Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar nasılsınız..Ben bi tuhafım bugün,çok durgunum canım bişey yapmak istemiyo.Çok uykum var ama şu vakitte uyumak istemiyorum.

İçimden bişey yapmak gelmiyo,bugün dualarımdan bir tane bile okumadım.Mutluyum aslında ama ne bileyim bi sıkkınlıkta mevcut.Rabbim hayırlara çıkarsın.

Var mı güzel haberler,geçmişi okuyamadım da,herkes iyidir inşaallah.

kızlar nasılsınız..ben bi tuhafım bugün,çok durgunum canım bişey yapmak istemiyo.çok uykum var ama şu vakitte uyumak istemiyorum.

Içimden bişey yapmak gelmiyo,bugün dualarımdan bir tane bile okumadım.mutluyum aslında ama ne bileyim bi sıkkınlıkta mevcut.rabbim hayırlara çıkarsın.

amın canım sıkma kendını basla dualrına bak nasıl kendıne geleceksın
ben ıyıyım hamdolsun bu arada bugun tesadufen senın actıgın bı topiğe gırdım ne guzel kombınler yapmıssın bayıldım

Son düzenleme:
aaaaaaaa
hemile kalabilmiş olmana sevindim
ama tekrar dönmesine üzüldüm :(
demekki hayatında daha mucizeler olacak:)
üzülme sakın dua et, bizd eedicez senin için.

Canım çok sağol herşey bi anda oldu zaten ne olduğumuzu anlayamadık sevinirken düşük tehlikesini öğrendik 24saat yatağa çakılı kaldım sonra da gitti tutunamadı meleğim
Duadan başka çaremiz yok zaten maaleseffff

Canım ya çok üzüldüm,bi süredir yoktun aklımdaydın,insan ne diyeceğinide bilemiyor,Rabbim şefaatçi kıldı meleğini sana ve inşaallah en kısa sürede tekrar hamile kalıp,sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alman nasip olur.

İnşallah canım Dr.umda aynı şeyi düşünüyor bekle bakalım dedi tüp düşünürken geldi meleğimiz diyorduk ama kısmet napalım Rabbim neylerse güzel eylerrrrr
Amin canım aminnnnnnnn

Kızlar çıktım dayanamadım gerı geldım
ne yapıyorsunuz bakalım
gell gelll:1:piştimi yemekler...

SEYYAN, canım 42 yasin olarak not alır mısın???????
NURUSİMA; kızlar nurusima iyiymiş, agrılarondan dolayı yatıyormuş ve henüz ameliyat olmamış.
slm muhat nasılsın sende gözükmüyorsun bu sıralar herkesin canı sıkkın...neyse geçicii duurmlar olsunda....
nurusimanın ne ağrısı varmış onu anlamadım..

canım uzme sakın kendını senı beklıyor gercek alemde senı ısyeecek allahu tealadan
ıns rabbım tez zaamnda nasıp eder hayırlı saglıklı bı evlat

Tek tesellim o zaten şefaatçim olacak inşallahhhh
Rabbim herşeyin en iyisini bilir üzülüyorum ağlıyorum ama ben aciz bir kulum Rabbim böyle nasip ettiyse hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki

gell gelll:1:piştimi yemekler...

Slm muhat nasılsın sende gözükmüyorsun bu sıralar herkesin canı sıkkın...neyse geçicii duurmlar olsunda....
Nurusimanın ne ağrısı varmış onu anlamadım..

ocakta yemekler kısıkta pısıyor ..
Sennde mısafırın var oylemı
benım aılemden baska gelenım yok burda hıc arkdasım yok yanı
bı eşim bı sızler bı de aılem var

Kızlar nasılsınız..Ben bi tuhafım bugün,çok durgunum canım bişey yapmak istemiyo.Çok uykum var ama şu vakitte uyumak istemiyorum.

İçimden bişey yapmak gelmiyo,bugün dualarımdan bir tane bile okumadım.Mutluyum aslında ama ne bileyim bi sıkkınlıkta mevcut.Rabbim hayırlara çıkarsın.

iyi canım sen nasılsınsın....allah hayır etsin içindeki sıkıntılarııı....allah hepimizin yardımcısı olsun...:16:

amın canım sıkma kendını basla dualrına bak nasıl kendıne geleceksın
ben ıyıyım hamdolsun bu arada bugun tesadufen senın actıgın bı topiğe gırdım ne guzel kombınler yapmıssın bayıldım

Ayşecim esnemekten bi hal oldum ya,aslında öğleye kadarda uyudum ama çok uykum var.Uyumak istemiyorum hem vakitten dolayı hemde eşim bu gece nöbetçi,gece erken yatabilmek için...Duaları başlamış Kuranı Kerim okurken hayal ediyorum kendimi,bi başlasam akşama kadar kalkmam başından ama işte başlayacak gücüm yok şuan,yorgun muyum kırıklık mı var anlamadım ki...

