Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

dayanamazsam akşamdan sonra uyurum belki,havada acayip rüzgarlı kesin yağmur yağacak :18: :18: Amin canım :nazar:

canım eşim özel bir yurtta din görevlisi :34: Yok canım zor gelmiyo,elhamdülillah alıştım.sadece hava gökgürültülü şimşekli olduğu zamanlar,evde kalıp sabah namazına gidiyo.çünkü ben gökgürültüsünden çok korkarım.sanırım hava bugünde öyle olacak gibi,geç gider sanırım oyüzden :1: Amin ecmain canım:3:

Evet ayşecim aşırı pahalı,bak bu siteden kombin yapıyodum

polyvore

sen nasıl bir kıyafet düşünüyodun,senin için şimdi modanisaya girdim hemen bu elbise gözüme çarptı

inci işlemeli dantelli elbise - pudra - pınar şems

dökümlü elbiseler,karnını pek göstermez sanırım,daha rahat olur hem :26: Hayırlı olsun düğününüz ve eltin :27:

masallah ne guzel bı meslegı var yavrunu çok sanslı olacak boyle guzel anne babanın evladı olacak
bende korkuyorum gokgurultusu olunca dolasamıyorum evın ıcınde
ÇOK TESEKKUR EDERIM CANIM ARKADASIM HEMNDE BENIM ICIN BULMUSSUN
çok sık begendım ama bu kıyafetı sonradan gıyemem sanırm ıllakı dugunlerde gıymem gerekır demı
eltım ıyı bırıne benzıyo ıns oyle devam eder :1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
canım belki gelmez...ay inşallahh bebiştir...1-2 gün bekle istersen testte yapp..

kolay gelsin canım ..yarın belki bende giremem yarın akşam misafirim gelebilirr...bu akşamdan arıcak yanii ...hazırlık falan yapmam gerekk....kendine dikkat et ...hastalığım bitti...en kısa zamanda senin cüzünüü okucammm canım...

merhaba canım ...ay hamile kalmışsın bu güzel haberini alamadan .....düştüğünüü öğrendik....:50:allah büyük canımm..çok geçmiş olsun......inşallahh yine gelir....allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..

merhaba aramıza hoşgeldin..

iyi canım ..evet bir girip çıktıı...o zaman yattt yorma kendiniii....hayırlısıylan dünyaya da gelicekk...üzülme ....allah yardımcınız olsun..anladım ki hamile kalmakla iş bitmiyor...:50:

zaten bekliycem canım pazartesiye kadar.öyle bi test yapayım dedim gelmezse.zaten gelmezse o güne kadar 5 gün gecikmiş olacak.çıkar mı ki testte?

masallah ne guzel bı meslegı var yavrunu çok sanslı olacak boyle guzel anne babanın evladı olacak
bende korkuyorum gokgurultusu olunca dolasamıyorum evın ıcınde
ÇOK TESEKKUR EDERIM CANIM ARKADASIM HEMNDE BENIM ICIN BULMUSSUN
çok sık begendım ama bu kıyafetı sonradan gıyemem sanırm ıllakı dugunlerde gıymem gerekır demı
eltım ıyı bırıne benzıyo ıns oyle devam eder :1::1::1::1::1::1:

Evet canım ben eşimden yana çok şanslıyım,elhamdülillah Rabbim dualarımdan fazlasını nasip etti :69:

Eşim melek gibidir,inşaallah ikinci bir melek olarak Rabbim bebeğimizi hayırlısıyla nasip eder bize :31:

Canım benim korkum önceden çok daha fazlaydı,gündüzleri aştım artık korkmuyorum,aslında bazen gecede korkmuyorum.Ama yinede hava durumu benim için stres meselesi.Aman canım sen dikkat et kendine,bol bol La Havle tesbihini oku,inşaallah daha da hafifler korkun,etkisini görürsün...

Evet canım bu tam düğünlük oldu,şıkır şıkır :1: Daha günlük birşeyler mi istiyosun,sizde bebek mevlüdü nasıl olur,ne giyersiniz?

