Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yenı dua lıstemız
perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
e_m_a==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SEVİL61==2 TANE YASIN 1 MERYEM SURESI -15 AYET EL KURSI-350 YA VARİS OKUYACAK
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUyacak
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis okuyacak
yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak

selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

kızlaaar:)) esım dayanamadı test yaptırdık yarındı normalde test gunum:) 86 cıktı sanırım hamıeymısım:) once rabbımın nasıp etmesıyle sonra da sızlerın kalpten dualarıyla oldu ..Rabbım hepınızden razı olsun..ogrendıgım an aglayarak hepınızı gecırdım aklımdan..rabbım herkesın yuzunu guldursun ınsallah..

selamun aleykum canım
kusura bakma bu hafta senı topikte göremedım bugun öglene kadar da okudum haberlerını bekledım gelmeyınce senı ve bazı arkadasları çıkarmak zorunda kaldım..
Beni yanlış anlama çünkü ben burda kımsenıın hakkına asla gırmem gırmekte istemem
listeye eklıyorum tekrardan
allaha emanetsın

canım kusura bakma biraz sitem ettim. ya her zaman nete giremiyorum. eşimin ailesiyle beraber yaşıyorum .. nete girdiğimde sanki yanlış şeyler yapıyormuşum gibi dikkatli bakıyorlar.. onlar olmadığı zamanları kolluyorum..
beni yeniden yazdığın için teşekkür ederim.
Allah razı olsun ..........

canımmmmm sakızz att ağzınaa onla oyalan sigaran kalsın yanındaa az sonra içerim de az sonraa az sonra diyee diyee vakiti geçir bilinçaltını kandır yane:))vee en sonda neyse uykum geldiii sabaha içerim dee inan istedikden sonraa bırakılıyorrr yeterkii istee bebişşş içinnn bakk sigara düşükk yapıyo:(((

zaten o yuzden birakiyorum..gecen seferki tup bebeyim erken dusuk oldu....yoksa bu kafayla sigerayi zor birakirdim ben....ama yapmaliyim iste.bikere biraktim 8 ay hiic icmedim ama yine basladim aradab 1 sene gecti gene birakiyorum insallah birdaha baslamam

aslında benim o hikayemde biraz ilginç.ben eşimle görücü usülüyle tanıştım.ilk tanışmamızda ona eğer kapalı biri arıyorsan ben asla kapanmam demiştim.biz evlendikten 1.5 yıl sonra eşim uyurken seyrettiğim bir filmden etkilendim.HANGİ GÜZEL YÜZ Kİ TOPRAK OLMAYACAK HANGİ GÜZEL GÖZ Kİ ÖNE AKMAYACAK.o anda kapanmaya karar verdim.eşimi kaldırım ve biz çarşıya gitiik.eşim ağladıydı.sonra diyanetin kuran kursuna gitiim.ama yatılı değil.daha sonra da fıkıh dersine katıldım.böyle işte.BÜYÜK LOKMA YUT BÜYÜK SÖZ SÖYLEME boşuna dememişler.

Maşaallah barekallah canım,senin adına çok sevindim gerçekten. :16:

Rabbim daim eylesin,hakkıyla emrini yerine getirenlerden eylesin :34:

sa. eslem liva nerde kaldın kuran kursunda kursun adı ne idi Talebe Yurdu mu...

Aleykümselam canım,nerde kaldığımı burda yazarsam sorun olabilir,forumda yasak sanırım bu tür şeyler.....Sana özel mesaj atıcam Pazartesi günü :16: Sende ozamana kadar mesaj sayını 100'e ulaştır canım,özelden mesajlaşırız. :21: Mesaj sayın 100 olmadan,mesaj atamıyosun sanırım :34: Görüşmek dileğiyle kardeşimm :34: :38:

selam kizlaaar az sigarayi gitgide azalttim 8 6 4 2 diyerek dusurdum bugun hic icmedim...bi hakkim var bugun veeee az sonra son sirarami icim son veriyorum bu sigara olayinaa insallah Allahim yardim etsin bol bol sabir versin bana....sizde benim icin dua ewdin kizlar kurtuluyum su meredden

Aleykümselam canım.Allah yardımcın olsun,inşaallah bir an önce tamamen bırakırsın :31:

hayırlı geceler arkadaşlar bişey soracam burada hiç soğan suyu yapan faydasını gören yok mu hani insan vücudundaki değişiklikleri bilir ya iltihap akıntı falan yaşayan olmadı mı da...

