Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun transferin bence sürekli yatma canım kan dolaşımı da olsun ama ağır işte yapma genellikle dinlenerek geçir zamanını ve en önemlisi devamlı düşünüp stres olma sağlıklı beslen ve bolll dua et inşallah güzel haberler alıcaz öptümslmm kızlarr sonunda transfer oldum iki yumurtam oluşmuş biri kaliteli diğeri orta derecedeymiş transferde çok zorluk çıkardım umarım işlem düzgün bi şekilde gerçekleşmiştirşimdi tutması için ne yapmalıyımm hiç kalkmıycakmıyım yataktan
amin canım nasılsınhayırlı cumalar kızlar cuma hürmetine gölünüzden geçen ne varsa sizi bulsun inş
ben varım canım hoşgeldin acıbadem de tedavi oluyorumarkadaşlar bide bişey soracağım. aranızda Bursalı arkadaşlar var mı?? ve hangi doktorda tedavi görüyorlar ??
hayırlı cumalar canımKızlar Günaydın Hayırlı Cumalarrrr
hayırlı olsun tedavinasbelova çok üzüldüm.çok geçmiş olsun canım.allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.
canım bunda da var bir hayır hiç merak etme enazından normal yolla gebelik oluştu bu çok büyük bir umut.kendine iyi bak.
seyyancım yeni listeyi gördüm hafta sonu okuyacam inşallah.allah dualarımızı kabul etsin.tedavin hayırlı olsun dualarımız seninle.
sibelkoçak inşallah hamilesindir bize de umut olursun.çok merak ediyorum sonucunu..
arkadaşlar bizde doktorla görüştük hayırlısıyla adet olunca başlıyoruz.allah bu cuma günün hatırına dualarımızı kabül etsin inşallah.
herşey gönlünüce olsun.
selamun aleykum kizlar bir arkadasim cok zor durumda acilen duaya ihtiyaci var islerinin yolunda gitmesi icin ve kendi tefriceye baslamis kimsesi yok soyleyebilecek ismi melek yardimci olabilirmisiniz simdiden ilginiz icin tesekkur ederim![]()
Canımmm inşallah sen güzel haberler verirsin bizlere hayırlı olsun tedavinasbelova çok üzüldüm.çok geçmiş olsun canım.allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.
canım bunda da var bir hayır hiç merak etme enazından normal yolla gebelik oluştu bu çok büyük bir umut.kendine iyi bak.
seyyancım yeni listeyi gördüm hafta sonu okuyacam inşallah.allah dualarımızı kabul etsin.tedavin hayırlı olsun dualarımız seninle.
sibelkoçak inşallah hamilesindir bize de umut olursun.çok merak ediyorum sonucunu..
arkadaşlar bizde doktorla görüştük hayırlısıyla adet olunca başlıyoruz.allah bu cuma günün hatırına dualarımızı kabül etsin inşallah.
herşey gönlünüce olsun.
Bizde geçen hafta öğrendik zaten canım bir hafta sürdü heyecanımız Rabbim mucizelerin olduğunu ve ona inanmamız ondan başka sığınacak kimsemizin olmadığını bir kere daha gösterdi bize biz aciz kullarıyız Rabbim bizim için hayırlı olanı nasip edecek inşallah şefaatçimiz olacak bebeğimizaaa asbelove ben bebek haberini bilmiyordum. düşük yapmışsın canım, allah güç versin. çok üzülmüşsündür mutalaka ama bu bile doğal gebe kalabiliyorsun demek. eşin takviyelere ara vermeden devam etsin. 3 ay kesintisiz kullanmak çok önemli. eğer spermde dna kırıklığı varsa düşük sebebi. o yüzden takviyelere devam. inşallah bir sonrakinde bebeğini kucaklayacaksın.
