Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kullan hayıtla hamile kalanlar olmuşşş....şifanın nerededn geleceği belli olmazz..........ya şu soğanı nasıl içiyosunuzz ben devam edemememiştimm......tebriklerrcanım inşallah hamilelik belirtisidir benimde ilk başta çok belim ağrımıştı
ben tedavi olarak bakalım hayıt suyu aldım kendime bide soğan kürü yapayım diyorum.gerçi hayıtı adet düzensizliği olanlar kullanıyormuş bende öle bişey yok ama şifa olsun inşallah
canım inşallah hamilelik belirtisidir benimde ilk başta çok belim ağrımıştı
ben tedavi olarak bakalım hayıt suyu aldım kendime bide soğan kürü yapayım diyorum.gerçi hayıtı adet düzensizliği olanlar kullanıyormuş bende öle bişey yok ama şifa olsun inşallah
ooooooooooo masallah yaaa çokkkkkkkk sevindiim kız tebriklerr yaaa ne mutluu saanaaaa darısıı bize inşallahhh yaa:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
ben geldim![]()
Ay ne çok konuşmuşsunuz,okuyamadım hepsini![]()
Muhabbetimiz daim olsun kızlar![]()
bence kullan hayıtla hamile kalanlar olmuşşş....şifanın nerededn geleceği belli olmazz..........ya şu soğanı nasıl içiyosunuzz ben devam edemememiştimm......tebriklerr
belin ağrısı uzun sürelimiiyeni mi başladı canımm...biliyosun hamişle adet belirtilerii aynıı...geçer canımmm dayanılmayacakk gibii miki dr falan diyosun....benim arad hep ağrır...alıştıkk
Allah kabul etsin canımmm...herşey gönlünce olsunn herşeyin çok başındasınn...az sabreylee...![]()
canım soğan kurune hangı gun baslanıyo
Rabbimin izniyle bugun kan testimin sonucunuda aldim ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah Rabbim yuzumuzu guldursun kucaklarimizida doldursun insallah
2 ocak çarsamba gunu ıns
canım inşallah hamilelik belirtisidir benimde ilk başta çok belim ağrımıştı
bence kullan hayıtla hamile kalanlar olmuşşş....şifanın nerededn geleceği belli olmazz..........ya şu soğanı nasıl içiyosunuzz ben devam edemememiştimm......tebriklerr
canım hep bi bel agrısı vardı ama bu kadar değildi korkuyorum fıtk fılansa dıye..ne bıleyım takdır rabbımın ıns..bebiş yapıyordr
canım internetten bakıcam ama başlangıç için günü yok sanırım 2.aya adetine 10gün kala başlıyorsun galiba bakmadım tam olarak yapanlar anlatabilirmi
hoşglsın canım
al benden de o kadar canım dua lıstesını bulamıyorum ya![]()
bebiştir canımm adet olsann çooktan olurdunn yanlış anlama......şunun şurasında ne kaldıı...ben bile merak ettiim şimdii.....![]()
Hayırlı olsun tatlımmmmm Rabbim kucağında görmeyi nasip eder hayırlısıyla sağlıkla inşallahhhhhh:118::118::118::118::118::118::119::119::119:
Canım ne mutlu sana yeni yılın ilk müjdesi senden geldi ..inşallah yarın ayşede bizlere hayırlı müjdeli haberler verecek....
krizantem canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn....güle güle büyüt sevdiklerinle inşallah....çoooooooook sevindim... darısı bizlere inşallah.yeni yıla annesiyle girecek meleğinnnnnn ne güzel.....
hayırlı olsun senenin son gününde ne kadar güzel bi haber rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
:118::118::119::119:
ooo pozitif olduğuu tescilllendii hadii gözün aydınn...allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinn.....aminnnnnnn...inşallah bizde o günleri görürüz tez zamandaa...dualarına bizede yer ver canımmm
aynen oyle oldu canim ancak icim biraz olsun rahatladi ama genede hep icimde bu korkuyu tasiyacagim galiba:)olsun Rabbim kucagima saglikli sihhatli almayi nasip etsinde ben o kuskuyla yasamaya razi olurum..herzaman her namazimin arkasindan butun hepiniz icin ve kendim icin diliyordum Rabbimden ve hep istemeyede devam edecegim sukurler olsun Rabbime
teşekkürlerr ii dileklerinn içinn....rabbim sağlık ve hayırlı bebiş versinnn hepimizeee....herşey gönlünce olması dileğiyle canımm mutlu yıllarr
CANIM BENIM NEGUZEL BI HABER BU YA ÇOK SEVINDIM RABBIM SONUNA KADAR DAIM ETSIN INS..,
HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT ETSIN INS
HAYDI KIZLAR HALAYA[/QUOT
amin canim Rabbim sanada guzel haber vermeyi nasip etsin sen yarinmi yapcaksin testini canim?
sağol canım allah razı olsun ıns bebış vardır..,
bu hafta dualarımız var tabıkı ama ıns bu hafta eksık kalmaz dualarımız..
Arkadaşlar yardım amaclı okuyorlar dıye bılıyorum
hoşglsın canım
al benden de o kadar canım dua lıstesını bulamıyorum ya![]()