Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yeterr çok geçmiş olsun...canım dinlenmelisin grip öyle geçiyor ancak.
arkadaşlar istanbulda olan yokmu ya.herkes bursada bursada yaşayasım geldi breee...

Yani hepimizde olmuştur o duygular ama en hazırlıksızı sanırım benim öğrenmemle doğurmam bir anda oldu:1: olduda bitti derler ya o misal:1::17:Senden de Allah razı olsun canım o doğum anında şimdiki gibi korkun olmaz o anda doktorların dediğini yaptığında rahat doğumun olur inşallah.Bebişinide kucağına alır o sancıyı ağrıyı korkuyu herşeyi unutursun annesi:16::emir_bebek:

evet canım senınkı çok çabuk gelıstı:1::1::1::1:
ıns sag salım gelır bebısım dunyaya

İnşallah görüşürüz canım. Herzaman beklerim. Bende Bursaya gelirsem emin olun hepinizi toplarım kızlar :) organizasyon yaparım... ama şu yakınlarda böyle bir ihtimal maalesef görünmüyor. Ama hayat süprizlerle dolu değil mi... Tıpkı nehir bebeğimiz gibi. sen hepimizden iyi biliyorsun bunu :)

Allah razı olsun bende her zaman beklerim.İnşallah dediğin gibi görüşürüz canım.Haklısın benim aklımda aşılama yaptırmadan direk tüp bebek varken Nehirimin gelmesi çok güzel bir süpriz oldu.Allah büyüktür merhameti sonsuzdur.Hepinize güzel mutluluklar yaşatsın.Kimsenin gözü yaşlı kalmasın evladına kavuşsun:16::emir_bebek:

hayırlı haftalar olsun inşallah:16: bu hafta bol bol hamile haberi alalım rabbimin izni ile:16: 5 ADET yasin ,,,100 adet ayet 707 adet tesbihimi okudum/çektim rabbim kabul eylesin:16:

hayırlı haftalar canım
allahu teala dualarını kabul etsın ıns,
bebıs buyumus ıyıce rabbım sag salım kucağına almayı nasıp eder ıns

Son düzenleme:
yeterr çok geçmiş olsun...canım dinlenmelisin grip öyle geçiyor ancak.
arkadaşlar istanbulda olan yokmu ya.herkes bursada bursada yaşayasım geldi breee...

İstanbul Bursa arası çok uzak sayılmaz gemiyle gelsen biz seni karşılarız buluşma olursa :1::34::10:

Bahar doğumun için dua edemedik ama hep birlikte nehir bebek için doğum sonrası dua edebiliriz. :) ilk bebek mevlütümüz olur...
aaaaa güzel fikir :D
mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: bahar 27 ANNE OLMUŞ ÇOK SEVİNDİM:nazar::emir_bebek: kızlar gelemedim kaç zamandır:50::50::50: ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor:50::50::50::50: biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım:14:bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim:40: ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım:40: limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum:27::27::27: ıhlamurla kardeş olduk :27::27:ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm :37::37::37::37:
canım her gün yastık yüzünü değiştir 3 güne 1 de nevresim takımını. ayrıca elini çok sık yıka. 2 güne kalmaz geçiyo:D
bulaşıkları yıkarken makineye biraz sirke de koy. mikrop kırar. eger temizlik yapıyorsan viadaya da sirke koy.
aynı bitkileri içme. sadec bol su iç.
sende benim gibi teksin demek ki... Ankaradasın sanıyordum ben seni demekki yanlış aklımda kalmış... Ankarada olsaydın Ailemi ziyarete geldiğimde Bursalı arkadaşlardan önce buluşuruz diyecektim :) Kısmet değilmiş :)
ankaralı arkadaş da çok canım. haber ver gelcen zaman ben de müsait olursam hep birlikte buluşuruz:d
bursalılardan önce olurmuş:D
habi bursalılar nehir bebeği görmeye gitmedi mi yaww
İstanbul Bursa arası çok uzak sayılmaz gemiyle gelsen biz seni karşılarız buluşma olursa :1::34::10:

bahar seyyan seni mi vekil bıraktı :D
genel o derdi hep sen gel biz kalırız diye:D
ital misafir :D
zaten kalabalıksınız:D

canım her gün yastık yüzünü değiştir 3 güne 1 de nevresim takımını. ayrıca elini çok sık yıka. 2 güne kalmaz geçiyo:D
bulaşıkları yıkarken makineye biraz sirke de koy. mikrop kırar. eger temizlik yapıyorsan viadaya da sirke koy.