selamun aleykum kizlar bir arkadasim cok zor durumda acilen duaya ihtiyaci var islerinin yolunda gitmesi icin ve kendi tefriceye baslamis kimsesi yok soyleyebilecek ismi melek yardimci olabilirmisiniz simdiden ilginiz icin tesekkur ederim![]()
aslında dna hasar tespitini kasdetmemiştim canım. haa biz yaptırdık yüzde 91 sağlıklı çıktı. mustafa hoca eşime dedi ki, bu teste göre sağlıklı gözükse bile, sağlıklı beslenmezsen, sigarayı bırakmazsan (günde 1 paketten fazla içiyor) dna kırıkları oluyo ve gebelik olsa bile düşüğe sebep olabiliyor. eşin sigara içiyorsa hemen bıraksın, kürleri de ilaçları da kullansın. bir de mutlaka biliyosundur, düşüklerden sonra gebe kalma şansı daha da yüksek oluyor.Canımmm inşallah sen güzel haberler verirsin bizlere hayırlı olsun tedavin
Amin canım aminnnnn
Bizde geçen hafta öğrendik zaten canım bir hafta sürdü heyecanımız Rabbim mucizelerin olduğunu ve ona inanmamız ondan başka sığınacak kimsemizin olmadığını bir kere daha gösterdi bize biz aciz kullarıyız Rabbim bizim için hayırlı olanı nasip edecek inşallah şefaatçimiz olacak bebeğimiz
Her testi yaptırdık sperm dna hasar testi yaptırmadık sadece bi de ona baktırırız olmazsa canım hatırlattığın iyi oldu inşallah canım inşallahhhh
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selamun aleykum kizlaaa..asbelove cnm dusuk yapmissin cook gecmis olsun,cnm cok uzuldumama sevindimde en azindan hamis kalabiliyorsun.
..sibelcim cnm kizz hamis adayi insallah guzel haberlerle gel bize..
..bende araba dersine basliyorum kismatse
insallah cumartesi gunu,omrumde 3.kez direksiyona oturucam ilkinde esim bindirmisti,frene bas dedi bende heycan yapip gaza bastim,
az kaldi direge giriyorduk esim kurtarmisti...dun bi hollandali geldi kapiya dergi dagitiyodu hristiyan dini hakkinda belki dinimi degistirirsem onlarla gorusucekmisim
,sonra bugun postaya bi mektum gelmis,okuyunca sok oldum,
tam 5 tane musliman hristiyan olmus,marok,ve iraklilardan olusan insanlarin hikayelerini yazmislar,nasil uzuldum
,ama hollanda hukumetinden bi adam devlet adami yani musliman olmus,hollanda kanalllarinda avaz avaz bagiriyor islama gelin diye.
.masallah..Rabbim kime hidayet verir hic belli olmuyor...insallah herkes musluman olur......
16:
malesef canım hamiş değilim bu ay :) inşALLAH şu bal çörek otunu yapayım da o zaman olur :) neyse ben çıkıyorum şimdilik.yine gelirim.ALLAHa emanet oluuun![]()
tamam canım ama okuyunca mutlaka yaz tatlım.mrb seyyan ben ya varis (707 adet) ve enbiya suresi 89. ayet (100 adet) okudum. yasinlerimide hafta sonu okuyacağım.
istemediğin kadar bursalı var bu topikte tatlım.doktor meselesine gelince ben ve duru1616 şahin zeteroğluna gidiyoruz.ama sen daha hangi aşamadasın bilmiyorum açıkçası.yani eğer tüüp bebek için ise doktorumu öneririm.arkadaşlar bide bişey soracağım. aranızda Bursalı arkadaşlar var mı?? ve hangi doktorda tedavi görüyorlar ??
