Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yanma falan oluyomuydu vajinanda bende oluo bide goguslerim agırmıyoo nasıl bişi bu yaa

canım idrarda yaparken yanma oluyorsa idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun ..

Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım

işteeee bu yaaaa ...........ben hep tahmin etmiştim senin adına hiç olumsuz düşünmek istemedimm ...ağrıların boşun a değilmiş demekkii...inşşallahhh değerler yükselir bebişin sana sımsıkı tutunurr...sağlıkla büyüsün .............canım be şimdiden gözün aydın diyorum...sen her ne kadar acabalarla dolu olsanda....allah gönlüne göre versinnn...inan herşey güzel olacakk...2012 sonlarının en güzel hatırasıı yaww :16:

ayşecim bu haberi ilk gördükten sonra hemen bir abdest aldım.yasin ve esmaül hüsnayı okudum.senin için ve buradaki tüm arkadaşlarım için dua ettim.Allahım kabul etsin inş.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.seninde bebişin tutunsun.herşey hepimiz için güzel olsun.

ben test yapptım daha ongunum vardıı amaaa:):):):):) sıırf nasıl bişii diee sonuuuuuuuuuuuuuucc negatiiiiiiiiiiiff:):):)):):1::1::1::1::1::1::1:

ilahi asenat.eğer pozitif çıksaydı türünün ilk ve son örneği olurdun heralde.canım hamile olabilirsinde.ama biraz sabret be tatlım.kendinide strese sokuyosun böyle yaparak.olacak inş.

pozitifide görürsün inşallahh ...çatladın dimii....merakını giderdin mi canımm

:60::60::60::60::60:ay kızlar bende bir zamanlar sizin gibiydim ilk evlendiğimde çocuğumun olmayacağını bilmiyordum eşim deste deste gebelik testi alıyordu
sabah öğlen akşam yapıyordum inşallah Rabbim size bana yaşattığı zorlukları yaşatmaz bir an evvel bebişlerinize kavuşursunuz

ilahi asenat.eğer pozitif çıksaydı türünün ilk ve son örneği olurdun heralde.canım hamile olabilirsinde.ama biraz sabret be tatlım.kendinide strese sokuyosun böyle yaparak.olacak inş.

seyyannnnnnnnnnnnnn ayy çok guldurdun benii:))))))))))9:1::1::1::1::1::1:kız omrumde hiç test gormemiştim bide kapalı paketteydi test mrk ettim nasıl yapılıyo die yapptım kız mrk tan biliyom çıkmııycagını rahmmimde acaip bi agrı var akıntım var adet oldum sandım yaa:

vck canım nasılsın. rahatsızlığın ne oldu. daha iyi misin?

vck canım nasılsın. rahatsızlığın ne oldu. daha iyi misin?

bugün çok daha iyiyim canım sağol Allah razı olsun.ama soğan suyu gerçekten işe yarıyormuş inşallah tamamen miyomu yok eder ameliyat olmaktan kurtulurum
sen nasılsın canım :16::16::16:

bugün çok daha iyiyim canım sağol Allah razı olsun.ama soğan suyu gerçekten işe yarıyormuş inşallah tamamen miyomu yok eder ameliyat olmaktan kurtulurum
sen nasılsın canım :16::16::16:

senin için çok sevindim:) bende iyiyim. bugün doktora gittim yumurtalar, rahim falan iyiymiş. dünya kadar test verdi:) önümüzdeki ay onları vericem artık. bakalım olmadı nisan gibi aşılama yaparız falan dedi. bi de ilaç verdi.

kızlar ya bide onerdiğiniz test markası varmı benim test için burda iiyi yazmamıslar bebe time adıı

yok canım benim sana tavsiye edebileceğim bir marka yok.zaten 10 gün önceden haber vereni çıkmadı daha...:52::52::52:

şaka yapıyorum ya ama gerçekten test markalarından anlamam pek.ya varya sen beni keyiflendiriyosun.iyiki katıldın kız aramıza.:90:

:) saol cnım benim sizde iyiiki varsınız eşim diyoki biras da benimle konuss benimle konusurken bile bukadar gulup eglenmiyonn:):):1:

ben çıkıyorum arkadaşlar.kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.hayırlı geceler hepinize.muhatçım sana da hayırlı geceler.doktorunun söylediklerine sevindim.inşaalah aşılamaya gerek kalmaz da kendiliğinden gelir bebeğin.herşey gönlünce olsun.

senin için çok sevindim:) bende iyiyim. bugün doktora gittim yumurtalar, rahim falan iyiymiş. dünya kadar test verdi:) önümüzdeki ay onları vericem artık. bakalım olmadı nisan gibi aşılama yaparız falan dedi. bi de ilaç verdi.

sağol canım Allah razı olsun.bende senin iyi olmana sevindim.çok iyi canım gözün aydın.öyle canım benim kollarım delik deşik oldu ama herşey bebeğimiz için.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim çok aratmadan bebeğini nasip etsin sana ve isteğen herkese:54::54:

Back
X