Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Yeni yılı kırmızılarla karşıladım ve çok üzgünümmm :43:Bu hafta bana okunuyor ama ben okuyamıyorum daha 4 gün vardı erken oldum adet olduğuma mı yanayım duaları okuyamadığıma mı :43::43::43: Bana düşeni okumak isteyen var mı arkadaşlar Ya Varis çekilebiliyor onu çekerim hatta okuyacak olan arkadaşın hakkını da alayım gerçekten çok ama çok üzgünümmmm

Gunaydin kizlar.. 2013 hepimize ugur getirir insallah bebis habrrlerini ve bebisleri kucagimiza almyi nasip eder rabbim
emacim ben senin yerine okurum cnm

allahım dualarını kabul etsın ve bebekte nasip etmıstr ıns ..belkı şuan göbuşunde bı mercimek vardır:1::1::1::1:
içime hamilesin gibi doğuyor biliyormusun
benım aşıda erken adet oldum 2 3 gun sende olmayınca adet sankı tuttu gibime gelıyo
bu ay takvımle görcez sankı seni :)
Yeni yılı kırmızılarla karşıladım ve çok üzgünümmm :43:Bu hafta bana okunuyor ama ben okuyamıyorum daha 4 gün vardı erken oldum adet olduğuma mı yanayım duaları okuyamadığıma mı :43::43::43: Bana düşeni okumak isteyen var mı arkadaşlar Ya Varis çekilebiliyor onu çekerim hatta okuyacak olan arkadaşın hakkını da alayım gerçekten çok ama çok üzgünümmmm

üzülme canım hayırlısı hakkında inş. yıl içerisinde dolay kucaklarımız :)

1 hamiş daha cıkardık tebrik ederım inş.

böyle duygusal şeyler yazmayın sonra ağlıyorum yaaaaa gecnin bu satinde:(((

canım ya duygusal mı geldi yazdıklarım kıyamam sana sen ağlama ben 9 senedir ağlıyorum bu dert yüzünden inşallah artık benimde yüzüm güler daha güzel yazılar yazarım:34::34:

hayırlı günler arkadaşlar senenin ilk gününün sizler için iyi bir gün olması dileyiğle inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız birbirimizden:34::34:

bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum arkadaşım. :5: tefekkürle allaha yönelmeye çalışıyorum ama içimdeki hüznü bastırmakta zorlanıyorum.:110: :2: inşallah okunan duaların vesilesiyle Rabbim önümüzdeki ay sana yavrunu bağışlar .

arkadaşlar bu hafta bende okuyamıcam kırmızılar yüzünden . eğer Ya Variste sıkıntı yoksa onu çekebilirim tabi oluyorsa. ona göre listeyi yenilersiniz bende isim karşılığıma bakarım.

Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım

ayşecim İnşallah yükselir canım merka etme :) sen bize vesile oldun bu topikte birbirimize dua etmemizi sağladın, sebepler aleminde sende bir sebep oldun. Rabbimde bizim dualarımızı sana sebep kılsında İnşallah 2 gün sonra değerlerin çok iyi çıksın ve inşallah o güzel heyecanı canı gönülden bizde senle beraber hissederiz. Allahım umutlarını boş çevirmesin kendine çok dikkat et kesinlikle ,ayaklarını asla üşütme canım sıcaksu felan koy inşallah bebişin sımsıkı tutunsunda bırakmasın seni emi...:3:

biz E_M_A ile bu ay fos çıktık senin aşılaman inşallah hayırla ve sağlıklı bir yada iki :9: bebişle sonuçlanır :emir_bebek: , Allahım inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :119:

Ecrin23 canım mesaj kutun dolu boşaltabilir misin....mesajına cevabım evet tatlım okurum..okuyunca yazarım....

EMA'cım 1 yasini ben okurum canım senin adına artı ayetel kürsilerinide okurum.......Allah kabul etsin üzülme sende bol bol dua et canım.....rabbim yardımcımız olsun....öpüyorummm......

hayırlı günler arkadaşlar senenin ilk gününün sizler için iyi bir gün olması dileyiğle inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız birbirimizden:34::34:

Amin canım....vck cim duaların ne durumda tatlım ne kadar kaldı???bilgilendirirsen sevinirim....öptüm.

EMA cım hoşgeldin tatlım ..lütfen üzülme dua okuyamıyorum diye...tatlım ben 1 yasinini okurum demiştim ama benden önce ESMACVS ben okurum senin dualarını diye yazmış ben bu durumda ne yapayım.....????

