Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Vck arkadaşım sana 100tefriciye okumuştum gözünden kaçmıştır belki diye tekrar yazıyorum bilgin olsun Rabbim kabul etsin[/QUOTE]

haklısın canım listemde yazılı değil gözden kaçmış gerçekten Allah razı olsun.
bu arada canım senin ve ecrin arkadaşımın yasinleri için haber bekliyorum sizlere sayı hakkında belli olunca dönücem
Rabbim inşallah fazla aratmadan evlatlarınıza kavuştursun amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Vck arkadaşım sana 100tefriciye okumuştum gözünden kaçmıştır belki diye tekrar yazıyorum bilgin olsun Rabbim kabul etsin

bu arada canım senin ve ecrin arkadaşımın yasinleri için haber bekliyorum sizlere sayı hakkında belli olunca dönücem
Rabbim inşallah fazla aratmadan evlatlarınıza kavuştursun amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

Sağolasın canım Allah razı olsun
Rabbim gönlümüzdeki muratları hayırlısıyla tez zamanda nasip ederrr:16::16::16::16::emir_bebek:

Rabbim inşallah fazla aratmadan evlatlarınıza kavuştursun amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Rabbim gönlümüzdeki muratları hayırlısıyla tez zamanda nasip ederrr:16::16::16::16::emir_bebek:[/QUOTE]

bu arada yasin ve meryem suresi eksiğin varsa okuyayım henüz regl olmamışken canım

Selam kızlar :16:

Ben bi geçmişi okuyup geliyom,yine çok konuşmuşsunuz yaa :52: :52:

Bu arada ben dün okunduğunu yazmıştım dualarımı,gözden kaçmış sanırım.Listeye okudum diye ekleyebilirsin arkadaşım,eşim okudu,Allah kabul etsin.

kzlar ya kusura bakmayın gıremıyorum esım cumaya gıttı öyle gırdım tel bıle elıme aldırmıyo..artık o yokken gırerım ve alışacak bu duruma..
2 de randevum var dr a kan verdım tekrar dan dua edermısınız kızlar olumsuz bısey olmaz ıns

dualarımız seninle canımm bebişin seninle unutma bunu....

kızlar size b,şey danışacağım şimdi ben adet oldum ya üçün gü günü gidip yine test vermem lazım ama pazara gelio geçen ayda böle pazara denk gelmişti doktor bu ay tekrar yapalım test demişti şimdi ben ne yapcam dördüncü günü pek sağlıklı olmoyo galiba test özel bi iki hastane ile görüştüm jinekolog yokmuş hafta sonu akıl verin da acilden devlet hastanee leri yapar mı...

kays cım sanıırm hormon testinden bahsediyorsun adetin 2-3. günü yapılıyor...benimde 3. günüm pazara gelmiştii 2 . günüü gitmiştimm.....doktorum bu şekilde demiştii...özel olsa cumartesileri yaptırabilirsin...ne bileyim devlet hastanelerine de bir sorr...benim özeldii...devlet hastanelri hakkında bilgim yok...

Dua listemiz

duru1616== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar::nazar:tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar::nazar:ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
YASEMINSEZA==2 TANE YASIN 1 MERYEM 15 AYET EL KURSI 350 TANE YA VARIS OKUDU
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
:nazar::nazar:ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

:nazar::nazar:taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar::nazar:rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okududilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SEVİL61==2 TANE YASIN 1 MERYEM SURESI -15 AYET EL KURSI-350 YA VARİS OKUDU
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUDU
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis ESMA OKUDU

yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

:nazar::nazar:redhaır redgırl==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SARDUNYASİ................................
melek181....................................

selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

notlar
EMA 1000 TANE YA VARİS OKUDU
livpe.. yasen..seminay 84...bu haftada okumadığı takdirde listeden çıkarılacak...

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

Son düzenleme:
Vck cnm 100 tane okudum. Allah im kabul etsin ins amin.
Eger eksigin varsa soyle okuyayim cnm. Sayin karismasin diye konustugumuzdan fazla okumadim.
Msj begen olur mu gordugunu bilim :))

canım arabamı sattım tüpbebek yapmak için gerçi para elden sabun gibi akıyor tedavi olmasamda o para gidecek akbabalar sırada parayı almak için pusuya yatmış bekliyorlar ne ana ne baba dertten anlamıyor kaynanam bana ne dedi biliyormusun arabanızı sattınız getirin parayı görümcenin borcunu verin dedi bende bebek yapıcam veremem paramı deyince Allah senin cezanı vermiş zaten çocuğun olmuyor dedi işte eşimin annesi bana bu sözleri söylemişken ve sorun oğlundayken halen bana çamur atıyorsa ben halen evladım olsun diye bu kadar çabalıyorken bebeğimin bana gelmemesi benim içimi birkere daha yakıyor.işte dedim ya durum ne olursa olsun herşeye rağmen bebeğim için hep mücadele edicem

