evlatlarima ne olursa olsun kim olursa olsun ortakigi yikarim..

ilyas hakanim ve yagmurum

evlatlarım canlarımm...
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
875
388
35
Oncelikle bu konuyu sahis adina degil sadece bi konuya aciklik getirmek istiyorum cunku bir uye kendi konusunla benim konumu bagdastirmis.1.ncsi benim esim anne baba sevgisi gormediginden evlatlarina cok duskun bir babadir.2 .si oyle gece gunduz siddet uygulayan bir baba aslaaaaaa degildir ki oyle olsaydi ona bi 2.nci cocuk aslaaaaa vermezdim.3.nsu benim esim surekli cocugumu dovse k an i tepkiyi verip kknu acip feryat etmezdim.O gun elindeki oyuncagi firlatma korkusuyla esim oyle bi tepki verdi ha dogrumuydu tabiki hayir daha sonra tekrarladimi hayir ve kendini affettirmk icin de herseyiyapti sagolsun yaniiiii evet oglum icinde kizim icinde babalari dahil kim ne yaparsa yapsin ortaligi ayaga kaldiririm.....

Sakın ol adamim
xenforo-smilies-kk45.gif

Konu açmadan önce iyi düşünmek gerekiyor aslında. Burada genel olarak özel meseleler paylaşıyoruz ailevi yani. Hassas mevzular ama insanlar iyi kötü fikirlerini yazıyorlar. Eleştiri kabul etmeyeceksek konu açmamalıyız. Gerçi bazı üyeler eleştirinin dozunu kaçırabiliyor ama onları da görmezden gelmek lazım, ne yapacaksın?

Su anki acma sebebimden bahsediyorsaniz bazilarinn zihninde cok kalmis kendi konularinda benim eski konuma deyinnisler onu aydinlatmak icin actim onceki konumu da bi anda cok kotu olmustum ve actim ha esim elestirilenleri hakketmedigi icinde tepki verdim ama asiri tepki verdim sonradan farkettim....

X