canım ben 50 tane okuyayım şimdilik
de ne diye niyetlensem
canim sagolasin arkadasin ismi melek islerinin yolunda gitmesi icin niyet edebilirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 50 tane okuyayım şimdilik
de ne diye niyetlensem
canim sagolasin arkadasin ismi melek islerinin yolunda gitmesi icin niyet edebilirsin![]()
reyyancim profilindeki dugun davetiyenmi?
Merhaba kızlar
Ne zamandır giremiyordum inşallah yeni hamiş haberleri vardır
Ben size iyi haberler vermek isterdim ama maalesef düştü bebişim![]()
yooo çok şükür benim ni sorunum yokaaaa şimdi ben burda yeniyim ya sorayım dedim. Ndn sin bursalıları sevmiyormusunuz yoksa.![]()
![]()
![]()
![]()
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrr selam ben geldimmmmmmmmm..nasılsınız????.....
Canım teşekkür ederim.Allah'ın sevilen kuluymuşum benim gibi pirpiriklinin 9 ay boyunca nasıl beklerdim bilmem.Ben geç öğrendim erken doğurdum vardır bundada bir hayırcanım seyyan arkadaşımız yazmış bi bak canım
huhhhhuuuuuu hamiş mi var aramız da
ama bi ceee deyip gidiyosunuzanlayalım dersimizi biraz zaman ayırın topiğimize
ahaaaaa 2 oldu hamiş
o nasıl soru???
olma mı![]()
bahar helal olsun sana kızlar kaç aydır hamile bi doğuramadılar:d
sen bir aya kalmadın maaşaallah
bizim için gıdıgından öpsene bi tane![]()
Allah iyilik versin canım bende bebekle ugraşıyorum vaktimin çoğu onunla geçiyoriyiyiz canım ...sen nasılsın...tekrar gözün aydın...bebişimizi bizde öpüyoruz çok...sen bebişinle ilgilen arada haberlerinizi alsak yeter bize...
a.s. hayırdır canım idrar mı tutamadın...inşallah bebişin seninle olur..sakin olmanı tavsiye ederiz...3 gün dinlen banyo yapma..ben yapınca kafaya takmıştım sakıncası oldumu diye...3 günden sonra yavaş yavaş hareket et canım...bol su iç ...beslenmene dikkat et...gerisii allaha kalmış....
hayırlı cumalarr ...aminn...inşallahhh rabbim hepimziin gönlündekini versin...
hayırlı cumalar nasılsın...
hayırlı cumalarrr...sanada
hayırlı cumalar...
seninde cuman mübarek olsun...bizler iyiisen nasılsın..geçmiş olsunnn helal olsun...sende hakkını helal ett ..iki canınla bizimle uğraşıyorsun...a.e.o.
hayırlı cumalar...rabbim hayırlı ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin...tez zamanda...
canım aman dikkat et...eşlerler öğrenilmiyor...ehliyet alınca buralara gezmeye gelirsin artık...ay eksik kalsın görüşmelerii ....allahhh kimseyi doğru yoldan ayırmasın...
Benim eşimde ilk başlarda keçi boynuzuna razı olmadı sonradan alıştı canımbu arada hep yakınıyordum ya eşim tedavi olmak istemiyor sıcak bakmıyor diye. hamd olsun Rabb'ime artık keçiboynuzu içmeye başladı... ama tadını kokusunu hiç sevmedi her an bırakacak diye çok korkuyorum... 1 ay sonrada kontrole gitmeyi düşünüyoruz ama başka bir doktora.... bu haftaki listede bende varım .. özel olarak dualarınızı bekliyorum. inşallah artış olurda normal yollardan hamile kalabilirim......
