Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

he valla derman falan kalmadı:37::37::37:nerden buluyon bu laflarıııı.senin çocuk doğuştan komediyen olcek:52:

hoşgeldin canım

inşaallah canım inşaallah ...rahat ol...o sızlayan yerlerinde bebiş vardır inşaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

hiç tahmin etmediğim kadar rahatım canım yaaa bu benim yapıma aykırı ama nasıl yapıyorum bilemiyorum şu anda:1::1::1:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:

hoşgeldinn kuzummmm
eşlem ve muhat aranmaktaaaa dünyadan muhat ve seyyana nerdesinizzz:27::27:
ben burdayım ya gı:51:
heheheee hoşgeldinn kaysda geldiii ohhh kaynatır dururuz bu gece bizzzz
seyyannn başladılar bakkkkk ay bizim telepatiler harikaaaa:52::52::52:

evet bizim algılar iyi çalışıyo da muhatın ve esleminki yavaş...
muhat benim okuduğum cüzleri öğrenince panik oldu..kesin KURAN okuyodur:52::52::52:

he valla derman falan kalmadı:37::37::37:nerden buluyon bu laflarıııı.senin çocuk doğuştan komediyen olcek:52:

hoşgeldin canım

inşaallah canım inşaallah ...rahat ol...o sızlayan yerlerinde bebiş vardır inşaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
teyzesi gibi olur inşaallah espirili güzel becerikli :1::1::1:

seyyan çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde çıkıyo vücuttan

ay hiç bilmiyorum ki.o kadar vurundum o dediğinden ama hiç bilmem:26::26::26:
boşver ya amaaan nasılsa bebişin seninle.napçan şindik ne zman çıkıyo falan...:49:

ben burdayım ya gı:51:

evet bizim algılar iyi çalışıyo da muhatın ve esleminki yavaş...
muhat benim okuduğum cüzleri öğrenince panik oldu..kesin KURAN okuyodur:52::52::52:

kız bağımlılık yapıosun eşlem yerine seyyan yazmışımmm:1::1:
kesin kesin altta kalmaması lazım:52::52:muhattt:35:

canım yumurta çatladığı an çıkar onun etksi.yımırtaların çatladımıdı kalmıyo spermenler devreye giriyo zaten..senin sonuç ne zamandı canım

kız bağımlılık yapıosun eşlem yerine seyyan yazmışımmm:1::1:
kesin kesin altta kalmaması lazım:52::52:muhattt:35:

ben değil burda herkes bağımlılık yapıyo...

teravih kılıp gelecekti.benden fazla kılmış olmak için acaba 20 değil 40 rekatmı kılıyo:52::52::52:

canım yumurta çatladığı an çıkar onun etksi.yımırtaların çatladımıdı kalmıyo spermenler devreye giriyo zaten..senin sonuç ne zamandı canım
benim sonuç haftaya şimdi ben size bişey söyleyecem ama telaşlanmla yok dua etmek var belkide iğnenin etkisidir hani sen dedinya seğirmeler bebek belirtisin diye bu gün aşılamamanın 8. günü iğnenin10. günü ben ikindin test yaptım kıl gibi belli belirsiz hayalet çizgi gördüm sonrada testş attım iğnenin etkisi olabilir diye inşaallah o çizgiyi haftayada görürüm

ben değil burda herkes bağımlılık yapıyo...

teravih kılıp gelecekti.benden fazla kılmış olmak için acaba 20 değil 40 rekatmı kılıyo:52::52::52:
canım ben kıldım seni bekliyodum :)
ama teli duymamışım :)
nasılsınız kızlarrr
bu arada yatsıyla birleşince 20 den fazla kılmış oluyorum :)

seyyan kaç cüz okudun kaçıncıdasın
canım 12.cüze geldim.aslında çok değil ama muhatı geçmişim hiiiiiiiiiç farkında olmadanda...ondan gelememiştir daha:52::52:
teyzesi gibi olur inşaallah espirili güzel becerikli :1::1::1:

ayyyyy canım becerisi muhat teyzesine çeksin...ben ev işi hariç diğer işlerde biraz tembelimde:17::17::17::17:
duymadın mı muhat beni karpuza benzetti.yatan karpuz...:47::47::47:

hem bence annesi gibi olsun.espiride üstüne yok...eminim ki çok güzeldir..beceriklide...:16::16::16:

benim sonuç haftaya şimdi ben size bişey söyleyecem ama telaşlanmla yok dua etmek var belkide iğnenin etkisidir hani sen dedinya seğirmeler bebek belirtisin diye bu gün aşılamamanın 8. günü iğnenin10. günü ben ikindin test yaptım kıl gibi belli belirsiz hayalet çizgi gördüm sonrada testş attım iğnenin etkisi olabilir diye inşaallah o çizgiyi haftayada görürüm

kız aşk olsun bu şimdimi söylenirrrrrrr:52::52::52::52::52:
yeğenimiz geliyor Allahımın izniyleeeeeeee:52::52::52::52:

canım 12.cüze geldim.aslında çok değil ama muhatı geçmişim hiiiiiiiiiç farkında olmadanda...ondan gelememiştir daha:52::52:

ayyyyy canım becerisi muhat teyzesine çeksin...ben ev işi hariç diğer işlerde biraz tembelimde:17::17::17::17:
duymadın mı muhat beni karpuza benzetti.yatan karpuz...:47::47::47:

hem bence annesi gibi olsun.espiride üstüne yok...eminim ki çok güzeldir..beceriklide...:16::16::16:
merci canım :12::12::12::12::12:

Back
X