Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben ayarladım canım.fazla olanları yeni listeye ekledim.senin okuduğun 41 yasini bu listeye ekledim.artanları yeni listeye akatardım.ay çok karışık oldu galiba ama sen anlarsın.şindik çıkıyorum.muhatla konuştuk telden.teravihleri kılıp geleceğiz sohbete sende gel tamammı...

Allahım dualrınızı kabul buyursun.bebişleriniz gelsin.senin için,asbe ,melek181 ve diğer arkadaşlarıma her iftar sati dua ediyorum canım.inşaallah bebiş patlaması olsun bu ay topikte
tamam bendeçıkıyorum o zaman banada telepati yapın olar mı gelince

hani bazı arkadaşlar payına düşenden fazla okuduya o yüzden emin olmak istemiştim hemen sahur vakti seherde eşimle dualıyoruz inşaallah Rabbim kabul buyursun ve bayram şekerlerimizi göndersin inşaallah hepimizin... kızlar Allah razi olsun hepimizden inşaallah
Allah razı olsunnnn okuyan okumayan tüm arkadaşlarımdan iyi ki varsınız sizi çok seviyorum Rabbim tez zamanda sizler gibi güzel yürekli evlatlar nasip etsin hepimize inşallahhh:16::16:
ben ayarladım canım.fazla olanları yeni listeye ekledim.senin okuduğun 41 yasini bu listeye ekledim.artanları yeni listeye akatardım.ay çok karışık oldu galiba ama sen anlarsın.şindik çıkıyorum.muhatla konuştuk telden.teravihleri kılıp geleceğiz sohbete sende gel tamammı...

Allahım dualrınızı kabul buyursun.bebişleriniz gelsin.senin için,asbe ,melek181 ve diğer arkadaşlarıma her iftar sati dua ediyorum canım.inşaallah bebiş patlaması olsun bu ay topikte
Canım benimmm Allah razı olsunnnn:43:
Rabbim emeklerimizin karşılığını nasip eder inşallah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn:16:
nasılsınız
ya ben artık ok rahatsızlanıyorum bugun bı yemek bıle yapamadım esıme ısten geldı oruclu halıyle ıftar ıcın o hazırladı yemegı
ne ayakta durabılıyorum nede oturavılıyorum sadece uzannca rahat oluyorum nefes problemım var artık nefes almakta zorlanıyorum
canımm çok geçmiş olsun inşallah bir an önce kendine gelirsin prensesin çok mu yoruyor seni annesiiii:16:

nerdesiniz kızlar yaaa gelinde 2lafın belini kıralım telepati yoluyla çağırıyorum sizi bakalım işe yarayacak mı:52::52:

kızlar hadi sohbete
muhat muhat
eslem eslem
kays kays
nurusima nurusima
herkesler haydin
asbecim zaten burdasın...
hadi telepati yaptım gelin gari:27::27::27::27:

bu telepatinin gözünü seveyim....kaysda geldi:46::46::46::46::46::46:

eslem eslem muhat muhat
algılarınız mı kapalı hadi

davulumun ipi kaytan... buranın hanımları birbirine hayraaannnnn...... gelin ey ahaliiiiiii..... kalmadı seyyanda dermaaaannnnnnn:4::4::4::4:

davulumun ipi kaytan... buranın hanımları birbirine hayraaannnnn...... gelin ey ahaliiiiiii..... kalmadı seyyanda dermaaaannnnnnn:4::4::4::4:
he valla derman falan kalmadı:37::37::37:nerden buluyon bu laflarıııı.senin çocuk doğuştan komediyen olcek:52:
damladım kuzum burdayım :) heheh
hoşgeldin canım
yok yaaa sanırım foliküllerim kist oldu onlar sızlıyor arada yumurtalıklarımın olduğu bölgede başka da bişey yok canımcım
inşallah bebişim-bebişlerim benimledir yaaa:49::49:

inşaallah canım inşaallah ...rahat ol...o sızlayan yerlerinde bebiş vardır inşaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Back
X