İnşaallah canım,Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hep,onlarada sizede hayırlı geçimler versin :nazar:

merhabalar.... ben aranıza yeni katıldım ... 1.5 yıllık evlıyım be 8 aydır korunmuyoruz .. bu zaman zarfı ıcınde bırde kıst amelıyatı oldum sol yumurtalıgımın yarısını almak zorunda kaldılar..ve hala bebek sahıbı olamadım. inanın cok kötu durumdayım yarın hormon testı yaptıracagım eskısehırde sonucları merak edıyorum...benım sorum su adetın 3. gunu hormon testı yaparken neler yapıyorlar.. alttan muayene yok dimi :((((

evet canım ben eşimden yana çok şanslıyım,elhamdülillah rabbim dualarımdan fazlasını nasip etti :69:

Eşim melek gibidir,inşaallah ikinci bir melek olarak rabbim bebeğimizi hayırlısıyla nasip eder bize :31:

Canım benim korkum önceden çok daha fazlaydı,gündüzleri aştım artık korkmuyorum,aslında bazen gecede korkmuyorum.ama yinede hava durumu benim için stres meselesi.aman canım sen dikkat et kendine,bol bol la havle tesbihini oku,inşaallah daha da hafifler korkun,etkisini görürsün...

Evet canım bu tam düğünlük oldu,şıkır şıkır :1: Daha günlük birşeyler mi istiyosun,sizde bebek mevlüdü nasıl olur,ne giyersiniz?

Inşaallah canım,rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hep,onlarada sizede hayırlı geçimler versin :nazar:

ne guzel demı eslerden yana razı olmak rabbım basımızdan eksık etmesın ıns
rabbım yakın zamanda da melegınızı de verecektır buna yurekten ınanıyorum
bu elbıseyı çok ama çok begendım fakat sonradan nerde gıyıcem dıye dusunuyorum
tuhaf demı sık olmak ıstıyorum ama sonradanda kullanmak ıstıyorum :1::1::1:gunluk olursada sıradan olmus olur demı
bebek mevlıtlerıne çok gıttım anneyle bebıs daha sık gıyınır ıns bızede nasıp olur canım
amın duaların ıcın

merhabalar.... Ben aranıza yeni katıldım ... 1.5 yıllık evlıyım be 8 aydır korunmuyoruz .. Bu zaman zarfı ıcınde bırde kıst amelıyatı oldum sol yumurtalıgımın yarısını almak zorunda kaldılar..ve hala bebek sahıbı olamadım. Inanın cok kötu durumdayım yarın hormon testı yaptıracagım eskısehırde sonucları merak edıyorum...benım sorum su adetın 3. Gunu hormon testı yaparken neler yapıyorlar.. Alttan muayene yok dimi :((((

çok ama çok gecmıs olsun canım rabbım tez zamanda bebek nasıp etsın ıns
daha yenı evlısın neden hemen yumurtalıgıının yarısını aldılar kı
hormon testı yaptırdım zamanında dr alttan muayene etmıstı benı
allah yardımcın olsun

ne guzel demı eslerden yana razı olmak rabbım basımızdan eksık etmesın ıns
rabbım yakın zamanda da melegınızı de verecektır buna yurekten ınanıyorum
bu elbıseyı çok ama çok begendım fakat sonradan nerde gıyıcem dıye dusunuyorum
tuhaf demı sık olmak ıstıyorum ama sonradanda kullanmak ıstıyorum :1::1::1:gunluk olursada sıradan olmus olur demı
bebek mevlıtlerıne çok gıttım anneyle bebıs daha sık gıyınır ıns bızede nasıp olur canım
amın duaların ıcın

Amin canım amin inşaallah :nazar:

Bilmem ki canım,bende sanırım bu kadar şıkır şıkır tercih eder miydim bilmiyorum.Belkide ederdim,kardeşlerin düğünü,onlardan yakın kimsede yok.Amaan takıl kafana göre,sen bilirsin,ne giysen yakışır zaten :52:

Şu resimleri gördüğümden beri hep hayal kuruyorum,bebeğimin mevlüdünde böyle olalım kuzumla diye :nazar: :52: :52:

179621_445710988833668_758503168_n.jpg

577294_446961282041972_1089795266_n.jpg

merhabalar.... ben aranıza yeni katıldım ... 1.5 yıllık evlıyım be 8 aydır korunmuyoruz .. bu zaman zarfı ıcınde bırde kıst amelıyatı oldum sol yumurtalıgımın yarısını almak zorunda kaldılar..ve hala bebek sahıbı olamadım. inanın cok kötu durumdayım yarın hormon testı yaptıracagım eskısehırde sonucları merak edıyorum...benım sorum su adetın 3. gunu hormon testı yaparken neler yapıyorlar.. alttan muayene yok dimi :((((

Merhaba canım...Ben hiç yaptırmadam bir fikrim yok ama inşaallah herşey yolunda gider,tüm tahliller testler sorunsuz çıkar.Rabbim yardımcın olsun ve en kısa zamanda hayırlısıyla meleğini size versin :16:

zaten bekliycem canım pazartesiye kadar.öyle bi test yapayım dedim gelmezse.zaten gelmezse o güne kadar 5 gün gecikmiş olacak.çıkar mı ki testte?