Gunaydin kizlar.. 2013 hepimize ugur getirir insallah bebis habrrlerini ve bebisleri kucagimiza almyi nasip eder rabbim
emacim ben senin yerine okurum cnm

Allah razı olsun canım Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah

içime hamilesin gibi doğuyor biliyormusun
benım aşıda erken adet oldum 2 3 gun sende olmayınca adet sankı tuttu gibime gelıyo
bu ay takvımle görcez sankı seni :)

üzülme canım hayırlısı hakkında inş. yıl içerisinde dolay kucaklarımız :)

1 hamiş daha cıkardık tebrik ederım inş.

Amin canımmm Mevlam hiç birimizin kucağını boş koymasın inş

EMA'cım 1 yasini ben okurum canım senin adına artı ayetel kürsilerinide okurum.......Allah kabul etsin üzülme sende bol bol dua et canım.....rabbim yardımcımız olsun....öpüyorummm......

Allah'ım darda koymasın sizleri canım.Dualarım hep sizlerle en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana da burda ki diğer arkadaşlara da Yüce Mevlam AMİN

canım ya duygusal mı geldi yazdıklarım kıyamam sana sen ağlama ben 9 senedir ağlıyorum bu dert yüzünden inşallah artık benimde yüzüm güler daha güzel yazılar yazarım:34::34:

hz Allah kimseye atamasın evlat. ben 2.5 yıllık evliyim bi arkadaşım dokuz yıldan sonra hamile kaldı gelecek ay doğum yapacak darısın tüm istyenlerin başına hayırlı bi şekilde inş...

bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum arkadaşım. :5: tefekkürle allaha yönelmeye çalışıyorum ama içimdeki hüznü bastırmakta zorlanıyorum.:110: :2: inşallah okunan duaların vesilesiyle Rabbim önümüzdeki ay sana yavrunu bağışlar .

arkadaşlar bu hafta bende okuyamıcam kırmızılar yüzünden . eğer Ya Variste sıkıntı yoksa onu çekebilirim tabi oluyorsa. ona göre listeyi yenilersiniz bende isim karşılığıma bakarım.

ayşecim İnşallah yükselir canım merka etme :) sen bize vesile oldun bu topikte birbirimize dua etmemizi sağladın, sebepler aleminde sende bir sebep oldun. Rabbimde bizim dualarımızı sana sebep kılsında İnşallah 2 gün sonra değerlerin çok iyi çıksın ve inşallah o güzel heyecanı canı gönülden bizde senle beraber hissederiz. Allahım umutlarını boş çevirmesin kendine çok dikkat et kesinlikle ,ayaklarını asla üşütme canım sıcaksu felan koy inşallah bebişin sımsıkı tutunsunda bırakmasın seni emi...:3:

biz E_M_A ile bu ay fos çıktık senin aşılaman inşallah hayırla ve sağlıklı bir yada iki :9: bebişle sonuçlanır :emir_bebek: , Allahım inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :119:

Önümüzde ki ay Rabbim hepimize nasip etsin inş canım.2013 ün hepimiz için hayırlı bir yıl olmasını diliyorum Rabbimden.Evlerimiz çocuk sesleriyle şenlensin inş.Ayşemizinde daha güzel haberlerini alırız inş AMİN

Ayse cim ben dualari okudun canim benim adima yazdiklarini
ozlemin yerine de meryem suresi haric hepsini okudum. Kalan 1 meryem suresini de okumaya calisacagim ins

Yeni yil Once bİzlere sagligin huzurun oldugu bir yil olur ins. Dualarimiz hayirlisiyla kabul olsun ins bu sene
Tum arkadaslarda ins bu sene hayirli ve saglikli meleklerine kavusur ins. Rabbim hicbirinizin kucagini bos birakmasin ins.

Ecrin cnm 1 yasin okudum senin İcin cnm.
Allah kabul etsin ins. Amin amin amin

selamınlayküm nasılsınız arkadaşlar

ben 2 yasin şerif
1 meryem
15 ayetel kürsi
350 ya varis

bitirdim ALLAH cc kabul etsin

hakkınızda hayırlı ise tez zamanda evladlarınıza kavuştursun inşALLAH .........