Şu mübarek günde kayınvalideni Allah'a havale ediyorum,Rabbim hidayet izan merhamet versin.Sıkma sakın o güzel canını.Rabbim inşaallah çok ama çok kısa bir zaman içinde,sana sağlıklı hayırlı güzeller güzeli evlatlar nasip eder,eviniz Cennetin kokusuyla dolar,bebeklerinle ilgilenmekten başkalarının sözlerini takacak zaman bulamazsın inşaallah.Rabbim kalpleri niyetleri bilendir,dualara icabet edendir.Rabbimin çok güzel kulları var,Ona hakkıyla ibadet eden,kulluk eden,yürekleri yanan Allah aşkıyla,Rabbim o güzel kullarının hürmetine,salih kullarının ağzından çıkarmışçasına günahsız ağızdan çıkan dualar hürmetine,bizleride o dualara katsın ve kabul etsin.

ıster ıstemez korku var ıcımde sende böyle oluyormuydun canım..hep dua edıyorum dıs gebelıkten dusukten korkuyorum..
eşimde evdeyken bırakmıyo gırme dıyo onada sınır oluyorum ama allah razı olsun benı ellerıyle beslıyo ..dılerım rabbım bu cuma saatınde tum bebek ısteyenlerle bırlıkte burdakı guzel kardeslerıme de nasıp eder ıns

Amin canım.Kötü düşünme sakın.Rabbim nasip etti,kabul etti dualarını.İnşaallah sağlıklı kucağına aldığın günleride göreceksin,göreceğiz.Güzel düşün canım,güzel olsun.Allaha emanet olsun....

bugun pek kötüyum dünden beri yarın adet olmam gerek psikolojım tavan yaptı gene sürekli ağlıyorum. :(
yarabbim akranlarımızdan geri koymasın bizi, kucagımızı boş burakmasın. salih ameller işleyecek hayırlı evlatlar versin,evlatla sınamasın nolur. ablamın hamile oldugunu öğrendim bugün hem deli gibi mutluyum bi yigen daha olcak hemde kendime üzülüyorum. hepiniz yakınlarınıza yaşadınız bu duyguyu kıskanmak deil bu yada istememek deil biliyorsnuz. galiba artık gücüm tükeniyor :(

İnşaallah sende bir iki ay içinde hayırlısı ile hamile kalırsın.Ablanla bebeklerinizi beraber büyütmek nasip olur.Kardeş gibi büyürler iki kuzen.Rabbim tez zamanda nasip eylesin canım.

Rabbım bu yasadıgım sevıncı sızede yasatsın ıns canlarım benım

Amin canım aminnn inşaallah...

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah bugun bir arkadasimin hamile haberini aldim surpriz bir sekilde cunku tedaviye gun sayiyordu hem yasi hemde esinden dolayi esininde sperm azligi vardi....kendi kendine hamile kalmis sukurler olsun Rabbime...yine burda taninigim bir kadin 47 yasinda ve bebek sahibi oldu tup bebek yontemiyle doktorlara bile surpriz olmus dusunsene Rabbim nekadar buyuk veriyor iste hazinesi bol.kaynana faktorune gelince ben hep soylerim Kaynana rafta pamukmus dusmus gelinin basini yarmis diye:1::1::1::1::1::1: iyiside kotusude batiyor bir ogul kiskancligi var hepsinde niye boyleler anlamiyorum hangi devirde yasiyoruz degisti artik hersey.... hamile kalinca kiz dogarsa yinede kadini suclayan bir toplumuz cunku...takma kafana sen onu insallah esin destekcidir bu konuda sana...ben kaynana konusunda biraz daha sansliyim cunku yaninda degilim bide ulke asiri oturuyorum evlendigimden beridirde biraz mesafeliyimdir saygida kusur etmem ama hepsi bu belkide benim yaptigim yanlistir ama kafam cok rahat...
neyse canim Rabbimden umit kesilmez dua kapilari hic kapanmiyor ellerimizi actik YARABBI duy bizi su mubarek saatte kucaklarimizi doldur icimize bir heyecan ve her annede olan o sevimli korkudan ver Rabbim aglayan gozlerimiz artik sevincten aglasinlar sana layik peygamberimizin(sav)ummetine layik cocuklar yatistirebilmeyi nasip et bize Hz Zekeriyaya nasil verdinse Hz Ibrahime nasil verdinse bizlerede ver Rabbim ve burda olan tum kardeslerime ver Rabbim AMIN Insallah

Aminnn aminn....