Evet teyzesi ellerinizden öpüyormuşbaharcım ellerimizden mi öpüyor yesin onu teyzesi gelince yicem zaten kaçışı yok
seyyan başlıyormusun tedaviye hayırlı olsun benim daha13-14günüm var senin transfer olur ben başlarım inşallah son tedavilerimiz olur acıbadem kurabiyerlerimiz gelir hayırlısı ile
Canım evet biraz hızlı oldu ögrenmem geç oldu doğumum hızlı oldu.Aminn cümlemizinkini inşallahne çabuk doğurdun
maşallah rabbım uzun sağlıklı ömür nasip eylesin
gözünüz aydınn canım
hayırlısı olsun canım tedavin![]()
Teşekkür ederiz teyzesi iyi olmaya çalışıyoruz.Gece nöbetleri başlıyor yavaş yavaşolsun canim birdahaki aya insallah hamis olursun vardir bundada bir hayir yilmak yok yola devam
canimmm benim hosgeldiniz nehir bebegimiz nasil sen nasilsin alisabildinmi tatlim annelige?mis gibi kokuyordur simdi onu bizim icin kokla annesi
canim hayirdir su virus yuzundenmi esin izin vermiyor?ozletme kendini cok
gunaydin ecrincim malesef bi durulma var bu aralarcanim cok takma kafana adeti diyecegim ama takiliyor insan herseyini sasiriyor gecen sene ramazani tam tuttum 40 gunden fazla bekledim gelsin diye neyse bir doktora danis istersen ama soyle bisey var eger adet degiskenlik gosteriyorsa vucut bebege hazirlaniyor demekmis
hayirlara ciksin ruyan canim insallah guzel sonuclar alirsiniz ve bizde seviniriz
seyyan canim tedavin hayirli olsun insallah hersey cooooook guzel olacak
durucum ve asbelove canlarim ilginiz icin tesekkurler okuyunca bildirisiniz Allah razi olsun Rabbim gonlunuzdekilerin hepsini versin insallah![]()
Canımmmm evladını sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahhh nehiriniii :)
nasıl şaşırdım nasıl şaşırdım bilemezsin
söylemediğim kimse kalmadı nerdeyseeee![]()
Kızlar bu arada geçen haftaki dualar okunmuşBenim yerime okundumu acaba.Kim okuduysa hakkını helal etsin Allah razı olsun.Bu haftaki duaları okuyamasamda eşime okutacam inşallah.Allah'a emanet olun kızım ağlıyor çıkmam lazım.İyigeceler görüşmek dileğiyle
![]()
Kızlar bu arada geçen haftaki dualar okunmuşBenim yerime okundumu acaba.Kim okuduysa hakkını helal etsin Allah razı olsun.Bu haftaki duaları okuyamasamda eşime okutacam inşallah.Allah'a emanet olun kızım ağlıyor çıkmam lazım.İyigeceler görüşmek dileğiyle
![]()
eee yine kimsecikler yok..
eşimin sonuçları pek anlamadım ama iyi dedi herkes birazda nette araştırdım
pazartesi doktora göstericem artık
sanıyorum rahim filmi isticek sonuca görede laparoskopiye kara vericek:26:
hayırlısı olsun artık![]()
emacım bende istiyorum sen keki hazırla çaylar benden bekliyorum seni![]()
kizlar dun yazmistim ama gozunuzden kacmis olabilir diye tekrarliyorum bir arkadasim gercekten cok zor durumda islerinin yolunda gitmesi icin tefriciye baslamis kendisinin kimsesi yok dagitacak ailesiyle gorusmuyor ve suan disarida kalmak uzere yardimlarinizi bekliyorum canlartesekkur ederim simdiden
![]()
arkadaşlar şimdiye kadar yazdığım hiç bi konuda bana yardımcı olmadınız ama lütfen bu konuda bari olunuz bu gün doktora gitim bana gonal f 450 verdi altı gün boyunca kulanacakmışım altıncı günden sonra tekrar doktora gidicekmişim sizce kulanayımı ne yapayım iii bişeymi sonuç ne olucak bana yardımcı olun ne olur
arkadaşlar şimdiye kadar yazdığım hiç bi konuda bana yardımcı olmadınız ama lütfen bu konuda bari olunuz bu gün doktora gitim bana gonal f 450 verdi altı gün boyunca kulanacakmışım altıncı günden sonra tekrar doktora gidicekmişim sizce kulanayımı ne yapayım iii bişeymi sonuç ne olucak bana yardımcı olun ne olur