Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demi ama demi :d
buluşup napcaklar hem hiç işte:d
hiii hiiii :d
günaydın canım allah razı olsun.darısıda sağlıkla bebeğini kucağına almana inşallahben iyiyim canım allah'a şükür.sadece gece nöbetlerimiz var.yukarda da yazdım.kızım kalabalığı sevmiyor sanırım.normalde her gece olmuyor.geçen hastaneye götürdük ordan gelince gece uyumadı uyutmadıda
dünde öyle oldu.uykusuzum biraz halsizlik de var ama eskiye göre daha iyiyim canım
bebiş iyi geceye enerji topluyor teyzesi gündüzleri uyuyor maşallah
ama gece olunca tam tersi:18:annelik çok güzel bir duygu herşeye değer.allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.sen nasılsın canım sağlığın bebiş nasıl
tekrardan mutlu yıllar dilerim canım allah mutluluğunuzu bozmasın
![]()
ayşe35 mutlu yıllar yazışmaları okurken gördüm geç gelen bir kutlama oldu kusura bakma. Herşey gönlünce olur inşallah yeni yaşında.
Gel canım taşın ne güzel olurdu valla.Hepinizin bebeği oluyormuş benim hanımefendi ilk bebek ya ablalık yapardı onlaraayyyyyy valla tek başıma sevmediğimden bu saate kaldım
hadi gelin ya nolurrrrr:)
size çay yaparımçayı çok severim de
melemen yaparım eger gelirseniz
insanın Bursaya taşınası geliyo birlikte olmak için; gerçi onlar daha buluşamıyo bile(birinin kulakları çınlasın)
canım sen hangi şehirdeydin ?
Osmaniyedesin demek ne güzel.Orda benim teyzemin kızı var öğretmen.Doğumunda yanına yardıma gitmiştim.Küçük ve sakin yerler.Köy havası vardı hoşuma gitmişti herkez birbirini tanıyor büyük şehir gibi değildi.Bende Bursadan canım bana gelecekler inşallah bebeği sevmeyemutahcım ben osmaniyedeyim sizlerden oldukça uzakta ve sanırım osmaniyeden bir tek ben varım...
Bursalı arkadaşlarımız oldukça fazla aynı şehirde olup buluşamamaları kötü oluyor :) belki de bizim için iyidir. Yoksa allah korusun kıskançlık duygularına yenik düşebiliriz.
saol canım çok iyiyim
annelik nasıl bişi:)
kucagına alınca ne hissettin ?
ve dogumun kolay mıydı canım, bilemedik dogum yapacagını, duamızı edemedik![]()
Gel canım taşın ne güzel olurdu valla.Hepinizin bebeği oluyormuş benim hanımefendi ilk bebek ya ablalık yapardı onlaraÇınladı emin ol ta bana kadar geldi o çınlama sesleri.Seyyanı düşünemiyorum
:18:
Osmaniyedesin demek ne güzel.Orda benim teyzemin kızı var öğretmen.Doğumunda yanına yardıma gitmiştim.Küçük ve sakin yerler.Köy havası vardı hoşuma gitmişti herkez birbirini tanıyor büyük şehir gibi değildi.Bende Bursadan canım bana gelecekler inşallah bebeği sevmeyeGeldiklerinde yazarız burdan buluştuk diye
Seyyan ve duruyla henüz tanışma fırsatımız olmadı kısa süre sonra tanışırız inşallah
Annelik çok güzel canım herşeye değer.Allah sizlerede yaşatsın.Bebeği ilk gördüğümde ağladım rüyalarımda gördüğüm bebeğe benziyor diye.Çok duygulandım
Doğum o kadarda kolay değildi tabiki.Ama çok aşırı sancı çekmedim canım.Haklısın ben bile bilemedim 8 martta doğacağını
:18:Hazırlıksız geldi sağlık olsun napalım
![]()
ben ankaraya 1.30 saat uzaklıktayım canım :) k.kaledeyimcanım sen ankaradasın değil mi...ben aslen ankaralıyım :)
Gel canım taşın ne güzel olurdu valla.Hepinizin bebeği oluyormuş benim hanımefendi ilk bebek ya ablalık yapardı onlaraÇınladı emin ol ta bana kadar geldi o çınlama sesleri.Seyyanı düşünemiyorum
:18:
Osmaniyedesin demek ne güzel.Orda benim teyzemin kızı var öğretmen.Doğumunda yanına yardıma gitmiştim.Küçük ve sakin yerler.Köy havası vardı hoşuma gitmişti herkez birbirini tanıyor büyük şehir gibi değildi.Bende Bursadan canım bana gelecekler inşallah bebeği sevmeyeGeldiklerinde yazarız burdan buluştuk diye
Seyyan ve duruyla henüz tanışma fırsatımız olmadı kısa süre sonra tanışırız inşallah
Annelik çok güzel canım herşeye değer.Allah sizlerede yaşatsın.Bebeği ilk gördüğümde ağladım rüyalarımda gördüğüm bebeğe benziyor diye.Çok duygulandım
Doğum o kadarda kolay değildi tabiki.Ama çok aşırı sancı çekmedim canım.Haklısın ben bile bilemedim 8 martta doğacağını
:18:Hazırlıksız geldi sağlık olsun napalım
![]()
amın allah razı olsun canım BEN IYIYM HAMDOLSUN CANIM.
rabbım tum arkadaslarımıza nasıp etsın ıns
ılk zamanlar boyle olurmus bol bol dua et ıns duzelır uykusu
rabbım nazarlardan korusun yavrumuzu kıme benzıyo?
Bu arada doğumun zor gectıyse rahat gectı de olurmu ben korkuyorum
aminnn canım.hiç korkma heyecan ve stres yapma sakın.allah yardım ediyor hiç anlamıyorsun bile.rüya gibi bir bakmışsınki bebeği veriyorlar gösteriyorlar.sonra önce bebişi götürüyolar giydirmeye ardından seni odanıza alıyorlar.allah bir nefeste kurtarsın.korkma inşallah sorunsuz çektirmeden gelir bebeğin![]()
Evet canım Osmaniye küçük bir şehir herkes dediğin gibi genelde birbirini tanıyor. bir daha Osmaniyeye gelirsen haber ver. misafir etmek isterim seni ve nehir'i :)
mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: Bahar 27 anne olmuş çok sevindimKızlar gelemedim kaç zamandır
Ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor
Biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım
bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim
Ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım
Limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum
ıhlamurla kardeş olduk
ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm
![]()
ben ankaraya 1.30 saat uzaklıktayım canım :) k.kaledeyim![]()
canım annemede anlatıyorum korkuyorum dıye oda kızıyo allah yardım eder dıyo bılıyorum rabbım yardım eder ama ıste ne bıleyım
sanırım doguma kadar bu ıcımden cıkmayacak
Amııın allah razı olsunn canım
mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: bahar 27 ANNE OLMUŞ ÇOK SEVİNDİMkızlar gelemedim kaç zamandır
ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor
biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım
bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim
ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım
limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum
ıhlamurla kardeş olduk
ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm
![]()
Canım çok teşekkür ederim inşallah.Orada akrabam var gelirsem haberdar ederim.Senide beklerim Bursaya
![]()
hayirli olsun canim hasta gibi yatakta yatma hep ama agir isde yapma cok ayakta durma tozunu falan al komedi filmi izle ve en onemlisi stres yapma bol su ic en az 2litre sut ic sabah aksam 2 bardak folik asit al ve yukseklere uzanma insallah tutunacak yumoslarin test gunun nezaman canim?![]()