--------------------------------------------------------------------------------

Bebek Gel Artik...

Nerdesin Sen Yavrucuğum Yaaa?oysa Yanimda,kollarimda Olmaliydin çoktandir...neden Randevularina Geç Gelenlerden Oluyorsun Bebeğim?
Sokakta Kadinlarin Biri Elinde Diğeri Karninda...yolda Koşuyor Diğeri..anneleri Fazla çocuktan Bikmiş Olmali Ki Kedi Yavrusu Gibi Ensesinden çekiyor özensizce Onlari..dünyanin En önemsiz şeyi Gibi..oysa Sen öyle Mi Olacaksin?
Sebepsiz Mesnetsiz Sikintilarla Boğuşuyor Yüreğim..kabuslara Yenik Düşüyor Rüyalarim...oysa Gülücüklerinle Gülümsemekti Hayalim.gel Be Bebeğim...
Sen Bana özlemi, Hasreti Tattirdin Daha Gelmeden.daha Gelmeden Hakkima Girdin.ama Benim Senin üzerinde Analik Hakkim Olmayacak.gel (ki Eğer Gelirsen)yaşantimiza Katacağin Neşe Ile Asil Sen Beni Borçlu Kilacaksin Varliğina Karşi
Biliyor Musun Bebeğim Yeni Doğan Bebeklerin Kulağina "geldiğinyerlerde Benim Bebişimi Gördünmü Ne Zaman Dünyaya Geliş Biletini Alip Gelecek?"diye Fisildiyorum
Hiç Konuşamiyorum Bilsen..oysa Dudaklarim Sicakliğina Ve Yavrum Uyandin Mi Bebeğim Demeye Muhtaç.
Rüyalarimda Senle Birlikte Olup Uyaninca Kaybediyorum.ne Zaman Senin Sesinle Uyanacağim Ve Ne Zaman Uyaninca Seni Kaybetmeyeceğim?
Peki..bunca Sözden Sonra Da Halen Gelmeye Ikna Olmadiysan Sen Bilirsin.ama Bil Ki Ben Iyi Bir Anne Olurum Seçim Senin.umarim Anlarsin Bir Gün Beni Ve Umarim O Zaman Iş Işten Geçmiş Olmaz.inatçi Bebek Ahhh Bebek...hayallerime Bile Yasak Koyuyor Baban.her Ay ümitlenip Her Regl Döneminde Yikildiğim Için Bana Seni Düşünmeyi Bile Yasakladi.hayalleri Insani Hayalkirikliğina Sürüklermiş Diyor...hayallerimi De Kaybedersem Yaşayamam Ki..bir Gelsen De Babani Da şaşirtsan...sana Sevgilerimi öpücüklerimi Gönderiyorum Bebeğm..ve Ağliyorum Gel De Dindir Gözyaşlarimi . ne güzel yazmış bu yazıyı yazan değil mi...

Bizim babamızda bana demişti üzülürsün diye tanıyormuş ben ki test yaptırmamış şimdi berbat bi haldeyim hiç bi iş yapmak istemorum evim darma dağın ve ağlıyorum... Allahım lütfeeennnn.................
.

:5: :5: :5: Bekleyiş zor...İmtihan zor olunca mükafat ona göre,daha güzel olacak inşaallah.....Bir tanıdığım vardı en az 4-5 senelik evli.Bebekleri olmuyordu,denemediği şey kalmadı,bitkisel dua vs vs....Tüp bebek için karar veriyolar en sonunda,bi ay gidiyo.Diğer ay gittiğinde hamile olduğunu öğreniyo.Şimdi bebekleri oldu,hemde üçüz....Tedavisiz,doğal yolla.Kurban olduğum Rabbim,vereceği zamanı en iyi biliyor.O kadar bekleyişin sonunda,kavuştu üç meleğine.Maşaallah birde o kadar güzeller ki,Rabbim korusun nazarlardan,hayırlı ömürler nasip etsin.....Her gecenin bir sabahı vardır,o mutlu sona yaklaştığımızı hissediyorum.Bazıları koşa koşa ulaşır,bazıları yürüye yürüye.Adım adımda olsa bizim bu yolculuğumuz,yolun sonunda Rabbimin emanet edeceği güzellik var,masumiyet var,bebeklerimiz var.Bunu bilmek bile,şükür sebebi....Rabbim çoooookkkkkkkkkk kısa zamanda hayırlısı ile hepimizi kavuştursun bebeklerimize.