ankaralı arkadaş da çok canım. haber ver gelcen zaman ben de müsait olursam hep birlikte buluşuruz:d

canımmm ben evde temizlik yaprken bulaşıklardada mutlaka çamaşır suyu kulanırım yastıklaımı 2 günde değiştirirm ve yastıklarım elyaf olduğu için haftada bir defa mutlak yastıklarımı yıkarım

Çok geçmiş olsun. Allah şafi isminin sırrı ile sana şifa versin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun...

gecmıs olsun canım rabbım sıfa versın ıns
uzme kendını allahım en yakın zamanda nasıp etsın ıns

Geçmiş olsun canım.Acil şifalar dilerim.Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim:16:Darısıda sana olsun:49:

kızlar sağolun allah razı olsunnnnn
bahar senin yaşadığın bir mucize rabbim hepimize yaşatsın inşşşşş AMİNNNNN

canım vekil görevi vermedi bizim gönlümüz bir iç güdüsel bir durum:9::1:henüz gelmediler ama gelmeyi düşünüyorlar.Candan abla geldi ilk gün :10:Nehir şuan kucağımda, ağladı az önce gazını çıkartmakla meşgul:17::1:

çıkmak zorundayım Allah'a emanet olun öpüyorum:16::3:

canım vekil görevi vermedi bizim gönlümüz bir iç güdüsel bir durum:9::1:henüz gelmediler ama gelmeyi düşünüyorlar.Candan abla geldi ilk gün :10:Nehir şuan kucağımda, ağladı az önce gazını çıkartmakla meşgul:17::1:

:D
sen bebişine bak canım:D
ayyyyy kucagında melek var:D dua et dua çabuk kabul olur.

Kızlarrr Günaydınnn İyi Haftalarrr
Günaydınnn canım:D

ayyyyy melegm benim

bende katılmak istyorum

eee yine kimsecikler yok..
eşimin sonuçları pek anlamadım ama iyi dedi herkes birazda nette araştırdım :nazar::1:
pazartesi doktora göstericem artık:46:
sanıyorum rahim filmi isticek sonuca görede laparoskopiye kara vericek:26:
hayırlısı olsun artık :16:

sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim canim insallah bebiste yakinda gelecek
:16:
Canımsın :) seve seve yaparım ne demek şekerim :16:

Şimdilik 100 tane de ben alayım canım

Nefis görünüyor bu pasta :56:

Yesin onu teyzeleri yaa maşallah nehirimize :nazar::nazar::nazar:Bizim içinde öp annesi :16:

Arkadaşların gözünden kaçmış olabilir yoksa yardımcı olurlardı canım.Benim bi fikrim yok bu konuda ama doktorun kullan dediyse kullan tabii canım

emacim Allah razi olsun:54:

kizlar selam..bu hafta sonu kermes var onunla ugrasiyoruz...lutfen benim icin dua edin bu aralar cok sikintidayiz,esimlede aram iyi deyil,gorunce olduresim geliyor...o kadar yani Rabbim yardim etsin insallah

canim dualarimdasin insallah yakinda duzelirsiniz bunca zaman evliligin var eminim birseylerin birikimi bu yasadiklariniz:16:

kızlar sa kaç gündür giemiyorum siz hiç farketmedinzmi benim yokluğumu bakayım??? geçenki rüzgarda benzinlikin çatısı uçmuş köyde ve elektrik tellerini koparmıştı netimiz gitmişti vs vs işte... ancak bu gün giebildim dualar tamamlanmış allah azı olsun.... ban rahatızım yatıyorum aynı zamanda artık girmiyo diye beni listeden falan atmayın haaaa.... bu arada topiğimizin ilk elle tutulur gözle görülür ısırmalık ve öpmelik gıdıklamalık bebeği dünyay gelmiş darısı anne karnundakilerin ve cennetekilein başına inş... çok bekletmeyin bizi emi annem arkadaşlarınıda al gel bak nehir yolu biliyo size göstersin:))))) hayırlarla gelin inş... hepizniz öpüyorum aeo...

