özel olarak dualarınızı bekliyorum. inşallah artış olurda normal yollardan hamile kalabilirim......
senin adına sevindim...sonuna kadar devam edersiniz inşallahh....allah yardımcınız olsun..

kizlar dun yazmistim ama gozunuzden kacmis olabilir diye tekrarliyorum bir arkadasim gercekten cok zor durumda islerinin yolunda gitmesi icin tefriciye baslamis kendisinin kimsesi yok dagitacak ailesiyle gorusmuyor ve suan disarida kalmak uzere yardimlarinizi bekliyorum canlar :54::54::54:tesekkur ederim simdiden
canım ben 100 alayım kısa zamanda bitirip yazarım...

kızlarrrrr selam ben geldimmmmmmmmm..nasılsınız????.....

hoşgeldin ....yoktun ortalıklarda....bizler iyi sen nasılsın..
eee yine kimsecikler yok..
eşimin sonuçları pek anlamadım ama iyi dedi herkes birazda nette araştırdım :nazar::1:
pazartesi doktora göstericem artık:46:
sanıyorum rahim filmi isticek sonuca görede laparoskopiye kara vericek:26:
hayırlısı olsun artık :16:
gözünüz aydın canım öyleyse nette baktıysan doğrudur...gelsin bebişler...allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...

İyi geceler kızlar
Bahar doğum öu yaptı çok sevindim
Allah analaı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Allah isteyen herkese sizlere nasip etsin inş amin amin
iyi geceler...keyifler nasıl ..bu aralar herkes dertli...rabbim herkese huzur versin...

arkadaşlar şimdiye kadar yazdığım hiç bi konuda bana yardımcı olmadınız ama lütfen bu konuda bari olunuz bu gün doktora gitim bana gonal f 450 verdi altı gün boyunca kulanacakmışım altıncı günden sonra tekrar doktora gidicekmişim sizce kulanayımı ne yapayım iii bişeymi sonuç ne olucak bana yardımcı olun ne olur
canım belkide bilgimiz olmadığından bişeyler yazamamışta olabiliriz...yanlış bilgi vermektense...ben tüp tedavisinde kullandım..dediğin gibii en pahalı ilaçç 300 ünite kullandım yumurta geliştiriiciii...doktorun ara ara takibini yapıcakk...arkadaşlarda bilgi vermiş...hangi tedavi için kullanıyosun bilmem ama...normal tedaviyse istenilen seviyede ilişki önerebilir....çatlatmayı garantilemek için çatlatma iğnesii+ilişki olabilir...allah yardımcınız olsun istenildiği saatte vurulmaya özen göster..

kizlar selam..bu hafta sonu kermes var onunla ugrasiyoruz...lutfen benim icin dua edin bu aralar cok sikintidayiz,esimlede aram iyi deyil,gorunce olduresim geliyor...o kadar yani Rabbim yardim etsin insallah
a.s. canım rabbim içiinizi ferahlatsın...huzur versin inşallahh..

Kizlar, ailevi bir sikinti var. Cok ozel, buraya yazamayacgim kadar beni uzen bir durum. Sehirdisina cikicam. Ne zaman donerim bilmiyorum. Bebek meselesi benim icin bitti. Malesef anne olamadan olucem galiba. Hepiniz hakkinizi helal edin. Agustostan beri dualarla rahatladim ama kader boyleymis. Beni listeden cikarin. Ama gonlunuzden degil lutfen. Her duamda sizler varsiniz, siz de beni unutmayin.
canım ilk okuduğumda o kadar canım sıkıldı kii...her neyse allah yardımcınız olsun....sorun ne ise iyi anlamda işinizi kolaylaştırsın...evinize size huzur neşe gelsin..sıkıntılarınızn gidersin...inşaşllahh geçicii bir duurmdur..yoksa hepimizin inişleri çıkışları oldu...bundan sonrasıı hepimiz için hayırlı ve güzel olur..

canım doğum günün kutlu olsun..rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla dolu bir ömür versinnnnnn....
bebişlerini sağlıcakla büyüt emi.....
ayşecim ailenle nice sağlıklı mutlu uzun senelere...herşey gönlünce olsun..

