Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Seyyanım bu hafta gene çok yoruldum napim. Moralim bozulmadın diye gezdim dinlendim.
Türbeye gittim filan ya. Moralim ondan iyi.
Rabbim e ne kadar şükür etsem azdır. Sıkıntılı günlerim geride kaldı. Geride kalcaklar dahada inş.
Bakalım cnm ev bulümde inş. Şimdilik derdim içime sinen hayırlı güEl bir ev bulmak Bakalım Rabbim büyük yardım edecek inş
Bende hiç kitap okumafım bu hafta.
Aşkın gözyaşlarını okuyacağım inş da bir başlayamadım.
Sen kaç kilo vercen kız.

hmm turkuaz kitap okumayı seviyorsun sanırım sende benimki ilkinimi okuyacaksın aşkın gözyaşlarının..ben okudum ama elif şafağın aşkından sonraa pek etkilenmedim o kitapdan ama şuan elimde okadar çok mevlana ve tebrizi kitapları varkiii heyecanla bekliyorum okuyacagım zamanlarıı kimya hatunu aldım en sonn çok merak ediyorumm..şuan elimde ucurtma avcısı var bakalım bu bitsin

tedavimin ikinci günündeyim.göbişten 2. iğnemi yaptım.kendime güzel bir kitap aldım.sağlıklı bir beslenme programı uyguluyorum.veeeeeeeeee akşamları yürüyüşe çıkyoruz eşimle.çok iyi geliyor.herşey güzel olacak hep öyle düşünüyorum.dualarınızı bekliyorum.

canım dualarımızz herdaim seninlee .evet canım burda bebişi olmayan kalmayacak inşallahh bir birr verecezz güzel habeerleri seneye bu vakitlerr kucaklarımızda olur inşallahh

aaa neden acaba nasıl iştir bu yaa kötü olduu:((acaba kaç gün bu şekilde devam edecek

Bilemiyorum ki neden. Muhatın yazdıklarına baktım bişi göremedim olumsuz. Aklıma acaba dedim bir yerde konu dışı yazdı ondan mı dedim. Konu dışı yazınca, işte kötü söz vs yazınca banlanılır genelde.
İnş kısa süredirde cezası çabul gelir aramıza.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun canım?

Seyyanım bu hafta gene çok yoruldum napim. Moralim bozulmadın diye gezdim dinlendim.
Türbeye gittim filan ya. Moralim ondan iyi.
Rabbim e ne kadar şükür etsem azdır. Sıkıntılı günlerim geride kaldı. Geride kalcaklar dahada inş.
Bakalım cnm ev bulümde inş. Şimdilik derdim içime sinen hayırlı güEl bir ev bulmak Bakalım Rabbim büyük yardım edecek inş
Bende hiç kitap okumafım bu hafta.
Aşkın gözyaşlarını okuyacağım inş da bir başlayamadım.
Sen kaç kilo vercen kız.
inşallah güzel bir ev bulursun en kısa zamanda canım.kilo konusuna gelince.canım ben yürüyüşlere sadece kandolaşımımmın hızlı ve iyi çalışması için gidiyorum.bir psikoloğun yazısında okuduydum geçen.hem oksijen iyi geliyo.bu akşam yürüyüşe çıkmadan kötüydüm.yürüyüşte bir geldik hem mutluyum hem de çok iyiyim.inş.tabi parantez içinde 1 2 kilo da versem fena olmaz hani ne yalan söyliyem.......:1:
aaa neden acaba nasıl iştir bu yaa kötü olduu:((acaba kaç gün bu şekilde devam edecek

Sizi gördüm koştum geldimmmm :34: :1:
Tv izliom gülüyom bol bol. Eşim biliri izliyom gülmrkden karnım ağrıdı yafff
Bu muhat niyr ceza almaış ne kadar almış acep. Kız muhat neden rahat durmadın ceza aldın bizi sensiz bıraktın yafff :19:
Seyyan ım çok şükür iyiyim. Bende ev arıyom cnm. Onun stresi var. Onun dışında iyiyim
Taşınma. Bulma yerleşme işden izin alma naısl ılcak bilmmem. Tek başıma yapcam hepsini.
Bu hafta çok tembelim ya hiç bişi yapasım yok. Anca koltukda devriliyom :27:
Sizler napıyorsunuz?
Daha bu haftaki dualardan hiç okumadım yaaaa

bende izliyorum bir yandan aynen gülmekden öldümm :))))

Bilemiyorum ki neden. Muhatın yazdıklarına baktım bişi göremedim olumsuz. Aklıma acaba dedim bir yerde konu dışı yazdı ondan mı dedim. Konu dışı yazınca, işte kötü söz vs yazınca banlanılır genelde.
İnş kısa süredirde cezası çabul gelir aramıza.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun canım?

