Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım

ÇOK SEVİNDİM :16::16::16::16::16::16::16::16:GÖZÜN AYDIN :49::49::49::49::49:DEĞERLERİN KATLAYARAK İLERLER İNŞŞŞŞ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::52::52::52::52:amanınnnnn bi bakayım dedim ne göreyim ayşem hamile:49::49::49::49: canım çok sevindim değer yükselecek hiç merak etme bol bol dinlen dualarımız seninle:32::32::32::32:

canım vajinalı hanımlar için ayrı bir topik var. rda daha doru bilği alırsın. ne kadar oldu evleneli
?

iyi seneler arkadaşlar inşallah tüm dileklerinizin gerçekleştiği bir yıl geçirirsiniz

canım sen nevşehirli misin? resimdeki çocuk bi arkadaşımınkine benziyo da:D

canım benim yükselir inş .merak etme.sadece dikkat et ki ettiğine eminim herşey güzel olacak.nasıl heyecanlandım biliyomusun?ey büyük allahım senin ümitlerini de burdaki herkesin ümitlerinide boşa çıkarmasın.

amın canım ıns tum arkadaslarla bırlıkte banada rabbım nasıp etsin

canım idrarda yaparken yanma oluyorsa idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun ..

Işteeee bu yaaaa ...........ben hep tahmin etmiştim senin adına hiç olumsuz düşünmek istemedimm ...ağrıların boşun a değilmiş demekkii...inşşallahhh değerler yükselir bebişin sana sımsıkı tutunurr...sağlıkla büyüsün .............canım be şimdiden gözün aydın diyorum...sen her ne kadar acabalarla dolu olsanda....allah gönlüne göre versinnn...inan herşey güzel olacakk...2012 sonlarının en güzel hatırasıı yaww :16:

canım allah razı olsun dualarınıza çok ıhtıyacım var..iyiki varsınız canlarım

tşk ederm msj için yapıcam güce gelnce bilakis kendimi işe yaramaz grüorum ama yenicem inşallah tekrar tşk

canım bak önce kendine güvenmeyi öğren o zaman daha rahat olacaksın. güçlü olmalısın ki buraya bunu yazdın.
dualardan yardım iste.

ayşecim bu haberi ilk gördükten sonra hemen bir abdest aldım.yasin ve esmaül hüsnayı okudum.senin için ve buradaki tüm arkadaşlarım için dua ettim.allahım kabul etsin inş.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.seninde bebişin tutunsun.herşey hepimiz için güzel olsun.

allahım bın defa razı olsun gönlu gzel arkadasım benım rabbım tez zamanda anne olmayı nasıp etsın bıze

Back
X