kızlar sa kaç gündür giemiyorum siz hiç farketmedinzmi benim yokluğumu bakayım??? geçenki rüzgarda benzinlikin çatısı uçmuş köyde ve elektrik tellerini koparmıştı netimiz gitmişti vs vs işte... ancak bu gün giebildim dualar tamamlanmış allah azı olsun.... ban rahatızım yatıyorum aynı zamanda artık girmiyo diye beni listeden falan atmayın haaaa.... bu arada topiğimizin ilk elle tutulur gözle görülür ısırmalık ve öpmelik gıdıklamalık bebeği dünyay gelmiş darısı anne karnundakilerin ve cennetekilein başına inş... çok bekletmeyin bizi emi annem arkadaşlarınıda al gel bak nehir yolu biliyo size göstersin:))))) hayırlarla gelin inş... hepizniz öpüyorum aeo...
a.s. vay vay o rüzgarda iyii bile dayanmış aman dikkatt ben dışarı çıkmaya korkuyordum cumartesii neyseki o gün duruldu...geçmiş olsun canım sık mı hasta oluyosun anlamadım dikkat mmi etmiyosun kendine...evet nehir ilk göz ağrımız yoluda biliyor....bende topiğe bakarken acaba hamiş haberi varmıı diye gözlerim aradııı...o günler hepimiz için yakın olsun..

tedavimin ikinci günündeyim.göbişten 2. iğnemi yaptım.kendime güzel bir kitap aldım.sağlıklı bir beslenme programı uyguluyorum.veeeeeeeeee akşamları yürüyüşe çıkyoruz eşimle.çok iyi geliyor.herşey güzel olacak hep öyle düşünüyorum.dualarınızı bekliyorum.
canım iğnelerine başlamışsın hayırlı olsun tedavin...ohh keyifler bozulmasın hiiçç...rabbim bebişle neşenizii artırsın...

Öyle nazar değdirdiler :)) iyiyim bende yarın test yapacam onun stresi var :((
ayy sorma....neyse elbirliğiyle bu günleride atlatırız topikçe....dileğimiz pozitif haberler almak nasip olsur inşallahh..

bende cıkıyorum kızlar hafta sonu fulll temizlik yaptımm üstüne birde grip olmuşumm nasıl yatacaksam bu gecee..

hoşcakalın sevgiyle kalın dostlarr ALLAHA EMANET OLUN

muhatcımmm dilerim yarin gelmiş olursunnn topiğimizin gülüüüüü seni seviyozz cnm byee byee

seyyan eksik zikirler varsa bu hafta ben rahatım çekebilirim fazladan yazarsın canımm yasini belki okuyamayabilirimde yani fazladan kendiminkiler dışında ama zikirleri çekebilirim..
geçmiş olsun...ohh sen bitirdin temizliğii ...o fulll olanından benimde yapmam lazım...tül dantel vs...

iyi akşamlarr ...aminnn canım .gözünaydın.....allah sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin...bizde bu sebeple burdayız...inşallahh ..herkes bu duyguyu tadar...

a.s bizler iyi canım sen nasılsın......canım belki maddi açıdan zor olabilir ama bir hata herşeye engel olabilir...inşallah doğru doktor doğru tedaviyle sağlığına kavuşursun...yumoşalrın sen bekliyorr...

İyigeceler kızlar Allah'a emanet olun.:3::16:İyi bir hafta dilerim hepinize:16:
iyi geceler canım arada da olsa seni burda görmek ne güzell ..bebişi uyuttuğunda bekleriz....:1:...evet yeni hafta yeni umutlarr yenii kararlar yeni tedaviler yeni başlangıçlar yeni bebişler olsun....

selamlarrrr
ayse cim doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı huzurlu yaşlara inş.
Antisocial seni çok merak ettim. Allah yardımcın olsun cnm.

yeni yaşın kutlu ,mutlu ve hayırlara vesile olsun canım.sana,eşine ve bebişine rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.:71:

ayşeciğim doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllar...:nazar::16::54:

Iyigeceler kızlar allah'a emanet olun.:3::16:iyi bir hafta dilerim hepinize:16:

ay güzelmiş muhatım banlanmadan son mesajın dı galiba.....şu konuşmalar vardıı belki beni banlayabilirler diye yanlış anlaşılmalar olmuş diyordun ondan m banlandın diye düşünmüyor değilim yanii...neyse kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz...ben bebiş yapamadan göbiş yaptımmm...direk 2 ye terfi ettim..hadi hayırlısıı

senin adına sevindim...sonuna kadar devam edersiniz inşallahh....allah yardımcınız olsun..

Canım ben 100 alayım kısa zamanda bitirip yazarım...

