Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aYŞE35 MUTLU YILLAR YAZIŞMALARI OKURKEN GÖRDÜM GEÇ GELEN BİR KUTLAMA OLDU KUSURA BAKMA. HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR İNŞALLAH YENİ YAŞINDA.

günaydın canım allah razı olsun.darısıda sağlıkla bebeğini kucağına almana inşallah:emir_bebek::nazar:ben iyiyim canım allah'a şükür.sadece gece nöbetlerimiz var.yukarda da yazdım.kızım kalabalığı sevmiyor sanırım.normalde her gece olmuyor.geçen hastaneye götürdük ordan gelince gece uyumadı uyutmadıda:1:dünde öyle oldu.uykusuzum biraz halsizlik de var ama eskiye göre daha iyiyim canım:nazar:bebiş iyi geceye enerji topluyor teyzesi gündüzleri uyuyor maşallah:nazar:ama gece olunca tam tersi:18:annelik çok güzel bir duygu herşeye değer.allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.sen nasılsın canım sağlığın bebiş nasıl:emir_bebek::49:tekrardan mutlu yıllar dilerim canım allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar::38:

amın allah razı olsun canım BEN IYIYM HAMDOLSUN CANIM.
rabbım tum arkadaslarımıza nasıp etsın ıns
ılk zamanlar boyle olurmus bol bol dua et ıns duzelır uykusu
rabbım nazarlardan korusun yavrumuzu kıme benzıyo?
Bu arada doğumun zor gectıyse rahat gectı de olurmu ben korkuyorum

Son düzenleme:
ayyyyyy valla tek başıma sevmediğimden bu saate kaldım:D
hadi gelin ya nolurrrrr:)
size çay yaparım :D:D:D:D çayı çok severim de:D
melemen yaparım eger gelirseniz :D
insanın Bursaya taşınası geliyo birlikte olmak için; gerçi onlar daha buluşamıyo bile :D:D(birinin kulakları çınlasın)
canım sen hangi şehirdeydin ?
Gel canım taşın ne güzel olurdu valla.Hepinizin bebeği oluyormuş benim hanımefendi ilk bebek ya ablalık yapardı onlara:1::10::38:Çınladı emin ol ta bana kadar geldi o çınlama sesleri.Seyyanı düşünemiyorum:1::18:
mutahcım ben osmaniyedeyim sizlerden oldukça uzakta ve sanırım osmaniyeden bir tek ben varım...
Bursalı arkadaşlarımız oldukça fazla aynı şehirde olup buluşamamaları kötü oluyor :) belki de bizim için iyidir. Yoksa allah korusun kıskançlık duygularına yenik düşebiliriz.
Osmaniyedesin demek ne güzel.Orda benim teyzemin kızı var öğretmen.Doğumunda yanına yardıma gitmiştim.Küçük ve sakin yerler.Köy havası vardı hoşuma gitmişti herkez birbirini tanıyor büyük şehir gibi değildi.Bende Bursadan canım bana gelecekler inşallah bebeği sevmeye:emir_bebek:Geldiklerinde yazarız burdan buluştuk diye:1:Seyyan ve duruyla henüz tanışma fırsatımız olmadı kısa süre sonra tanışırız inşallah:10::16:
saol canım çok iyiyim:D
annelik nasıl bişi:)
kucagına alınca ne hissettin ?
ve dogumun kolay mıydı canım, bilemedik dogum yapacagını, duamızı edemedik:(

Annelik çok güzel canım herşeye değer.Allah sizlerede yaşatsın:49:.Bebeği ilk gördüğümde ağladım rüyalarımda gördüğüm bebeğe benziyor diye.Çok duygulandım:17:Doğum o kadarda kolay değildi tabiki.Ama çok aşırı sancı çekmedim canım.Haklısın ben bile bilemedim 8 martta doğacağını:1::18:Hazırlıksız geldi sağlık olsun napalım:nazar::16:

