Bu saatte size bunlari niye yaziyorum once onu acikliyim. Belkide yureginizin sizisini acisini belkide yarasini taaas icimde hissediyorum.*
Yasli ve hasta bir babam var. Bir nevide yardima bakima ihtiyaci var. Ben bir evladiyim babamin baskada evlatlari var. Simdi babam yillarca bizlere kendi sagligindan ve canindan vazgecerek var gucu ile calisti ve ben inaniyorum ki asla haram yedirmedi. Dovmedi sahip cikti elinden geldiyince okutu meslek sahibi yapti. Asla kotu bir baba olmadi bence aksine hakkini asla odeyemeyecegim bir babam var. Hayatimda sadece babami bor kere gordum calisirken yllar evvel en az 20 yil evvel. Halada babamin o hali aklimdan gitmez. Bizim icin ne kosullara katlandi diye. Ben elimden gelen yapiyorum babama ama genede ne icim ne vicdanim rahat degil. Keske babama sagligina kovusmasi icin birseyler yapabilsem belki icim bir nebze rahatlayacak. Rabbim e hergun babam saglikli huzurlu bir omur nasip etsin diye yalvariyorum. Simdi gelelim asil soruna evladi olan diger kardeslerimin birinin disinda kimse aramaz sormaz bir ihtiyaci varmi bilmez.babam hergun agliyor ben biliyorum kimse ilgilenmedigi icin. Oysaki sadece bir telefon bekliyor.*
Ben evladimi kaybettgimde bosandigimda oturdum agladim dizlerinde babamin dedimki baba yillarca hayirli huzurlu bir yuva istedim olmadi kaderime razi oldum nasibim buymus dedim. Baba Allah verdigi evladi niye aldi dedim. Ben simdi bir evlat kokusu koklayamacakmiyim dedim. Evladimdan geriye bir cift corap var sadece dedim. Ben buna nasil dayanicam baba dedim.icimin acisin tarif etmem mumkun degil. O zaman babamin su dedigini unutmam hic. "bak kizim ben kac evladim var, ben suan varliklarindan dolayi agliyorum. Keske olmasalardida icim boyle haketmedigim halde yakmasalardi. Canimi biraz daha iui yesinler okusunlar diye hce saydim. Simdi elden dustum yuzume bakan yok soran yok. Aglama hayirsiz olsaydi omur boyu aglardin. Zamanla bi yaranda sarilir" dedi. Simdi zaman gecti hala evladimi olsun istiyor yuregim, ama bakinca kosullarada iyikde Allah nasip etmemis diyorum. Olsaydi perisan olacakti babasi denen o sahsin psikolojik durumu yuzune.*
Ozetle veren de Allah alan da Allah. Emin olun hayirsiz evlat cok daha zor. Dua edin inanin ve Rabbim den hayirlisini isteyin. Hayirsiz cok daha zor.*
Allah sizlere hayirli ve saglikli evlatlar versin ins.*