Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bu arada yeni tebrikler için de teşekkürler. daha eşimin bile haberi yok. malum ayrıyız. çarşambaya gelecek inşallah. şimdi söylesem gelince mi söylesem bilemedim:)
canım gözün aydın hamişsin çok sevindim geçen ay düşük yapmıştın sanırım Rabbim fazla bekletmeden gönderdi meleğini darısı başımıza bende geçen ay tüpbebek sonucu negatif sonuç aldım çok zor bir durum inşallah en yakın zamanda bende meleğime kavuşurum benide dualarında unutma canım:16::16::16::16::16:

canım gözün aydın hamişsin çok sevindim geçen ay düşük yapmıştın sanırım Rabbim fazla bekletmeden gönderdi meleğini darısı başımıza bende geçen ay tüpbebek sonucu negatif sonuç aldım çok zor bir durum inşallah en yakın zamanda bende meleğime kavuşurum benide dualarında unutma canım:16::16::16::16::16:

Oglus bilgisayara el koydu deminden beri çizgi film izliyor. arada giriyorum ama cevap yazamıyorum. kusura bakmayın. biliyorum senin olaya da çok üzüldüm, rabbim inşallah bir sonrakinde kavuştursun bebişine. benim bi arkadaşımın ilk tüp bebek denemesi tutmamış ikinci tutmuş düşmüş, üçüncü denemeye kalmadan kendiliğinden hamile kalmış ve 2 aya yaklaşınca öğrenmiş. rabbimin mucizesi çoktur. dualarım hepinizle:)

Seyyancim selamun aleykumm ben aranizda yeniyim kays ve dafniya nin bana verdigi bilgi dahilinde :)) 129 ihlas 5 yasin 100 enbiya suresi 89 . Ayeti okudum . aranizda pek aktif olamicm yani heraksam giremicem ama cumadan cumaya kesintisiz bu sureleri okurum okudugumuda haber veririm.. ;) Aminnnn bitanemmBen bu sekilde okurum ozamann.. bende bu hafta hep yalnizdim kocis calisiyodu neyseki bugun son gelecek hafta esimle iftar yapicaz insallah..Aminnn canim dualarinda banada ismen dua edersen sevinirim gulsm adim. bebegimin olmasini cok ama cok istiyprum sizler gibi....
aleyküm selam canım.dualarını okumşsun Allah kabul etsin...tamam sen cumadan cumaya oku eksik yada fazla olursa ben ayarlama yaparım.dualrımda elbette sanada yer ayırırım ..sende dua et canım ....
arkadaşlar günaydın...
ben dün 3 adet daha yasini şerif okudum haber vereyim dedim bu hayırlı ayın hayırlı gününde Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah...
Allah razı olsun ya...çok okudun sen helal et hakkını canım.
Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar...Rabbim bu mübarek ayda duaları kabul olunan ve bağışlananlardan eylesin bizleri inşaAllah. Ben bu haftaki duaları okudum Allah kabul etsin
ah canım sen bu haftakileri okudunda daha geçen geçen haftaki bitmedikiiiiiiiii...mneyse ben not aldım.
heeee bu arada ben geçen ramazanda hamile kalmıştım kendiliğinden..bayram gecesi düşük yaptıydım...:14::14:hamiş olduğumu düşükten sonra öğrenmiştim tabi....debreştim gene bak....[/QUOTE

inşallah bu ramazanda öyle bir şey olur.çifte bayram yaparsınız ailece canım..
inşaallah dafniyam inşaallah.Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu en kısa zamandaa
kızlar s.a nasılsınz ben iyiym elh... ama içim bi garip ya bebeişim gelmemişse diye korkuyorum dua edin noluuurrrr.....

hiç belirti yok ki arada kasıklarım atıyo gibi seyiriyo gibi ama çok nadir bikaç saniye sadec
tamam işte seyirmesi bebişe işaret canım ya................geliyo bizim yaramaz artık....:emir_bebek:
kızlar yeni liste bugün yayınlanmayacakmıydı..
kaçar tane dua okuyacagız canlar bi haber verin bu garibe:34:
ayyyyy utanıyorum artık ama malesef listede eksik vvar daha ...tamamlanır diye düşündüydüm,o yüzden bu gün yayınlarım demiştim ama malesef....niye böyle oldu anlıyamıyorum bende.sanırım listede ayıklama yapmam lazım...
tebrikleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. daha önce de dediğin gibi bekleyen tüm arkadaşlara da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim. beraber doğurup büyütelim bebişlerimizi:)

canım alıntı yapmışım ama yazmayı unutmuşum..
tebrik ederim bebiş haberini almışsın.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizlerede dua edersen seviniriz.

dualarınız için teşekkürler hepinize. şükür hayırlı haberi aldık. kanda gebelik çıktı. ultrasonda da görünce gebe olduğuma inanacağım allahın izniyle. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına:):):):)

Canımmm tebrik ederim,hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı da nasip etsin :16: :16: :16: İnşaallah bu sefer,tatlı mı tatlı,akıllı mı akıllı,güzel ahlaklı sağlıklı saliha bir kızın olur :16: :16: Ohh süslersin de sen şimdi onuu :21: :21: Darısı bizlere olsun,eksik etme dualarından canım :49: :49: :49: :49: :49: :49:

Canımmm tebrik ederim,hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı da nasip etsin :16: :16: :16: İnşaallah bu sefer,tatlı mı tatlı,akıllı mı akıllı,güzel ahlaklı sağlıklı saliha bir kızın olur :16: :16: Ohh süslersin de sen şimdi onuu :21: :21: Darısı bizlere olsun,eksik etme dualarından canım :49: :49: :49: :49: :49: :49:

ah ne güzel dua bu böyle, içim gitti valla 8 ay sonrasına:) rabbim hepimize nasip etsin o akıllı sağlıklı hayırlı evlatları inşallah!