Dua listemiz

duru1616== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar::nazar:tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar::nazar:ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
:nazar::nazar:ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

:nazar::nazar:taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar::nazar:rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okududilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUDU
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis ESMA OKUDU

yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

:nazar::nazar:redhaır redgırl==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak

selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis

notlar
livpe.. yasen..seminay 84...bu haftada okumadığı takdirde listeden çıkarılacak...

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur

Rabbim gönlümüzdeki muratları hayırlısıyla tez zamanda nasip ederrr:16::16::16::16::emir_bebek:

bu arada yasin ve meryem suresi eksiğin varsa okuyayım henüz regl olmamışken canım[/QUOTE]
sağol canım ALLAH razı olsun dualarımız bitti hepinizin sayesinde inşallah Rabbimin katında kabul olur.
Rabbim sizlerinde en yakın zamanda evlatlarınıza kavuşmanızı nasip etsin inşallah
Vck cnm 100 tane okudum. Allah im kabul etsin ins amin.
Eger eksigin varsa soyle okuyayim cnm. Sayin karismasin diye konustugumuzdan fazla okumadim.
Msj begen olur mu gordugunu bilim :))
sağol canımcım Allah razı olsun ya ben çok kötüyüm gözümden yaşlar sicim sicim akıyor kaç gündür kendime hakim olamıyorum
canım arkadaşlarım iyiki varsınız derdime derman oldunuz hepiniz inşallah Rabbimin adn cennetlerine girer kevser havuzundan kana kana içersiniz
Rabbim hepinizin hem dünyada hem ahirette yüzlerinizi güldürsün amin

Vck okuyim mi daha? Kac tane okuyim soyle. Ark agla rahatla ama sakin umudunu yitirme

Dua listemiz

ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis

notlar

Canım ayşe biliyordu..ilk listemizde artan 1 tane meryem suresi vardı onu ben okumuştum dualarımı okurken.....haberin olsun tatlım....

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim canım:70::70::70::70::70:evet canım her topikte varım işte tek başıma zaman geçirmektense sizlerle ömür törpülüyorum bazen diyorum ya kendi kendime ya Rabbim kimi çocuğu annesizlikle bizleride evlatsızlıkla sınıyorsun .keşke benim evladım yok o minicik cennet kokulu bebişlerimiz annesiz kalmasa onlara vereceğin hastalığı ölümü bana versen diye defalarca yalvarmışımdır Rabbime.benim bu dünyada gözü yaşlı bırakacağım evladım bile yok hiç bir bağım yok onları annesiz bırakma madem evladım bana gelmiyor en azından benim ona gitmeme izin ver :14::14::14::14::14:ne yazıkki ne ölüm ne yaşam hiç birşey insanın elinde değil

canım arabamı sattım tüpbebek yapmak için gerçi para elden sabun gibi akıyor tedavi olmasamda o para gidecek akbabalar sırada parayı almak için pusuya yatmış bekliyorlar ne ana ne baba dertten anlamıyor kaynanam bana ne dedi biliyormusun arabanızı sattınız getirin parayı görümcenin borcunu verin dedi bende bebek yapıcam veremem paramı deyince Allah senin cezanı vermiş zaten çocuğun olmuyor dedi işte eşimin annesi bana bu sözleri söylemişken ve sorun oğlundayken halen bana çamur atıyorsa ben halen evladım olsun diye bu kadar çabalıyorken bebeğimin bana gelmemesi benim içimi birkere daha yakıyor.işte dedim ya durum ne olursa olsun herşeye rağmen bebeğim için hep mücadele edicem

canım akşamdan sonra daha yeni girdim topiğe.ve yazını okuyunca tüğlerim ürperdi.nasıl bir annedir ki o oğlunun hayat arkadaşına.sevdiğine,eşine,böyle sözler söyleyebiliyor inanamadım.Allah sana sabır versin.kafana takmamaya çalış.herkes söyledikleri kadar insandırlar.ben sorun sende yada bende sözlerinede karşıyım.sorun diye bir şey yok.bunlarda bir çeşit rahatsızlık.bizim aramızda hiç olmaz böyle şeyler.sorun yok,nasip var.Rabbim ne yazdı ise onu yaşıyoruz.o yüzden hiç gocunma ve üzülme.bunu söyleyenler bence sorunlu.para mevzusuna gelince biz 11.5 yılda 40 binlira belkide daha fazla döktük bu yola.manevi yönden olduğu kadar maddi yöndende yıpratıcı bir süreç.ne yapalım sınavımız zorlu.Rabbim hepimizi bu uğurda yüzü gülenlerden eylesin.ve bizlerede anne olmayı nasip etsin.kayınvalidenin sözlerini sakın ama sakın takma. bir söz vardır lafa bakarım lafmı diye...................gerisini anlamışsındır.

Back
X