Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

gunaydın canım nasılsın

gunaydin canim pek iyi degilim bugunlerde butun hafta sonu basim felaket agridi ne yesem cikardim bugun tartildim kilo vermisim sinirim bozuldu biraz ama neyse gececek insallah ayin 26sina az kaldi heyecanlimisin?he bu arada dogum gunun kutlu olsun canim esinde hatirlamis cok sevindim insallah hep hatirlar boyle:16:sen nasilsin tatlim nasil geciyor gunlerin?

gunaydin canim pek iyi degilim bugunlerde butun hafta sonu basim felaket agridi ne yesem cikardim bugun tartildim kilo vermisim sinirim bozuldu biraz ama neyse gececek insallah ayin 26sina az kaldi heyecanlimisin?he bu arada dogum gunun kutlu olsun canim esinde hatirlamis cok sevindim insallah hep hatirlar boyle:16:sen nasilsin tatlim nasil geciyor gunlerin?

canım dıkkat et kendıne gecer ıns ..
evet heyecanlıyım merak etmeye basladım acaba cınsıyetı ne bebıs gosterecekmı oda var tabı
sagol allah razı olsun canım bende çok sevındım mutlu oldum allah razı olsun eslerımızden
ben ıyıym hamdolsun canım annem yanımdaydı bugun gıttı yalnız kaldım yıne:14:

canım dıkkat et kendıne gecer ıns ..
evet heyecanlıyım merak etmeye basladım acaba cınsıyetı ne bebıs gosterecekmı oda var tabı
sagol allah razı olsun canım bende çok sevındım mutlu oldum allah razı olsun eslerımızden
ben ıyıym hamdolsun canım annem yanımdaydı bugun gıttı yalnız kaldım yıne:14:

yalniz degilsin tatlim biz variz annende gelir nasil olsa yakinda bak benim o sansimda yok belki dogumuma annem vize alabilirsek ilk defa gelecek evime:)ayyy bende cok merak ediyorum cinsiyetini acaba ne diye ruyamda hep kiz goruyorum ama icimede erkek gibi doguyor hayirlisi olsunda kizi erkegide bir nasilsa:16::16::16:senin icine dogan ne tatlim?

sa. kılzra nasılsınız ben çok sıkıntılı günler yaşıyorum Rabbim feraha çıkarsın inşallah ameliyat işini henüz halledemedim her gittiğim doktor durumun ciddiyetinden ve zorluğundan bahsediyor kesinlikle rastgele biryerde yapmamam gerektiğini ve zor bir durum olduğunu prof doktorun ameliyat yapması gerektiğini falan söylediler.kızlar bu arada muhat arkadaşımız banlanmış size haber vermemi istedi ama sebebini bilmiyormuş
canım ya seni çok iyi anlaıyorum kasım ayında aynı şeyleri bende yaşadım.ameliyatı yapan doktor gerçekten önemli.bende profa gittim.evet maliyetli ama önemli olduğu için yapacak bişi yok.ama merak etme Rabbim açıyo kapılarını.yetişiveriyo yardımına insanın.sanada hayırlı kapılar açılacaktır.Rabbim yar ve yardımcın olsun.herşey yoluna girececek.
kızlar kv ile ilgili bi topik vardı. o topiği tamamen kaldırmışlar şimdi.,
orda bizim arkadaşlardan biri yorum yapmış ve çirkin bi cevap almış.
bende alttan alttan karşı cevap verdim. ondan banlanmışım :D
sanırım o toiğin hepsi banlı :D
abow kızım azıcık yorum yapma sende herkese ya boşver.onlar yüzünden senden oluyoz valla.......
ayyyyyy valla tek başıma sevmediğimden bu saate kaldım:D
hadi gelin ya nolurrrrr:)
size çay yaparım :D:D:D:D çayı çok severim de:D
melemen yaparım eger gelirseniz :D
insanın Bursaya taşınası geliyo birlikte olmak için; gerçi onlar daha buluşamıyo bile :D:D(birinin kulakları çınlasın)
canım sen hangi şehirdeydin ?
bende hiç sevmem yalnız kahvaltı etmeyi.geleyim kız hemen.taşın taşın bursaya.sen gelince buluşabiliriz belki.sen çünkü nazar ediyon bize bi türlü buluşamıyoz.çınladı kulaklarım çınlamazmı.kııııııııız sen yeterki çınlat kulaklarımı aman burda olda ben razıyım.
mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: bahar 27 ANNE OLMUŞ ÇOK SEVİNDİM:nazar::emir_bebek: kızlar gelemedim kaç zamandır:50::50::50: ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor:50::50::50::50: biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım:14:bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim:40: ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım:40: limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum:27::27::27: ıhlamurla kardeş olduk :27::27:ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm :37::37::37::37:
canım çok geçmiş olsun.Rabbim şafi ismiyle şifa nasip etsin sana.
Kızlarrr Günaydınnn İyi Haftalarrr

sana günaydın sana da iyi haftalaaaaaaaaaaaaar nasılsın ecrin.

