kızlar antisociala nasıl ulaşabilirz.
Eşinden mi ayrılıyo yoksa
allah yardımcısı olsun.
canım bu nerden çıktı ya rabbım yar ve yardımcıları olsun ıns sorun ne ıse hallederler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar antisociala nasıl ulaşabilirz.
Eşinden mi ayrılıyo yoksa
allah yardımcısı olsun.
canım bu nerden çıktı ya rabbım yar ve yardımcıları olsun ıns sorun ne ıse hallederler
gunaydın canımherkese günaydın kızlar. seyyancım ben dualarımın hepsini bitirdim. Allah kabul etsin.
gunaydın canım 1gun gırmeyınce topiğe oku oku bıtmıyo vallahısana da günaydın seda can.
nasılsınız kızlar iyisinizdir inşallah.hafta sonu giremedim.okuyorum geçmişi bitmek bilmiyor ya.ne çok konuşmussunuz:))) sefanız olsun...
kızlar geçen hafta eşim hastaydı size haber veremedim dualarımı okuyamadım hakkınızı helal edin bu hafta allahın izniyle hepsini okuyacagım
Herkese hayırlı güzel bir hafta diliyorum.
herkese günaydın kızlar. seyyancım ben dualarımın hepsini bitirdim. Allah kabul etsin.
sana da günaydın seda can.
nasılsınız kızlar iyisinizdir inşallah.hafta sonu giremedim.okuyorum geçmişi bitmek bilmiyor ya.ne çok konuşmussunuz:))) sefanız olsun...
ayşe doğum günün kutlu olsunnnnnnnn, istediğin gibi bi yaş ayaşarsın inşaallah:dd:d:d
canım antisocialin son mesajı ben bayag bi tedirgin etti.
Facesi falan yok mu ?
hanımlar ben bi kahvaltı yapıp geleyim.
günlerden pazartesi olmasından mıdır nedir bilmem acaip bir şekilde işten kaytarma isteği içerisindeyim... Normalde de pazartesi sendromum yoktur ama :) dışarıdaki bahar havası beni sanırım cezbediyor :)
Canım çok teşekkürler bende sizlerle olmaktan mutluyumay güzelmiş muhatım banlanmadan son mesajın dı galiba.....şu konuşmalar vardıı belki beni banlayabilirler diye yanlış anlaşılmalar olmuş diyordun ondan m banlandın diye düşünmüyor değilim yanii...neyse kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz...ben bebiş yapamadan göbiş yaptımmm...direk 2 ye terfi ettim..hadi hayırlısıı
senin adına sevindim...sonuna kadar devam edersiniz inşallahh....allah yardımcınız olsun..
canım ben 100 alayım kısa zamanda bitirip yazarım...
hoşgeldin ....yoktun ortalıklarda....bizler iyi sen nasılsın..
gözünüz aydın canım öyleyse nette baktıysan doğrudur...gelsin bebişler...allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...
iyi geceler...keyifler nasıl ..bu aralar herkes dertli...rabbim herkese huzur versin...
canım belkide bilgimiz olmadığından bişeyler yazamamışta olabiliriz...yanlış bilgi vermektense...ben tüp tedavisinde kullandım..dediğin gibii en pahalı ilaçç 300 ünite kullandım yumurta geliştiriiciii...doktorun ara ara takibini yapıcakk...arkadaşlarda bilgi vermiş...hangi tedavi için kullanıyosun bilmem ama...normal tedaviyse istenilen seviyede ilişki önerebilir....çatlatmayı garantilemek için çatlatma iğnesii+ilişki olabilir...allah yardımcınız olsun istenildiği saatte vurulmaya özen göster..
a.s. canım rabbim içiinizi ferahlatsın...huzur versin inşallahh..
canım ilk okuduğumda o kadar canım sıkıldı kii...her neyse allah yardımcınız olsun....sorun ne ise iyi anlamda işinizi kolaylaştırsın...evinize size huzur neşe gelsin..sıkıntılarınızn gidersin...inşaşllahh geçicii bir duurmdur..yoksa hepimizin inişleri çıkışları oldu...bundan sonrasıı hepimiz için hayırlı ve güzel olur..
ayşecim ailenle nice sağlıklı mutlu uzun senelere...herşey gönlünce olsun..
a.s. vay vay o rüzgarda iyii bile dayanmış aman dikkatt ben dışarı çıkmaya korkuyordum cumartesii neyseki o gün duruldu...geçmiş olsun canım sık mı hasta oluyosun anlamadım dikkat mmi etmiyosun kendine...evet nehir ilk göz ağrımız yoluda biliyor....bende topiğe bakarken acaba hamiş haberi varmıı diye gözlerim aradııı...o günler hepimiz için yakın olsun..
canım iğnelerine başlamışsın hayırlı olsun tedavin...ohh keyifler bozulmasın hiiçç...rabbim bebişle neşenizii artırsın...
ayy sorma....neyse elbirliğiyle bu günleride atlatırız topikçe....dileğimiz pozitif haberler almak nasip olsur inşallahh..
geçmiş olsun...ohh sen bitirdin temizliğii ...o fulll olanından benimde yapmam lazım...tül dantel vs...
iyi akşamlarr ...aminnn canım .gözünaydın.....allah sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin...bizde bu sebeple burdayız...inşallahh ..herkes bu duyguyu tadar...
a.s bizler iyi canım sen nasılsın......canım belki maddi açıdan zor olabilir ama bir hata herşeye engel olabilir...inşallah doğru doktor doğru tedaviyle sağlığına kavuşursun...yumoşalrın sen bekliyorr...
iyi geceler canım arada da olsa seni burda görmek ne güzell ..bebişi uyuttuğunda bekleriz.......evet yeni hafta yeni umutlarr yenii kararlar yeni tedaviler yeni başlangıçlar yeni bebişler olsun....