canim gecmis olsun Rabbim korumus yinede sizi

hmm turkuaz kitap okumayı seviyorsun sanırım sende benimki ilkinimi okuyacaksın aşkın gözyaşlarının..ben okudum ama elif şafağın aşkından sonraa pek etkilenmedim o kitapdan ama şuan elimde okadar çok mevlana ve tebrizi kitapları varkiii heyecanla bekliyorum okuyacagım zamanlarıı kimya hatunu aldım en sonn çok merak ediyorumm..şuan elimde ucurtma avcısı var bakalım bu bitsin

canim banada kitap onerisi yaparmisin turkiyeye gelince alayim hepsini:16:

İyi akşamlar hanımlar yaklaşık 4-5 ay önce bende bu topikdeydim sizlerle dua ediyordum mevlam isteyen herkes gibi bana da evlat versin diye ama yorulup yıkılıp foruma girmeyi bıaktım umudumu yitirdiğim anda mucizem geldi. Mevlam burda bana dua eden herkese muradını tez zamanda versin allah razı olsun hepinizden

canim cok sevindim insallah Rabbim kucagina almayida nasip etsin

sa. kılzra nasılsınız ben çok sıkıntılı günler yaşıyorum Rabbim feraha çıkarsın inşallah ameliyat işini henüz halledemedim her gittiğim doktor durumun ciddiyetinden ve zorluğundan bahsediyor kesinlikle rastgele biryerde yapmamam gerektiğini ve zor bir durum olduğunu prof doktorun ameliyat yapması gerektiğini falan söylediler.kızlar bu arada muhat arkadaşımız banlanmış size haber vermemi istedi ama sebebini bilmiyormuş

canim insallah tez zamanda doktorunu bulur iyilesir ve bebislerine kavusursun dualarimdasin insallah:16:

ay güzelmiş muhatım banlanmadan son mesajın dı galiba.....şu konuşmalar vardıı belki beni banlayabilirler diye yanlış anlaşılmalar olmuş diyordun ondan m banlandın diye düşünmüyor değilim yanii...neyse kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz...ben bebiş yapamadan göbiş yaptımmm...direk 2 ye terfi ettim..hadi hayırlısıı

senin adına sevindim...sonuna kadar devam edersiniz inşallahh....allah yardımcınız olsun..

canım ben 100 alayım kısa zamanda bitirip yazarım...

hoşgeldin ....yoktun ortalıklarda....bizler iyi sen nasılsın..

gözünüz aydın canım öyleyse nette baktıysan doğrudur...gelsin bebişler...allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...

iyi geceler...keyifler nasıl ..bu aralar herkes dertli...rabbim herkese huzur versin...

canım belkide bilgimiz olmadığından bişeyler yazamamışta olabiliriz...yanlış bilgi vermektense...ben tüp tedavisinde kullandım..dediğin gibii en pahalı ilaçç 300 ünite kullandım yumurta geliştiriiciii...doktorun ara ara takibini yapıcakk...arkadaşlarda bilgi vermiş...hangi tedavi için kullanıyosun bilmem ama...normal tedaviyse istenilen seviyede ilişki önerebilir....çatlatmayı garantilemek için çatlatma iğnesii+ilişki olabilir...allah yardımcınız olsun istenildiği saatte vurulmaya özen göster..

a.s. canım rabbim içiinizi ferahlatsın...huzur versin inşallahh..

canım ilk okuduğumda o kadar canım sıkıldı kii...her neyse allah yardımcınız olsun....sorun ne ise iyi anlamda işinizi kolaylaştırsın...evinize size huzur neşe gelsin..sıkıntılarınızn gidersin...inşaşllahh geçicii bir duurmdur..yoksa hepimizin inişleri çıkışları oldu...bundan sonrasıı hepimiz için hayırlı ve güzel olur..

ayşecim ailenle nice sağlıklı mutlu uzun senelere...herşey gönlünce olsun..

a.s. vay vay o rüzgarda iyii bile dayanmış aman dikkatt ben dışarı çıkmaya korkuyordum cumartesii neyseki o gün duruldu...geçmiş olsun canım sık mı hasta oluyosun anlamadım dikkat mmi etmiyosun kendine...evet nehir ilk göz ağrımız yoluda biliyor....bende topiğe bakarken acaba hamiş haberi varmıı diye gözlerim aradııı...o günler hepimiz için yakın olsun..