Hoşgeldin ....yoktun ortalıklarda....bizler iyi sen nasılsın..

Gözünüz aydın canım öyleyse nette baktıysan doğrudur...gelsin bebişler...allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...

Iyi geceler...keyifler nasıl ..bu aralar herkes dertli...rabbim herkese huzur versin...

Canım belkide bilgimiz olmadığından bişeyler yazamamışta olabiliriz...yanlış bilgi vermektense...ben tüp tedavisinde kullandım..dediğin gibii en pahalı ilaçç 300 ünite kullandım yumurta geliştiriiciii...doktorun ara ara takibini yapıcakk...arkadaşlarda bilgi vermiş...hangi tedavi için kullanıyosun bilmem ama...normal tedaviyse istenilen seviyede ilişki önerebilir....çatlatmayı garantilemek için çatlatma iğnesii+ilişki olabilir...allah yardımcınız olsun istenildiği saatte vurulmaya özen göster..

A.s. Canım rabbim içiinizi ferahlatsın...huzur versin inşallahh..

Canım ilk okuduğumda o kadar canım sıkıldı kii...her neyse allah yardımcınız olsun....sorun ne ise iyi anlamda işinizi kolaylaştırsın...evinize size huzur neşe gelsin..sıkıntılarınızn gidersin...inşaşllahh geçicii bir duurmdur..yoksa hepimizin inişleri çıkışları oldu...bundan sonrasıı hepimiz için hayırlı ve güzel olur..

Ayşecim ailenle nice sağlıklı mutlu uzun senelere...herşey gönlünce olsun..

A.s. Vay vay o rüzgarda iyii bile dayanmış aman dikkatt ben dışarı çıkmaya korkuyordum cumartesii neyseki o gün duruldu...geçmiş olsun canım sık mı hasta oluyosun anlamadım dikkat mmi etmiyosun kendine...evet nehir ilk göz ağrımız yoluda biliyor....bende topiğe bakarken acaba hamiş haberi varmıı diye gözlerim aradııı...o günler hepimiz için yakın olsun..

Canım iğnelerine başlamışsın hayırlı olsun tedavin...ohh keyifler bozulmasın hiiçç...rabbim bebişle neşenizii artırsın...

Ayy sorma....neyse elbirliğiyle bu günleride atlatırız topikçe....dileğimiz pozitif haberler almak nasip olsur inşallahh..

Geçmiş olsun...ohh sen bitirdin temizliğii ...o fulll olanından benimde yapmam lazım...tül dantel vs...

Iyi akşamlarr ...aminnn canım .gözünaydın.....allah sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin...bizde bu sebeple burdayız...inşallahh ..herkes bu duyguyu tadar...

A.s bizler iyi canım sen nasılsın......canım belki maddi açıdan zor olabilir ama bir hata herşeye engel olabilir...inşallah doğru doktor doğru tedaviyle sağlığına kavuşursun...yumoşalrın sen bekliyorr...

Iyi geceler canım arada da olsa seni burda görmek ne güzell ..bebişi uyuttuğunda bekleriz....:1:...evet yeni hafta yeni umutlarr yenii kararlar yeni tedaviler yeni başlangıçlar yeni bebişler olsun....

kızlar allah hepinizden razı olsun ..
Annem bende gunduz oturuyorduk esım alısverısten geldı ellerıne baktım sadece yıyecekler var sınır oldum unuttu dıye 5 dk sonra dısarı çıktı ve kapı çalındı hemen actım esım pastayla ıcerı gırdı çok mutlu oldum dunyalar benım oldu allahım esımden razı olsun

sana da günaydın seda can.
nasılsınız kızlar iyisinizdir inşallah.hafta sonu giremedim.okuyorum geçmişi bitmek bilmiyor ya.ne çok konuşmussunuz:))) sefanız olsun...

kızlar geçen hafta eşim hastaydı size haber veremedim dualarımı okuyamadım hakkınızı helal edin bu hafta allahın izniyle hepsini okuyacagım

kızlar kv ile ilgili bi topik vardı. o topiği tamamen kaldırmışlar şimdi.,
orda bizim arkadaşlardan biri yorum yapmış ve çirkin bi cevap almış.
bende alttan alttan karşı cevap verdim. ondan banlanmışım :D
sanırım o toiğin hepsi banlı :D

kızlar antisociala nasıl ulaşabilirz.
eşinden mi ayrılıyo yoksa:(
Allah yardımcısı olsun.

Back
X