Gel canım taşın ne güzel olurdu valla.Hepinizin bebeği oluyormuş benim hanımefendi ilk bebek ya ablalık yapardı onlara:1::10::38:Çınladı emin ol ta bana kadar geldi o çınlama sesleri.Seyyanı düşünemiyorum:1::18:

Osmaniyedesin demek ne güzel.Orda benim teyzemin kızı var öğretmen.Doğumunda yanına yardıma gitmiştim.Küçük ve sakin yerler.Köy havası vardı hoşuma gitmişti herkez birbirini tanıyor büyük şehir gibi değildi.Bende Bursadan canım bana gelecekler inşallah bebeği sevmeye:emir_bebek:Geldiklerinde yazarız burdan buluştuk diye:1:Seyyan ve duruyla henüz tanışma fırsatımız olmadı kısa süre sonra tanışırız inşallah:10::16:

Annelik çok güzel canım herşeye değer.Allah sizlerede yaşatsın:49:.Bebeği ilk gördüğümde ağladım rüyalarımda gördüğüm bebeğe benziyor diye.Çok duygulandım:17:Doğum o kadarda kolay değildi tabiki.Ama çok aşırı sancı çekmedim canım.Haklısın ben bile bilemedim 8 martta doğacağını:1::18:Hazırlıksız geldi sağlık olsun napalım:nazar::16:

Evet canım Osmaniye küçük bir şehir herkes dediğin gibi genelde birbirini tanıyor. bir daha Osmaniyeye gelirsen haber ver. misafir etmek isterim seni ve nehir'i :)

canım sen ankaradasın değil mi...ben aslen ankaralıyım :)
ben ankaraya 1.30 saat uzaklıktayım canım :) k.kaledeyim :D

gelince intikamını alır o :D

amın allah razı olsun canım BEN IYIYM HAMDOLSUN CANIM.
rabbım tum arkadaslarımıza nasıp etsın ıns
ılk zamanlar boyle olurmus bol bol dua et ıns duzelır uykusu
rabbım nazarlardan korusun yavrumuzu kıme benzıyo?
Bu arada doğumun zor gectıyse rahat gectı de olurmu ben korkuyorum

Aminnn canım.Hiç korkma heyecan ve stres yapma sakın.Allah yardım ediyor hiç anlamıyorsun bile.Rüya gibi bir bakmışsınki bebeği veriyorlar gösteriyorlar.Sonra önce bebişi götürüyolar giydirmeye ardından seni odanıza alıyorlar.Allah bir nefeste kurtarsın.Korkma inşallah sorunsuz çektirmeden gelir bebeğin:nazar::emir_bebek:

Bahar doğumun için dua edemedik ama hep birlikte nehir bebek için doğum sonrası dua edebiliriz. :) ilk bebek mevlütümüz olur...

mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: bahar 27 ANNE OLMUŞ ÇOK SEVİNDİM:nazar::emir_bebek: kızlar gelemedim kaç zamandır:50::50::50: ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor:50::50::50::50: biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım:14:bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim:40: ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım:40: limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum:27::27::27: ıhlamurla kardeş olduk :27::27:ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm :37::37::37::37:

Son düzenleme:
aminnn canım.hiç korkma heyecan ve stres yapma sakın.allah yardım ediyor hiç anlamıyorsun bile.rüya gibi bir bakmışsınki bebeği veriyorlar gösteriyorlar.sonra önce bebişi götürüyolar giydirmeye ardından seni odanıza alıyorlar.allah bir nefeste kurtarsın.korkma inşallah sorunsuz çektirmeden gelir bebeğin:nazar::emir_bebek:

canım annemede anlatıyorum korkuyorum dıye oda kızıyo allah yardım eder dıyo bılıyorum rabbım yardım eder ama ıste ne bıleyım
sanırım doguma kadar bu ıcımden cıkmayacak:1:
Amııın allah razı olsunn canım

