Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gidince yalnız değilsin muhat burdaaaa..sen yaz o beğenecektir......bir müddet böyle olucak sanırımmmmm........ ya sabır inşallah......
:))) muhatin ismi bende gri galiba bi sorun var yoksa yazardı bence
bende de gri renkte canım evet sorun var sanırım eşinden dolayı yoksa muhat cevap vermeden durabilir miydi????
iki eli kanda da olsa yazardı arkadaşımmmm..bizi ayıranlar utansınnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşımızdannnnnnnnnnnnn.....
ben çıktım canım kendinize iyi bakın...dualarımdasınız..
muhatcımmm canım seni burda görmek istiyorummmm inşallah en kısa zamanda görüşürüzzz....
öptüm hepinizi....gelmeyen kızlarada selam olsun.....
Heyy iyi akşamlar hepinize.
Nolmuş bu topicde canlarımmm
Muhat banlanmış banlandığında özeldende mesaj alamaz. Okur ama yorum yazamazo yüzden aşağıda adı silik görünüyor.
Muhat iyi misin sen? İyi isen herşey yolunda ise bu mesajı beğen emi?
Ne yazdında banladın muhattt
Sönmez kız nerdesin hadi gel.
Antisocial çok öerak ettim ben gerçekten. Rabbim herkesin sıkıntılarını gidersin inş. Amin
Canlarım hepiniz iyi olun yaaa üzülüyom valla billa.
sana acayip katılıyorum ssönmez.muhat sana ihtiyacımız var.bak sen bir sendeledin hepimiz yerlerde.özlüyorum seni ya hemde çoooooooooooooooooooooooooooookmuhat geliyosunda yani sadece yazı yazman mı yasak yaaaaaaaaaa...
bu nasıl iştir......eşine selam söyle yaaaa ben arkadaşımı istiyorummmmmm......geri göndersinnn...
gıcıklık yapmasınnnn hemmmm......şurda dertleşiyoz demi ama??????????*
canım sana da iyi akşamlar.keyfin yerinde gibi duruyor.Rabbim daha iyi etsin.Heyy iyi akşamlar hepinize.
Muhat banlanmış banlandığında özeldende mesaj alamaz. Okur ama yorum yazamazo yüzden aşağıda adı silik görünüyor.
Antisocial çok öerak ettim ben gerçekten. Rabbim herkesin sıkıntılarını gidersin inş. Amin
Seyyaaaan hoşgeldinnnnnn kimsecikler yok muhat varla yok arası :)))
hoşbulduk canım ya sorma muhat yok ya valla psikolojik bunalıma gircem.muhat seni seviyom kıııııııııııııııııııııııııııızsümeyyabcım sen nasılsın.bu topiğe kesin nazar değdi.okuyalım bol bol sıkıntıda olan arkadaşlarımıza.
Öyle nazar değdirdiler :)) iyiyim bende yarın test yapacam onun stresi var(
ay hadi inşaallah listemize bir hamiş daha eklenir canım.no stres no panik.yarın ola hayrola tamammı tatlım.güzel olacak herşey öle düşün.sakin ol.böyle ol.
bende izlerim o yarışmayı ama şuan eşim film izliyor.muhata niye ceza verdiler bilmiyorum,anlamadım.senin taşınma işi sana iyi gelecek canım.herşeyi kendin yapacaksın zor olacak ama sonu hayırlı ve güzel olacak merak etme.dualarınıda okursun daha 5 gün var. canım sıkma canını.yap kız tembellik yap.boşveeeeeeeeeeeer arasıra şımartmak lazım kendimizi de dimi ama yaaa.Sizi gördüm koştum geldimmmm![]()
Tv izliom gülüyom bol bol. Eşim biliri izliyom gülmrkden karnım ağrıdı yafff
Bu muhat niyr ceza almaış ne kadar almış acep. Kız muhat neden rahat durmadın ceza aldın bizi sensiz bıraktın yafff
Seyyan ım çok şükür iyiyim. Bende ev arıyom cnm. Onun stresi var. Onun dışında iyiyim
Taşınma. Bulma yerleşme işden izin alma naısl ılcak bilmmem. Tek başıma yapcam hepsini.
Bu hafta çok tembelim ya hiç bişi yapasım yok. Anca koltukda devriliyom
Sizler napıyorsunuz?
Daha bu haftaki dualardan hiç okumadım yaaaa
Ayyy inşallah ya ama hiçbir belirtim de yok adet ağrım da yok ne çıkacak bakalım inşallah bebis gelir :))
Stres yapma sakın bol bol dua et. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebğin seninle olcak buna innan cnm.
Olursa süper olur olmazsada herşey Rabbim den. Demekki hayırlı zamanı şimdi değilmiş.
İnan hayırlı olsunda en öenmlisi o. Rabbim çok büyük. Sen iste gönülden mıhakkak olacaktır
bende izlerim o yarışmayı ama şuan eşim film izliyor.muhata niye ceza verdiler bilmiyorum,anlamadım.senin taşınma işi sana iyi gelecek canım.herşeyi kendin yapacaksın zor olacak ama sonu hayırlı ve güzel olacak merak etme.dualarınıda okursun daha 5 gün var. canım sıkma canını.yap kız tembellik yap.boşveeeeeeeeeeeer arasıra şımartmak lazım kendimizi de dimi ama yaaa.
Heyy iyi akşamlar hepinize.