Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben hiç ii değilim reyyan bugün doktora gttm daha yumurtam büyümemiş perş bi daha çağırdı moralim bozuk baya bide ağrılarım arttı akşamüstü

kaçıncı günün canım ilaç kullanıyomuısun

bide yumurtalama ağrısı olabilir

öyle hemen bozma moralini:34:

bu yolda en büyük desteğimiz inancımız ve moralimiz unutma kendini koşullandırma

kaçıncı günün canım ilaç kullanıyomuısun

bide yumurtalama ağrısı olabilir

öyle hemen bozma moralini:34:

bu yolda en büyük desteğimiz inancımız ve moralimiz unutma kendini koşullandırma

canım 8 mrtta regl oldum 5.gün ilaç kullanmaya başladım cmrtesi bitti bgn kontrole gttm ama büyümemiş :S normalmi bu

Selamün aleyküm hanımlar,inşaallah herkes iyidir.

Seyyancım,10 Yasin,500 Enbiya 90.Ayeti,1414 (yani 2 kişilik) Ya Varis okundu ekleyebilirsin listeye..

Selamün aleyküm hanımlar,inşaallah herkes iyidir.

Seyyancım,10 Yasin,500 Enbiya 90.Ayeti,1414 (yani 2 kişilik) Ya Varis okundu ekleyebilirsin listeye..

aleyküm selam canım nerelerdesin ya merak ettim.herşey yolunda dimi..:26:

aleyküm selam canım nerelerdesin ya merak ettim.herşey yolunda dimi..:26:

Rahatsızdım canım,hala ateşim var,haber vermek için girdim...Emacımda merak edip mesaj atmış,Allah razi olsun sizlerden.Eskisi gibi giremicem,çıkıyorum şimdilik,görüşmek üzere,Allaha emanet olun.

Rahatsızdım canım,hala ateşim var,haber vermek için girdim...Emacımda merak edip mesaj atmış,Allah razi olsun sizlerden.Eskisi gibi giremicem,çıkıyorum şimdilik,görüşmek üzere,Allaha emanet olun.

çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.eskisi gibi giremicem derken geçici bir durum dimi.iyileştikten sonra gelirsin heralde.bizim yarışma dualrını takip edeceksin değilmi canım.özletme bak fazla.allaha emanet ol.kendine dikkat et.

Yarışmada olan arkadaşlarım,ben eskisi gibi giremicem,dolayısıyla takip edemem...

Hatimlerine devam edenler,bana yavaş yavaş okuduklarınızı isimleriyle beraber özel mesajla gönderin,bende not alayım...En azından biten hatimlerinizi söylerseniz,onları not alıp diğerlerine devam edebilirsiniz...Sizdeki not kağıdı dursun yine,nolur nolmaz mesajlar silinirse,sizdeki kağıttan tekrar kaydederiz...

Bu mesaj güncel kalırsa çok iyi olur,duyanlar duymayanlara söyler.İsterseniz eşinizle birlikte de isim yazılabilir,ben öyle yapıcam,siz bilirsiniz.Allah kabul etsin şimdiden...Rabbim hakkıyla okumayı nasip etsin...

çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.eskisi gibi giremicem derken geçici bir durum dimi.iyileştikten sonra gelirsin heralde.bizim yarışma dualrını takip edeceksin değilmi canım.özletme bak fazla.allaha emanet ol.kendine dikkat et.

Amin canım Allah razi olsun...İyi hissedince gelirim,ama yine eskisi gibi giremem.Tamamen iyileşirsem,kk'da yarışma var,oraya katılcam moral olsun diye bakalım....Sonra da;annemlere hazırlık yapıcam bişeyler....Kermesimiz var,ben burda olamıcam sanırım,oyüzden içim rahat etmeyecek,orayada bişeyler yapıp arkadaşa teslim edicem,buzluğuna koysun kermes zamanı çıkartır...Sonrada annemlere gidicem zaten,orda pek vakit bulamam...