yalniz degilsin tatlim biz variz annende gelir nasil olsa yakinda bak benim o sansimda yok belki dogumuma annem vize alabilirsek ilk defa gelecek evime:)ayyy bende cok merak ediyorum cinsiyetini acaba ne diye ruyamda hep kiz goruyorum ama icimede erkek gibi doguyor hayirlisi olsunda kizi erkegide bir nasilsa:16::16::16:senin icine dogan ne tatlim?

ayy kıyamam ben sana ılk defa demek nasıp olur ıns
bende ruyamda bebek goruyorum ama cınsıyetı bılemıyorum:1::1::1::1:
benımde erkek doğuyor ama kız olsan süsü püsü süper olur demı

ayy kıyamam ben sana ılk defa demek nasıp olur ıns
bende ruyamda bebek goruyorum ama cınsıyetı bılemıyorum:1::1::1::1:
benımde erkek doğuyor ama kız olsan süsü püsü süper olur demı

hayirlisi olsun canim hemde cok guzel olur esimle disari cikinca kiz kiyafetlerinden gozumuzu alamiyoruz:1::1::1::1:

ben cikiyorum kizlar benim icin dua okuyup gonderirmisiniz felaket bi sekilde tuttu yine basagrim midemde basladi ben burdayim demeye Allaha emanet olun:16::16:

baharım canım nehir bebeğimiz ve seni çok merak ediyorum.iyi olmanız benide iyi ediyor.Rabbim sizi nazarlardan korusun.bende yumoşları büyütüyorum işte.dua et baharım şöyle kaliteli güzel yumoşlar olsunlarda hayırlısıyla nehire bir kardeş daha gelse dimi amaaaaaaaaaaaaaaaa.

canım ya seni çok iyi anlaıyorum kasım ayında aynı şeyleri bende yaşadım.ameliyatı yapan doktor gerçekten önemli.bende profa gittim.evet maliyetli ama önemli olduğu için yapacak bişi yok.ama merak etme Rabbim açıyo kapılarını.yetişiveriyo yardımına insanın.sanada hayırlı kapılar açılacaktır.Rabbim yar ve yardımcın olsun.herşey yoluna girececek.

abow kızım azıcık yorum yapma sende herkese ya boşver.onlar yüzünden senden oluyoz valla.......

bende hiç sevmem yalnız kahvaltı etmeyi.geleyim kız hemen.taşın taşın bursaya.sen gelince buluşabiliriz belki.sen çünkü nazar ediyon bize bi türlü buluşamıyoz.çınladı kulaklarım çınlamazmı.kııııııııız sen yeterki çınlat kulaklarımı aman burda olda ben razıyım.

Sal Seyyancım iyi sayılırım sen nasılsın?
Dualarımı da daha tamamlayamadım hastalığımın bitmesini bekliyorum :)))

Sal Seyyancım iyi sayılırım sen nasılsın?
Dualarımı da daha tamamlayamadım hastalığımın bitmesini bekliyorum :)))

iyyim çok şükür canım bende.olsun daha vaktimiz var canım okursun.sıkıntı yapma.çok sancın vardı nasıl oldun.adetinin önce geldiğini ve ağrın olduğunu yazmıştın yanlış hatırlamıyosam.nasıl oldun bi yaramazlık yoktur inşaallah diye bir sorayım dedim canım.

iyyim çok şükür canım bende.olsun daha vaktimiz var canım okursun.sıkıntı yapma.çok sancın vardı nasıl oldun.adetinin önce geldiğini ve ağrın olduğunu yazmıştın yanlış hatırlamıyosam.nasıl oldun bi yaramazlık yoktur inşaallah diye bir sorayım dedim canım.