canım iğnelerine başlamışsın hayırlı olsun tedavin...ohh keyifler bozulmasın hiiçç...rabbim bebişle neşenizii artırsın...

ayy sorma....neyse elbirliğiyle bu günleride atlatırız topikçe....dileğimiz pozitif haberler almak nasip olsur inşallahh..

geçmiş olsun...ohh sen bitirdin temizliğii ...o fulll olanından benimde yapmam lazım...tül dantel vs...

iyi akşamlarr ...aminnn canım .gözünaydın.....allah sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin...bizde bu sebeple burdayız...inşallahh ..herkes bu duyguyu tadar...

a.s bizler iyi canım sen nasılsın......canım belki maddi açıdan zor olabilir ama bir hata herşeye engel olabilir...inşallah doğru doktor doğru tedaviyle sağlığına kavuşursun...yumoşalrın sen bekliyorr...

iyi geceler canım arada da olsa seni burda görmek ne güzell ..bebişi uyuttuğunda bekleriz....:1:...evet yeni hafta yeni umutlarr yenii kararlar yeni tedaviler yeni başlangıçlar yeni bebişler olsun....

Rabbim senden razi olsun suprizcim gonlundekini hayirlisiyla versin insallah

kızlar geçen hafta eşim hastaydı size haber veremedim dualarımı okuyamadım hakkınızı helal edin bu hafta allahın izniyle hepsini okuyacagım

gecmis olsun canim

kızlar kv ile ilgili bi topik vardı. o topiği tamamen kaldırmışlar şimdi.,
orda bizim arkadaşlardan biri yorum yapmış ve çirkin bi cevap almış.
bende alttan alttan karşı cevap verdim. ondan banlanmışım :D
sanırım o toiğin hepsi banlı :D

hanımlar ben bi kahvaltı yapıp geleyim.

hosgeldin canim ve gecmis olsun yoklugun hissedildi:16:

Günaydın canım Allah razı olsun.Darısıda sağlıkla bebeğini kucağına almana inşallah:emir_bebek::nazar:Ben iyiyim canım Allah'a şükür.Sadece gece nöbetlerimiz var.Yukarda da yazdım.Kızım kalabalığı sevmiyor sanırım.Normalde her gece olmuyor.Geçen hastaneye götürdük ordan gelince gece uyumadı uyutmadıda:1:Dünde öyle oldu.Uykusuzum biraz halsizlik de var ama eskiye göre daha iyiyim canım:nazar:Bebiş iyi geceye enerji topluyor teyzesi gündüzleri uyuyor maşallah:nazar:Ama gece olunca tam tersi:18:Annelik çok güzel bir duygu herşeye değer.Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Sen nasılsın canım sağlığın bebiş nasıl:emir_bebek::49:Tekrardan mutlu yıllar dilerim canım Allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar::38:

oyyy kuzum benim Rabbim herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin acaba o gunler gelecekmi?

mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: bahar 27 ANNE OLMUŞ ÇOK SEVİNDİM:nazar::emir_bebek: kızlar gelemedim kaç zamandır:50::50::50: ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor:50::50::50::50: biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım:14:bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim:40: ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım:40: limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum:27::27::27: ıhlamurla kardeş olduk :27::27:ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm :37::37::37::37:

gecmis olsun yeteeercim Rabbim sifa versin ben taze zencefilli bal yapip iciyorum ilik suyla cok iyi geliyor tavsiye ederim

canım annemede anlatıyorum korkuyorum dıye oda kızıyo allah yardım eder dıyo bılıyorum rabbım yardım eder ama ıste ne bıleyım
sanırım doguma kadar bu ıcımden cıkmayacak:1:
Amııın allah razı olsunn canım

canim korkma bitanem daha o gunlere var birak hamileliginin tadini cikar kime benzeyecek falan diye dusun cok iyi geliyor:16::16:

sağolasın bitanemm valla kaskatı kaldım :Pilk denemem ilkinde tutmazmıki die endişelerim var transferde zorluk çıkardım transfer edebildilermi bilmiyorum:)

etmislerdir canim merak etme kac tane transfer yapildi niye zorlandin tatlim

Back
X