Bizim kendi aramızdaki yarışma için mesaj yazdım az önce topiğe,sen yada bi başkası da arada mesajı kopyalayıp güncel tutarsa iyi olur canım,kimseyi ihmal etmeyelim inşaallah.Çıkıyorum şimdi,duramıyorum fazla.Görüşmek üzere inşaallah.

selam kızlar,

hoşgeldin muhatcım....nasılsın?bir daha bilmediğin topiğe yazma emi tatlımmm. bizi sensiz bırakmaaaaaaa...

seyyan yumoş büyütme nasıl gidiyorrr büyüyorlar mı????..rabbim bebişini sana en kısa zamanda sağlıkla versin canımmmmmmmm....

eslemcim sen nasılsın???dualardandolayı mı giremeyeceksin????

muhatcım kelime-i tevhid 3000 oldu ama devam edicemmmmmmmm okumaya...bu aralar pek okuyamadım yaaaaaaa.......

adını yazmadığım bu topiğin melek anneleri hepinizeeeeeeeee selam olsun..rabbim dualarınızı kabul etsinnnn..

ayşecim eşinin süprizine sevindimmm..heleki seni şimdi el üstünde tutması lazımmm...içimden oğluşunu doğuracaksın diye geçtiii paşa geliyoooooooo galibaaa.....

muhatcım ayrıca senin tefriciyeni okumayı çooooooooook istemiştim..

rabbim nasip etti çok şükürrr...inşallah rabbim dualarını kabul eder tatlım....

arkadaşlar mrb bgn doktora gttm cumartesi komen btti kontrole gttm bgn büyümemiş dedi perş yine çağırdı size büyürmü yumurta anlamadım ayy bilen varsa yardımcı olsun nolur bide bgn çok kasık ağrım var normalmi (ayrıca pkoluyum :S )
canım yanlış hatırlamıyorsam günde 2 mm büyüyormuş. lacı kullanırken bitkisel kürde kullandıysan o da etkisini kırmış olabilir.
kızlaaarrr s.a.......
kayssssssssssssssss a.s...........
neyin var:( bu arda yarışma bilgilerimizi alıp ona göre mi yarışcan ::DD
selam kızlar,

hoşgeldin muhatcım....nasılsın?bir daha bilmediğin topiğe yazma emi tatlımmm. bizi sensiz bırakmaaaaaaa...

seyyan yumoş büyütme nasıl gidiyorrr büyüyorlar mı????..rabbim bebişini sana en kısa zamanda sağlıkla versin canımmmmmmmm....

eslemcim sen nasılsın???dualardandolayı mı giremeyeceksin????

muhatcım kelime-i tevhid 3000 oldu ama devam edicemmmmmmmm okumaya...bu aralar pek okuyamadım yaaaaaaa.......

adını yazmadığım bu topiğin melek anneleri hepinizeeeeeeeee selam olsun..rabbim dualarınızı kabul etsinnnn..

ayşecim eşinin süprizine sevindimmm..heleki seni şimdi el üstünde tutması lazımmm...içimden oğluşunu doğuracaksın diye geçtiii paşa geliyoooooooo galibaaa.....

a.s canım canım çok teşekkür ederim:D Allah razı olsun:D
valla yazdık bi yazı banlandık.
10 puan vermişler 10 numara bi yorum yapmışım demekki :D
hadi be neyse de esmanın banlanması yanlış geldi bana.

muhatcım ayrıca senin tefriciyeni okumayı çooooooooook istemiştim..

rabbim nasip etti çok şükürrr...inşallah rabbim dualarını kabul eder tatlım....

saol canım çok teşekkür ederim:D
sıra bana çabuk geldi demi :D

kızlar ben çıkıyorummmmmmmmmm kendinize iyi bakın abdestim varken hayırlısıyla Ayşeciğimin kuzusunun hatmini okuyayım inşallah....

öpüldünüz..sonra yine gelirim inşallah.....:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::

nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:aman topiğimize ve burdaki melek annelerine nazar değmesinnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::

Back
X