dua yapılırken sanırım doktordaydım.tefvafuk.inşaallah hayırlı olur benim için.kardeşin içinde önemli değil güzelim zaten tamamlandı.hakımız helal olsun tabi ne demek.sende allaha emanet ol.cumalarınız mubarek olsun
nasılsınız
maşallah dualar tamamlanmıs
allahım kabul eder ıns bagıslamasını yapacağım bırazdan
bu arada kardesım dılek hastaydı o yuzden bu haftakı dualarını okuyamadı hakkınızı helal edın
hepinizi çoooooook opuyorum
allaha emanet olun ıns
yeni liste 1894.sayfada canım.kardeşin var bu hafta okunacaklar arasında.seyyancım yenı lısteyı yaptınmı goremedım
neyse sonra bakarım ıns![]()
üzülme canım bu ay olmazsa birdahaki ay olur allahın izniyle.hayırlı cumalar. malesef kızlar hamile değilim adetim geldi.niye böyle oluyor anlamadım.neyse bakalım şu bal çörek otu tarçını yapayım ben :)
tamam canım.seyyancım adetim geldiği için yasinleri okuyamayacağım.benim yerime birisi okuyuversin.sanırım önceki haftadan fazla vardı.onu da sayabilirsiniz benim için.olur mu??
selamun aleykum kizlaaa..asbelove cnm dusuk yapmissin cook gecmis olsun,cnm cok uzuldumama sevindimde en azindan hamis kalabiliyorsun.
insallah cumartesi gunu,omrumde 3.kez direksiyona oturucam ilkinde esim bindirmisti,frene bas dedi bende heycan yapip gaza bastim,
az kaldi direge giriyorduk esim kurtarmisti...dun bi hollandali geldi kapiya dergi dagitiyodu hristiyan dini hakkinda belki dinimi degistirirsem onlarla gorusucekmisim
tam 5 tane musliman hristiyan olmus,marok,ve iraklilardan olusan insanlarin hikayelerini yazmislar,nasil uzuldum
,ama hollanda hukumetinden bi adam devlet adami yani musliman olmus,hollanda kanalllarinda avaz avaz bagiriyor islama gelin diye.
.masallah..Rabbim kime hidayet verir hic belli olmuyor...insallah herkes musluman olur......
16:
ayyy yok kocadan almiycam ders..ya o beni atar asagi ya ben onu atarim...heycanlaniyorum o yanimda olunca oda bi ogretmen edasina giriyor...dersi bi abla var ehliyet dersi veren ondan alicam insallah..insallah ehliyetimide aliyim..sonrada bi supurgetamam canım ama okuyunca mutlaka yaz tatlım.
istemediğin kadar bursalı var bu topikte tatlım.doktor meselesine gelince ben ve duru1616 şahin zeteroğluna gidiyoruz.ama sen daha hangi aşamadasın bilmiyorum açıkçası.yani eğer tüüp bebek için ise doktorumu öneririm.
dua yapılırken sanırım doktordaydım.tefvafuk.inşaallah hayırlı olur benim için.kardeşin içinde önemli değil güzelim zaten tamamlandı.hakımız helal olsun tabi ne demek.sende allaha emanet ol.
yeni liste 1894.sayfada canım.kardeşin var bu hafta okunacaklar arasında.
üzülme canım bu ay olmazsa birdahaki ay olur allahın izniyle.
tamam canım.