Ay sağol canım,önceden sürekli yapardım o siteye girip kombinler,ne zamandır yapmıyorum,kimbilir şimdi ne güzel kıyafetler gelmiştir oraya ama....İyi olmanıza sevindim,Rabbim afiyet versin canım,nazarlardan korusun.

Canım çok sağol herşey bi anda oldu zaten ne olduğumuzu anlayamadık sevinirken düşük tehlikesini öğrendik 24saat yatağa çakılı kaldım sonra da gitti tutunamadı meleğim
Duadan başka çaremiz yok zaten maaleseffff

İnşallah canım Dr.umda aynı şeyi düşünüyor bekle bakalım dedi tüp düşünürken geldi meleğimiz diyorduk ama kısmet napalım Rabbim neylerse güzel eylerrrrr
Amin canım aminnnnnnnn

Canım Baharda tüp düşünürken meleğine kavuştu..Şimdi sende diyosun tüp düşünüyorduk diye,Rabbim büyüktür,inşaallah meleğin sana tekrar gelir ve hiç bırakmaz seni..Bu arada şu tüp bebeği bende düşünmeye başladım,bi yanım olacak az kaldı diyo ama eğer olmazsa da yazın denesek mi diyorum hayırlısı Rabbimden.Birbirimize çok dua edelim inşaallah....

tek tesellim o zaten şefaatçim olacak inşallahhhh
rabbim herşeyin en iyisini bilir üzülüyorum ağlıyorum ama ben aciz bir kulum rabbim böyle nasip ettiyse hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki

aglama ne olur canım benım bak yıne olacak kucagına alacaksın ıns..
Sabret hayırlısıyla rabbım nasıp edecek ıns

iyi canım sen nasılsınsın....allah hayır etsin içindeki sıkıntılarııı....allah hepimizin yardımcısı olsun...:16:

Hamdolsun canım da çok uykum var ya,gözlerimden uyku akıyo resmen...Amin kuzum amin cümlemizin.Pek kimse de yok heralde bugün,sessiz kalmış biraz topik,nerdesiniz hatunlarrr :3:

ocakta yemekler kısıkta pısıyor ..
Sennde mısafırın var oylemı
benım aılemden baska gelenım yok burda hıc arkdasım yok yanı
bı eşim bı sızler bı de aılem var
afiyet olsun şimdidenn... normalde benimde burda gelenim yokkk....komşuluk yok her zamaan dile getiriyorum da burda üniv.bir tanıdığın kızı okuyorda...fırsat buldukça yanıma uğruyor...bana anka yı gezdirecekk ama bir türlü fırsat olmadıı...cumarteside olmayabilirim yanii..yemeğe yatıya çağırdım öyle işte..
inşallah zamanla arkadaşlarımız olur...ne ailem varrr ...senede 1-2 kişi geliyorr bu durumu hiç sevmiyorum ama...bursada öylemiydii evi temizlemeye vakit bulamıyordum...:1:

Hamdolsun canım da çok uykum var ya,gözlerimden uyku akıyo resmen...Amin kuzum amin cümlemizin.Pek kimse de yok heralde bugün,sessiz kalmış biraz topik,nerdesiniz hatunlarrr :3:
uyuyabilirsen uyu belkii kendine gelirsin...bi kaç gündür durgun topik kimi sıkıntılı kimi yoğun iş güç iştee...hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun...

ayşecim esnemekten bi hal oldum ya,aslında öğleye kadarda uyudum ama çok uykum var.uyumak istemiyorum hem vakitten dolayı hemde eşim bu gece nöbetçi,gece erken yatabilmek için...duaları başlamış kuranı kerim okurken hayal ediyorum kendimi,bi başlasam akşama kadar kalkmam başından ama işte başlayacak gücüm yok şuan,yorgun muyum kırıklık mı var anlamadım ki...

