Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlaaar az sigarayi gitgide azalttim 8 6 4 2 diyerek dusurdum bugun hic icmedim...bi hakkim var bugun veeee az sonra son sirarami icim son veriyorum bu sigara olayinaa insallah Allahim yardim etsin bol bol sabir versin bana....sizde benim icin dua ewdin kizlar kurtuluyum su meredden
herkes burada ama muhabbet yok:) nasılsınız hanımlar,
Aminnn canım seninde inşallahcanlarım hepinizin cuması mübarek, dualarınız kabul,hayelleriniz gerçek,ibadetleriniz makbul olsun.Allah hepimize hayırlarla salih ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Sende sağol canımAS canım getiren götüren sağolsun :) Candan ablayada Rabbim işlerinde kolaylık versin de o da aramıza dönüp güzel güzel yazsın yine.Sende Allah'a emanet ol canım
AMin canım senindegünaydın kızlar hayırlı cumalar dilerim rabbim yaptığımız duaları tez zamanda kabul etsin inşallah
Canım iyiyim teşekkür ederim sende iyisindir inşallah.Yani daha çok kalmak isterdim topikte ama geç oldu birazda uykusuzum hafta sonu doktora gidiyorum kadın hastalıklarına bir arkadaşımın tavsiye ettiği doktor eğer hemen tüp değilde aşılama derse ben bir defa aşılama için şansımı denicem nasip olursa.sabahta candan abla aradı konuştuk biraz inşlh görüşme şansımız olur dedi odaOnun dışında çalış işe git eve gel günler böyle gelip geçiyor.Sağol canım sorduğun için iyigecler Allah'a emanet ol
![]()
Canım dün akşam yazmıştım Candan ablada okudu haberin olsundualarını okumayan 4 kiş var ben işteyim okuyamıyorum ama zıkırlerını çekerım şimdi
3 yasın ema okumustu yani ..5 yasın 4 meryem suresı eksığımız var okumak ısteyenlerı beklıyorum
Aminn canım seninde yüreğine sağlıkTamam canım okumayanları listeden çıkarırsak ve yeni gelenleri eklersek bizlerde darda kalmayız....aslında eksik olanları perşembe akşamından belirlememiz bizim daha iyi olucak....adet olan olur hasta olan olur...yada işi olan olur yolda olan olur..onların yerine bizler okuruz.....rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...ağzımıza yüreğimize sağlık.....
Bu hafta bana okunuyormuş, Allah razı olsun şimdiden hepinizdenyenı dua lıstemız
perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
esmacvs==3tane yasini şerif -1 meryem suresi -1 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ayse035===3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
e_m_a==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUyacak
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis okuyacak
yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin
toplamda
==82 yasini şerif
==40 meryem suresi -1 meryem suremız kalıyo okumak ısteyen olursa haber beklıyorum
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..
arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin
arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?
Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur
Hayırlı bir topikte hayırlı işler menfatsiz çıkarsız dostluklar kurduk burada Allah hepimizin yüzüne baksın dualarımızı kabul etsinestağfirullah arkadaşım.benim de bilmediğim o kadar çok şey varki.öğreniyoruz biribirimizden işte .ayşe ne kadar güzel bir şeye vesile oldu.hem dua ediyoruz.hem kuran okuyoruz hem dostluklar kuruyoruz hemde öğreniyoruz.Allah önce ondan sonra hepinizden razı olsun.sana da versin canım.hepimize versin Rabbim inşaalah.mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine.
Allah yardımcın olsun canım inşllh bir sorun çıkmaz.Kızlar ben çıkıyorum....kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun.....gidip abdest alıp önce kılamadığım tilavet secdemi kılayım sonra meryem surelerimi okuyayım....sonrada onların tilavet secdesini kılayım inşallah....kızlar bana dua etmeyi unutmayın nolur..yarın rahim film çektirmeye gidiyorum..inşallah herşey yolunda gider.....öpüyorum hepinizi..rabbim şimdiden dualarınızı niyetinizi kabul etsin..gönülleriniz ferah olsun..rabbim sıkıntı keder vermesin.....