eeeeeeeeeeeeee rabbim dilediğine hidayet eder.ne mutlu islamla tanışan o hollandalıya.ne de yazıkki islamı bırakıp başka bir dine geçen müslümana.rabbim kalplerimizi korusun.araba derslerine başlamana sevindim.eşinmi çalıştıracak bilmiyorum.ama kocadan hoca olmaz derler..banada eşim öğretmişti.ama ne gözyaşları döktüm ne kavgalar ettik.ama kocişin sayesinde çok çabuk çıktım ben trafiğe.neyse araba kullanmak güzeldir canım.bana terapi gibi gelir..senin içinde hayırlı olsun.hadi bismillah de bas gaza.en kısa zamanda alırsın ehliyetini inş.alırsın sen alırsın.azimli ,güçlü ve kararlısın.(allem ettin kullem ettin aldırdın bi kedi).![]()
S.a Nasılsınız canlarımHepinizi çok özledim.Benim olay malum şaşırmanız çok doğal bizde şaşkınız sanki rüyada gibiyim.Ama anne olmak bir başkaymış.Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu.Ben geçtiğimiz perşembe hastaneye yattım ve cuma günü doğum oldu normal doğum.Küvezde bir kaç gün kaldı prenses.Pazar günüde çıktık.Bugün ilk banyosunu yaptırdık
Eskisi gibi topiğe gelmeyi çok isterim aklımdasınız.Ama malum hem bebek hem gelen giden.Kayınvaldemde bizde kalıyor.Anca şimdi fırsat bulabildim.Kusuruma bakmassınız inşallah.Dualar ne durumda bilmiyorum ama bana kalanı yarına kadar okuttururum inşallah.Hepinizi çok öpüyorum.Allah'a emanet olun.Kızımda ellerinizden öper
Fırsat buldukça gelmeye çalışırım.Görüşmek dileğiyle.İnşallah hepiniz beklemediğiniz anda benim gibi anne olursunuz
Hayat süprizlerle doludur.İnşallah sizlerde güzel süprizlerle karşılaşırsınız
![]()
ayyy yok kocadan almiycam ders..ya o beni atar asagi ya ben onu atarim...heycanlaniyorum o yanimda olunca oda bi ogretmen edasina giriyor...dersi bi abla var ehliyet dersi veren ondan alicam insallah..insallah ehliyetimide aliyim..sonrada bi supurgeinsallah
canim gozun aydin hayorlisi saglikli buyut insallah
canım seyyan arkadaşımız yazmış bi bak canımseyyan hanım benide listeye eklermisiniz çok mutlu olurum hem niye kimse benim mesajlarıma cevap yazmıyo ben yeni üye oldum bu siteyi fazla kulanmayı bilmiyorum özel mesajda kimseye atamıyorum henüz hakım yokmuş lütfen yardımcı olurmusunuz
huhhhhuuuuuu hamiş mi var aramız daAyy kizlar kendimi de sizide umutlandirmak istemem ama sanirim bebek geliyorr![]()
biraz arastirma yaptim eski usul gebelik testleri hakkinda.hem kays in dedigi asprinde yukari bi kac kopuk cikti hemde elle yapilan kontrol varmis onlarda pozitif
. Egeyarin adetim gelmezse hemen test yaparim
![]()
ama bi ceee deyip gidiyosunuzben 6 yıllık evliyim benimde çocuğum yok arkadaşlar çok zor kimse bilemezkimse anlayamaz beni
![]()
ahaaaaa 2 oldu hamişslmm kızlarr sonunda transfer oldum iki yumurtam oluşmuş biri kaliteli diğeri orta derecedeymiş transferde çok zorluk çıkardım umarım işlem düzgün bi şekilde gerçekleşmiştirşimdi tutması için ne yapmalıyımm hiç kalkmıycakmıyım yataktan
o nasıl soru???arkadaşlar bide bişey soracağım. aranızda Bursalı arkadaşlar var mı?? ve hangi doktorda tedavi görüyorlar ??