Sibeell canım gelmedimi daha,ay inşaallah gelmez hamilesindir :49: Canım kan testinde çıkar bence,hatta Pazartesiyi beklemeden şimdi bile gitsen,varsa eğer çıkar diye düşünüyorum.İnşaallah hayırlı haberler verirsin bize,merakla bekliyorum :52:

amin canım amin inşaallah :nazar:

Bilmem ki canım,bende sanırım bu kadar şıkır şıkır tercih eder miydim bilmiyorum.belkide ederdim,kardeşlerin düğünü,onlardan yakın kimsede yok.amaan takıl kafana göre,sen bilirsin,ne giysen yakışır zaten :52:

şu resimleri gördüğümden beri hep hayal kuruyorum,bebeğimin mevlüdünde böyle olalım kuzumla diye :nazar: :52: :52:

[ımg]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/179621_445710988833668_758503168_n.jpg[/ımg]

[ımg]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/577294_446961282041972_1089795266_n.jpg[/ımg]

evet ama çok guzel olmalıyım:9::9::9:
Bu resımlerde çok guzelmıs yaa neguzel yavrucaklarla aynı gıyınmısler
neyse ben çıkıyorum esım yoldaymış
opuyorum çok çok allaha emanet ol canım

Merhaba canım...Ben hiç yaptırmadam bir fikrim yok ama inşaallah herşey yolunda gider,tüm tahliller testler sorunsuz çıkar.Rabbim yardımcın olsun ve en kısa zamanda hayırlısıyla meleğini size versin :16:

Sibeell canım gelmedimi daha,ay inşaallah gelmez hamilesindir :49: Canım kan testinde çıkar bence,hatta Pazartesiyi beklemeden şimdi bile gitsen,varsa eğer çıkar diye düşünüyorum.İnşaallah hayırlı haberler verirsin bize,merakla bekliyorum :52:

yok gelmedi daha :) az önce bi ağrı oldu karnımda geçti.ayrıyeten dün midem de bulanmıştı :) umutlanmak istemiyorum şimdi yarın akşama gelmezse test yapayım diyorum :) daha geçen gittim ya kan testine :) doktor bişey söyler utanırım ben diye gidemiyorum da :1:

evet ama çok guzel olmalıyım:9::9::9:
Bu resımlerde çok guzelmıs yaa neguzel yavrucaklarla aynı gıyınmısler
neyse ben çıkıyorum esım yoldaymış
opuyorum çok çok allaha emanet ol canım

Ol canım en güzel sen ol hatta :27: :27:

Bende bebeğimle mevlüdünde yada ilk bayramımızda öyle giyinmek istiyorum,o çıtır prenses ben şişko prenses olurum ya neyse :37: :37:

Görüşmek üzere canım,sende Allaha emanetsin :3:

yok gelmedi daha :) az önce bi ağrı oldu karnımda geçti.ayrıyeten dün midem de bulanmıştı :) umutlanmak istemiyorum şimdi yarın akşama gelmezse test yapayım diyorum :) daha geçen gittim ya kan testine :) doktor bişey söyler utanırım ben diye gidemiyorum da :1:

Canım şu ana kadar adetinde hiç gecikme yaşadın mı bilmiyorum ama inşaallah bu sferki gecikme bebek habercisidir.Test yaparsan sonucunu bildir bize,merakla beliyom :27: Negatif çıkarsa üzülme ama hemen,gelmezse kan testine gidersin.Dualarım seninle canım benim,inşaallah tutunmuştur bebeğin sana.

Ben çıkıyorum,görüşmek üzere canım,Allaha emanet ol :38:

Ol canım en güzel sen ol hatta :27: :27:

Bende bebeğimle mevlüdünde yada ilk bayramımızda öyle giyinmek istiyorum,o çıtır prenses ben şişko prenses olurum ya neyse :37: :37:

Görüşmek üzere canım,sende Allaha emanetsin :3:

Canım şu ana kadar adetinde hiç gecikme yaşadın mı bilmiyorum ama inşaallah bu sferki gecikme bebek habercisidir.Test yaparsan sonucunu bildir bize,merakla beliyom :27: Negatif çıkarsa üzülme ama hemen,gelmezse kan testine gidersin.Dualarım seninle canım benim,inşaallah tutunmuştur bebeğin sana.

