ben yarın baslııcam kendi meryem.olan bugun btii(i 41)allah kabul etsin bende test aldım haftaya ctesi yapııcam dua ediin neolur![]()
allahım dualarını kabul etsın ve bebekte nasip etmıstr ıns ..belkı şuan göbuşunde bı mercimek vardır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yarın baslııcam kendi meryem.olan bugun btii(i 41)allah kabul etsin bende test aldım haftaya ctesi yapııcam dua ediin neolur![]()
allahım dualarını kabul etsın ve bebekte nasip etmıstr ıns ..belkı şuan göbuşunde bı mercimek vardır![]()
ayyyyyyyyy iinaşşşallhh hepmizinn :)ayse inan kaç gındır nedenini bilmediğim bi aglamak var dun dısarı cıktık esimle kız durup durruken aglamak gelio içimden anlıyamıyorumm
canım sonu hayırlı olur ıns.
Benım teyzemın kızı ogretmen ve eşinden ayrı bı sehırde görev yapıyordu..
Tayının eşinin yanına çıkmasını çok ıstıyordu ve bebek te olmuyordu.. Tayını istediği yere çıktığı gun..gebe olduğunu ögrendı ..
Inş sende eskısehıre gıtmeden gebe oldugunu ögrenırsın canım..şu okuyan ezan hurmetıne rabbım nasip eder inş.
inşşallah kurban olduugum allahımm bu ay umitliyim olmassa yine yıkılcamm ama içimde umut var rabbim vericek biliyom soğan suyu kullanıyom diemi bilmiyom pek agrımda yok gerçi bir hafta var daha nebiilim
ümıtlıyım senden bıze hayırlı haberler vereceksın ıns
Rabbimin izniyle bugun kan testimin sonucunuda aldim ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah Rabbim yuzumuzu guldursun kucaklarimizida doldursun insallah
Rabbimin izniyle bugun kan testimin sonucunuda aldim ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah Rabbim yuzumuzu guldursun kucaklarimizida doldursun insallah
canım merhaba..cumlemız ıçın ıyı bı hafta olur ıns..
Ya bel rahatsızlıgım korkutuyo benı dra da gdıp ilaç kullanmak ıstemıyorum..
Arada kaldım öyle
ayşecimmm nasılsın?
Az kaldı heyecan var mı heyecan hadi inşallah bu ağlamaların hep bebşitendir
canım bu hafta dualar ne durumda sadece vck arkadaşımıza mı okuyoruz bilmeden bişey yapmayayım dedim?
sen nezaman test yapcan aysee
canım amın ınş..sabah yıne bel agrısıyla uyandım inş baska bı rahatsızlığım yoktur..
Rabbım hayırlısını nasıp etsın ıns
sen ne yaptın tedavı oluyormusun yada kendınce bışeyler yapıyormusun
selam kızlarrrrr hepinizin yeni yılını kutlarım..rabbim sağlık barış mutluluk huzur versin.savaşın olmadığı ,açlığın çaresizliğin,ümitsizliğin olmadığı yıllar nasip etsin....dermansız dert vermesin.......2013 yılı anne olduğumuz bir yıl olsunki bebişlerle uğraşmaktan başka işe zaman kalmasınnn..tedavilerimiz olumlu olsun...test sonuçlarımız pozitif olsun inşallahhhhh..Allah sevdiklerimizle güzel yıllar geçirmeyi nasip etsinn.....sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...hepinizi öpüyorummmm..sevgiyle kalınnn....
2 ocak çarsamba gunu ıns