S.a Nasılsınız canlarımHepinizi çok özledim.Benim olay malum şaşırmanız çok doğal bizde şaşkınız sanki rüyada gibiyim.Ama anne olmak bir başkaymış.Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu.Ben geçtiğimiz perşembe hastaneye yattım ve cuma günü doğum oldu normal doğum.Küvezde bir kaç gün kaldı prenses.Pazar günüde çıktık.Bugün ilk banyosunu yaptırdık
Eskisi gibi topiğe gelmeyi çok isterim aklımdasınız.Ama malum hem bebek hem gelen giden.Kayınvaldemde bizde kalıyor.Anca şimdi fırsat bulabildim.Kusuruma bakmassınız inşallah.Dualar ne durumda bilmiyorum ama bana kalanı yarına kadar okuttururum inşallah.Hepinizi çok öpüyorum.Allah'a emanet olun.Kızımda ellerinizden öper
Fırsat buldukça gelmeye çalışırım.Görüşmek dileğiyle.İnşallah hepiniz beklemediğiniz anda benim gibi anne olursunuz
![]()
iyiyiz canım ...sen nasılsın...tekrar gözün aydın...bebişimizi bizde öpüyoruz çok...sen bebişinle ilgilen arada haberlerinizi alsak yeter bize...S.a Nasılsınız canlarımHepinizi çok özledim.Benim olay malum şaşırmanız çok doğal bizde şaşkınız sanki rüyada gibiyim.Ama anne olmak bir başkaymış.Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu.Ben geçtiğimiz perşembe hastaneye yattım ve cuma günü doğum oldu normal doğum.Küvezde bir kaç gün kaldı prenses.Pazar günüde çıktık.Bugün ilk banyosunu yaptırdık
![]()
a.s. hayırdır canım idrar mı tutamadın...inşallah bebişin seninle olur..sakin olmanı tavsiye ederiz...3 gün dinlen banyo yapma..ben yapınca kafaya takmıştım sakıncası oldumu diye...3 günden sonra yavaş yavaş hareket et canım...bol su iç ...beslenmene dikkat et...gerisii allaha kalmış....slmm kızlarr sonunda transfer oldum iki yumurtam oluşmuş biri kaliteli diğeri orta derecedeymiş transferde çok zorluk çıkardım umarım işlem düzgün bi şekilde gerçekleşmiştirşimdi tutması için ne yapmalıyımm hiç kalkmıycakmıyım yataktan
hayırlı cumalarr ...aminn...inşallahhh rabbim hepimziin gönlündekini versin...hayırlı cumalar kızlar cuma hürmetine gölünüzden geçen ne varsa sizi bulsun inş
hayırlı cumalar nasılsın...Kızlar Günaydın Hayırlı Cumalarrrr
hayırlı cumalarrr...sanada
hayırlı cumalar...Hayırlı cumalar arkadaşlar...
seninde cuman mübarek olsun...bizler iyiisen nasılsın..geçmiş olsunnn helal olsun...sende hakkını helal ett ..iki canınla bizimle uğraşıyorsun...a.e.o.cumalarınız mubarek olsun
nasılsınız
maşallah dualar tamamlanmıs
allahım kabul eder ıns bagıslamasını yapacağım bırazdan
bu arada kardesım dılek hastaydı o yuzden bu haftakı dualarını okuyamadı hakkınızı helal edın
hepinizi çoooooook opuyorum
allaha emanet olun ıns
hayırlı cumalar...rabbim hayırlı ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin...tez zamanda...hayırlı cumalar. malesef kızlar hamile değilim adetim geldi.niye böyle oluyor anlamadım.neyse bakalım şu bal çörek otu tarçını yapayım ben :)
canım aman dikkat et...eşlerler öğrenilmiyor...ehliyet alınca buralara gezmeye gelirsin artık...ay eksik kalsın görüşmelerii ....allahhh kimseyi doğru yoldan ayırmasın...selamun aleykum kizlaaa..asbelove cnm dusuk yapmissin cook gecmis olsun,cnm cok uzuldumama sevindimde en azindan hamis kalabiliyorsun.
16:
canım seyyan arkadaşımız yazmış bi bak canım
huhhhhuuuuuu hamiş mi var aramız da
ama bi ceee deyip gidiyosunuzanlayalım dersimizi biraz zaman ayırın topiğimize
ahaaaaa 2 oldu hamiş
o nasıl soru???
olma mı![]()
bahar helal olsun sana kızlar kaç aydır hamile bi doğuramadılar:d
sen bir aya kalmadın maaşaallah
bizim için gıdıgından öpsene bi tane![]()