A.s canım seninde cuman mübarek olsunSelamün aleyküm
Cuma'nız mübarek,dualarınız kabul olsun![]()
Canım Nihat Hatipoğlu söylemişti avret yerler alındıktan sonra gusule gerek yok normal abdest yeterli demişti.Kızlar size bir soru soracam...tüylerimizi (avret yerleri, bacaklar ....)aldıktan sonra gusül abdesti şart değil mi??? eğer bacaklarımızı epilasyon aleti ile aldık ise gusül abdesti almadan namaz kılamayız değil mi????
bir sorum daha var bir odada uyuyan kişi varsa o odada namaz kılınır mı kılınmaz mı?? uyuyan kişi önümüzde değil tabi...arkadaşım dedide kafam karıştı..farklı şeyler söyleniyor...
Allah razı olsun canım ne gzüel paylaşımlarda bulunuyoruz kesinlikle öyle düşünce gelmez aklıma şahsencanım kuran kursuna gittiydim ama fıkıh için ayrı bir hocanın derslerine katıldım.kitaplardaki bilgiler eşliğiyle.sorulanlara bilgim dahilinde cevap yazıyorum.asla yanlış anlaşılmasını istemem.hatalarım ve yanlış bildiklerim olursa uyarmanızı isterim.bilgiçlik taslamak gibi bir şey aklınıza ne olur gelmesin.bildiklerimi paylaşıyorum sadece.acizane
Canımm ya benimkine benziyor senin hikayende.Önceden kapanmayı öyle çok düşünmüyordum.Evlendikten 1 sene sonra felan ramazan ayının sahur gecesinde tvdeki programdan etkilenerek duygulandım ve o anda kapanmaya karar verdim eşiminde gönlünde vardı ama kesinlikle baskı felan yapmadı.Eşime gidip yarın kıyafete bakalım bana demiştim çok sevinmişti duygulanmıştı odaaslında benim o hikayemde biraz ilginç.ben eşimle görücü usülüyle tanıştım.ilk tanışmamızda ona eğer kapalı biri arıyorsan ben asla kapanmam demiştim.biz evlendikten 1.5 yıl sonra eşim uyurken seyrettiğim bir filmden etkilendim.HANGİ GÜZEL YÜZ Kİ TOPRAK OLMAYACAK HANGİ GÜZEL GÖZ Kİ ÖNE AKMAYACAK.o anda kapanmaya karar verdim.eşimi kaldırım ve biz çarşıya gitiik.eşim ağladıydı.sonra diyanetin kuran kursuna gitiim.ama yatılı değil.daha sonra da fıkıh dersine katıldım.böyle işte.BÜYÜK LOKMA YUT BÜYÜK SÖZ SÖYLEME boşuna dememişler.
CANLAR NASISINIZZ :26::26::26::26: BEN YİNE YOĞUNUMHER ZAMANKİ GİBİ:44::44::44::44: EŞİMİN GEÇİRMİŞ OLDUĞU AMELİYATA BAĞLI OLARAK MALÜLEN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN HASTANEYE BAŞ VURMUŞTUK
ONUNLA UĞRAŞIYORUMMM :18::18::18::18:HEP KOŞTURMACAA
.. DÜN KIZ KARDEŞİMLE KONTROLE GİTTİK
(bıdıkın anası) BEBİŞİN (hamile biliyorsunuz)CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEKTİK:44::44::44::44: KIZ KARDEŞİM ERKEK DİYE BEKLİYORDU:26::26::26::26: BELİRTİLERİM AYNI DİYORDUUUU:26::26::26::26: DR BAKTI VEEEEE BIDIKAAAA KIZ KARDEŞ GELİYOR DEDİİ
ÇOK MUTLU OLDUMMMM
(son 10 yıldır kız yeğenimiz olmamaıştı) ONU (bebişi) ULTURASONDA İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ
VE ÇOK DUGUSAL BİR DURUMDU
ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM
ALAHIM BİZLEREDE NASİP EDERMİ BUNLARI YAŞAMAYI ACABA DEDİMMMM
EVE GELİRKENDE İLK KIRMIZI ELBİSESİNİ ALDIMMM
.... DİĞER KARDEŞİMDE (tüp bebek yaptırmıştı hatırlarsınız) DEĞERLERİ BİRAZ YAVAŞYÜKSELİYOR :26::26::26::26:AMA DR BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ DEDİİ:44::44::44::44: VAJİNAL MUAYENE YAPTIII HER ŞEY NORMAL DEDİİİ