inş canımm muhatcımm sensizz buralar cok durgun bee güzelimm gel biran öncee:43::43::43::43:

iyidir hayatım bende senin gibi bir yandan tv izliyorumm biryandan sohbet:))

sen nasılsın asıll ev işini ne yaptın hangi şehirdeydin senn inş gönlüne göre bir ev bulursun cnm

canım dualarımızz herdaim seninlee .evet canım burda bebişi olmayan kalmayacak inşallahh bir birr verecezz güzel habeerleri seneye bu vakitlerr kucaklarımızda olur inşallahh

canım sağolasın inşaallah.ama baksana nekadarzor sorunlarından bahsetmiş,antisocial ona keza.okudunmu bilmiyorum ama çok üzüldüm ya.inşaallah hayırlarla geri dönerler.muhatın durumu zaten gıcık ediyo beni.niye banladılar arkadaşımızı ya.canım sıkılıyo böyle sevdiğim insanları üzgün görünce.:43:

hmm turkuaz kitap okumayı seviyorsun sanırım sende benimki ilkinimi okuyacaksın aşkın gözyaşlarının..ben okudum ama elif şafağın aşkından sonraa pek etkilenmedim o kitapdan ama şuan elimde okadar çok mevlana ve tebrizi kitapları varkiii heyecanla bekliyorum okuyacagım zamanlarıı kimya hatunu aldım en sonn çok merak ediyorumm..şuan elimde ucurtma avcısı var bakalım bu bitsin

CNm ben çok severim kitap okumayı. Okumayınca da eksik hissederim kendimi içim rajat etmez
Serisini aldım cnm 1-2-3 diye. Bakalım merak ederek aldım dün. İnş güzeldir. Mevlana çok çok severim. Beni onla ilgili herşey çekiyor.
Aşk kitabını okudum ama uzun zamandır etkilendiğin çok beğendiğim tek kitapdır. Çok okudum kitap bu aralar ama öyle çok beğendiğim olmadı.
Sen beğendikşerin olursa söyle emi :34:

cnm iğneler göbekden mi vuruluyorsunn??

bende hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğnelerden vurulmam gerekiyormuşş:27::27:iğneyide pek severim yaaaa

yaa varyaa bu kadar olur neden korkk al başınaa

canım sağolasın inşaallah.ama baksana nekadarzor sorunlarından bahsetmiş,antisocial ona keza.okudunmu bilmiyorum ama çok üzüldüm ya.inşaallah hayırlarla geri dönerler.muhatın durumu zaten gıcık ediyo beni.niye banladılar arkadaşımızı ya.canım sıkılıyo böyle sevdiğim insanları üzgün görünce.:43:

okudum canımmm çok üzüldümm ama düzelir inşallahh inşallah dualarımız onlarlaa zaman zaman her ailede oluyorr böle durumlarr sen üzülme inşşş dönerler tez vakitte

CNm ben çok severim kitap okumayı. Okumayınca da eksik hissederim kendimi içim rajat etmez
Serisini aldım cnm 1-2-3 diye. Bakalım merak ederek aldım dün. İnş güzeldir. Mevlana çok çok severim. Beni onla ilgili herşey çekiyor.
Aşk kitabını okudum ama uzun zamandır etkilendiğin çok beğendiğim tek kitapdır. Çok okudum kitap bu aralar ama öyle çok beğendiğim olmadı.
Sen beğendikşerin olursa söyle emi :34:

memnuniyetle canımm birde benim defterim varr okudum kitabların notunu alıyorumm veee çok begendiğim sözleri yazıyorumm teeeee 2001 yılından berii:))))sende tavsiye et begendiklerini

cnm iğneler göbekden mi vuruluyorsunn??

bende hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğnelerden vurulmam gerekiyormuşş:27::27:iğneyide pek severim yaaaa

yaa varyaa bu kadar olur neden korkk al başınaa
evet canım göbekten kendim yapıyorum.amaaaaaaaan acımıyo be arkadaşım.ben razıyım vurulmaya sonucu güzel olacaksa:23:ooooooooo ne romantik yazdım yawwwww:23:canım sende kan pıhtılaşması sorunu mu var.o durumda vurulduğunu biliyorum.ama korkma hiiiiiiiiiç acımıyo:53:
okudum canımmm çok üzüldümm ama düzelir inşallahh inşallah dualarımız onlarlaa zaman zaman her ailede oluyorr böle durumlarr sen üzülme inşşş dönerler tez vakitte

inşşşşşşşşşallah canım.herkes mutlu olsun bu topikte.herkes kavuşsun isteğine:23::23:ayy şiirsel tarafım kabardı galiba hiç farkına varmadan dökülüyo dizeler ağzımdan:52:

evet canım göbekten kendim yapıyorum.amaaaaaaaan acımıyo be arkadaşım.ben razıyım vurulmaya sonucu güzel olacaksa:23:ooooooooo ne romantik yazdım yawwwww:23:canım sende kan pıhtılaşması sorunu mu var.o durumda vurulduğunu biliyorum.ama korkma hiiiiiiiiiç acımıyo:53:

inşşşşşşşşşallah canım.herkes mutlu olsun bu topikte.herkes kavuşsun isteğine:23::23:ayy şiirsel tarafım kabardı galiba hiç farkına varmadan dökülüyo dizeler ağzımdan:52:

evet canım bu hafta öğrendim ve hemen aspirine başlattı doktorr eger bebek olursa kan sulandırıcı iğne dedii..olsunda bebek ben razıyımm dediğin gibii hiç gözümde değil :)
bende protein s eksik çıktı ondan sebep kan pıhtılaşması varmış cnmm..

aynen valla romatikalığın :))üzerindee cnmmm

Antikdeniz cnm ben ist dayım. Burda evler pahalı. Ben tek yaşıyom yaşıyorum cnm o yüzden evin yeri ortamı çevresi önemli.
Bakalım Rabbim onunda yolunu vericek inş.
Ooooo sendiyi okuyucusun bence. Ben not almam. Ama en çok ekilendiğim toprak ana ve şeker portakalı ve bide iki cami arasında aşk isimli kitaplar aklıma glen şuan okuduklarım içinde
Seyhan cnm yürüyüş iyidir yap yap ne güzel. Eşinle bide daha keyifli olur yürüme. Maşallah size

Ben bu arada süt içim dedim. Sütü taşırdım elim yandı bide sızlıyor yafff
Ocak battı sildim ama parmağım sızlıyor

evet canım bu hafta öğrendim ve hemen aspirine başlattı doktorr eger bebek olursa kan sulandırıcı iğne dedii..olsunda bebek ben razıyımm dediğin gibii hiç gözümde değil :)
bende protein s eksik çıktı ondan sebep kan pıhtılaşması varmış cnmm..

aynen valla romatikalığın :))üzerindee cnmmm

ama canım bu çok önemli.iyiki bak enazından bunu öğrenmişsiniz ve biliyosunuz.benim arkadaşım on yıl boyunca 3 kere düşük yaptı bu kan pıhtılaşmasından dolayı ama bilmediği için,doktorlarda gözden mi kaçımış artık yada yeterince araştırma yapılmamışmı ne ondan hep düşüle sonuçlandı.ve burda bir doktora giiti sorunu çözdü .teşhis kan pıhtılaşmasıama dediğin o iğne sayesinde bebşi şimdi 3 yaşında. yani şükret en azında bunu biliyosunuz. hepimiz birgün başka bir topikte buluşçaz.bebişleerimizleeeeeeeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek:

Antikdeniz cnm ben ist dayım. Burda evler pahalı. Ben tek yaşıyom yaşıyorum cnm o yüzden evin yeri ortamı çevresi önemli.
Ooooo sendiyi okuyucusun bence. Ben not almam. Ama en çok ekilendiğim toprak ana ve şeker portakalı ve bide iki cami arasında aşk isimli kitaplar aklıma glen şuan okuduklarım içinde
Seyhan cnm yürüyüş iyidir yap yap ne güzel. Eşinle bide daha keyifli olur yürüme. Maşallah size

ay canım geçmiş olsun dikkat et ama.buz falan koy istersen.

Nekadarzor cnm hoşgeldin.
Nasılsın ya çok üzüldüm yazdığına ya ne oldu size nazar mı değdi
Kedinde sende eşinde negüzel mutlu idiniz.inş çok iyi olcak herşry cnm. B

canım seni çok merak ettim.nasılsın neolur düzeldi de iyiyim de çok üzüldüm canım ya.düzelecek merak etme.keşke elimden bişi gelse ama nafile dua etmekten başka bişi yapamıyorum.

geçmiş olsun canımmm soguk suya tut...

iki cami arasında aşşşkk hııı mihrimah sultanın aşkııı:)))daha doğrusu mimar sinan

tarih seviyorsan eger son yeniçeri var süper di gercekden
ahmer şerif izgören var avucunuzdaki kelebek gercekden müthişdi özeliklee bunalım oldugun zamanlarda
benim ülkem die bir kitab okumuştum yazar adını haturlayamadım şimdi oda cok güzeldii ya cok varr aslında tavsiye edeceğim kitaplarr ucurtma avcısınada cok güzel diolar bakalım nasıl

Back
X