Cnm ben senin icin 1 yasin okudum cnm rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım

Ayşecim canım benim çok sevindim çok,inşaallah değerin yükselir,umutlandırmak istemedim seni ama içime doğmuştu sanki senin haberin,inanıyorum ben sonuçlar olumlu olacak inşaallah,Rabbim değerlerini de mutluluğunuzu da şükrünüzü de kat be kat artırsın canım :16: Dualarımdasın,sende eksik etme dualarından :nazar:

ben test yapptım daha ongunum vardıı amaaa:):):):):) sıırf nasıl bişii diee sonuuuuuuuuuuuuuucc negatiiiiiiiiiiiff:):):)):):1::1::1::1::1::1::1:

Denedin ve öğrendin testi yani :27: On gün sonra sonuç pozitifffff dersin inşaallah :49:

ayşecim bu haberi ilk gördükten sonra hemen bir abdest aldım.yasin ve esmaül hüsnayı okudum.senin için ve buradaki tüm arkadaşlarım için dua ettim.Allahım kabul etsin inş.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.seninde bebişin tutunsun.herşey hepimiz için güzel olsun.

Ne kadar ince düşüncelisin,Allah senden razi olsun,kabul etsin dualarını..Başkasına ettiğimiz dualara Melekler amin aynısı sanada olsun derlermiş.Ayşeden sonra senin haberini alırız inşaallah.. :38:

ilahi asenat.eğer pozitif çıksaydı türünün ilk ve son örneği olurdun heralde.canım hamile olabilirsinde.ama biraz sabret be tatlım.kendinide strese sokuyosun böyle yaparak.olacak inş.

:27: :27: :27:

bana da dua edin bnde edeim ama hala vajiyim nasıl olacak bilmiorum:(

Ahh bilirim o illetin nasıl bişey olduğunu.Bende çektim zamanında.Allaha şükür kurtuldum.Sorun olursa yardımcı olurum canım,hangi aşamadasın ne kadarlık evlisin.İnan bana çok kolay bir şekilde kurtulabilirsin,yardımcı olurum,herşey beyinde bitiyor kesinlikle.Rabbim kurtulmanı nasip etsin. :34:

9 kişi var şuan. sadece ikimiz konuşuyoz. umarım hepimiz iyi bir yıl olur. geldiğimden beri(yaklaşık 2 ay oldu) sanırım 10 kişinin hamilelik haberini aldım. iğne ucu kadar vesile olabildim mi bilmiyorum. umarım her ay 10 hamile çıkar:)
sen de moralini bozma sakın. anlaşılan senin bebiş oyunbaz olacak:) onunla konuş ve sana tutunsun.

Aminnnn :16:

İyigeceler can arkadaşlarım Allah hepimize sağlıklı mutlu hayırlı ve bol bebişli yıllar nasip etsin.Kİmseye evlat hasreti acısı vermesin.En önemliside sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.inşallah hepimiz güzel haberleri arka arkaya veririz ve bebeklerimizle ilgili konuşuruz inşallah.Allah gönlünüzce versin:16::3::nazar::54:

Aminnnnn :16:

Mekkemizin fethi hayırlı olsun:16::nazar:Allah müslüman dolu bir dünya nasip etsin ve şu okunan duaların hürmetine gönlümüzdekileri niyetleri kabul etsin, iyigeceler Allah'a emanet olun:16::nazar::3:

Amin...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,bizlere de hayırlı anne-baba olmayı nasip etsin :nazar:

Kızlar şimdidn günaydın..... Hayırlı sabahlar.... Ben ancak öğlene doğru gelirim ben gelene kadar 20 30 sayfa yazmış olusunz siz zaten ben onları okuyana kadar ikndi olur sonra ben çıkaım siz yine tam gaz yazarsınz ve bu böylece devam eder yarın gece görüşmek üzere.... Sizce ben hamilemiyim belimde hafif bi ağrı var göğüslerimde sızı bide etrafı sivilce gibi belli oldu 2 ocakta test yapmam lazım amaaan ne karışık bi mesaj oldu demi neyse anlarsınz siz herhalde gece vakti bu kadar yazılıyo ii geceler anacııımmm:))))

İnşaallah hamilesindir,Rabbim gönlünüze göre versin :49:

Emacım canım sıkma canını,bende sabah gördüm kırmızıyı,leke şeklindeydi.Bir iki gün geçsin bakalım,gelecek mi devamı.. :26: Napalım güzelim,elimizden gelen bişey yok,tevekkül edelim.Ettiğimiz ve edilen dualar hürmetine,Rabbim bizede nasip edecek inşaallah en kısa ve en hayırlı zamanda :38: Allah herkesin gönlüne göre versin :31:

Back
X