Saol canım bugün daha iyiyim ağrım kalmadı şükürler olsunnn

sa. kızlar sürprizim nasılsın??? kızlar size bişey soracağım çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman gider bilginiz varmı başka topiklerde kimi bi hafta demiş kimi onbeş gün....

bunu dediğin iyi. buluşursnız giderim topikten ! haha buldum yolunu :D
sa. kızlar sürprizim nasılsın??? kızlar size bişey soracağım çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman gider bilginiz varmı başka topiklerde kimi bi hafta demiş kimi onbeş gün....
canım bazısında o gün etki ediyormuş. onun için ovülasyon testi al derim ben.zaten ucuz bişi

hayırlı haftalar canım
allahu teala dualarını kabul etsın ıns,
bebıs buyumus ıyıce rabbım sag salım kucağına almayı nasıp eder ıns

sağol ayşem :54:amin canım cümlemizin duaları kabul olur inşallah :16::16:evet büyüdük :emir_bebek:koca kız oldu artık ...

son 8 hafta heyecan dorukta :1:maşallah sizde kocaman olmuşunuz :nazar:rabbim tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah :16::16:

iş yogunlugum cok fazla kalan zamanlardada dinlenmez zorunda kalıyorum ne foruma gırebılıyorum nde takıp edebılıyorum duaları ve sizleri. bi süre beni listeden cıkarırsanız sevınırım mahcup olmak istemıyorum çünkü. ama arada okursam eksiklerinizden ve gelırsem haber ederım size
11. haftamıza giriyoruz inşallah çalıştıgım içinde baya zorluklar cekıyorum ne olur kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin
muhakkak gerı gelıcem ve katılıcam aranıza. hepinizi cok sevıyorum öperim :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

kızlar kv ile ilgili bi topik vardı. o topiği tamamen kaldırmışlar şimdi.,
orda bizim arkadaşlardan biri yorum yapmış ve çirkin bi cevap almış.
bende alttan alttan karşı cevap verdim. ondan banlanmışım :D
sanırım o toiğin hepsi banlı :D
hay allah kızım siz rahat duramazmısınız.....topluca kk yı kapatıcaksınız bu gidişle...geçmiş olsunnn:1:

kızlar antisociala nasıl ulaşabilirz.
eşinden mi ayrılıyo yoksa:(
Allah yardımcısı olsun.
hiç bilgim yokkk..herşey yolundaydıı tedavideydi..benimde aklıma gelmedi değil yazısıı çok kötüydüü..inşallahhhh...öyle bir duurm değildir...tez zamanda aramıza döner....allah kolaylık versin...

mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: bahar 27 ANNE OLMUŞ ÇOK SEVİNDİM:nazar::emir_bebek: kızlar gelemedim kaç zamandır:50::50::50: ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor:50::50::50::50: biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım:14:bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim:40: ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım:40: limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum:27::27::27: ıhlamurla kardeş olduk :27::27:ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm :37::37::37::37:

iyi canım sen nasılsın...geçmiş olsun....inşallahhh o pozitifi görürüz bir gün....hakkımızda hayırlısıı ...
Kızlarrr Günaydınnn İyi Haftalarrr
iyi haflarr canımmmm ne var ne yokk...

başak bebeğini kaybetmiş:(
hadi yaa ..........

a.s. iyi canım sen nasıslın...yoğun bir hafta sonuunda yamulmuş durumdayımm...sanırım 2 gün...çünkü doktor diyelim bu akşam 11:00 de vuruldun yarın değil öbür gün sabah tedavin yada ilişkin oluyorr çatlama süresi yani...ondan sonra etkisi varsa ben bilmiyorum

iş yogunlugum cok fazla kalan zamanlardada dinlenmez zorunda kalıyorum ne foruma gırebılıyorum nde takıp edebılıyorum duaları ve sizleri. bi süre beni listeden cıkarırsanız sevınırım mahcup olmak istemıyorum çünkü. ama arada okursam eksiklerinizden ve gelırsem haber ederım size
11. haftamıza giriyoruz inşallah çalıştıgım içinde baya zorluklar cekıyorum ne olur kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin
muhakkak gerı gelıcem ve katılıcam aranıza. hepinizi cok sevıyorum öperim :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
canım nasılsın hamilelik yoruyor galiba....bizi habersiz bırakma...kendine dikkat et...sırayla çatır çatır doğuracaksınız hamişler...kaçışınız yok...:1:

geçmiş olsun canımmm:nazar:

Back
X