Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar şimdiye kadar yazdığım hiç bi konuda bana yardımcı olmadınız ama lütfen bu konuda bari olunuz bu gün doktora gitim bana gonal f 450 verdi altı gün boyunca kulanacakmışım altıncı günden sonra tekrar doktora gidicekmişim sizce kulanayımı ne yapayım iii bişeymi sonuç ne olucak bana yardımcı olun ne olur
ayrıca gonal f 450 çok pahalı alırkende zorlandık allah hepimizin yardımcısı olsun
Kizlar, ailevi bir sikinti var. Cok ozel, buraya yazamayacgim kadar beni uzen bir durum. Sehirdisina cikicam. Ne zaman donerim bilmiyorum. Bebek meselesi benim icin bitti. Malesef anne olamadan olucem galiba. Hepiniz hakkinizi helal edin. Agustostan beri dualarla rahatladim ama kader boyleymis. Beni listeden cikarin. Ama gonlunuzden degil lutfen. Her duamda sizler varsiniz, siz de beni unutmayin.
kızlar ben bu gün gonal f 450 inemi olucam soğan kürünün suyunda yapıp içsem olurmu
niye görünür değilsin sana mesajda gönderemiyom..arkadaş listemde değil mişsinnn öyle hata veriyorrr...
neden böylesin tatlımmmmmmmmmm merak ediyorum noldu iyimisin...
canım mutlaka gözden kaçmıştır.yoksa bu topikte hiç bir arkadaşım duyarsız değildir.kusura bakma .doktorunun tavsiyesi ne ise uygula tatlım.merak etme gonalf yumurta geliştiriyor.sonra da gelsin bebiş inşaallah.arkadaşlar şimdiye kadar yazdığım hiç bi konuda bana yardımcı olmadınız ama lütfen bu konuda bari olunuz bu gün doktora gitim bana gonal f 450 verdi altı gün boyunca kulanacakmışım altıncı günden sonra tekrar doktora gidicekmişim sizce kulanayımı ne yapayım iii bişeymi sonuç ne olucak bana yardımcı olun ne olur
ben böyle şeyleri görünce çok üzülüyorum.Rabbim sıkıntını tez zamanda gidersin.dualarım,yüreğim seninle.seni seviyorum canım arkadaşım.kizlar selam..bu hafta sonu kermes var onunla ugrasiyoruz...lutfen benim icin dua edin bu aralar cok sikintidayiz,esimlede aram iyi deyil,gorunce olduresim geliyor...o kadar yani Rabbim yardim etsin insallah
allah allah nazara geldik ya.delircem.yazmayın böyle şeyler.nedemek ölmek falan.allah korusun.emin ol senin içinde dualar edicem.geçecek bu günler allahın izniyle.yüreğim seninlede canım benim.ne olur üzülme.geçecek.senide çok seviyoruz.Kizlar, ailevi bir sikinti var. Cok ozel, buraya yazamayacgim kadar beni uzen bir durum. Sehirdisina cikicam. Ne zaman donerim bilmiyorum. Bebek meselesi benim icin bitti. Malesef anne olamadan olucem galiba. Hepiniz hakkinizi helal edin. Agustostan beri dualarla rahatladim ama kader boyleymis. Beni listeden cikarin. Ama gonlunuzden degil lutfen. Her duamda sizler varsiniz, siz de beni unutmayin.
canım soğan kürü uygulama.incir kürü uygulayabilirsin.kızlar ben bu gün gonal f 450 inemi olucam soğan kürünün suyunda yapıp içsem olurmu
kız yokluğun hiç hissedilmezmi.ama bu aralar bu topiğe bişiler oluyo ya.valla nazara geldik.seni atmakda ne demek.sen bizim canımızsın.kızlar sa kaç gündür giemiyorum siz hiç farketmedinzmi benim yokluğumu bakayım??? geçenki rüzgarda benzinlikin çatısı uçmuş köyde ve elektrik tellerini koparmıştı netimiz gitmişti vs vs işte... ancak bu gün giebildim dualar tamamlanmış allah azı olsun.... ban rahatızım yatıyorum aynı zamanda artık girmiyo diye beni listeden falan atmayın haaaa.... bu arada topiğimizin ilk elle tutulur gözle görülür ısırmalık ve öpmelik gıdıklamalık bebeği dünyay gelmiş darısı anne karnundakilerin ve cennetekilein başına inş... çok bekletmeyin bizi emi annem arkadaşlarınıda al gel bak nehir yolu biliyo size göstersin:))))) hayırlarla gelin inş... hepizniz öpüyorum aeo...
canım muhatın da bu aralar sıkıntıları varr.çok sık giremeyeceğini yazmıştı.ne olur bu sıkıntıda olan arkadaşlarımız için özellikle bol bol dua edelim.cevapta yokkkkkkkkkk beğenip kaçtın muhatcım yaaaaaaaaaaaaaaa.
niyekiii noldu yaaaaa biri bişey desin banaaaaa........
sakın gitme ya sakın.geçecek bu tatsız günler.bizim birbirimize ihtiyacımız var.gitmeeeeeebir gittim forum ne hale gelmişşşşşş....
dualarım bitsin bende gelmeyecem yaaaaaaaaaaa![]()
canım benimm sen burdasınnn ama yazmıyorsunnn ceza felanmı aldın noldu böle yaaa deli olacam şimdiii seyyanada msj atayım dedim özelden onada gönderemedim msj((
canım özeline msj göndermeyi denedim ama malesef gönderilmiyorr((nerelerdesin=???
cnm bu arada ben gecikmeli olarak gecen haftanın dualarını bugün nihayet bitirebildimm affedin beni kızlar birdahaa inşş böle sarkıtmamm((
sümeyyab hoşgeldinnnnn... muhat sendeeeeeeeee.......
kızlarr ben çıkıyorummmm cevap gelmeyecek ama olsunnn sağlıcakla kalınnn....
byeeeeeeee...![]()
Hosbuldum cnm nasılsın ne var ne yok yalnız kaldın galiba:)
Aaaaaaaaa gitmeeeeeeeeeeeeeeeee ben geldim