Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada hayırlı akşamlar.soğan kürü inşaallah işe yarar ve ameliyattan kurtulursun.2 kez ameliyat olmuş biri olarak bilirim zorluğunu.(ben kist ameliyatı olduydum.)Allah yar ve yardımcın olsun.
vck burda mısın?
canım her yerdeyim geziyorum işte herkesle ayrı konuşuyorum kocam bazen isyan ediyor bende senin için çalışıyorum dedim gülüyor benim için hiç çalışmıyorsun varsa yoksa kk diyor![]()
benim eşimde şaşıryor . sen napıyosun günde 4,5 saat kk da napıyosun diyo:) canım sana ecrin özelden mesaj attı mı?
ecrin konuyu burdan duyur istersen. arkadaşların bilgisi olsun.
evet canım sanadamı attı bilmiyorum arkadaşlar ecrin23 adlı arkadaşımızda bebek niyetiyle 500yasin okutmaya niyet etmiş yalnız herkes 1 tane okuyabilir lütfen Allah rızası için okuyabilecek arkadaşlar yardımcı olun.kendiniz haricinde okutabileceğiniz kişiler olursa lütfen onlarada okutun okumak isteyenler 100tane eksiğimiz var lütfen haber verin şimdiden teşekkür ederim.
şuan kaç eksiğin var.
100tane vvar canım
ne zamana kadar bitmeli. beni de saydın mı
ALLAH razı olsun canım sendende muhat arkadasımızdanda rabbım gönlunuze göre versın
rica ederim canım 5 dakikamızı alacak bir dua ama belki senin hayatını değiştirecek inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder ve hepimiz cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz
canım ben arkadaşlarıma da duyururum. sen şimdilik 10 tane düş. eger 10 tane tamamlayamazsak ben tamamlanan sayıyı bildiririm