Ben yapmıştım,adetlerim düzene girdi iki üç ay.Akıntı falan olmadı bende.Yeniden başlıcam,hele bi adet olayım :24:

kızlaaar:)) esım dayanamadı test yaptırdık yarındı normalde test gunum:) 86 cıktı sanırım hamıeymısım:) once rabbımın nasıp etmesıyle sonra da sızlerın kalpten dualarıyla oldu ..Rabbım hepınızden razı olsun..ogrendıgım an aglayarak hepınızı gecırdım aklımdan..rabbım herkesın yuzunu guldursun ınsallah..

Çok sevindimmm,gözünüz aydın tebrik ederim canım,Rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağınıza aldığınız günleride göstersin :38:

Kızlar merhaba :21:

Biz yarın memlekete gidiyoruz nasipse :10: Malesef müjdesiz gidicem :50:

Pazartesi aranızdayım nasipse :3: O zamana kadar kendinize iyi bakın,dualarınızda da yüreğinizde de yer ayırın bana :71:

Seviliyosunuz :69:

Özleyin beni taam mııı :23: :23:

Rabbim yariniz yardımcınız olsun,Rabbime emanet olun :16: :16: :16:

hayırlııı olsunn canım saglıkla sıhatla gelsin inşşş yavrun..tez zamanda darısıda hepimizee olsunnn :)))

canım çok sevindim:64::64::64::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok sukur rabbım nasip etti canım:49::49::49:
inan dun aklımdaydın dua ettım ıns hamıledr dedm.
rabbim hayırlı saglıklı evlat etsın ıns

canım kusura bakma biraz sitem ettim. ya her zaman nete giremiyorum. eşimin ailesiyle beraber yaşıyorum .. nete girdiğimde sanki yanlış şeyler yapıyormuşum gibi dikkatli bakıyorlar.. onlar olmadığı zamanları kolluyorum..
beni yeniden yazdığın için teşekkür ederim.
Allah razı olsun ..........

estagfirullah canım benım sadece hafta bır mesela persembe gunlerı gırmeye çalış ..okudum haberiini vermeye calıs canım
allah yar ve yardımcın olsun canım ..

Pazartesi aranızdayım nasipse :3: O zamana kadar kendinize iyi bakın,dualarınızda da yüreğinizde de yer ayırın bana :71:

canım mujdeyı başka bı zamana verırsın ıns..
kazasız belasız gıt gel canım..
allaha emanetsın

Cnm cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip eder insallah:nazar:

yenı dua lıstemız
perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar:tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar:ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar:melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar:esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar:taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar:rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SEVİL61==2 TANE YASIN 1 MERYEM SURESI -15 AYET EL KURSI-350 YA VARİS OKUYACAK
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar:mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUyacak
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis okuyacak
yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar:redhaır redgırl==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak

selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

Son düzenleme:
hayırlı cumalar canım 2 ocak test gunum
hadı inş. canım hayırlı haberlerle beklerız 2 ocagı yeni yıla müjdeyle gırelım inş.
cannnnnnnnnnım maşallah :nazar:
:16: gözün aydın tebrikler

özleriz canım özleriz :)

Gunaydin cnm. Biz iyiyiz bi hamilemizin oldugunu duyunca cok daha iyi oldum.darisi ins sizlerin olsun.2013 cok ugurlugelcek hissediyorum:) sen nasilsin cnm

bende iyiyim hhamdolsun .. sanırım 2013 un ılk test haberı benden gelecek umarım sevindirici bı haber olur ..
inş.rabbım nasıp etmıştır

Back
X