canım ben kıldım seni bekliyodum :)
ama teli duymamışım :)
nasılsınız kızlarrr
bu arada yatsıyla birleşince 20 den fazla kılmış oluyorum :)
hoş geldin yavrukuş Allah kabul etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kıldım seni bekliyodum :)
nasılsınız kızlarrr
aaaaaaaa gelmişdürtülmekten kırkı tamamlayamayıp geldiiiiii
hoşbulduk tatlımmm naptın bakalım özledin mi bizi![]()
evet canım o zaman sen 66 kılmışındır.beni geççen yacanım ben kıldım seni bekliyodum :)
nasılsınız kızlarrr
benim sonuç haftaya şimdi ben size bişey söyleyecem ama telaşlanmla yok dua etmek var belkide iğnenin etkisidir hani sen dedinya seğirmeler bebek belirtisin diye bu gün aşılamamanın 8. günü iğnenin10. günü ben ikindin test yaptım kıl gibi belli belirsiz hayalet çizgi gördüm sonrada testş attım iğnenin etkisi olabilir diye inşaallah o çizgiyi haftayada görürüm
ay ne bileyim iğnenin etkisiyse yalan çıkmak istemem dönüp duruyom ya ikindinden beri iğnenin etkisi ne zaman bitiyo diye... inşaallah ol demiştir rabbim hayırlarla....kız aşk olsun bu şimdimi söylenirrrrrrr
yeğenimiz geliyor Allahımın izniyleeeeeeee![]()
benim sonuç haftaya şimdi ben size bişey söyleyecem ama telaşlanmla yok dua etmek var belkide iğnenin etkisidir hani sen dedinya seğirmeler bebek belirtisin diye bu gün aşılamamanın 8. günü iğnenin10. günü ben ikindin test yaptım kıl gibi belli belirsiz hayalet çizgi gördüm sonrada testş attım iğnenin etkisi olabilir diye inşaallah o çizgiyi haftayada görürüm
özkedim kuzum teravih namazı ne zamanlar kılınıyo ben yeni duydum kızlar ben yeni basladım namaza daha acemiyim :)
ay ne bileyim iğnenin etkisiyse yalan çıkmak istemem dönüp duruyom ya ikindinden beri iğnenin etkisi ne zaman bitiyo diye... inşaallah ol demiştir rabbim hayırlarla....
aaaaaaaa gelmiş
evet canım o zaman sen 66 kılmışındır.beni geççen ya
ayyyyyyyyy heyecanlanmamı kız yüreğim bi tuhaf oldu.hani yüksekten aşağıya inersin ya...
inşaallah kaysım ya...
SEYYAN canım napıyoruz ne okuyoruz dünyadan haberim yokbana ne düştü mesajları geriye dönüp okumak vakit alıyoo bilgilendirin beni kızlar öptümm muckkk bu arada hamiş olanlar var mı ben yokken muckkk muckk
dürtülmekten kırkı tamamlayamayıp geldiiiiii
hoşbulduk tatlımmm naptın bakalım özledin mi bizi![]()
ayy canım tutunuyor demkki. ama dikkat et olur mu?benim sonuç haftaya şimdi ben size bişey söyleyecem ama telaşlanmla yok dua etmek var belkide iğnenin etkisidir hani sen dedinya seğirmeler bebek belirtisin diye bu gün aşılamamanın 8. günü iğnenin10. günü ben ikindin test yaptım kıl gibi belli belirsiz hayalet çizgi gördüm sonrada testş attım iğnenin etkisi olabilir diye inşaallah o çizgiyi haftayada görürüm
heyyytttt beeeeedavulumun ipi kaytan... buranın hanımları birbirine hayraaannnnn...... gelin ey ahaliiiiiii..... kalmadı seyyanda dermaaaannnnnnn![]()
seyyan oturdun oturdun sonra durdun 6 cüzden birden okudun.aaaaaaaa gelmiş
evet canım o zaman sen 66 kılmışındır.beni geççen ya
ayyyyyyyyy heyecanlanmamı kız yüreğim bi tuhaf oldu.hani yüksekten aşağıya inersin ya...
inşaallah kaysım ya...
ayy canım tutunuyor demkki. ama dikkat et olur mu?
ayy heycanlans-dım :)
heyyytttt beeeee
seyyan oturdun oturdun sonra durdun 6 cüzden birden okudun.
ama sen hasta olursun nasılsa :)![]()
canım daha bu akşam çınlattım kulaklarını.liste3105.sayfada.sen nasılsınSEYYAN canım napıyoruz ne okuyoruz dünyadan haberim yokbana ne düştü mesajları geriye dönüp okumak vakit alıyoo bilgilendirin beni kızlar öptümm muckkk bu arada hamiş olanlar var mı ben yokken muckkk muckk
eee napayım kaşındın sende
ayy canım tutunuyor demkki. ama dikkat et olur mu?
ayy heycanlans-dım :)
heyyytttt beeeee
seyyan oturdun oturdun sonra durdun 6 cüzden birden okudun.
ama sen hasta olursun nasılsa :)![]()
kendi kaşınıyo ben nnabayımve yarış kızışırrrr![]()
ramazanda yatsıyla birlikte kılınıyor ya da biraz ara verip kılabilirsin diye biliyorum
maaşallah Rabbim devamını nasip etsin inşallah![]()