Senden de Allah razı olsun canım,bugünlerin keyfini çıkart canım bol bol uyu dinlenkızlar allah hepinizden razı olsun ..
Annem bende gunduz oturuyorduk esım alısverısten geldı ellerıne baktım sadece yıyecekler var sınır oldum unuttu dıye 5 dk sonra dısarı çıktı ve kapı çalındı hemen actım esım pastayla ıcerı gırdı çok mutlu oldum dunyalar benım oldu allahım esımden razı olsun
Geçmiş olsun Allah şifa versinkızlar geçen hafta eşim hastaydı size haber veremedim dualarımı okuyamadım hakkınızı helal edin bu hafta allahın izniyle hepsini okuyacagım
Canım hoşgeldin denk gelemedik bir türlü nasılsınkızlar kv ile ilgili bi topik vardı. o topiği tamamen kaldırmışlar şimdi.,
orda bizim arkadaşlardan biri yorum yapmış ve çirkin bi cevap almış.
bende alttan alttan karşı cevap verdim. ondan banlanmışım
sanırım o toiğin hepsi banlı![]()
İnşallah öyle bir şey olmaz.Rabbim yardımcıları olsun şeytana uydurmasınkızlar antisociala nasıl ulaşabilirz.
eşinden mi ayrılıyo yoksa
Allah yardımcısı olsun.
tek başına mı bizi de çağır belki geliriz :)
ayyyyyy valla tek başıma sevmediğimden bu saate kaldım:d
hadi gelin ya nolurrrrr:)
size çay yaparım :d:d:d:d çayı çok severim de:d
melemen yaparım eger gelirseniz :d
insanın bursaya taşınası geliyo birlikte olmak için; gerçi onlar daha buluşamıyo bile :d:d(birinin kulakları çınlasın)
canım sen hangi şehirdeydin ?
Canım çok teşekkürler bende sizlerle olmaktan mutluyumİnşallah fırsat buldukça gelirim tabiki.Gece bizim küçük hanımefendi hiç uyutmadı bizi.Toplasan 1 saat uyumuşumdur.Eşimde işe uykusuz gitti.Kendi küçük ama marifetleri pek bir büyük
Akşama enerji topluyor uyuyor şimdi
Sanırım kızım kalabalığı sevmiyor geçen hastaneye götürdüm ordan geldikten sonrada gece uyumadı dünde misafirim vardı gece uyumadı ve uyutmadı
Allah yardımcımız olsun.Bende gündüzleri çok uyuyan biri değilim.Yakında uyur gezer olurum herhalde
Allah sağlık versinde napalım katlanıcaz o yüzden şimdi bugünlerin keyfini çıkartın bol bol uyuyun yarın birgün bebekleriniz gelince çok uyumaya fırsatınız olmayacak çünkü
:18:İnşallah canım hepinizin kısa sürede melekleri gelir inşallah
Senden de Allah razı olsun canım,bugünlerin keyfini çıkart canım bol bol uyu dinlenGece nöbetleri olabilir.İnşallah sorunsuz sağlıklı sakin bir bebeğin olur canım
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Canım hoşgeldin denk gelemedik bir türlü nasılsın
İnşallah öyle bir şey olmaz.Rabbim yardımcıları olsun şeytana uydurmasın
Afiyet olsun canım![]()
Gunaydın canım hoşgeldın
nasılsın
tekrar tebrık ederım gozun aydın olsun
bebıs nasıl annelık nasıl
allahım yar ve yardımcın olsun ıns
mutahcım ben osmaniyedeyim sizlerden oldukça uzakta ve sanırım osmaniyeden bir tek ben varım...
Bursalı arkadaşlarımız oldukça fazla aynı şehirde olup buluşamamaları kötü oluyor :) belki de bizim için iyidir. Yoksa allah korusun kıskançlık duygularına yenik düşebiliriz.
Canım çok teşekkürler bende sizlerle olmaktan mutluyumİnşallah fırsat buldukça gelirim tabiki.Gece bizim küçük hanımefendi hiç uyutmadı bizi.Toplasan 1 saat uyumuşumdur.Eşimde işe uykusuz gitti.Kendi küçük ama marifetleri pek bir büyük
Akşama enerji topluyor uyuyor şimdi
Sanırım kızım kalabalığı sevmiyor geçen hastaneye götürdüm ordan geldikten sonrada gece uyumadı dünde misafirim vardı gece uyumadı ve uyutmadı
Allah yardımcımız olsun.Bende gündüzleri çok uyuyan biri değilim.Yakında uyur gezer olurum herhalde
Allah sağlık versinde napalım katlanıcaz o yüzden şimdi bugünlerin keyfini çıkartın bol bol uyuyun yarın birgün bebekleriniz gelince çok uyumaya fırsatınız olmayacak çünkü
:18:İnşallah canım hepinizin kısa sürede melekleri gelir inşallah
Senden de Allah razı olsun canım,bugünlerin keyfini çıkart canım bol bol uyu dinlenGece nöbetleri olabilir.İnşallah sorunsuz sağlıklı sakin bir bebeğin olur canım
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Canım hoşgeldin denk gelemedik bir türlü nasılsın
İnşallah öyle bir şey olmaz.Rabbim yardımcıları olsun şeytana uydurmasın
Afiyet olsun canım![]()