canım alıntı yapmışım ama yazmayı unutmuşum..
tebrik ederim bebiş haberini almışsın.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizlerede dua edersen seviniriz.

amin canım hep dua ediyorum emin olabilirsin.

kays cım sana sordum ama cevap yazamadım. benim yumurtlama döneminde kasık batması ve seğirmesi çok oldu. sonra bel ağrısı oldu bir gün boyunca ve öle kötüydüki yürümekte zorlandım. sonra hafifledi. ama kasık ağrısı batması devam etti. bu sıralar da kasıklarımda sertlik var ve uzun süre ayakta kalınca ya da oturunca sızlama yapıyor. ama ayaklarımı dikip yatınca geçiyor. bi de idrarını cam kavonaza yapıp baksana benimkinde beyaz pulcuklar vardı, şimdi azaldı biraz.

canım ben 41 yasini şerif okudum ama hepdini bu haftaya niyet ettim fazlasını haftaya artırma hftaya yine okurum Allahtan bi mani gelmezse inşaallah....

"Dualarımız,............................................................................................için okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…"

DUA LİSTEMİZ "

19.07.2013 tarihine kadar tamamlanması gereken dualar"
NİCK YASİN SURESİ İHLASI ŞERİF SURESİ VE ENBİYA SURESİ 89. AYET NE İÇİN OKUYORUZ?

HAYALOT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
AYŞE035 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYYAN 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ECRİNN07/ASLI 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DİLEK 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
MELEK181 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEYBİLL 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NFY_9185 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUTLULUK27 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NURUSİMA81 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
PIEDRA3321 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ALEV99 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DAFNİYA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
GÜLCHAN 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ASYA_28 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
FOLİKASİTKA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
TALİSS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ELANOR01 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
YLİSS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET hayırlı sağlıklı doğum

NOTLAR: 123 YASİN SURESİ 3000 ADET İHLAS,2600 ENBİYA

canım ben 41 yasini şerif okudum ama hepdini bu haftaya niyet ettim fazlasını haftaya artırma hftaya yine okurum allahtan bi mani gelmezse inşaallah....

kaysçım senden bir ricam var.liste tamamlandı...sana ,asbeloveye,ve melek181 ebağışlanmasını yaparmısın...

hani bazı arkadaşlar payına düşenden fazla okuduya o yüzden emin olmak istemiştim hemen sahur vakti seherde eşimle dualıyoruz inşaallah Rabbim kabul buyursun ve bayram şekerlerimizi göndersin inşaallah hepimizin... kızlar Allah razi olsun hepimizden inşaallah

napacaktı ramazan davulu gibi tıptıp tıp vuracak mı :)
cüssesiyle anca o kadar olur.
içini rahat tut.
gebelik olup da kalbi atmayanlar oldu.
hayırlı dilek dile olur mu şekerim :16:

canım onun muskat.
küçük hindistan cevizi de deniliyor.
rendelenerek kullanılıyor kullanan kişide rahatlık hissi oluyor.
bazı pastanelerde tatlılarda kullanılıyor, anneler yedikleri zaman etkisi stle bebeğe geçiyor ve gaz sancısı yaşamıyor.
araştırmıştık biz burda onu. gebeliğe en ufacık bi etkisini okumadık.

canım çoook tebrik ederim :)
:16:

canım sen bana numarayı bi yollar mısın.
en azından ki,mlik bilgisine ulaşabiliriz.
facesi varsa eger bi şekilde ulaşırız.
bu arada sen onun adını ve yaşadığı ili biliyormusun?
canım kahramanmarasta oturuyor adını telı ozelden yazarım sana

hani bazı arkadaşlar payına düşenden fazla okuduya o yüzden emin olmak istemiştim hemen sahur vakti seherde eşimle dualıyoruz inşaallah rabbim kabul buyursun ve bayram şekerlerimizi göndersin inşaallah hepimizin... Kızlar allah razi olsun hepimizden inşaallah
ben ayarladım canım.fazla olanları yeni listeye ekledim.senin okuduğun 41 yasini bu listeye ekledim.artanları yeni listeye akatardım.ay çok karışık oldu galiba ama sen anlarsın.şindik çıkıyorum.muhatla konuştuk telden.teravihleri kılıp geleceğiz sohbete sende gel tamammı...

Allahım dualrınızı kabul buyursun.bebişleriniz gelsin.senin için,asbe ,melek181 ve diğer arkadaşlarıma her iftar sati dua ediyorum canım.inşaallah bebiş patlaması olsun bu ay topikte

nasılsınız
ya ben artık ok rahatsızlanıyorum bugun bı yemek bıle yapamadım esıme ısten geldı oruclu halıyle ıftar ıcın o hazırladı yemegı
ne ayakta durabılıyorum nede oturavılıyorum sadece uzannca rahat oluyorum nefes problemım var artık nefes almakta zorlanıyorum

canım merhaba
bence test ıcın daha erken asılamanın 15.gunu yapın derler ama 12. gun yap derım benım 12.gun ıdrarda çıkmadı kanda çıktı
bosu bosuna strese gırme

Son düzenleme:
seyyan listeden birilerinimi çıkardın pek az görndü gözüme

ramazan temizliği canım:1::1:
Tekrar gelenler eklenecek.ancak okuyanları bıraktım sadece.çünkü sizde görüyosunuz liste tamamlanamıyor,okuyamayan arkadaşlarımızdan dolayı.
Kırkınlık olmasın kızlar.
Gelenler yine eklenecektir.

Back
X