Ay sağol canım,önceden sürekli yapardım o siteye girip kombinler,ne zamandır yapmıyorum,kimbilir şimdi ne güzel kıyafetler gelmiştir oraya ama....iyi olmanıza sevindim,rabbim afiyet versin canım,nazarlardan korusun.

canım baharda tüp düşünürken meleğine kavuştu..şimdi sende diyosun tüp düşünüyorduk diye,rabbim büyüktür,inşaallah meleğin sana tekrar gelir ve hiç bırakmaz seni..bu arada şu tüp bebeği bende düşünmeye başladım,bi yanım olacak az kaldı diyo ama eğer olmazsa da yazın denesek mi diyorum hayırlısı rabbimden.birbirimize çok dua edelim inşaallah....

canım esın ne ıs yapıyo .gecelerı yalnız zor oluyormu..
Bu saatte uyumamaya calıs canım
rabım bu sıkıntı halını hayırlara cıkarsın ıns
kıyafetlerın fıyarını hıc gormedım ama çok ucuk demıssın
benımde kaynımın dugunu var 1 ay sonra e ozaman karnım dahada buyumus olacak şık ta gıyınnmem gerekıyo nasıl bısey alsam bılemedım..

benımde kaynımın dugunu var 1 ay sonra e ozaman karnım dahada buyumus olacak şık ta gıyınnmem gerekıyo nasıl bısey alsam bılemedım..
ayy ikindi zamanı dimiii uyunmaz...:18:

afiyet olsun şimdidenn... Normalde benimde burda gelenim yokkk....komşuluk yok her zamaan dile getiriyorum da burda üniv.bir tanıdığın kızı okuyorda...fırsat buldukça yanıma uğruyor...bana anka yı gezdirecekk ama bir türlü fırsat olmadıı...cumarteside olmayabilirim yanii..yemeğe yatıya çağırdım öyle işte..
Inşallah zamanla arkadaşlarımız olur...ne ailem varrr ...senede 1-2 kişi geliyorr bu durumu hiç sevmiyorum ama...bursada öylemiydii evi temizlemeye vakit bulamıyordum...:1:

canım benımde kuzenım oturuyo yarım saatlık mesafemız var oda çalısıyo arada tatılınde gelıyo..
Ne guzel senın adına sevındım yatıya kalacak ıyı vakıt gecırırsınız
aılen nerde çok mu uzak
şükürkı bızımkıler 1 saat mesafedeler aydan aya gorusuyoruz

hamdolsun canım da çok uykum var ya,gözlerimden uyku akıyo resmen...amin kuzum amin cümlemizin.pek kimse de yok heralde bugün,sessiz kalmış biraz topik,nerdesiniz hatunlarrr :3:
ayy sorma
bugun ben hep burdaydım kıme hosgeldın dedıysem hemen gıttı

ayy ikindi zamanı dimiii uyunmaz...:18:

evet canım kerahat vaktı uyunmaz

uyuyabilirsen uyu belkii kendine gelirsin...bi kaç gündür durgun topik kimi sıkıntılı kimi yoğun iş güç iştee...hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun...

Dayanamazsam akşamdan sonra uyurum belki,havada acayip rüzgarlı kesin yağmur yağacak :18: :18: Amin canım :nazar:

Canım eşim özel bir yurtta din görevlisi :34: Yok canım zor gelmiyo,elhamdülillah alıştım.Sadece hava gökgürültülü şimşekli olduğu zamanlar,evde kalıp sabah namazına gidiyo.Çünkü ben gökgürültüsünden çok korkarım.Sanırım hava bugünde öyle olacak gibi,geç gider sanırım oyüzden :1: Amin ecmain canım:3:

Evet Ayşecim aşırı pahalı,bak bu siteden kombin yapıyodum

Polyvore

Sen nasıl bir kıyafet düşünüyodun,senin için şimdi modanisaya girdim hemen bu elbise gözüme çarptı

İnci İşlemeli Dantelli Elbise - Pudra - Pınar Şems

Dökümlü elbiseler,karnını pek göstermez sanırım,daha rahat olur hem :26: Hayırlı olsun düğününüz ve eltin :27:

canım benımde kuzenım oturuyo yarım saatlık mesafemız var oda çalısıyo arada tatılınde gelıyo..
Ne guzel senın adına sevındım yatıya kalacak ıyı vakıt gecırırsınız
aılen nerde çok mu uzak
şükürkı bızımkıler 1 saat mesafedeler aydan aya gorusuyoruz
sağol canım....ben ankara...onlar bursada...neyse kızlar yine görüşürüz....namazdan sonra yasinlerimi okucammm...:16:

Back
X