Ben çıkıyorum,görüşmek üzere canım,Allaha emanet ol :38:

bi geçen ay 2 gün gecikmişti ama o gelen kanama adet kanaması gibi değildi.belki o zaman geç döllenme olmuş olabilir diyorum kendi kendime.inşALLAH canım.olsun da haber vermesi kolay canım :) sende ALLAHa emanet ol.bende çıkıyorum zaten kocam gelmek üzeredir :) görüşmek üzereee... :3:

Ayşecim esnemekten bi hal oldum ya,aslında öğleye kadarda uyudum ama çok uykum var.Uyumak istemiyorum hem vakitten dolayı hemde eşim bu gece nöbetçi,gece erken yatabilmek için...Duaları başlamış Kuranı Kerim okurken hayal ediyorum kendimi,bi başlasam akşama kadar kalkmam başından ama işte başlayacak gücüm yok şuan,yorgun muyum kırıklık mı var anlamadım ki...

Ay sağol canım,önceden sürekli yapardım o siteye girip kombinler,ne zamandır yapmıyorum,kimbilir şimdi ne güzel kıyafetler gelmiştir oraya ama....İyi olmanıza sevindim,Rabbim afiyet versin canım,nazarlardan korusun.

Canım Baharda tüp düşünürken meleğine kavuştu..Şimdi sende diyosun tüp düşünüyorduk diye,Rabbim büyüktür,inşaallah meleğin sana tekrar gelir ve hiç bırakmaz seni..Bu arada şu tüp bebeği bende düşünmeye başladım,bi yanım olacak az kaldı diyo ama eğer olmazsa da yazın denesek mi diyorum hayırlısı Rabbimden.Birbirimize çok dua edelim inşaallah....

Canım dr.um tüp bebek moduna girdiğin için olacak mı olmayacak mı diye paniklemediğin için geldi meleğin dedi bu şekilde davranmalısın bundan sonra da dedi
Dinlen 2ay sonra birlikte hareket edeceğiz dedi tüp düşünmeyin sakın dedi normal yolla gelecek meleğiniz dedi inşallahhh bocalamaya başladım bende

Kızlar 17 mart dogum gunum merak edıyorum esım hatırlayacakmı ne alacak dıye:1::1::1::1::1:

İnşallah çok güzel bir sürpriz yapar canım eşinnnnn:16:

canm belırtılere takılmada ama bence kan testı yaptır çunku ıdrar net sonuc vermıyo en sonunda yınede kanda bakılıyo
ıns hamıssındr

canm belırtılere takılmada ama bence kan testı yaptır çunku ıdrar net sonuc vermıyo en sonunda yınede kanda bakılıyo
ıns hamıssındr

önce bi test yapayımda negatif çıksada adetim gelmediği taktirde yine de kan testine gidecem.

ol canım en güzel sen ol hatta :27: :27:

Görüşmek üzere canım,sende allaha emanetsin :3:

canım şu ana kadar adetinde hiç gecikme yaşadın mı bilmiyorum ama inşaallah bu sferki gecikme bebek habercisidir.test yaparsan sonucunu bildir bize,merakla beliyom :27: Negatif çıkarsa üzülme ama hemen,gelmezse kan testine gidersin.dualarım seninle canım benim,inşaallah tutunmuştur bebeğin sana.

Ben çıkıyorum,görüşmek üzere canım,allaha emanet ol :38:
rabbım nasıp etsın tez zamanda sende allaha emanet ol canım.
canım dr.um tüp bebek moduna girdiğin için olacak mı olmayacak mı diye paniklemediğin için geldi meleğin dedi bu şekilde davranmalısın bundan sonra da dedi
dinlen 2ay sonra birlikte hareket edeceğiz dedi tüp düşünmeyin sakın dedi normal yolla gelecek meleğiniz dedi inşallahhh bocalamaya başladım bende

inşallah çok güzel bir sürpriz yapar canım eşinnnnn:16:
ıns unutmaz yoksa yakarım onu:1::1::1:

benimde çıkmam lazım kızlar,kocam gelmek üzere de her an kapıdan içeriye girebilir.ALLAHa emanet olun.görüşürüz inşALLAH.

Back
X