BİR SIKINTI YOK DEDİİ
PZRTS İNŞŞ KESEYİ GÖRÜRLER
VE SONRASINDADA HER ŞEY YOLUNDA GİDERSEE MİNACIK BİR YEĞENİM DAHA OLACAK
BU GÜNDE KÖYE GİDİYORUMMMM BİR KAÇ GÜN GELMEYECEĞİZ
huzuur sokagı baslıyooooooooooo![]()
evet cnımmm bende cıkıyorum aeolunnselamınaleyküm hayırlı cumalar
nasılsınız arkadaşlar
ben 2 gün giremeyecem
yeni liste oluştu mu
ALLAH cc emanet olun
bu hafta listede değişiklıkler yapacağım gecen hafta da bu hafta da okumayan bazı arkadasları cıkaracağım llısteden
Kızlar ya eşim bana evde her konuda çok yardım edıyo
sen bı hamıle kalmamış ol göstercem san dıyo![]()
selamınaleyküm hayırlı cumalar
nasılsınız arkadaşlar
ben 2 gün giremeyecem
yeni liste oluştu mu
ALLAH cc emanet olun
herkes burada ama muhabbet yok:) nasılsınız hanımlar,
yarın meryem suresi (41)bitiyo ama ben halaaa hamile diiliim:):):):)![]()
adet guunue az kalan varmı kii
aslında benim o hikayemde biraz ilginç.ben eşimle görücü usülüyle tanıştım.ilk tanışmamızda ona eğer kapalı biri arıyorsan ben asla kapanmam demiştim.biz evlendikten 1.5 yıl sonra eşim uyurken seyrettiğim bir filmden etkilendim.HANGİ GÜZEL YÜZ Kİ TOPRAK OLMAYACAK HANGİ GÜZEL GÖZ Kİ ÖNE AKMAYACAK.o anda kapanmaya karar verdim.eşimi kaldırım ve biz çarşıya gitiik.eşim ağladıydı.sonra diyanetin kuran kursuna gitiim.ama yatılı değil.daha sonra da fıkıh dersine katıldım.böyle işte.BÜYÜK LOKMA YUT BÜYÜK SÖZ SÖYLEME boşuna dememişler.
CANLAR NASISINIZZ :26::26::26::26: BEN YİNE YOĞUNUMHER ZAMANKİ GİBİ:44::44::44::44: EŞİMİN GEÇİRMİŞ OLDUĞU AMELİYATA BAĞLI OLARAK MALÜLEN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN HASTANEYE BAŞ VURMUŞTUK
ONUNLA UĞRAŞIYORUMMM :18::18::18::18:HEP KOŞTURMACAA
.. DÜN KIZ KARDEŞİMLE KONTROLE GİTTİK
(bıdıkın anası) BEBİŞİN (hamile biliyorsunuz)CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEKTİK:44::44::44::44: KIZ KARDEŞİM ERKEK DİYE BEKLİYORDU:26::26::26::26: BELİRTİLERİM AYNI DİYORDUUUU:26::26::26::26: DR BAKTI VEEEEE BIDIKAAAA KIZ KARDEŞ GELİYOR DEDİİ
ÇOK MUTLU OLDUMMMM
(son 10 yıldır kız yeğenimiz olmamaıştı) ONU (bebişi) ULTURASONDA İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ
VE ÇOK DUGUSAL BİR DURUMDU
ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM
ALAHIM BİZLEREDE NASİP EDERMİ BUNLARI YAŞAMAYI ACABA DEDİMMMM
EVE GELİRKENDE İLK KIRMIZI ELBİSESİNİ ALDIMMM
.... DİĞER KARDEŞİMDE (tüp bebek yaptırmıştı hatırlarsınız) DEĞERLERİ BİRAZ YAVAŞYÜKSELİYOR :26::26::26::26:AMA DR BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ DEDİİ:44::44::44::44: VAJİNAL MUAYENE YAPTIII HER ŞEY NORMAL DEDİİİ
BİR SIKINTI YOK DEDİİ
PZRTS İNŞŞ KESEYİ GÖRÜRLER
VE SONRASINDADA HER ŞEY YOLUNDA GİDERSEE MİNACIK BİR YEĞENİM DAHA OLACAK
BU GÜNDE KÖYE GİDİYORUMMMM BİR KAÇ GÜN GELMEYECEĞİZ
aşkolsun okuyamıyacağım demedimki canım .. Okudumda yazamadım.. Yoğundum... çıkarmak istersen canın sağolsun.. Bizim duaya ihtiyacımız yokmuş gibi... Hemde bana çok az kalmışken attınız..
Hiçmi emeğim olmadı?**okumayanların yerinede kaç kez okumuştum . üstelik sadece bu hafta geç yazdım. Geçen hafta okumayanlar yazmışın .ben her zaman okudum yanlışın var...