Evet canım Osmaniye küçük bir şehir herkes dediğin gibi genelde birbirini tanıyor. bir daha Osmaniyeye gelirsen haber ver. misafir etmek isterim seni ve nehir'i :)

Canım çok teşekkür ederim inşallah.:16:Orada akrabam var gelirsem haberdar ederim.Senide beklerim Bursaya:1::34::10:

mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: Bahar 27 anne olmuş çok sevindim:nazar::emir_bebek: Kızlar gelemedim kaç zamandır:50::50::50: Ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor:50::50::50::50: Biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım:14:bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim:40: Ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım:40: Limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum:27::27::27: ıhlamurla kardeş olduk :27::27:ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm :37::37::37::37:

gecmıs olsun canım rabbım sıfa versın ıns
uzme kendını allahım en yakın zamanda nasıp etsın ıns

ben ankaraya 1.30 saat uzaklıktayım canım :) k.kaledeyim :D

sende benim gibi teksin demek ki... Ankaradasın sanıyordum ben seni demekki yanlış aklımda kalmış... Ankarada olsaydın Ailemi ziyarete geldiğimde Bursalı arkadaşlardan önce buluşuruz diyecektim :) Kısmet değilmiş :)

canım annemede anlatıyorum korkuyorum dıye oda kızıyo allah yardım eder dıyo bılıyorum rabbım yardım eder ama ıste ne bıleyım
sanırım doguma kadar bu ıcımden cıkmayacak:1:
Amııın allah razı olsunn canım

Yani hepimizde olmuştur o duygular ama en hazırlıksızı sanırım benim öğrenmemle doğurmam bir anda oldu:1: olduda bitti derler ya o misal:1::17:Senden de Allah razı olsun canım o doğum anında şimdiki gibi korkun olmaz o anda doktorların dediğini yaptığında rahat doğumun olur inşallah.Bebişinide kucağına alır o sancıyı ağrıyı korkuyu herşeyi unutursun annesi:16::emir_bebek:

Geçmiş olsun canım.Acil şifalar dilerim.Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim:16:Darısıda sana olsun:49:

mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: bahar 27 ANNE OLMUŞ ÇOK SEVİNDİM:nazar::emir_bebek: kızlar gelemedim kaç zamandır:50::50::50: ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor:50::50::50::50: biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım:14:bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim:40: ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım:40: limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum:27::27::27: ıhlamurla kardeş olduk :27::27:ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm :37::37::37::37:

Çok geçmiş olsun. Allah şafi isminin sırrı ile sana şifa versin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun...

Canım çok teşekkür ederim inşallah.:16:Orada akrabam var gelirsem haberdar ederim.Senide beklerim Bursaya:1::34::10:

İnşallah görüşürüz canım. Herzaman beklerim. Bende Bursaya gelirsem emin olun hepinizi toplarım kızlar :) organizasyon yaparım... ama şu yakınlarda böyle bir ihtimal maalesef görünmüyor. Ama hayat süprizlerle dolu değil mi... Tıpkı nehir bebeğimiz gibi. sen hepimizden iyi biliyorsun bunu :)

hayirli olsun canim hasta gibi yatakta yatma hep ama agir isde yapma cok ayakta durma tozunu falan al komedi filmi izle ve en onemlisi stres yapma bol su ic en az 2litre sut ic sabah aksam 2 bardak folik asit al ve yukseklere uzanma insallah tutunacak yumoslarin test gunun nezaman canim?:16::16::16::16::16:

sağolasın bitanemm valla kaskatı kaldım :Pilk denemem ilkinde tutmazmıki die endişelerim var transferde zorluk çıkardım transfer edebildilermi bilmiyorum:)

hayırlı haftalar olsun inşallah:16: bu hafta bol bol hamile haberi alalım rabbimin izni ile:16: 5 ADET yasin ,,,100 adet ayet 707 adet tesbihimi okudum/çektim rabbim kabul eylesin:16:

Back
X