Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sanada hayırlı akşamlar.soğan kürü inşaallah işe yarar ve ameliyattan kurtulursun.2 kez ameliyat olmuş biri olarak bilirim zorluğunu.(ben kist ameliyatı olduydum.)Allah yar ve yardımcın olsun.

seyyan, sana da iyi geceler, hayırlı rüyalar görürsün inşaallah
vck, valla öyle. zaten bizim kanımızdan olmayacaklar mı? ha öyle ha böyle bu kanın gidecek yeri gene onlar:)
ecrin23, canım boşalttım mesaj kutumu.

sanada hayırlı akşamlar.soğan kürü inşaallah işe yarar ve ameliyattan kurtulursun.2 kez ameliyat olmuş biri olarak bilirim zorluğunu.(ben kist ameliyatı olduydum.)Allah yar ve yardımcın olsun.

inşallah canım şimdilik etsikini gösterdi gibi dün öldüm sanmıştım eşimde ameliyattan iyidir en azından aacısını bir gün çekersin ama ameliyat olursan günlerce hatta aylarca sürünürsün dedi.aslında haklı canım çokmu zor ameliyat ben bilmiyorum sadece çok korkuyorum birde eşimde sperm çıkıp çıkmayacağı belli olmadığı için doktorum ameliyat olmamı istemedi

canım her yerdeyim geziyorum işte herkesle ayrı konuşuyorum kocam bazen isyan ediyor bende senin için çalışıyorum dedim gülüyor benim için hiç çalışmıyorsun varsa yoksa kk diyor:kkk::kkk::kkk:

benim eşimde şaşıryor . sen napıyosun günde 4,5 saat kk da napıyosun diyo:) canım sana ecrin özelden mesaj attı mı?

ecrin konuyu burdan duyur istersen. arkadaşların bilgisi olsun.

benim eşimde şaşıryor . sen napıyosun günde 4,5 saat kk da napıyosun diyo:) canım sana ecrin özelden mesaj attı mı?

evet canım sanadamı attı bilmiyorum arkadaşlar ecrin23 adlı arkadaşımızda bebek niyetiyle 500yasin okutmaya niyet etmiş yalnız herkes 1 tane okuyabilir lütfen Allah rızası için okuyabilecek arkadaşlar yardımcı olun.kendiniz haricinde okutabileceğiniz kişiler olursa lütfen onlarada okutun okumak isteyenler 100tane eksiğimiz var lütfen haber verin şimdiden teşekkür ederim.

ecrin konuyu burdan duyur istersen. arkadaşların bilgisi olsun.

pekı arkadasım:)) evet kızlar bebeğim olması ve eşimin testınde sperm cıkabılmesı nıyetıyle 500 yasın baslattım ve eksığım var almak ısteyen olurmu aranızda herkese 1 tane dusuo alamazsanızda ALLAH razı olsun

hadi hayırlı olsun canımmm kendine dikkat ett bol bol dinlennn o sayı boş değil emin ol yükselecektirr canımmm çok sevindimm maşallahhh maşallahhhhhh her ay bu kadar hamişimiz olsaa ohhhh ohhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar

evet canım sanadamı attı bilmiyorum arkadaşlar ecrin23 adlı arkadaşımızda bebek niyetiyle 500yasin okutmaya niyet etmiş yalnız herkes 1 tane okuyabilir lütfen Allah rızası için okuyabilecek arkadaşlar yardımcı olun.kendiniz haricinde okutabileceğiniz kişiler olursa lütfen onlarada okutun okumak isteyenler 100tane eksiğimiz var lütfen haber verin şimdiden teşekkür ederim.

ALLAH razı olsun canım sendende muhat arkadasımızdanda rabbım gönlunuze göre versın

ALLAH razı olsun canım sendende muhat arkadasımızdanda rabbım gönlunuze göre versın

rica ederim canım 5 dakikamızı alacak bir dua ama belki senin hayatını değiştirecek inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder ve hepimiz cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz

canım ben arkadaşlarıma da duyururum. sen şimdilik 10 tane düş. eger 10 tane tamamlayamazsak ben tamamlanan sayıyı bildiririm

rica ederim canım 5 dakikamızı alacak bir dua ama belki senin hayatını değiştirecek inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder ve hepimiz cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz

evet canım hangı saatte edılecek dua kımın ağzından çıkacak duamız kabul olucak bılemeyızkı rabbım hepımızı cennet kokulu yavrularımıza kavustursun rabbım hepımızı bu yenı yılda evlatlarımıza kavustursun

Back
X